Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

Edena,sveikinu su geru pirkiniu thumbup.gif
Tino labai dziugu kad musu visu spejimus tau patvirtino ir gydytoja wub.gif dabar nors jau ramiau eis savaitele si thumbup.gif As irgi jau treciadieni pamatysiu savo zirniuka wub.gif Kaip laukiu,nes nemaciau jau 5 sav-tai kaip amzinybe man doh.gif O dar vakar su vyro puske,su kuria sutarima neblogai, per skype kalbejomes.Ji uzvakar pagimde berniuka,tai vakar snekejomes atrodo super,jai cezari dare-tai toks jausmas kaip negimdzius,na atrodo tikrai super thumbup.gif Paskui pasuko vel man kai jau maziuka atveze jai maitinti,tai koooooks grazuolis, burbuliukas ir plaukiuku jau nemazai wub.gif Net asara nubraukiau is laimes wub.gif Ir visa nakti sapnavau savo mazyli,kad pagimdzius glaudziu.Maty pasamone daro savo,nes vakar kaip tik jai pasakiau kaip faina tu jau turi rankose savo stebukleli wub.gif
O del parodos tai net nezinau g.gif As planuoju vaziuoti i Vilniu Vaiku Sali,nes sake kad buna ivairiu nuolaideliu o ir siaip noris viska paciupinet ir tik tada jau zinosiu ka pirkt ir aisku labiausiai tai domina mus vezimelis. Tikimes kad po tos parodos jau zinosim koki tyresim.Bet irgi kazkaip neramu del zmoniu susiburimo didziulio,bet sakau gal praeis viskas ok g.gif
Na ir dienele,lyja doh.gif tuoj ateis mokine sakiau padirbesim su ja pusantros valandikes ir eisu miegucio.
Beje,man siryt atveze kudikio higienos prieziuros rinkinuka,jetus koks fainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 07, 15:44)
O del parodos tai net nezinau g.gif As planuoju vaziuoti i Vilniu Vaiku Sali,nes sake kad buna ivairiu nuolaideliu o ir siaip noris viska paciupinet ir tik tada jau zinosiu ka pirkt ir aisku labiausiai tai domina mus vezimelis. Tikimes kad po tos parodos jau zinosim koki tyresim.Bet irgi kazkaip neramu del zmoniu susiburimo didziulio,bet sakau gal praeis viskas ok g.gif

ai, kol gripo epidemijos nėra, tai sakyčiau, kad nieko tokio. ką jau čia prisisaugosi -kaip turi būt, taip bus. man tai didžiulis nuostolis, kad negalima į koncertus, teatrus doh.gif turbūt neklausysiu aš tų šnekų.

o aš apsisprendus iki naujų metų nieko nepirkti, tik po jų pradėsiu gilintis. noriu pasidžiaugt dar laisve, atostogom biggrin.gif
Atsakyti
Tino, kaip smagu, kad viskas gerai thumbup.gif
Nezinau, as tai einu ir i teatrus, ir i filmus, ir ten, kur notiu ir galiu ax.gif Taip, jei butu kokia epidemija, tikrai neiciau, bet visa nestuma sitaip saugotis blink.gif As nemanau, kad apsisaugosi schmoll.gif Jei imunitetas stiprus, tai gyvensi, kaip guvenai, o jei silpnas, arba jei jau kibs liga, tai prikins ji visur, gali nei kojos is namu nekelti.
Geros emocijos siuo metu mums butinos, tad tokiu malonumu neverta atsisakyti schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2014 11 07, 15:58)
ai, kol gripo epidemijos nėra, tai sakyčiau, kad nieko tokio. ką jau čia prisisaugosi -kaip turi būt, taip bus. man tai didžiulis nuostolis, kad negalima į koncertus, teatrus  doh.gif turbūt neklausysiu aš tų šnekų.

o aš apsisprendus iki naujų metų nieko nepirkti, tik po jų pradėsiu gilintis. noriu pasidžiaugt dar laisve, atostogom  biggrin.gif

as i teatra jau nestuke budama kelis kartus ejau. O i koncerta norejau Butkutes ir Sel tai ten per dideli garsai ir nerekomenduoja-tai sakiau nueisiu kita kart ne beda. Bet aisku tai kiekvienos pasirinkimas.
Matai Tino kiekvienam savo del tu pirkimu.As kazkaip esu tolerantiska kitu atzvilgiu,nors pati sulaukiau toookiu komentaru ir repliku doh.gif Man malonu dabar kazka vis nusipirkt,lendu,skaitau,ieskau ir tikrai esu nuciupusi labai geru daiktu,netgi nauju daiktu uz lb. gera kaina. thumbup.gif Dabar irgi rezervavau nauja megztuka mano berniukui,jis toks stilingas,na lb. grazutis ir labai gera kaina. Tai mastau pirkti,nors jsi jau bus jaam tinkamas kai mano maziukui bus apie4 men. Bet uz gera kaina,naujas daiktas ir vaikai auga lb. greitai tai manau galima nupirkt. O zinau tokiu tikrai mamu kurios perkasi 8-9 nestumo menesi,zinau netgi kelias mamytes kurios vaziavo gimdyt ir nieko neturejo,visai nieko tik pampersus nusipirko gimdymo namuose,o jau visa kita supirko vyras ir ji pati. Mano kelios drauges jau 6 menesiuku nestume turejo viska.Zodziu,kiekvienam savas priejimas-svarbu kad tai keltu geras emocijas mamytei,tada ir leliukui gerai juk thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pritrūkau Utrogestan 100 mg (30 rutuliukų).
Gal kas turite parduoti? Nes vaistinė sako atveš tik po 10 dienų.
O anksčiau, kai teiravausi, sakė, kad turi sočiai, iš anksto užsisakyt nereikia ;-(
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 07, 16:35)
as i teatra jau nestuke budama kelis kartus ejau. O i koncerta norejau Butkutes ir Sel tai ten per dideli garsai ir nerekomenduoja-tai sakiau nueisiu kita kart ne beda. Bet aisku tai kiekvienos pasirinkimas.
Matai Tino kiekvienam savo del tu pirkimu.As kazkaip esu tolerantiska kitu atzvilgiu,nors pati sulaukiau toookiu komentaru ir repliku doh.gif Man malonu dabar kazka vis nusipirkt,lendu,skaitau,ieskau ir tikrai esu nuciupusi labai geru daiktu,netgi nauju daiktu uz lb. gera kaina. thumbup.gif Dabar irgi rezervavau nauja megztuka mano berniukui,jis toks stilingas,na lb. grazutis ir labai gera kaina. Tai mastau pirkti,nors jsi jau bus jaam tinkamas kai mano maziukui bus apie4 men. Bet uz gera kaina,naujas daiktas ir vaikai auga lb. greitai tai manau galima nupirkt. O zinau tokiu tikrai mamu kurios perkasi 8-9 nestumo menesi,zinau netgi kelias mamytes kurios vaziavo gimdyt ir nieko neturejo,visai nieko tik pampersus nusipirko gimdymo namuose,o jau visa kita supirko vyras ir ji pati. Mano kelios drauges jau 6 menesiuku nestume turejo viska.Zodziu,kiekvienam savas priejimas-svarbu kad tai keltu geras emocijas mamytei,tada ir leliukui gerai juk thumbup.gif

aš irgi jau buvau Ricardo Fogli koncerte, spektaklyje vienam. ir nieko. bet paskutinį kartą mano ginė kažko jau labai pabrėžtinai apie tą nesilankymą pakalbėjo. o dėl didelių garsų, tai prisimenu, kad antrą dieną poto, kai sužinojom, kad pavyko IVF, buvom baliuj ir ten buvo užsakyti fejerverkai, tai man viskas viduje vibravo nuo jų, buvau rimtai išsigandus, kad neatšoktų mažiukas blush2.gif
Afrodite, Tu neįsižeisk, aš nesmerkiu nei vienos, kuri perkasi drabužėlius, o aš pati atidėjau tą reikalą, nes aš vis kai pagalvoju apie tai, tai kažkiek susinervinu, nes aš neturiu supratimo, ko tiem vaikam reikia, kokie ten tie drabužėliai, kur juos pirkt, taip viskas brangu atrodo doh.gif kad baisu. reiks draugių klausinėt, o užknisiu su tokiais klausimais - nesmagu rolleyes.gif tai todėl tik. o jei Tau smagu, tai žinoma, kodėl gi ne. juk kai viską žinot, tai belieka kaifuot nuo to.
Atsakyti
Baik tu,kokie isizeidimai- tai ka girdejau is kitu kad perku rubus is anksto,tai man pasake kad vaikas tada gims nesveikas,kad visai negims o mirs ir .t.t. va cia tai skaitau tikrai nepaisymas kitu nuomones ir dar gazdinimas.
Nezinau ir as ka pirktis reikia.Tai paziuriu bodziukus ilgesnem,trumpesnem rankovem, sliauztukus, komplektukus ivairius,kepurytes ir t.t. Imu siaip nuo 56 dydzio. Parduotuveje tikrai labai brangu, bent jau kiek ziurejau,as kasdien ilendu i musumazyliai.lt ir ten pvz. pasirenku rubai berniukams,paskui komplektukai ir man ismeta,o faina kad ir dydi gali pasirinkt ir tada ziurinejuos. Aisku,reikia sedeti,paziureti laikas nuo laiko,stebeti,ieskoti-tai uziima laiko bet negaila- ne taip seniai nupirkau mazyliui Disney firmos nauja rinkini kuris net buvo ant pakabos ; kelnytes, bodziukas,svarkelis,kepuryte ir seilinukas. Miki mauzas nupiestas ir spalvos tamsiai melyna su balta. Ir sumokejau su siuntimu 17 lt. Tikrai ten tokiu geru variantu buna thumbup.gif
Na bet cia ateiciai gal bus naudinga,dabar nepirkit nes dar nupirksit kas ir man bus grazu biggrin.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi del tu prietaru, tai as jokiais jais netikiu, jokiais schmoll.gif ir kaip ir Afrodite manau, kad cia kiekvienos reikalas 4u.gif as pvz.nesuprantu tu, kurie viska perka kaip sakei 8-9 menesi, as jau tokiam laike viska turejau 4u.gif kazkaip noriu apsidrausti ir gimus leliukui jau viska turiu turet, o ne lakstyt po parduotuves ir pirkt ant smugio doh.gif as kazkaip tuo metu, kai lyti suzinojau, jau pradejau pirkti drasiai, o iki tol po viena kita unisex rubiuka ax.gif as 7 men. Jau ir vezima, ir lovyte, viska turejau ax.gif na, bet cia tikrai kiekvienos pasirinkimas, juk moterys visos skirtingos, ir visi sprendimai geri manau ax.gif

As savo dukrytei pirma karta viska pirkau tik parduotuvese, bet kainos rubeliu-kosmines blink.gif isleidau galybe pinigu, o po to kai pamaciau, kaip tie vaikiukai auga doh.gif buna, kad kazkokio sliauztuko net neuzdedi, arba aprengi vienai savaitei, o kita-jau mazas doh.gif ir visus beveik naujus atidaviau draugem. Tai dabar jau taip nedarysiu, sakiau keleta nusipirksiu nauju i ligonine, o kitus pirksiu is kitu mamu arba padevetuose, nes ten kokiu groziu buna, tai jokiose parduotuvese nerasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 07 lapkričio 2014 - 17:35
QUOTE(Pumpule @ 2014 11 07, 14:05)
Kiek teko dometis, tai buna gelio vaistinese prie ligoniniu. Kitur tai nelabai. Dar tiktu medecininis lubrikantas, jo turetu butu kiekvienoje vaistineje, tik kiekis nedidelis, o kaina didoka.
O jei reikes kokiu patarimu del sirduko pagavimo prasome kreiptis. Pasiziurekit youtube fetal rate at 10 weeks , na pagal savas savaites ir zinosite ko ieskoti. Nes pradzioje sunku suprasti kuris yra maziuko sirdukas, o kur tavo kuno garsai. Bet siaip turi buti virs 130 stuksenimas.

aciu labai, is pradziu kol nepaziurejau youtube tai auksciau ieskojau lotuliukas.gif dabar supratau kad zemai, bet be gelio tai lyg nepagaunu, zodziu eisiu kaip kokia zaidimams pasiruosusi mergina i vaistine lubrikanto lotuliukas.gif siandien jau varom i baliu bet ryt butinai vel bandysiu grazuoli isgirsti hihihi.gif dar skaiciau kad ne visada gali paguat priklauso nuo mazylio vietos jie ten plaukioja g.gif

grazaus visoms vakaro, ryt busiu su jumis 4u.gif wub.gif parasysiu kaip dopleris veiks, bet tai cia ir savo sirdies darba ziuriu gerai klausyt , kaip kardiograma thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 07 lapkričio 2014 - 18:13
QUOTE(Atisa @ 2014 11 07, 18:33)
Oi del tu prietaru, tai as jokiais jais netikiu, jokiais  schmoll.gif  ir kaip ir Afrodite manau, kad cia kiekvienos reikalas  4u.gif  as pvz.nesuprantu tu, kurie viska perka kaip sakei 8-9 menesi, as jau tokiam laike viska turejau  4u.gif kazkaip noriu apsidrausti ir gimus leliukui jau viska turiu turet, o ne lakstyt po parduotuves ir pirkt ant smugio  doh.gif  as kazkaip tuo metu, kai lyti suzinojau, jau pradejau pirkti drasiai, o iki tol po viena kita unisex rubiuka  ax.gif  as 7 men. Jau ir vezima, ir lovyte, viska turejau  ax.gif  na, bet cia tikrai kiekvienos pasirinkimas, juk moterys visos skirtingos, ir visi sprendimai geri manau  ax.gif

As savo dukrytei pirma karta viska pirkau tik parduotuvese, bet kainos rubeliu-kosmines  blink.gif  isleidau galybe pinigu, o po to kai pamaciau, kaip tie vaikiukai auga  doh.gif buna, kad kazkokio sliauztuko net neuzdedi, arba aprengi vienai savaitei, o kita-jau mazas  doh.gif  ir visus beveik naujus atidaviau draugem. Tai dabar jau taip nedarysiu, sakiau keleta nusipirksiu nauju i ligonine, o kitus pirksiu is kitu mamu arba padevetuose, nes ten kokiu groziu buna, tai jokiose parduotuvese nerasi  blush2.gif

Labai teisingai pastebeta drinks_cheers.gif As irgi noriu susipirkt viska iki 7 men,nes dukryte gimdziau 7 menesiu ir su siuo sake gali but visko. Tai irgi noriu but jau rami kad viskas yra namuose wub.gif
As is tiesu neisivaizduoju kaip bunant 8 menesiu susipirkt viska blink.gif blink.gif Man buvo jau virs 6 as vos bepaeidavau su toookiu pilvu,pragaras budavo nueiti maisto produktus kelis susipirkt doh.gif
Tai man matyt visa ta labai sena patirtis dabar atsiliepia lotuliukas.gif
Edeniuk,gero baliuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 07, 20:12)
grazaus visoms vakaro, ryt busiu su jumis  4u.gif  wub.gif  parasysiu kaip dopleris veiks, bet tai cia ir savo sirdies darba ziuriu gerai klausyt , kaip kardiograma  thumbup.gif

Edenut, lubrikantu ir Maximoj yra, nereikes prasyti hihihi.gif
Gero tau baliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, ziuriu vel daug prisnekejot, as viska kaip visalaika praleidziu doh.gif Pas visas ziuriu geros naujienos thumbup.gif
Edenute gavo nauja zaisla bigsmile.gif pas Tino viskas ciki piki thumbup.gif , Atisa is vakaro sveikinu jau su 8 savaitem drinks_cheers.gif 4u.gif Armante, gero voliojimosi lovoj biggrin.gif
Afrodite 4u.gif
Ech, pagaliau ir tas penktadienio vakaras karsta.gif labai jau jo laukiau, nes paskutines dvi dienos darbe buvo nekokios. As po darbo dar pas sese nulekiau, pasisedejom, tai tik dabar namo parsiradau.

Del pirkimu as irgi visai zalia, kaip ir Tino, neisivaizduoju nei ka pirkt, nei kokiu dydziu, tai kolkas nieko nei ziuriu nei perku. Aisku, dar ir anksti labai. Siaip labai daug kas zada visko atiduoti,tai gal kanors gero gausiu biggrin.gif , aisku kazka reiks ir nusipirkti, o siaip as tai neblogai siunu, tai va cia bus manau man malonus uzsiemimas rolleyes.gif Kai bent jau zinosiu lyti, jau galima bus pradet kazka kurybinet ax.gif

Saldziu sapnu visoms, lauksim Edenos naujienu rytoj smile.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 07 lapkričio 2014 - 23:36