Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(tyli upė @ 2015 01 22, 11:58)
Ačiū jums 4u.gif
Dar, o kokliai, kokliai iš kur ir po kiek?  blush2.gif  Kaip man gražu tokia senovinė krosnis bigsmile.gif

Spalvos sienų labai gražios. Spėju, kad natūraliai dar gražesnės.
Mh, dar mintis dėl to rudo tapeto ir pilkų sienų "neatitikimo".. bet nėra taip jau blogai gal.. bent man atrodo nesudėtingai apjungiama tamsesių rudų baldų, tamsesnių detalių pagalba, gal šviestuvų, toršerų pagalba rolleyes.gif Kažkodėl Dountono abatijos pritemdyti kambariukai priešų akis stojo biggrin.gif

Man asmeniškai bus įdomu ir eksterjeras, bet vėl labai asmeninis interesas mirksiukas.gif O ir lyg pamenu jūsų projektą mirksiukas.gif

Kokliai is kachel keramika LT, Kaune. Jie patys koklius gamina, ivairiu spalvu, ivairiu rastu. Tik mums uzsakius persikele i kitas patalpas, tai uztrigo su naujom krosnim, velavo pora menesiu, bet ir kaina del velavimo nuleido, tai rezultate likom patenkinti. Muryjo krosnininkas Olegas. Per visas statybas tai buvo vienas is nedaugelio zmoniu, kuris kada pasake tada ir atvaziavo, dirbo visa diena, jokiu priekaistu neturiu. Jei kam reiks, galiu i az telefona (tikiuos jis nesupyks jei padalinsiu). Visa krosnis su visomis medziagomis, kokliais, atvezimu, darbais ir t.t., nuo iki kainavo apie 10 000lt.

O del sienos spalvos neatitikimo, tai as turejau omeny ta melsvaji duck egg spalvos tapeta, rudasis kaip tik puikiai tinka naturoje prie sienu, nuotraukoj sienu spalva biski iskreipta.

Eksterjera butinai, taip ir neisejau i lauka su foto aparatu
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2015 01 23, 20:42)
Kokliai is kachel keramika LT, Kaune. Jie patys koklius gamina, ivairiu spalvu, ivairiu rastu. Tik mums uzsakius persikele i kitas patalpas, tai uztrigo su naujom krosnim, velavo pora menesiu, bet ir kaina del velavimo nuleido, tai rezultate likom patenkinti. Muryjo krosnininkas Olegas. Per visas statybas tai buvo vienas is nedaugelio zmoniu, kuris kada pasake tada ir atvaziavo, dirbo visa diena, jokiu priekaistu neturiu. Jei kam reiks, galiu i az telefona (tikiuos jis nesupyks jei padalinsiu). Visa krosnis su visomis medziagomis, kokliais, atvezimu, darbais ir t.t., nuo iki kainavo apie 10 000lt.

Liolio, noriu pritarti, Jūsų krosnis labai graži. wub.gif Gaila, pilna pas jus, gal galit parašyt, kiek patys kokliai kainavo, be darbų... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 22, 12:02)
Liolio, dėl virtuvės stalviršio, gal gražu būtų koks akmuo dėti, aš nekalbu apie marmurą ar dar ten ką, bet apie tą,kur paminklus daro, jo gi būna visokių spalvų ir gražu, ir dera ir laaaaabai praktiška 4u.gif Medžio aš neturiu, bet bijočiau jį dėti, na nebent retai maistą gaminate.....ir vaikų mažų nėra (nebus) 4u.gif  4u.gif

Mačiau vonios kambary, prie praustuvo visai nėra plytelių, drąsu, ar ten kuo specialiai padengta, kad valyti būtų lengva??? blush2.gif Žinau kažkaip vaškuoja, tada gali taškytis kiek nori, lengva valyti ir siena nenukenčia 4u.gif 
O pirkote grindų plytelės voniai, gal sienms panačių buvo, iš kur jos ?smile.gif Man patinka wub.gif Ir plius minus kaina, nes Kapri.lt man taip ir neatrašė......

Na, vaiku yra, bet jau ne leliukai, tai nors ir labai bijau, rizikuoju deti medi. Tik vis dar tos medzio spalvos reikia paieskoti. Neturiu vizijos bendros. Na, matyt bandysiu pirma medi deti, o jau tada apie plyteles galvosiu.

Vonioj prie praustuvo tik laikinai plyteliu nera. As jas jau turiu, tik dar neuzklijuotos, nes vel vizijos neturiu kas virs praustuvo bus, tai nezinau kiek i auksti tu plyteliu det ir pan. Nenufotografau tik, bet vonios siena kur dusas tvirtinasi yra ne baltom, o rastuotom plytelem isdeta, tokiom paciom rastuotom ir virs praustuvo desiu. Tiek sios, tiek matomos ant grindu yra is Vives kolekcijos, Vodevil jei teisingai pamenu vadinasi, tos grindines Octogono. As pirkau is salono salia Kapri, kuris vadinasi Eldoris. Nors siaip Ispaniskos Plyteles LT pigiau sias plyteles sutiko parduoti (kainos yra internetineje svetaineje, bet perkant daugiau irgi galima sneketi), bet prisidejo transporto islaidos, o Eldoris pirkau virtuves ir holo rastuotas plytas (ziuriu labai daug dar nenufotkinau), tai ir jie dar nuolaida padare. Siulyciau ne tiek i ju skelbiamas kainas ziureti, kiek siusti uzklausas su savo kvadratais ir suzinosit tikra kaina, uz kuria parduotu jusu konkreciu atveju.
Papildyta:
QUOTE(vakare @ 2015 01 22, 14:12)

Liolio, mes irgi bandėm pirmam aukšte išgauti nei pilką, nei rudą atspalvį ,tai padažėm gal 20 spalvų pavyzdžių, kol daugiau mažiau pataikėm lotuliukas.gif Kažkas panašaus kaip pas jus gavosi, gal šiek tiek šviesiau. Man gražu.

Nors pas jus gal ir labiau tiktų kažkoks natūralus, alyvuotas ąžuolas, susišauktų su medinėm grindim.

Miegamojo lova faina jūsų ir prie tokios lovos  tiktų kažkokios paraitytos spintelės. Jei pastatysit labai modernias spinteles, neliks cinkelio, todėl aš ieškočiau kažko įdomesnio.

Plytų siena ir krosnis super. Idomios vonios plytelės 4u.gif

Aciu uz patarimus ir pagyrimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(birzelis @ 2015 01 22, 14:56)
Labai grazi jusu krosnis. Pas mane irgi krosnis, tik apdaila is plytu. Beje plytos labai panasios i plytas is jusu plytu sienos...
O virtuves pastatomos spinteles zalsvos? Nes nelabai aiskiai matosi?

Net nezinau kokia cia ta virtuves spinteliu spalva. Gal vos vos turi zalsvo atspalvio, bet labai nedaug
Papildyta:
QUOTE(Murčikas @ 2015 01 22, 15:04)
Mums irgi patinga greige spalva, tik kad su tais mazais pazydeliais neaisku kas gausis, tai isgasdinote del 20 dazymu  blink.gif  lotuliukas.gif    kita savaite jau pradeda dazyti mums, tai baisu pasidare, ar nereikes simta kartu irgi atspalvio ieskoti.

Na mums tikrai 20 dazymu neprireike. Norejom skirtingu spalvu daugumoje erdviu, tai pirkom gal kokius 7 is viso pavyzdzius, is ju netiko berods 3, o kiti keturi buvo liuks. Tik nuo to ka planavom, tai naturoj sukeitem patalpas. Pavyzdziui kur buvo pirkta holui, toje vietoje spalva tragiskai atrode, o ta pati spalva antro auksto palepiniam kambaryje buvo ideali. Nuo sviesos irgi labai daug priklauso.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 01 23, 08:08)
Oho kiek klausimų biggrin.gif jaučiu abejonių gaidelę- jei taip tai visai be reikalo 4u.gif
Bandau išdėstyti savo vizijas ax.gif
6. Susitaikyti. Man kliūva, kad spintelė stovinti tarp vonios ir wc puodo yra tai erdvei PER MAŽA. Ar ji būtinai reikalinga. Galėtum pastatyti kokią palmę Areką, tada išnyktų tas kampuotumo efektas. Kaip dengti langus?- Labai gražu būtų užuolaidėlės dengiančios tik pusę lango. Arba galima sumontuoti roletus, kurie kilnojasi iš apačios į viršų.

Aciu, Tuda 4u.gif Abejoniu tikrai yra. Kazkaip atrodo zinojau ko noriu, bet ziuriu realybeje kazkaip nukrypstu nuo savo isivaizdavimu ir gaunasi visai ne taip, kaip norejau doh.gif

Geri patarimai, dekui. Va ta spintele vonioj man irgi nelabai tinka. Beda ta, kad pati spintele man labai patinka jau mazdaug 10 metu smile.gif O tas retai buna, nenusibosta ji man, veziojuosi ja is vienos salies i kita. Ir dabar beda - nera kur ja igrusti biggrin.gif Na, bet reikes dar galva pasukt kur ja cia kitur pritaikius g.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 01 23, 10:27)
Liolio,
krosnis tiesiog pasaka wub.gif

Kitur nelabai turiu minčių, tiksliau turiu, bet nemanau, kad pataikysiu jūsų skoniui blush2.gif

Nu kodel jau taip nepataikysit. As tik pries tuos sviestuvus taip arsiai pasisakau, o daugiau ar tie skoniai taip jau labai skiriasi. Man jusu zidinys irgi pasaka wub.gif Labai butu idomu isgirst mintis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2015 01 23, 08:53)
Liolio, vis galvoju apie Jūsų krosnį, manau ji verta mūsų temos pirmo puslapio, jei tik nieko prieš būsit ir kada vėliau, kai tų dėžių šalia nebeliks... wub.gif

Aciu labai visoms uz pagyras krosniai. Gal pirmam puslapiui nera tokia jau tobula, bet aisku pasirodysiu dar kai bus ir salia krosnies kazkaip tas kampas vietoj deziu uzpildytas. Tik kuo ji uzpildyti irgi nezinau...
Papildyta:
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 23, 11:44)
Liolio, o krosni murijo irgi klinkera? baisingai reikia geru ranku bigsmile.gif

Atsiust telefona i az? As nezinau ar jis ir zidinius muryja, ar tik krosnis, bet galit pabandyt
Papildyta:
QUOTE(indregu @ 2015 01 23, 19:04)
Liolio, noriu pritarti, Jūsų krosnis labai graži.  wub.gif  Gaila, pilna pas jus, gal galit parašyt, kiek patys kokliai kainavo, be darbų...  blush2.gif

Parasiau az
Atsakyti
Kazkas ieskojo rasomojo stalo
Man sitas patiko Stalas
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2015 01 23, 20:57)
Atsiust telefona i az? As nezinau ar jis ir zidinius muryja, ar tik krosnis, bet galit pabandyt

aha 4u.gif man ne zidinio, man krosnies reikia sodyboje smile.gif
Atsakyti
nuostabaus grožio virtuvytė wub.gif http://cottageandvin...h-of-green.html

ir pas save užsimaniau tokių stiklinių lentynų su veidrodžiu. Bet turbūt baisiai nepraktiška... g.gif
Atsakyti
Mergaitės- seku Jūsų temą ir bandau mokytis, bet... nu labai man sunku... Apie stilius nutuokiu tik iš perskaitytų straipsnių, tai norai būtų lengva balta klasika su nedidele pretenzija į provansą, bet man sunkoka susigaudyti. Jūs čia man visos kaip profesionalės, tikiuosi sulaukti gal kokių patarimų kol neprisidizaineriavau doh.gif Biudžetas nekosmosas, renkuos po truputį vietoj, noriu gyvai viska pamatyti.Būsiu labai dėkinga už konstruktyvią kritiką ir patarimus, ačiū labai iš anksto 4u.gif

Visam name, išskyrus virtuvės zoną, grindys tokios pasendintos, o sienas planuojam beveik baltas, gal su kapučino putos atspalviu

user posted image

1. Mergaitės kambarys - spinta, lova balti, sienos praktiškai baltos, tik ties galvūgaliu galvoju apie tokį tapetą (realiai ryškesnis, ta mėlyna daugiau į turkio spalvą neša)

user posted image
nors aš norėjau labiau tokio, bet ji nori su tais paukštyčiais biggrin.gif

user posted image

nužiūrėjau tokį centrinį šviestuva

user posted image

2. berniuko kambarys -baldai šviesaus medžio spalvos ar balti ? sienos tokios pat kaip visur- beveik baltos, tik viena siena prie lovos daryti gal tokią

user posted image

3. mūsų miegamasis - baldai balti, sienos beveik baltos, kadangi langas eina per sienos kampą, galvoju gal ties ta siena kur galvos bus klijuoti tapetą rėmeliuose, kaip šis? g.gif

user posted image
langas va čia siek tiek matos ( kalbu apie sieną su tapetu ,kuri randasi kairėje, šalia lango)

user posted image

Iš tiesų tapetai neišieškoti dar normaliai, bet čia kiek apvažiavau parduotuvių ir kas krito į akį, nes nenoriu spalviškai prisimakaluoti įvairių spalvų.
Atsakyti
Na tik nesupykite, pas Jus dar iki dalines apdailos toli, o Jus jau tapetus renkates....Kazkaip idomiai....Kol prieisite iki tapetavimo, tai gali ir kiti tapetai pradeti patikti smile.gif
Atsakyti
Soni, klauskite konkreciau, nes sunku patarti.

Del tapetu pritariu dukrytei ax.gif O sviestuvo paieskociau kito blush2.gif
Berniuko tapetai man kelia dviprasmiskus jausmus. Jie gali ir labai graziai atrodyti ir ne, labai priklauso nuo visumos. Sunku vertinti is pavieniu daiktu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 25, 15:18)
Na tik nesupykite, pas Jus dar iki dalines apdailos toli, o Jus jau tapetus renkates....Kazkaip idomiai....Kol prieisite iki tapetavimo, tai gali ir kiti tapetai pradeti patikti smile.gif

Nesutinku schmoll.gif Visai saunu tureti bendra vizija, tiksliau net labai gerai. O jei pasikeis norai, lai keiciasi.. Netrukdo dabar deliotis koncepcijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 25 sausio 2015 - 14:24
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 25, 14:18)

pykti nėra ko biggrin.gif čia sena foto, parodžiau tik lango formą 4u.gif dabar situacija name tokia, kad sienos jau paruoštos dažymui ir netrukus bus dedamos grindys 4u.gif

Žalia rūta- ačiū 4u.gif Gal patartumėt dėl dukrytės šviestuvo? aš net neįsivaizduoju kas tiktų g.gif
O kaip dėl miegamo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soni: 25 sausio 2015 - 14:41
QUOTE(Soni @ 2015 01 25, 16:39)
pykti nėra ko  biggrin.gif  čia sena foto, parodžiau tik lango formą  4u.gif  dabar situacija name tokia, kad sienos jau paruoštos dažymui ir netrukus bus dedamos grindys  4u.gif

Žalia rūta- ačiū  4u.gif Gal patartumėt dėl dukrytės šviestuvo? aš net neįsivaizduoju kas tiktų  g.gif
O kaip dėl miegamo?

Dukrytės šviestuvas baisokokas blink.gif blink.gif Bet čia gal man taip..
Yra tų šviestuvų, ir vaikiškų, ir nevaikiškų (baltų sietinukų, a la senoviškų "žvakinių"). Paieškokit dar, kas jums gražu. 4u.gif

Man miegamojo tapetai labai gražūs atrodo, įdomūs tokie.. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 25 sausio 2015 - 15:02
Jei nebijant spalvu, tai man tokie idomus, tik prie margu tapetu jie gal nelabai.

user posted image

Cia jau ramesni.

user posted image

user posted image
Atsakyti