QUOTE(džu @ 2014 12 10, 12:01)
kas nors yra perskaitęs zasados knygą? visą.
As

dar kai mokiausi kildavo daug ivairiu klausimu,tai instruktorius patare nusipirkti,sake-rasiu ten atsakymus i savo klausimus

radau

beje,yra labai neprastas Vitoldo Miliaus lietuviskas variantas,skirtas visiems vairuotojams-sita turiu irgi,bet tik akim permeciau vietomis,dar neperskaiciau
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2014 12 09, 23:52)
Ka tik nuvaziavau apie 30km. Specialiai pasukau galinio vaizdo veidrodi, kad rodytu ne vien galini lango vazida, bet pakreipiau i desine. Rezultataas, maciau permazai galo, ir grozejausi vaizdu i priekines ir antros sedyniu galvu atlosus. Daugiau nieko nesimato 🙀 ups, ir vel denaxos teorija neveikia.
Papildyta:
Taip denqxa, as kategoriskai teigiu, kad esi ne visuomet teisi. Tiesiog prasau pergalvot pries rasant. Nieko pries tave neturiu, tik gaila zmoniu kurie tiki ne visiskai teisinga info.
Labai daznai sakai geru patarimu, bet si kart su akla zona perlenkei lazda. Tavo pateikta terorija tinka tik tavo vairuojamiems, ismegintiems automobiliams. As tau bandau papasakoti kuo skiriasi mano patirtis, o tu man atsakai, kad akla zona dings apgalvojant zingsnius i prieki ir stebint aplinka, lyg as vaziuociau uzsimerkus.
Sakai galini veidrodi nusukt i desine ir viskas matysis, deja deja denaxa .... Tikrai ne viska zinai ir bandei.
Taure,o tau su teksto suvokimu viskas gerai,ar tiesiog neskaitei?

Nes man jau ne pirma karta susidaro ispudis,kad komentuoji neperskaicius arba paskaicius tik viena sakini is citatos

tai perskaityk dar karta ka as rasiau,va mano citata:
Triju eiliu visureigyje-taip,tikiu,kad bus akla zona-pats masinos ilgis ja duoda(bet turetu islikti nedidele) smile.gif Be to,aklos zonos pasalinime dalyvauja ir salono veidrodis-jis turi būti pakreiptas desiniau (turi itakos spinduliu luzimui-juk butent del to akla zona ir susidaro,taigi ta ir salinam-keiciam atspindziu luziu kampa) komercinese masinose,kur nera salono veidrodzio ir langu,tegu jos ir lengvikes dydzio-kazkiek aklos zonos isliks.
Papildyta:
QUOTE(South @ 2014 12 10, 12:30)
Jie buvo ilinde i akla zona

,todel pvz.net labai tinkamas.Dviratininku buvo kolona issirikiavus.Man atrodo,tas video cia ir buvo imestas.
Netinkamas,nes pavyzdys su fura-ten viskas kitaip,akla zona yra ties pirmo masinos trecdalio pabaiga,ir labai didele.Siuo pavyzdziu noreta parodyti,kaip pavojinga atsidurti dideles masinos akloje zonoje. Lengvojoj net ir visai nesusireguliavus veidrodziu tokiu aklu zonu nebuna