Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 20, 11:53)

Oi Edena, tau ziuriu su 12sv ne tik smptomai nedingo, bet dar ir prisidejo riebiai  doh.gif Tikiuosi tai buvo kaip uzbaigtuves ir nuo siol jau bus ramiau..

Apsikabinus wc taip ir galvojau : "va tau ir 12 sav proga doh.gif " tai neiskepiau nei pyrago nieko, pagulejau rusiska zvaigzdute smilkinius prisitepus, bandziau ta recepta nauja nuo migrenos - citrinu sultys + himalaju druska, bet tai kad atgal viska ispyliau tai nepatikrinau ar jis veikia nuo skausmo biggrin.gif
Tai Burbuliacija , Tave su ta , geraja savaite drinks_cheers.gif wub.gif 4u.gif Megaukis tokiom dienom thumbup.gif

o Wunder koks grozis ten ant tuos uolos, nebijojai blink.gif blink.gif bigsmile.gif Mna net ziuret baisu kaip ten ant to krasto Tu doh.gif
Tikrai modeliu albumas visu wub.gif

Vandenuko svarba tai ir as pastebejau, bet man kartais nuo jo negera buna, vos prisiverciu gerti as ji…

Afrodite o Tu minejai kad FOLBIOL dar geri >? O kodel , dar reikia? Man buvo sake lyg iki 12 sav., nu dar rasysiu as jiems nes vakar man nieko neparase jokios info 12 savaiciu proga, gal pamirso per lietuviu antpludi ten g.gif 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat malonu susipažinti 4u.gif tikrai, visos nuostabios wub.gif Na paskambinau dar kartą į santariškes ir ka jūs manot, užrašė mane gruodžio 18d kai iškarto įvardijau indikacijas, nors ir prieš tai sakiau, kad man jau bus apsilankymo dieną vos ne 15sav, tai nekreipė dėmesio, turbūt nuo registratorės irgi priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 20, 12:10)
Man taip pat malonu susipažinti  4u.gif  tikrai, visos nuostabios wub.gif Na paskambinau dar kartą į santariškes ir ka jūs manot, užrašė mane gruodžio 18d kai iškarto įvardijau indikacijas, nors ir prieš tai sakiau, kad man jau bus apsilankymo dieną vos ne 15sav, tai nekreipė dėmesio, turbūt nuo registratorės irgi priklauso g.gif

oi labai priklauso drinks_cheers.gif O tai dabar kiek bus laiko gruodzio 18 ? jei ka tai as atlaisvinsiu 11 d.tai iskart gali pasisukt dar savaitele anksciau uzsirasyti 4u.gif
Butume mes pas Beniusiene eje tai nebutume pas pazistama daktare papuole doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 20, 13:04)
Apsikabinus wc taip ir galvojau : "va tau ir 12 sav proga  doh.gif " tai neiskepiau nei pyrago nieko, pagulejau rusiska zvaigzdute smilkinius prisitepus, bandziau ta recepta nauja nuo migrenos - citrinu sultys + himalaju druska, bet tai kad atgal viska ispyliau tai nepatikrinau ar jis veikia nuo skausmo  biggrin.gif
Tai Burbuliacija , Tave su ta , geraja savaite  drinks_cheers.gif  wub.gif  4u.gif  Megaukis tokiom dienom  thumbup.gif

o Wunder koks grozis ten ant tuos uolos, nebijojai  blink.gif  blink.gif  bigsmile.gif  Mna net ziuret baisu kaip ten ant to krasto Tu  doh.gif
Tikrai modeliu albumas visu  wub.gif 

Vandenuko svarba tai ir as pastebejau, bet man kartais nuo jo negera buna, vos prisiverciu gerti as ji…

Afrodite o Tu minejai kad FOLBIOL dar geri >? O kodel , dar reikia? Man buvo sake lyg iki 12 sav., nu dar rasysiu as jiems nes vakar man nieko neparase jokios info 12 savaiciu proga, gal pamirso per lietuviu antpludi ten  g.gif  4u.gif

Sveikutes 4u.gif
Edena,uz negerumus tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Kas del folbiol,tai as juk turiu geno mutacija todel man reikia visada gert folata.Todel ir geriu dar ir dabar.Nors mano vyro sesei Vilniuje ginekologe sake,kad pagerk vistiek visa nestuma,tipo vaikas bus protingesnis ir nieko entruks,o blogiau tikrai nebus.
Wunder,sveikinu gavus vieta Santariskese 4u.gif lauksim tavo pasakojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 11 20, 12:13)
oi labai priklauso  drinks_cheers.gif  O tai dabar kiek bus laiko  gruodzio 18 ? jei ka tai as atlaisvinsiu 11 d.tai iskart gali pasisukt dar savaitele anksciau uzsirasyti  4u.gif
Butume mes pas Beniusiene eje tai nebutume pas pazistama daktare papuole  doh.gif  doh.gif

Lygiai 12sav, manau nereikia anksčiau, ačiū, kad rūpinies wink.gif O tai tau jau 11d būtų tikrai vėloka, turbūt kitos išeities ir nebuvo smile.gif gydytojai nedera plepėti, netikiu, kad kam nors pasakos smile.gif
Papildyta:

Edena Oj kaip užjauču dėl tokios savijautos ir man atrodo lieka vis mažiau vilčių, kad 12ikta savaitę baigsis vargeliai sad.gif

Esu baisi aukščio bailė, bet ten buvo palyginus saugu smile.gif

Burbuliacija, man būna irgi momentų, kai ramiau, pvz vakar, o šiandien vėl nieko gero doh.gif atrodo nei važiuoti kur nei eiti, tik lovoj kaip kokiam ligoniui gulėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 20, 12:31)

Burbuliacija, man būna irgi momentų, kai ramiau, pvz vakar, o šiandien vėl nieko gero  doh.gif  atrodo nei važiuoti kur nei eiti, tik lovoj kaip kokiam ligoniui gulėti  unsure.gif

Na taip, tikrai kaip ligoniuj, visiskai pritariu. Laikykis. Tikiuosi turi galimybe viena kita dienele ir paguleti. As neisivaizduoju kaip imanoma dirbt tokiam stovy kai jau visai negerai buna. O su dviem juk dvigubas tas 'malonumas' . Organizmas prazo gulimos pozicijos reiskai reikia jam suteikti. Juk 2 leliukai auga, jie visas mamos jegas naudoja.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2014 11 20, 12:42)
Na taip, tikrai kaip ligoniuj, visiskai pritariu. Laikykis. Tikiuosi turi galimybe viena kita dienele ir paguleti. As neisivaizduoju kaip imanoma dirbt tokiam stovy kai jau visai negerai buna. O su dviem juk dvigubas tas 'malonumas' . Organizmas prazo gulimos pozicijos reiskai reikia jam suteikti. Juk 2 leliukai auga, jie visas mamos jegas naudoja.
4u.gif

Galimybės gulėti tik savaitgalį ir tai tikrai nevisą, mano darbas sėdimas, tai lakstyti niekur nereikia, žinoma namie norėčiau pagulinėti, įsivemti irgi galiu kada panorėjusi, dirbu viena ir niekas nesibaisės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Wunder, labai dziugu, kad pavyko uzsirasyti, nereiks tu pinigu papildomai moketi, mes ir taip prisimokeje doh.gif

Edena, ojetus, labai suprantu tave, bet tikiuosi, kad ji nepliurps gal, jai gal cia savaime suprantamas dalykas, daug tokiu poru yra macius ir gal nesureiksmins g.gif 4u.gif to ir linkiu 4u.gif

Mergaites, na tie blogumai 4u.gif po baliona jums 4u.gif
Papildyta:
Bet kaip mes visos panasiu laiku apsilankysim pas genetikus bigsmile.gif as, poto Atisa, Wunder bigsmile.gif ant dienu visos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armante: 20 lapkričio 2014 - 12:50
Armante, tikrai jau pakankamai turbūt susimokėjom ir norisi jau pataupyti, o ne leisti kur visai nebutina, bet aisku jei reiketu, tai ir eiciau, niekur nesideciau ax.gif
Oj bus daug pasakojimu po apsilankymu, laukiu labai thumbup.gif
Atsakyti
SVEIKOS PASISEKTUKES 4u.gif OFICIALIAI JUNGIUOSI PRIE JUSU,NES GILIAI SIRDY JAUCIU,KAD VISKAS GERAI IR NORS SKANAS TIK UZ SAVAITES,BET JAU ISKYLA TOKIU NESTUKINIU KLAUSIMU.... g.gif SIANDIEN BEJA MANO PILVUKUI JAU 6SAV smile.gif JAUCIUOSI NEBLOGAI,TIK VA TAS VAIKSCIOJIMAS I TOLETA MAKTIES METU,TAI VARO MANE IS PROTO..SIANAKT KETURIS KARTUS KELIAUSI doh.gif DAR KOL ISSIBUDINU IR SUPRANTU KAD NORIU I TOLETA,TAI PASISIOJUS TA PUSLE TOKIA JAUTRI PASIDARO........ BEJA NORECIAU IR PRISIJUNGIMO KODUKU,NORIU ISKARTO VISAS PAMATYTI IR PRISTATYTI SAVE blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 11 20, 14:27)
SVEIKOS PASISEKTUKES  4u.gif  OFICIALIAI JUNGIUOSI PRIE JUSU,NES GILIAI SIRDY JAUCIU,KAD VISKAS GERAI IR NORS SKANAS TIK UZ SAVAITES,BET JAU ISKYLA TOKIU NESTUKINIU KLAUSIMU....  g.gif  SIANDIEN BEJA MANO PILVUKUI JAU 6SAV  smile.gif  JAUCIUOSI NEBLOGAI,TIK VA TAS VAIKSCIOJIMAS I TOLETA MAKTIES METU,TAI VARO MANE IS PROTO..SIANAKT KETURIS KARTUS KELIAUSI  doh.gif  DAR KOL ISSIBUDINU IR SUPRANTU KAD NORIU I TOLETA,TAI PASISIOJUS TA PUSLE TOKIA JAUTRI PASIDARO........ BEJA NORECIAU IR PRISIJUNGIMO KODUKU,NORIU ISKARTO VISAS PAMATYTI IR PRISTATYTI SAVE  blush2.gif

Sveika Kristiana smile.gif

Man irgi taip pat su wc, tik dabar jau ismokau vakare velai neprigerti vandens ir nebesikeliu, uztai rytais nei trupucio pasivartyti nenoriu, saunu kaip kulka is lovos thumbup.gif

Merginos, pasidalinkit, kokias knygas skaitot?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 20, 17:21)
Man irgi taip pat su wc, tik dabar jau ismokau vakare velai neprigerti vandens ir nebesikeliu, uztai rytais nei trupucio pasivartyti nenoriu, saunu kaip kulka is lovos  thumbup.gif

Merginos, pasidalinkit, kokias knygas skaitot?smile.gif

nu man tai su WC visai nedraugiški santykiai: nei pradžioj, nei dabar g.gif

čia klausi apie knygas apie nėštumą ir vaikus ar romanus? biggrin.gif iš pirmos grupės turiu "Nėščios moters vadovą" - karts nuo karto pavartau, o iš antros tai neseniai įveikiau "Baltojo debesies šalyje", dabar skaitau "Lazario moterys". šitos geros, galiu rekomenduot ir kitiems. bet kiek anksčiau norėdavau ir svajodavau skaityt, tai dabar kažkaip sunkiai prisiverčiu. akis vis skauda, o ir šiaip geriau pasitvarkau namus.
Atsakyti