QUOTE(Afrodite69 @ 2014 11 07, 16:35)
as i teatra jau nestuke budama kelis kartus ejau. O i koncerta norejau Butkutes ir Sel tai ten per dideli garsai ir nerekomenduoja-tai sakiau nueisiu kita kart ne beda. Bet aisku tai kiekvienos pasirinkimas.
Matai Tino kiekvienam savo del tu pirkimu.As kazkaip esu tolerantiska kitu atzvilgiu,nors pati sulaukiau toookiu komentaru ir repliku

Man malonu dabar kazka vis nusipirkt,lendu,skaitau,ieskau ir tikrai esu nuciupusi labai geru daiktu,netgi nauju daiktu uz lb. gera kaina.

Dabar irgi rezervavau nauja megztuka mano berniukui,jis toks stilingas,na lb. grazutis ir labai gera kaina. Tai mastau pirkti,nors jsi jau bus jaam tinkamas kai mano maziukui bus apie4 men. Bet uz gera kaina,naujas daiktas ir vaikai auga lb. greitai tai manau galima nupirkt. O zinau tokiu tikrai mamu kurios perkasi 8-9 nestumo menesi,zinau netgi kelias mamytes kurios vaziavo gimdyt ir nieko neturejo,visai nieko tik pampersus nusipirko gimdymo namuose,o jau visa kita supirko vyras ir ji pati. Mano kelios drauges jau 6 menesiuku nestume turejo viska.Zodziu,kiekvienam savas priejimas-svarbu kad tai keltu geras emocijas mamytei,tada ir leliukui gerai juk
aš irgi jau buvau Ricardo Fogli koncerte, spektaklyje vienam. ir nieko. bet paskutinį kartą mano ginė kažko jau labai pabrėžtinai apie tą nesilankymą pakalbėjo. o dėl didelių garsų, tai prisimenu, kad antrą dieną poto, kai sužinojom, kad pavyko IVF, buvom baliuj ir ten buvo užsakyti fejerverkai, tai man viskas viduje vibravo nuo jų, buvau rimtai išsigandus, kad neatšoktų mažiukas
Afrodite, Tu neįsižeisk, aš nesmerkiu nei vienos, kuri perkasi drabužėlius, o aš pati atidėjau tą reikalą, nes aš vis kai pagalvoju apie tai, tai kažkiek susinervinu, nes aš neturiu supratimo, ko tiem vaikam reikia, kokie ten tie drabužėliai, kur juos pirkt, taip viskas brangu atrodo

kad baisu. reiks draugių klausinėt, o užknisiu su tokiais klausimais - nesmagu

tai todėl tik. o jei Tau smagu, tai žinoma, kodėl gi ne. juk kai viską žinot, tai belieka kaifuot nuo to.