QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 22, 12:02)
Liolio, dėl virtuvės stalviršio, gal gražu būtų koks akmuo dėti, aš nekalbu apie marmurą ar dar ten ką, bet apie tą,kur paminklus daro, jo gi būna visokių spalvų ir gražu, ir dera ir laaaaabai praktiška

Medžio aš neturiu, bet bijočiau jį dėti, na nebent retai maistą gaminate.....ir vaikų mažų nėra (nebus)
Mačiau vonios kambary, prie praustuvo visai nėra plytelių, drąsu, ar ten kuo specialiai padengta, kad valyti būtų lengva???

Žinau kažkaip vaškuoja, tada gali taškytis kiek nori, lengva valyti ir siena nenukenčia
O pirkote grindų plytelės voniai, gal sienms panačių buvo, iš kur jos ?

Man patinka

Ir plius minus kaina, nes Kapri.lt man taip ir neatrašė......
Na, vaiku yra, bet jau ne leliukai, tai nors ir labai bijau, rizikuoju deti medi. Tik vis dar tos medzio spalvos reikia paieskoti. Neturiu vizijos bendros. Na, matyt bandysiu pirma medi deti, o jau tada apie plyteles galvosiu.
Vonioj prie praustuvo tik laikinai plyteliu nera. As jas jau turiu, tik dar neuzklijuotos, nes vel vizijos neturiu kas virs praustuvo bus, tai nezinau kiek i auksti tu plyteliu det ir pan. Nenufotografau tik, bet vonios siena kur dusas tvirtinasi yra ne baltom, o rastuotom plytelem isdeta, tokiom paciom rastuotom ir virs praustuvo desiu. Tiek sios, tiek matomos ant grindu yra is Vives kolekcijos, Vodevil jei teisingai pamenu vadinasi, tos grindines Octogono. As pirkau is salono salia Kapri, kuris vadinasi Eldoris. Nors siaip Ispaniskos Plyteles LT pigiau sias plyteles sutiko parduoti (kainos yra internetineje svetaineje, bet perkant daugiau irgi galima sneketi), bet prisidejo transporto islaidos, o Eldoris pirkau virtuves ir holo rastuotas plytas (ziuriu labai daug dar nenufotkinau), tai ir jie dar nuolaida padare. Siulyciau ne tiek i ju skelbiamas kainas ziureti, kiek siusti uzklausas su savo kvadratais ir suzinosit tikra kaina, uz kuria parduotu jusu konkreciu atveju.
Papildyta:
QUOTE(vakare @ 2015 01 22, 14:12)
Liolio, mes irgi bandėm pirmam aukšte išgauti nei pilką, nei rudą atspalvį ,tai padažėm gal 20 spalvų pavyzdžių, kol daugiau mažiau pataikėm

Kažkas panašaus kaip pas jus gavosi, gal šiek tiek šviesiau. Man gražu.
Nors pas jus gal ir labiau tiktų kažkoks natūralus, alyvuotas ąžuolas, susišauktų su medinėm grindim.
Miegamojo lova faina jūsų ir prie tokios lovos tiktų kažkokios paraitytos spintelės. Jei pastatysit labai modernias spinteles, neliks cinkelio, todėl aš ieškočiau kažko įdomesnio.
Plytų siena ir krosnis super. Idomios vonios plytelės
Aciu uz patarimus ir pagyrimus
Papildyta:
QUOTE(birzelis @ 2015 01 22, 14:56)
Labai grazi jusu krosnis. Pas mane irgi krosnis, tik apdaila is plytu. Beje plytos labai panasios i plytas is jusu plytu sienos...
O virtuves pastatomos spinteles zalsvos? Nes nelabai aiskiai matosi?
Net nezinau kokia cia ta virtuves spinteliu spalva. Gal vos vos turi zalsvo atspalvio, bet labai nedaug
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2015 01 22, 15:04)
Mums irgi patinga greige spalva, tik kad su tais mazais pazydeliais neaisku kas gausis, tai isgasdinote del 20 dazymu

kita savaite jau pradeda dazyti mums, tai baisu pasidare, ar nereikes simta kartu irgi atspalvio ieskoti.
Na mums tikrai 20 dazymu neprireike. Norejom skirtingu spalvu daugumoje erdviu, tai pirkom gal kokius 7 is viso pavyzdzius, is ju netiko berods 3, o kiti keturi buvo liuks. Tik nuo to ka planavom, tai naturoj sukeitem patalpas. Pavyzdziui kur buvo pirkta holui, toje vietoje spalva tragiskai atrode, o ta pati spalva antro auksto palepiniam kambaryje buvo ideali. Nuo sviesos irgi labai daug priklauso.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 01 23, 08:08)
Oho kiek klausimų

jaučiu abejonių gaidelę- jei taip tai visai be reikalo
Bandau išdėstyti savo vizijas
6. Susitaikyti. Man kliūva, kad spintelė stovinti tarp vonios ir wc puodo yra tai erdvei PER MAŽA. Ar ji būtinai reikalinga. Galėtum pastatyti kokią palmę Areką, tada išnyktų tas kampuotumo efektas. Kaip dengti langus?- Labai gražu būtų užuolaidėlės dengiančios tik pusę lango. Arba galima sumontuoti roletus, kurie kilnojasi iš apačios į viršų.
Aciu, Tuda

Abejoniu tikrai yra. Kazkaip atrodo zinojau ko noriu, bet ziuriu realybeje kazkaip nukrypstu nuo savo isivaizdavimu ir gaunasi visai ne taip, kaip norejau
Geri patarimai, dekui. Va ta spintele vonioj man irgi nelabai tinka. Beda ta, kad pati spintele man labai patinka jau mazdaug 10 metu

O tas retai buna, nenusibosta ji man, veziojuosi ja is vienos salies i kita. Ir dabar beda - nera kur ja igrusti

Na, bet reikes dar galva pasukt kur ja cia kitur pritaikius
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 01 23, 10:27)
Liolio,
krosnis tiesiog pasaka
Kitur nelabai turiu minčių, tiksliau turiu, bet nemanau, kad pataikysiu jūsų skoniui
Nu kodel jau taip nepataikysit. As tik pries tuos sviestuvus taip arsiai pasisakau, o daugiau ar tie skoniai taip jau labai skiriasi. Man jusu zidinys irgi pasaka

Labai butu idomu isgirst mintis
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2015 01 23, 08:53)
Liolio, vis galvoju apie Jūsų krosnį, manau ji verta mūsų temos pirmo puslapio, jei tik nieko prieš būsit ir kada vėliau, kai tų dėžių šalia nebeliks...
Aciu labai visoms uz pagyras krosniai. Gal pirmam puslapiui nera tokia jau tobula, bet aisku pasirodysiu dar kai bus ir salia krosnies kazkaip tas kampas vietoj deziu uzpildytas. Tik kuo ji uzpildyti irgi nezinau...
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 23, 11:44)
Liolio, o krosni murijo irgi klinkera? baisingai reikia geru ranku
Atsiust telefona i az? As nezinau ar jis ir zidinius muryja, ar tik krosnis, bet galit pabandyt
Papildyta:
QUOTE(indregu @ 2015 01 23, 19:04)
Liolio, noriu pritarti, Jūsų krosnis labai graži.

Gaila,
až pilna pas jus, gal galit parašyt, kiek patys kokliai kainavo, be darbų...
Parasiau az