Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

Sveiki, Esu kūrybinga, energinga, be žalingų įpročių, Lietuvos edukologijos (pedagogikos) universiteto studentė 21 metu, ieškanti papildomo darbo savaitgaliais. 2 metus dirbu karate instruktore su vaikais, kuriu amžius nuo 3 m. iki 14 m. Jau kaip 9 metus kartais prižiūriu savo broliuka bei kitus vaikus. Gerai žinau kaip galima prieiti prie kiekvieno vaiko, net kurie turi tam tikras problemas (pvz su autistu ar daunu sindromais). Galiu būti puiki žaidimų ir sporto draugė. Laisvai kalbu 2 kalbomis : lietuvių ir rusų. Žinau pedagogines bei edukologines koncepcijas. Turiu slaugytojos padejejos pažyma iš raudonojo kryžiaus. Užsiimsiu su Jūsų vaikučiu kūrybiniais darbeliais pagal amžių ir motorikos vystimasi ,taip pat atsižvelgsiu į tėvu norus. Dėl kainos galima tartis. Jeigu reikia rekomemdacijos, rašykite žinutės arba skambinkite +37060695522 Patogiausia būtų Fabijoniškėse ir Justiniskėse

Atsakyti

Sveiki,

Norėčiau rekomenduoti mūsų vaikų auklę naujai šeimai. Auklė mūsų šeimoje dirbo 2 metus, prižiūrėjo mergytę nuo 1,3 m. ir pradinuką. Auklė, vardu Rozita, labai atsakingai ir su meile užsiima su vaikais, daug laiko praleidžia lauke, lavina ir aktyviai bedrauja su vaikais. Šalia vaikų priežiūros ji taip pat padeda buityje - lygina, jei reikia, gamina valgyti. Auklė gyvena Vilniuje, Šiaurės miestelyje. Jei turite klausimų, mielai jums atsakysiu, galite, rašyti a.ž. arba skambinti man 868275856 (Neringa).  arba auklėi Rozitai 867193564

Atsakyti
Sveiki , Nuo rugsėjo mėn. Ieškau auklytės darbelio, pilnai darbo dienai (po 7 – 10 val. ). Esu 45 m. moteris, atsakinga, rūpestinga, švelni, be jokių žalingų įpročių, kantri bei mylinti vaikus. Patirties su vaikučiais turiu, esu jau išauginusi 5 auklėtinius ir tėveliams pageidaujant galėsiu pateikti rekomendacijas. Jei susidomėjote, prašau parašyti į až. arba skambinti tel. 86 7704 574

Pagarbiai, Virginija
Atsakyti

[color=#454545][font=UICTFontTextStyleBody][size=4]Sveiki,[/size][/font][/color] [color=#454545][font=UICTFontTextStyleBody][size=4]Ieškome auklės 2 m. sūnui Vilniuje, Saulėtekyje, visai darbo dienai arba beveik visai (pvz., gali būti 4 d. per savaitę). Taip pat turime 4 mėn. dukrytę, kartais reikėtų pabūti ir su ja.[/size][/font][/color][color=#454545][font=UICTFontTextStyleBody][size=4] Auklė turėtų užsiimti su sūnumi namuose, daug laiko leisti lauke, paruošti jam valgyti.[/size][/font][/color][color=#454545][font=UICTFontTextStyleBody][size=4] Būtina patirtis su panašaus amžiaus vaikais, geros buvusių darbdavių rekomendacijos.[/size][/font][/color][color=#454545][font=UICTFontTextStyleBody][size=4] Tikimės ilgalaikės draugystės. Po metų ar anksčiau, kai sūnus eis į darželį, reikės prižiūrėti mažąją sesytę.[/size][/font][/color][color=#454545][font=UICTFontTextStyleBody][size=4] Jeigu sudomino ar turite klausimų, susisiekite su manimi AŽ.[/size][/font][/color]

Atsakyti

Sveiki, 

atsisveikiname su savo auklyte ir norime ją rekomenduoti kitiems, kurie šiuo metu ieško auklės. Draugavome daugiau kaip 2 metus ir likome labai patenkinti. Irena ne tik buvo puiki žaidimų draugė, eidavo į lauką su vaiku, bet kartu tyrinėjo ir padėjo pažinti aplinką mūsų mažyliui,  prisirinkę konkorėžių juos dažydavo, darydavo įvairiausius darbelius, piešdavo (labai gražiai piešia),lipdydavo, mokė naujų žodžių, tvarkos.  Labiausiai nustebino kai dar nė 2 neturintis mūsų mažylis jau skaičiavo iki 10 ir žinojo krūvą raidžių, Ir visa tai pasiekta žaidimų forma. 

Taip pat gamino vaikui maistą. Grįžus namo rasdavau tvarkingus namus ir patenkintą mažių. 

Auklė Irena yra iš Baltupių, telefonas 8 606 47754. 

mam Renata, 861215093 

Atsakyti
Sveiki,
galiu rekomenduoti musu seimos gerai pazystama moteri, kuri noretu priziureti 1-2 vaikucius savo namuose Zirmunu rajone.
moteris 42 metu, labai myli vaikus, svelni, atsakinga, pareiginga, daraugiska, paprasta, turi patirties ( augino savo vaikus ir dirbo aukle ), moka su vaikais sutarti. be zalingu iprociu.
aukle gyvena grazioje ir zalioje Zirmunu dalyje, kur daug gamtos, salia Neries vingis, todel puikios salygos buti su vaiku laike.
gali dirbti ne pilna darbo diena arba visa diena (pagal poreiki)

Telefono viesai nerasau, bet jei kam reiketu aukles kontaktu, rasykite man i AZ 4u.gif
visas salygas aptartumet tiesiogiai su aukle.
Atsakyti

Norime rekomenduoti savo auklytę,su kuria draugavome beveik 3 metus.Augino mūsų sūnų, o ligos atvejais ir dukrą prižiūrėjo. Auklytę labai pamilo vaikai, toliau palaikome artimus ir šiltus santykius. Užsiima su vaikais, daug laiko praleidžia lauke, jeigu reikia, puikiai gamina (aš dažniausiai palikdavau paruošusi maistą, reikdavo tik garnyrą pasigaminti).Ne retai neprašius rasdavau ir skalbinius išlygintus, namai visad būdavo tvarkingi, dažnai atnešdavo pačios išaugintų gėrybių iš savo sodybos.Auklytė ieško nuolatinio darbo.Amžius- 55 m., laisvai kalba lietuvių ir rusų k., gyvena Pilaitėje,tai prioritetas būtų šeima iš Pilaitės.Jeigu reikia,mano  tel. 860154031, auklyte Janina 8688 11025.

Atsakyti

Laba diena, 

Esu energinga, sąžininga moteris, ieškanti auklės darbo Vilniaus mieste visai darbo dienai. Pati esu dviejų suaugusių vaikų mama, turinti maisto gamybos technologės išsilavinimą. Turiu darbo su vaikais patirties, rekomendacijas. Darbas su vaikais yra mano labai mylimas, patinka su mažaisiais užsiimti ir padėti jiems augti. Mano asmeninės savybės - atsakingumas, kuopštumas, geranoriškumas leis puikiai pasirūpinti jūsų vaiku ar vaikais. Esu pasiruošusi dirbti visą darbo dieną (esu laisva nuo lapkričio mėnesio). Galiu gaminti sveiką ir skanų maistą pagal vaiko amžių ir poreikius, rūpintis higiena, išeiti kartu į lauką, užmigdyti pietų miegelio, kartu tyrinėti mus supančią aplinką, padėti išmokti savarankiškumo (puoduko reikalų, savarankiško valgymo ir kt.), taip pat lavinti pagal tėvelių reikalavimus, kartu su vaikeliu daryti įvairius darbelius, dainuoti daineles, deklamuoti ellėraštukus. Esu linksma ir nenuobodi, mėgstu veiklą ir draugystę su vaikais. Atlyginimas sutartinis ir papildomai apmokamas už ilgesnes ne darbo valandas. Mano telefonas 867200218 (galima susisiekti visą dieną ir vakare). Lauksiu jūsų skambučių. 

Atsakyti

Laba diena,
Mano mama ieško auklės darbo Vilniuje. Ji šiuo metu laisva, tad galėtu jums pagelbėti. Jai 63m. turi didelę patirtį dirbdama aukle 17m. , jau nemažai vaikučių išleido į darželį, taip pat pati dirbusi darželyje. Sąžininga, rūpestiga, nuoširdi,bendraujanti, skaniai gamina maistą. Vaikai ja labai myli, nes moka juos užimti, daro visokius rankdarbius su vaikučiais, lengvai su jais susibendrauja. Nesenai savo buvusį auklėtinį išleido į darželį, todėl šiuo metu ieškosi darbo. Butų smagu jai su ja susisiektumėte tiesiogiai ir aptartumėte jums rupimus klausimus. 
Birute 868022311

Atsakyti

Sveiki, ieskome aukles visai dienai 1metu berniukui Justiniskiu rajone (salia LIDL parduotuves) nuo kovo menesio. Jei sutarsime, garantuojame darba 1-2metams.

Norime, kad zmogus, kuris praleis diena su musu vaiku butu energingas, pareigingas ir pozityvus. Berniukas judrus, todel reiketu zmogaus, kuris noriai su juo zaistu, eitu i lauka ir mokytu savarankiskumo bei padetu pazinti pasauli.

Taip pat namuose yra 8 metu dukra, taciau ji butu daugiau pagalbininke.

Jei susidomejete, rasykite man I PM

Atsakyti
Ieškau auklytės vienerių berniukui. Darbas pilnu etatu, Fabijoniškėse. Išsamesnė info - asmeniškai.
Atsakyti
Norėčiau rekomenduoti mūsų auklytę, kuri prižiūrėjo mano dukrytę iki išėjo į darželį ir vis dar su ja draugaujam, kai reik pažiūrėti mažąjį sūnelį. Labai gražiai draugauja su vaikučiais, be galo juos myli, prigalvoja veiklos, būna lauke. Išsilavinusi, labai draugiška ir taktiška. Niekada nevėluoja ir yra labai atsakinga. Gyvena baltupiuose, Didlaukio gatvėj ir šiuo metu ieško naujos šeimos. Auklytės telefonas +37067600007 Elytė
Atsakyti