Sveikutes
Edeniuk,aciu uz zinute-neatsakiau, bet parasysiu cia. As zinok nelabai suprantu tuose echo; labai daznai per google paziuriu kaip atrodo mano maziukas apytiksliai per echo kai man sakykim 13 nestumo savaite ir pan.Ir kai man dare ultragarsa 12sav.tai jis taip buvo kojytes surietes kad nesimate net kas ten paslepta

O va kai sikart buvom,tai vos gydytoja pridejo echo aparatuka iskart susuko "O pimpaliukas"

Bet as nemaciau,nes tuo metu neziurejau i ekrana ir negalvojau kad taip lengvai viska pagaus

Bet svarbiausia, kad maziukas sveikas, viskas atitinka laika ir jis juda -tai va tas super.Aisku su berniukais suklysta kiek zinau reciau, bet irgi suklysta.Negaliu mineti,bet vienai po IVF gal 8 pastojusiai mergaitei mate berniuka iki 28sav. ir pamenu mes kaip tik buvom Vilniuj ir ji man vaistuku atveze ir sako,zinai suzinojau siandien kad laukiames mergytes,tai esu soke

tai reiskias kad buna visaip.Bet kaip ir sakiau kiek zinau berniukai greiciau pasirodo nei emrgaites

ir koks skirtumas kas-svarbu kad sveikas ir kad butu
Ir sveikinu su pirmojo trimestro pabaiga-tai puiki svente

Atsvesk
Kas del berniuku ir mergaites-teorija tikrai idomi.As su dukrele pastojau kai turejom myliuka iskart po mm,tai man kazkur buvo tik 7c.d. o reiskia pastojau po savaites ir tikrai mergaite turiu.Dabar problemos kaip ir pas vyra,taip ir pas mane-bet va turesim berniuka. Matyt kazkiek tiesos tame yra.Reiks vyrui pasakyti kad jei nori dar vieno tai ir vel greiciausiai bus bachuriukas

Maniskis tai jau sako kad nores ir antro
kristiana1 logiskai galvojant,as ne medikas, bet jei vartoji progesterona tai jo ir turi rodyti tyrimas. Kad jo yra tam tikras kiekis.Taciau placenta nepereme savo darbo ir pati dar greiciausiai negamina progesterono pakankamai kad islaikyt nestumui todel gydytoja ir skiria progesterona. Manau kad papildomai progesterono pavartojimas menkniekis su tuo kas gali nutikt del jo trukumo.Taip kad mergaites teisingai rase-stenkis atsipalaiduot,megautis nestumu ir pasitiket savo ginekolge.Sekmes.
Burbuliacija, tikrai po 12sav.palengveja simptomai bet atsiranda ir nauju

O tave sveikinu su geresne savijauta,tai labai faina kad taip ir toliau.
Beje,kas del galvos... tai pastebiu kad galva labai isiskausta jei maziau tik skysciu pageriu. Na buna dienu kaip tycia kad isgeriu vos kelis puodelis arbatos tik.Taip kad matyt ir skysciu musu orghanizmui reikia tai ir duoda signala per tai.
Ok,ramios nakteles-ryt gal daugiau parasysiu,dabar paskendusi darbuose esu.Apkabinu.