Įkraunama...
Įkraunama...

Auklės Vilniuje nuolatiniam darbui, visai d. d.

QUOTE(jolanta @ 2017 02 28, 23:18)
Sveikos mamytės ir tėveliai,
Esu 48metų auklė iš Vilniaus, su įvairaus amžiaus vaikais dirbu jau 20metų. Šį darbą atlieku su didele meile ir atsidavimu. Esu draugiška, tvarkinga, be žalingų įpročių ir lengvai bendraujanti trijų vaikų mama. Šiuo metu draugaujam su dvejomis mergytėmis ir mielai norime priimti į kompaniją dar kelis vaikučius. Esate laukiame mano namuose Vilniuje, Viršuliškių mikrorajone, pilnai darbo dienai arba valandomis. Valandos kaina nuo 2eur. Turiu daugybę rekomendacijų, o dėl platesnės informacijos kreipkitės AŽ arba telefonu 868390204,

Pagarbiai,
Jolanta

4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal turite rekomenduoti/perleisti savo auklę 1metų berniukui? Gyvenančiam Santariškėse 4u.gif
Atsakyti

3,5metų mergaitė Žirmūnuose (netoli Minsko IKI) ieško valandinės auklės ligos atveju. Sergama gan dažnai, kas kelias savaites (per mėnesį gaunas apie pora savaičių). Auklė ieškoma nuo 40-60m, be žalingų įpročių, sutarianti su gyvūnais, nes namuose gyvena didelis šuo. Darbas ligos metu būtų I-V 7:30-16:15.

tel: 868399923

Atsakyti
Nuo birželio mėnesio ieškau auklės darbo pilnai darbo dienai ilgam laikui, kadangi mano draugė keliauja jau į darželį. Automobilio nevairuoju, tad būtų gerai, jei būtų patogus privažiavimas visuomeniniu transportu arba arčiau mano namų. Gyvenu Fabijoniškėse. Patirties turiu. Kreiptis až arba tel. Nr. 868571372
Atsakyti

Sveikos, mamytės  :4u:  Turim puikią auklę Vilniuje, kuri prižiūrėjo mūsų dukrytę 2 metus ir kurią galim drąsiai rekomenduoti vaiko priežiūrai. Auklytė labai nuoširdi, maloniai bendravo tiek su vaiku, tiek su mumis. Su dukra mokėjo bendrauti taip, kad pas ją būtų kuo mažiau "ožiukų", o kai jau teko su aukle išsiskirti, dukrytė liūdėjo, todėl ir toliau bendraujame, likome gerais draugais. Auklytė tvarkinga, rūpestinga. Ji yra vairuojanti automobilį. Auklytę norime "atiduoti" į geras rankas, todėl jei norite patikimo žmogaus, rekomenduoju šį žmogų. Nurodau jos tel. nr. 865074676. 

Atsakyti

Sveikos, mamos ir auklės,

Ieškome auklės 1 m. dukrytei Vilniuje, Saulėtekyje, visai darbo dienai. 

Taip pat turime 3 m. sūnų, ligos atveju reikėtų pabūti ir su juo.

Auklė turėtų užsiimti su mergaite namuose, daug laiko leisti lauke, paruošti jai valgyti.

Būtina patirtis su panašaus amžiaus vaikais, geros buvusių darbdavių rekomendacijos.

Gal galite ką nors rekomenduoti ar norite pasisiūlyti?  :)

Atsakyti
Ieškau vairuotojančios ir turinčios automobilį auklės nuvežti ir parvežti paauglę dukrą į būrelį. Darbas 2-3 kartus per savaitę . Paprastai antradienį, ketvirtadienį 15-18 val, penktadienį 13-17 val. Moku 20 eurų už kartą. Žverynas-Mickūnai.
Atsakyti

Sveiki, reikalinga auklė 1 metų berniukui pilnai darbo dienai. Vieta naujininkai, Eišiškių pl.

gyvename nuosavame name.

tel. 861548171

Atsakyti

Sveikos ir sveiki,

 

Noriu rekomenduoti mūsų auklę Eglę, kuri pas mus buvo 4 metus, bet vaikai jau užaugo :).

Jos telefonas 860584244.

 

Ji myli vaikus, nuoširdi, moka juos auklėti, jais rūpinasi, bendrauja. Patikima, sąžininga. Turi aukštąjį muzikinį išsilavinimą, groja kanklėmis, gyvena centre.

Aukle dirba jau 18 metų. Mes ją labai rekomenduojame, taip pat ji gali pateikti ir daugiau rekomendacijų.

 

Geriausi linkėjimai,

Aistė

868650731

 

 

 

Atsakyti
Sveiki,
Noriu rekomenduoti mūsų auklę Eglę. Jos telefono Nr. 8 605 84244. Ji dirbo pas mus 4 metus, bet vaikai jau užaugo smile.gif

Ji myli vaikus, patikima, darbšti, rūpinasi vaikais, moka juos auklėti, bendrauja. Ji mėgsta muziką, turi aukštąjį muzikinį išsilavinimą, groja kanklėmis, gali pamokyti, gyvena centre.

Aukle dirba jau 18 metų. Mes ją labai rekomenduojame, norime, kad susirastų gerą šeimą smile.gif, ji pati gali pateikti ir daugiau rekomendacijų.

Linkėjimai visiems,
Aistė
868650731
Atsakyti
Sveiki, nuo balandžio mėn. ieškau auklytės darbo. Esu 46m.moteris, atsakinga, rūpestinga, švelni, tvarkinga, be jokių žalingų įpročių, kantri bei mylinti vaikus. Patirties su vaikučiais turiu, esu jau išauginusi 6 auklėtinius ir tėveliams pageidaujant galėsiu pateikti rekomendacijas. Gyvenu Fabijoniškėse, jei susidomėjote, prašau skambinti šiuo tel. 867704574, Virginija
Atsakyti

Sveiki,

 

mūsų sūnus išeina į darželį ir auklė ieško naujos šeimos, jai 60 metų ir aukle dirba pastaruosius 25 metus. 

Priekaištų ar konfliktų niekad neturėjom, ji tvarkinga, atsakinga ir sūnus tikrai myli ją :)

 

Ieško darbo pilnai darbo dienai ilgesniam laikui 

 

Vardu Jūratė, numeris +37064832604

Atsakyti