Įkraunama...
Įkraunama...

IVF/ IUI pasisektukės

OI apie vandeni zinau, pries nestuma lengvai isgerdavau 2 litrus ir daugaiu, tiesiog skanu jis man budavo, net nesiodavaus visada su savim, o iki siol visai mane nuo jo pykindavo, va jau tik pora dienu galiu tiesiog normaliai atsigert vandens ir nebesupykina.
Gydytoja sake labai svarbu vanduo ir bendrai savijautai lengviau ir organizmui, ir leliukui reikia, tai stengiuos stengiuos budavo vistiek pagert, o dabar jau vel netgi skanus jis man , labai del to dziaugiuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 19, 22:59)
As irgi buvau paskaicius, kad is labai anksto reikia, bet siandien kaip paskambinau, pasakiau data kada noreciau, tai ir gruodzio 8 buvo, ir gruodzio 5ta pas Krasovskaja, bet paskui sakau, o E. B, sako gruodzio 10  g.gif tai nelabai suprantu, kodel vienom taip kitom taip  unsure.gif
Pradzioj net neklause apie siuntima, poto tik pati pasakiau, kad turiu siuntima.

Na ištiesų taip keista, pabandysiu rytoj pasiskambinti, gal tikrai yra vietu, įdomu kodėl man taip pasakė, arba gal kažkas atsisako ir atsiranda vietų smile.gif
Atsakyti
Labai patiko tas pokalbis su gydytoja kur idejau 4u.gif
Atsakyti
Burbulacija, bandyk isipilti i buteliuka nedideli, matysis rezultatai ir smagiau bus gerti, po to organizmas pripras ir pats prasysis vandenuko mirksiukas.gif

armante, man irgi labai skanu vanduo, jei pykina, tada geriu siltesni arba isidedu uogienes, nes jokiu arbatu nebemegstu cool.gif
Anksciau kasdien lankydavausi mamos kepyklelej, paimdavau purgyciu ir kavos su pienu, siandien ejau pro ta vieta, net ratu apejau, kad neuzuosciau, nes pykina nuo tos kavos vien pagalvojus biggrin.gif o tokia maniake buvau, dar cia temytej gyriausi, kad jau ko jau ko, bet kavos neatsisakysiu biggrin.gif

Bandziau klausytis to pokalbio, bet vyras dirba salia, tai sako maiso, ryt darbe pasiklausysiu smile.gif

gaila butud jei sia tema pasalintu, netikiu, kad drysciau bendroje temoje kalbeti apie kai kuriuos dalykus unsure.gif

labai noreciau ir as prisijungti fb grupeje bei susipazinti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wunder: 19 lapkričio 2014 - 23:16
QUOTE(Wunder @ 2014 11 20, 00:12)
Burbulacija, bandyk isipilti i buteliuka nedideli, matysis rezultatai ir smagiau bus gerti, po to organizmas pripras ir pats prasysis vandenuko mirksiukas.gif

armante, man irgi labai skanu vanduo, jei pykina, tada geriu siltesni arba isidedu uogienes, nes jokiu arbatu nebemegstu cool.gif
Anksciau kasdien lankydavausi mamos kepyklelej, paimdavau purgyciu ir kavos su pienu, siandien ejau pro ta vieta, net ratu apejau, kad neuzuosciau, nes pykina nuo tos kavos vien pagalvojus biggrin.gif o tokia maniake buvau, dar cia temytej gyriausi, kad jau ko jau ko, bet kavos neatsisakysiu biggrin.gif

Bandziau klausytis to pokalbio, bet vyras dirba salia, tai sako maiso, ryt darbe pasiklausysiu smile.gif

bigsmile.gif man lygiai tas pats, kava late buvo mano kaip ritualas, visos keliones, draugiu susitikimai butinai su late, pernau rudeni net isigijau kavos aparata namus, o pastojus negaliu jos pakest schmoll.gif isvis negeriu smile.gif

Kas del genetiku, butinai dar karta paskambink, jei ka paprasysi siuntimo pas seimos gydytoja, as irgi pradzioj buvau uzsirasius privaciai, man taip VK gydytoja rekomendavo, atseit ten jau tie echoskopai nerealus, o sulaukus Edenos iskart supratau, kad ir cia viskas tas pats ir pasiskambinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 19, 23:18)

Kas del genetiku, butinai dar karta paskambink, jei ka paprasysi siuntimo pas seimos gydytoja, as irgi pradzioj buvau uzsirasius privaciai, man taip VK gydytoja rekomendavo, atseit ten jau tie echoskopai nerealus, o sulaukus Edenos iskart supratau, kad ir cia viskas tas pats ir pasiskambinau  smile.gif

Na siuntima as jau turiu, buvau pas seimos gydytoja tyrimu, tai ir siuntimo pasiprasiau blush2.gif aciu uz patarima, tikrai rytoj skambinsiuos ir prasysiuos smile.gif kiek taubus savaiteliu, kai eisi pas genetike?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 20, 00:24)
Na siuntima as jau turiu, buvau pas seimos gydytoja tyrimu, tai ir siuntimo pasiprasiau blush2.gif  aciu uz patarima, tikrai rytoj skambinsiuos ir prasysiuos smile.gif kiek taubus savaiteliu, kai eisi pas genetike?smile.gif

Bet tai dabar kaip paklausei pasimeciau, kaip man siule gruodzio 5 , as galvojau per anksti bus atseit man 11 savaiciu ir 2 dienos, galvojau geriau jau kaip tiksliai 12, geriau matysis viskas, bet dabar skaiciuoju skaiciuoju ir pati nebesuprantu man gruodzio 10 jau bus 13 savaiciu ir kokia viena diena g.gif tikiuos dar nieko tokio g.gif

Jie pas gydytoja buvau praeita treciadieni, t.y. lapkricio 12d. man buvo 9 savaites ir viena diena pagal echoskopa. Nu nusinervinau unsure.gif

Papildyta:
Ai, nu bet raso 11-ta 13-ta savaite echoskopuotis, tai ta trylikta dar nieko, tik bus ilgu islaukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunder @ 2014 11 19, 23:12)

labai noreciau ir as prisijungti fb grupeje bei susipazinti blush2.gif

Wunder, gera ideja su mazu buteliuku, bandysiu 4u.gif

albumeli issiuciau i az 4u.gif

Armante, bandau klausyt to pokalbio 4u.gif
Atsakyti
As irgi pas E.B. uzsirasiau, tik 12.12 ax.gif Manes isvis neklause apie siuntima, as ir nesakiau nieko, paduosiu vietoj, ar negerai, reikejo pasakyt? As kai skambinau, vietu buvo sociai, galejau ir diena, ir valanda pasirinkti 4u.gif

Laabs rytelis 4u.gif
Atsakyti
Labutis,

Negaliu prisiskambinti, bandysiu vėliau smile.gif Apžiūrėjau visas.. kokios dailios moterys visos, tikrai wub.gif aš dar pilvuko neturiu, tai įkėliau kelias foto susipažinimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armante @ 2014 11 19, 22:37)
Sveikutes, Mergaites, o man siandien nekokia diena, visa pragulejau, bloga  unsure.gif
Tai perziurejau net 8 serijas to serialo Isdavyste.

Na ir uzsirasiau i Santariskes, pas E. Beniusiene  bigsmile.gif gruodzio 10 d.

http://www.ziniuradi...eniusiene/15284

klausau pokalbio su genetike, gal kuriai bus idomu  4u.gif

Edenut, o siandien ir Prisca rezultatai paaiskejo  4u.gif

Zodziu man siandien diena ne kokia  4u.gif

Sveikutes 4u.gif 4u.gif
nu zinokit pasiskambinau gdytojai vakar tai tik pasake kad skaiciai labai geri bet echoskopavo tuo metu tai negalejo paziureti ir uzsiemus sake, pasiimti klinikoj kai busiu Vilniuje doh.gif Zodziu tik tiek zinau kad viskas gerai ir jokiuu tikimybiu nezinau schmoll.gif o blogiausia kad ta genetike pasirodo mano vyro giminaicio ten drauge tokia, tai velnias o mes ten su IVF diagnoze nuejom doh.gif Nu zodziu, Lietuvos mazumas doh.gif

Oi mergaites del kavos kalbat - as jos maniake buvau, o nuo 6 sav tai beveik neikisu i burna, nebent jau akys merkiasi visai tai isgeriu su kokiu sausainiu greitai…
O vakar migrena buvo baisi nuo pietu - nuo skausmo pykina, nuo pykinimo nevalgiau, uzvalgiau atgal isvare viskas, zodziu vakaras sunkus buvo, bet siandien vel kaip nauja, atrodo viskas gerai thumbup.gif

QUOTE(Wunder @ 2014 11 19, 23:24)
Na siuntima as jau turiu, buvau pas seimos gydytoja tyrimu, tai ir siuntimo pasiprasiau blush2.gif  aciu uz patarima, tikrai rytoj skambinsiuos ir prasysiuos smile.gif kiek taubus savaiteliu, kai eisi pas genetike?smile.gif

Wunder einu susipazinti ir as i albumeli su Tavim 4u.gif 4u.gif Zinok as dabar atlaisvinsiu vieta turejau uzsirasius Gruodzio 11 d. 14 val pas E Beniusiene, man nebereikes nes dabar nuejau , tai galvoju kaip cia man konkreciai uzleisti ta vieta Tau g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Wunder, malonu susipazinti 4u.gif Dar viena margaite i bruneciu gretas smile.gif Tas albumelis dabar greiciau i miss grazuoliu atranka panasus negu i nestukiu biggrin.gif reik greiciau pilvukus auginti biggrin.gif

Oi Edena, tau ziuriu su 12sv ne tik smptomai nedingo, bet dar ir prisidejo riebiai doh.gif Tikiuosi tai buvo kaip uzbaigtuves ir nuo siol jau bus ramiau..

Mano geroji savaite tesiasi, naktim visai nepykina, rytais/dienom- truputuka, bet gyvent galima. Uztai nemiga prasidejo doh.gif ir tas begalis lakstymas i wc doh.gif Zodziu jei ne viena tai kita, kad tik mums butu neliudna biggrin.gif

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 20 lapkričio 2014 - 11:55