Ai, dar prisiminiau, gal jau kas ir minėjo - oda yra Amouage Memoir, tikrai nešiotinas kvapas. Bet ant manęs ladanas + rožė labai nurūgštėja. Bet šiaip oda, smilkalai ir prieskoniai - mmm

QUOTE(by ki @ 2014 12 28, 21:34)

Todel nedrisau pasiulyti mano ofisinio varianto (tik ne vasara) - Gres Cabochard.
Siuolaikine versija EDT. Labai elegantiska, tikrai ne rytietiska, klasikine. Be smilkalu ir prieskoniu. Ant manes - idealu.
Puikus kvapas! Naujai ji atrandu. Anksciau privengiau nest ji i mases..

Dabar nebe!
Niekas nežinot, ar Lancome Hypnose EDP nenutraukta gamyba? Kažkaip nematyt jų LT internetinėse

QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 02, 12:35)
Niekas nežinot, ar Lancome Hypnose EDP nenutraukta gamyba? Kažkaip nematyt jų LT internetinėse 

Skaiciau, berods, pas vokietaites, kad nutraukiama Hypnose produkcija. Bet kai siu kvepalu visur aplinkui pilna, palaikiau sia naujiena nerimta.
QUOTE(andorinha @ 2015 01 02, 17:43)
Skaiciau, berods, pas vokietaites, kad nutraukiama Hypnose produkcija. Bet kai siu kvepalu visur aplinkui pilna, palaikiau sia naujiena nerimta.
Aš mačiau, kad apie vyriškus Hypnose taip rašė dar 2009 m. Bet abu yra Lancome puslapyje. Gal tiesiog ne tokie populiarūs ar sunkiau juos gauti. Kaip ten bebūtų, jau radau juos, bet kol kas dar nepirksiu.
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 02, 17:53)
Aš mačiau, kad apie vyriškus Hypnose taip rašė dar 2009 m. Bet abu yra Lancome puslapyje. Gal tiesiog ne tokie populiarūs ar sunkiau juos gauti. Kaip ten bebūtų, jau radau juos, bet kol kas dar nepirksiu.
As irgi pirksiu juos, kuomet pastebesiu, kad reteja ju prekyboje.
QUOTE(VHS @ 2015 01 03, 10:28)
Ar niekam nekilo įtarimų dėl pigu.lt kvepalų? Bandžiau Douglas'e pirktus Lancome La vie est belle ir po vieno papurškimo megztinis kvepėjo dvi savaites, o oda skleidė stiproką kvapą net po kelių dušų. Nusipirkau 75 ml tų pačių pigu.lt ir tą pačią dieną kvapas išgaravo. 

Nekilo. Bent jau aš kiek pirkau (o pirkau ne kartą), tai neturiu jokių nusiskundimų. Įdėkite nuotrauką čia http://www.supermama...?...5014&st=432
QUOTE(VHS @ 2015 01 03, 14:12)
Aš tikiu, kad originalas, kvapas identiškas tokiam, koks turi būti, tik atrodo, jog kažkas su kokybe blogai, nes laikymas menkas...
Jei originalas, tai ir kvepia taip pat ilgai (išskyrus tuos atvejus, kai kvepalai reformuluojami, ir lyginami seno leidimo kvepalai su reformuluotais). Negali būti kažkokie antrarūšiai originalai. Greičiausiai tai jums tik pasirodė, kad jie kvepia trumpiau. Tikrai būna, kad atrodo, jog kvepalai "nesilaiko", o po kurio laiko jau visai kitaip atrodo. Man taip yra buvę ne su vienais kvepalais.
QUOTE(VHS @ 2015 01 03, 10:28)
Ar niekam nekilo įtarimų dėl pigu.lt kvepalų? Bandžiau Douglas'e pirktus Lancome La vie est belle ir po vieno papurškimo megztinis kvepėjo dvi savaites, o oda skleidė stiproką kvapą net po kelių dušų. Nusipirkau 75 ml tų pačių pigu.lt ir tą pačią dieną kvapas išgaravo. 

Aha, man irgi taip atrodo. Pirkau " KENZO L“eau Par Kenzo" pour femme. Prieš tai turėjau pirktus Vokietijoj, tai budavo ryte pasipurski, o vakare dar užuodi, atsiskleidžia kitos natos, o pirkti iš pigu.lt, tuo momentu kai pasipurški atrodo kvapas tas pats, bet vakare praktiškai ir ženklo nelieka kad kvepinaisi. Pats buteliukas ir įpakavimas tikrai atrodo originaliai, bet kažkas ne taip. Šiaip aišku ir jų kaina gerokai mažesnė nei parduotuvėje ar netgi duty free, tai net smalsu būtų sužinot kodėl taip yra.