Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

sorry ne ten pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo A sol': 07 lapkričio 2014 - 09:04
Labas rytas, stai ir penktadienis clap.gif Dabar tik jo vakaro sulaukt. Labai tikiuosi kad sis savaitgalis nebus toks kaip praeitas- kai teko lovoj visalaika pragulet unsure.gif

Galilela, manau jeigu nera pastovaus durimo arba maudimo tai viskas normoje.. Gali del daugelio priezasciu skaudet. Pati domejausi pries skana kaip ten skauda kai nestumas ne vietoj, nes ir man sona pamausdavo, bet ne durimo jausmas o tempimo daugiau, tai kai ne vietoj, kaip supratau pastovus skausmas buna ir stipreja su dienom.

Geros visom dieneles 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites 4u.gif

Gražaus visoms penktadienio ir puikaus savaitgalio thumbup.gif Nors už lango lyja, bet penktadienio nuotaikos niekas nesugadins thumbup.gif

Burbuliacija, mums ryt jau 8 savaites drinks_cheers.gif
Tino, kaip tavo vizitas? Kada eini?
Edena, Armante 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 07 lapkričio 2014 - 10:19
QUOTE(Atisa @ 2014 11 07, 11:19)
Tino, kaip tavo vizitas? Kada eini?

labas rytas, šiandien neprašvinta verysad.gif oras atitinka nuotaiką, bent jau kol kas... baisiai sunkiai miegojau doh.gif
vietoj to, kad džiaugčiausi paskutine darbo diena, sėdžiu ir nervuojuos doh.gif atšaukiau vizitą po 12val. pas tą ginę, nes bijau, kad nenuramins, o tik dar prie ko prikibs. Važiuosiu arba į Mažylį, arba pas savo ginę.
man irgi šventė - 15 savaičių lygiai. blush2.gif
sėkmingai visoms užbaigti savaitę bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif 4u.gif oras superinis siandien, grynai man toks filmu ziurejimui namuose thumbup.gif

Jei nematet paziurekit "Knocked up" (Uzkibo) filma, man tai patiko jis ana savaitgali labai thumbup.gif

O mes siandien einam vakare i baliu, tai truputi nerimauju kad nezinau kiek issedesiu ar jau 23 val. neknapsesiu restorane hihihi.gif tikiuosi isdalyvausiu, svarbi proga tai negaliu nieko pakeisti doh.gif aisku ir vis dar vaidinimas nuolatinis kad "As vairuoju todel negeriu lotuliukas.gif - ten bus ir ne tokiu artimu zmoniu tai visam stalui tikrai nepranesinesim doh.gif
Zodziu sedesiu ir pavydesiu jums ramaus vakaro siandien thumbup.gif
Kol kas energijos turiu, reiks dar numigti pries baliu biggrin.gif

Grazios visoms dienos wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Tyliai seku laukianciuju temas, bet nt rodo, kad kraustysiuosi i nestuke.gif foruma.

Vizitas i VK bus tik 1dn, tik niekaip nesugalvoju, ar cia jau paskutinis vk apsilankymas, ar ir nestumo metu pas tas pacias gines lankotes?..
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2014 11 07, 12:49)
Sveikos, merginos  smile.gif
Tyliai seku laukianciuju temas, bet nt rodo, kad kraustysiuosi i  nestuke.gif  foruma.

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif Pirmiausia, labai sveikinu su dziugiomis naujienomis wub.gif
O po ko pastojai - IVF ar IUI?

As lankausi pas savo paprasta gine mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif oi tikrai pagaliau penktadienis, bet kaip sako burbuliacija dar to vakaro reik sulaukt, bet vistiek, jau bent sviesa tunelio gale bigsmile.gif
As tai miegosiu drybsosiu ir nieko neveiksiu biggrin.gif

Pedyte, sveika prisijungus 4u.gif

Oi man ryte tai buvo labai liudna, dabar jau dienai ipusejus geriau 4u.gif

Ziuriu mano net mintys padrikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 07 lapkričio 2014 - 11:56
atejo mano dopleriiiiiis clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
veikia viskas liuks, beliko grizti namo ir bandyt gaudyt, vienas minusas kad gelio neidejo be gelio itariu kad nepagaus man dar tikrai sad.gif reikia gauti ta geli is kazkur g.gif

O Atisa matei tie patys dopleriai lietuvoj 360 blink.gif blink.gif
http://saturacija.lt...sonoline-c.html
Tu irgi ta pati uzsissakei ? skaitau dabar kaip cia naudotis, bet fainai ir rodo diagrama viska, zodziu reiks tik kazkur pilve surast maziuka wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 07 lapkričio 2014 - 13:12
QUOTE(Edena @ 2014 11 07, 13:12)
atejo mano dopleriiiiiis  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif  clap.gif
veikia viskas liuks, beliko grizti namo ir bandyt gaudyt, vienas minusas kad gelio neidejo be gelio itariu kad nepagaus man dar tikrai sad.gif reikia gauti ta geli is kazkur  g.gif

O Atisa matei tie patys dopleriai lietuvoj 360  blink.gif  blink.gif
http://saturacija.lt...sonoline-c.html
  Tu irgi ta pati uzsissakei ? skaitau dabar kaip cia naudotis, bet fainai ir rodo diagrama viska, zodziu reiks  tik kazkur pilve surast maziuka  wub.gif  biggrin.gif

Kiek teko dometis, tai buna gelio vaistinese prie ligoniniu. Kitur tai nelabai. Dar tiktu medecininis lubrikantas, jo turetu butu kiekvienoje vaistineje, tik kiekis nedidelis, o kaina didoka.
O jei reikes kokiu patarimu del sirduko pagavimo prasome kreiptis. Pasiziurekit youtube fetal rate at 10 weeks , na pagal savas savaites ir zinosite ko ieskoti. Nes pradzioje sunku suprasti kuris yra maziuko sirdukas, o kur tavo kuno garsai. Bet siaip turi buti virs 130 stuksenimas.
Atsakyti
o aš jau po skano. nulėkiau į Mažylį ir pažiūrėjo greitai. užtaikiau dar ant tos gydytojos, pas kurią galvojau lankytis iki tol, kol sužinojau, kad ne vienas jis ten. faina labai. dar turkam reklamos dėjau. palikau kontaktus, gal kam prireiks. o pas mane, kaip ir reikėjo tikėtis, viskas thumbup.gif abiejų ūgis atitinka savaites, širdutės plaka - ko daugiau norėt? biggrin.gif o kad jie pas mane telpa, tai gal plačių klubų nuoplenas, paskui pagalvojau... na, žodžiu, individualiai visoms. bet kaip ramu pasidarė. eisiu jaučiu pamiegot. na, dar bendradarbiams laišką parašysiu, kad į mane daugiau nesikreiptų darbo reikalais lotuliukas.gif tik malonumų klausimais. nu bet ir lyja, pas mus visai sutemę doh.gif
QUOTE(Edena @ 2014 11 07, 14:12)
veikia viskas liuks, beliko grizti namo ir bandyt gaudyt, vienas minusas kad gelio neidejo be gelio itariu kad nepagaus man dar tikrai sad.gif reikia gauti ta geli is kazkur  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif išvengsi tokių isterijų, kaip mano lotuliukas.gif o lubrikantas iš vaistinės netinka? bet kurioj vaistinėj yra bent keletas rūšių.

kaip norėčiau į "Moters pasaulį"... nu bet kad kažkaip rekomenduojama masinių žmonių susibūrimo vietų vengti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 07 lapkričio 2014 - 14:28
QUOTE(Edena @ 2014 11 07, 15:12)

Geras, kaip greitai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super clap.gif
As tai laukiu dar, mano Kinija toliau matyt doh.gif
O tu jiems parasyk Feedback'a - palik Negative, kir parasyk komentaruose, kad neatejo gelis, kaip buvo zadeta (jei buvo, aisku), jie iskart su tavim susisieks ir prasys palikti Positive, o tau kaip kompensacija grazins dali pinigeliu 4u.gif

Nu kaip faina, eik klausytis grizus namo ir pranesk butinai ka girdi thumbup.gif
Atsakyti