Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai

Man labai tinkantis kiekvienai dienai, neissaukiantis, bet su svelnia zomsos nata Evody Cuir Blanc, galima pameginti juos Douglase.
Atsakyti
QUOTE(varine @ 2014 12 28, 19:34)
Man labai tinkantis kiekvienai dienai, neissaukiantis, bet su svelnia zomsos nata Evody Cuir Blanc, galima pameginti juos Douglase.

ai, tai tada prie to pačio - zomša - ir Habanita L'Esprit by Molinard biggrin.gif
Atsakyti
Neislaikiau, uzsidejau III opusa. Nepatikesit. Visai kitoks, nei vasara-rudeni. Pradzioje gausu muskato ir gvazdikeliu, lyg ruosciau glintveinui. Po pusvalandzio - laaaabai kremines misko violetkos, daug zoliu, irisiniu-pudriniu natu ir labai ryskiai ir jaukiai - zomsyte, svelni, lengva. Tycia ilindau i aprasyma. Neuzvardinta. Bet tikrai yra. Kitokia, nei Daim Blond SL. Gal tik ispudis del kt. komponentu derinimo
Labai lengvas ir labai sodrus. Jura oshia, Braun, tikrai vertas nuodemes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 28 gruodžio 2014 - 18:19
QUOTE(by ki @ 2014 12 28, 19:14)
Neislaikiau, uzsidejau III opusa. Nepatikesit. Visai kitoks, nei vasara-rudeni. Pradzioje gausu muskato ir gvazdikeliu, lyg ruosciau glintveinui. Po pusvalandzio - laaaabai kremines misko violetkos, daug zoliu, irisiniu-pudriniu natu ir labai ryskiai ir jaukiai - zomsyte, svelni, lengva. Tycia ilindau i aprasyma. Neuzvardinta. Bet tikrai yra. Kitokia, nei Daim Blond SL. Gal tik ispudis del kt. komponentu derinimo
Labai lengvas ir labai sodrus. Jura oshia, Braun, tikrai vertas nuodemes.

va ir aš neišlaikiau - įlindau į natas, nu taigi viskas mano o dar jei sakot, kad ir zamša yra - nu reik man va šito Opuso norėt g.gif...

Jei tokio tipo odos kažkam norisi - tai tikrai galima žiūrėti ir Robert Piguet Calypso, ten zamša yra, tikrai lengvai nešiojama. Dar yra tokia visai graži oda iš Memo - Italian Leather, tikrai kasdienai labai graži 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 28, 19:38)
va ir aš neišlaikiau - įlindau į natas, nu taigi viskas mano o dar jei sakot, kad ir zamša yra - nu reik man va šito Opuso norėt g.gif...

Jei tokio tipo odos kažkam norisi - tai tikrai galima žiūrėti ir Robert Piguet Calypso, ten zamša yra, tikrai lengvai nešiojama. Dar yra tokia visai graži oda iš Memo  - Italian Leather, tikrai kasdienai labai graži 4u.gif

drinks_cheers.gif Italian leather - viena is mano meiliu wub.gif drinks_cheers.gif
Bet jie stiprus ir labai charakteringi ,nepastebeti nelieka ..bent ,mano aplinkoj ,reakciju sulaukia daznai biggrin.gif
Irish leather zalia oda ,bet irgi grazi ,bet raso,jog svelnesniu reikia ..tai ir Italian turbut netiktu g.gif
Man tai jos abi kasdien labai wub.gif Dabar kazkaip maziau naudoju ,reiks ryt griebt ,jei tik noresis ,aisku .
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2014 12 28, 20:24)
Bet jie stiprus ir labai charakteringi ,nepastebeti nelieka ..bent ,mano aplinkoj ,reakciju sulaukia daznai  biggrin.gif

nu čia tai jau tikriausiai lengviausi kategorijoje ir išvis negali nieko "nukilinti" lotuliukas.gif :
http://www.fragranti...uede-18767.html

o jei rimčiau - oda daiktas įnoringas, savąją reikia pačiai atrast 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 28, 21:18)
oda daiktas įnoringas, savąją reikia pačiai atrast 4u.gif

drinks_cheers.gif
Todel nedrisau pasiulyti mano ofisinio varianto (tik ne vasara) - Gres Cabochard.
Siuolaikine versija EDT. Labai elegantiska, tikrai ne rytietiska, klasikine. Be smilkalu ir prieskoniu. Ant manes - idealu. Nuo drauges tiesiog dvokia mociute su pampersu. Man toki efekta duoda jos grazuolis. Lancome Sikkim (ne seniausias variantas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 28 gruodžio 2014 - 21:35
Italian Leather buvo vienas iš kandidatų į ofisinių kvepalų poziciją, bet atrankos nepraėjo, kai namų aplinkoj atsakymas į klausimą "nu, kaip?", buvo "eee, keistai..". Tai pagalvojau, kad biure geriau nieko keistu nešleifuoti biggrin.gif

Konsultantė kartą pasiūlė Ramon Monegal Cuirelle. Pagal aprašymą "ne oda, o jos interpretacija". Malonus nekrentantis į akis (šiuo atveju nosį bigsmile.gif ) kvapas, bet nieko ničnieko "odiško" man interpretuoti nepavyko doh.gif
Papildyta:
by ki, aš Cabochard Gres dar neuosčius, bet labai smalsu, jau įrašytas į sąrašiuką bigsmile.gif
Atsakyti
Braun pabandykite siuos- Bottega Veneta Bottega Veneta (bet jie ne nisiniai) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 28, 21:18)
nu čia tai jau tikriausiai lengviausi kategorijoje ir išvis negali nieko "nukilinti" lotuliukas.gif :
http://www.fragranti...uede-18767.html

o jei rimčiau - oda daiktas įnoringas, savąją reikia pačiai atrast 4u.gif

JM Peony bent jau ant mano odos praktiškai nesiskeidžia jokios odos natos. Man jie tokie visiškai gėliniai - bijūniniai nenusaldinti kvepalai pavasariui ir vasarai, nes su šaltu metų laiku nesiderina (kaip Opus III atrodo nesusipratimas vasarą ax.gif ).

Braun, jeigu ne iš nišinių, o iš designers siūlyčiau pabandyti Hermes Kelly Caleche (bent jau mano preferencija EDT - švelnesnė, ne tokia ryški oda nei EDP). Jei neklystu, turėtų būti Akropolio Kreminėj .

Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2014 12 29, 12:53)
JM Peony bent jau ant mano odos praktiškai nesiskeidžia jokios odos natos. Man jie tokie visiškai gėliniai - bijūniniai nenusaldinti kvepalai pavasariui ir vasarai, nes su šaltu metų laiku nesiderina (kaip Opus III atrodo nesusipratimas vasarą ax.gif ).

Braun, jeigu ne iš nišinių, o iš designers siūlyčiau pabandyti Hermes Kelly Caleche (bent jau mano preferencija EDT - švelnesnė, ne tokia ryški oda nei EDP). Jei neklystu, turėtų būti Akropolio Kreminėj .

Galima ir tiesiog Caleche bandyti 4u.gif labai juos myliu.

by ki, o kas per žvėris tas Lancome Sikkim? Nesu iš tos serijos nieko net mačius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2014 12 29, 16:37)
kas per žvėris tas Lancome Sikkim?

senesnis buvo daug grazesnis, bet is sis jau reteniena

http://www.fragranti...Sikkim-182.html
http://www.fragranti...Sikkim-182.html
Atsakyti