Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

Akvilyte, bendroje zonoje man vat prašosi tamsios (juodrudės) durys. Kažkaip solidžiau, stilingiau, o ir to baltojo provanso pas jumi ne tiek daug.

oi su tais tapetavimais, tai čia diskusija be galo ir pradžios biggrin.gif
tikrai nesakiau ir nesakau, kad vienos sienos tapetavimas vienareikšmiškai geriau, nei tapetavimas nuo-iki. Kaip tik bandau pasakyti, kad vienos taisyklės, kuri nuteistų ar išteisintų kažkurį tapetavimo būdą - nėra. Ir nėra skirtumo, ar mados vedamas (ar taupydamas, nereik atmest ir šito varianto, visi žino, kiek kainuoja gražūs ir kokybiški tapetai) tapetuoja vieną sieną, ar "tradicijas" puoselėdamas išsištabeliuoja nuo-iki - abu variantai vienodai gali būti netinkami, jei yra neapgalvoti. Ir, žinoma, atvirkščiai.
Bet MAN asmeniškai, jei reiktų rinktis, (1) dažyti sienas, (2) įvesti tapetų dekoro (rėmuose, nišose, iki pusės), ar (3) tapetuoti visas sienas, tai paskutinį variantą rinkčiausi tik nedidelėms erdvėms ir dar gal vaikų kambariui. Visur kitur man iškart kažkoks lengvas naftalino kvapas jaučiasi (kaip ir anksčiau įdėtuose pavyzdžiuose) biggrin.gif nežinau, gal čia iš tų laikų, kai tapetai buvo vienintelis ir nekvestionuojamas sienų "rūbas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 26, 10:29)
O kam prie pačios užuolaidos tvirtinti tai ir nesuprantu g.gif

taigi nusmuks kitaip doh.gif . O stipriai uzverzti mazgu kaip kokio maiso irgi nenoriu, be to ir virveles nera tokios ilgos, kad galeciau uz nugaros suristi.
Mano uzuolaidos netraukomos, as jas kutu apjuosiu tiesiai stovincias, o su kabliuku gautusi i sona paristos.
Dabar perveriau ziogeliu per vienos kuto virveles kilpa, perduriau per uzuolaidos pamusala, uzkabinau uz kitos puses virveles ir uzsegiau wink.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 01 26, 20:30)
.
Dabar perveriau ziogeliu per vienos kuto virveles kilpa, perduriau per uzuolaidos pamusala, uzkabinau uz kitos puses virveles ir uzsegiau  wink.gif .

Na tai ir nesuk galvos biggrin.gif kam ten reik, kad būtų "ant amžinai". Nes kitokio varianto, kaip prisiūt anam gale, nesumąstau g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 26, 18:54)
Na tai ir nesuk galvos biggrin.gif kam ten reik, kad būtų "ant amžinai". Nes kitokio varianto, kaip prisiūt anam gale, nesumąstau g.gif

Yra tokie spec magnetai - jie nenukrenta, laikosi, uzuolaida galima paristi kaip nori ir nereikia tvirtinti prie sienos. Aisku matosi metaline virvute, bet ja galima ivairiai dekoruoti, galima ir pacioje uzuolaidoje paslepti.
Atsakyti
Turiu tokius sieninius sviestuvus, siena balta, veidrodis labai storais juodais remais. Kokios spalvos deti gaubtelius? Kur man tuos cokoliukus pirkti? Ar juodus ar baltus? Kokiomis priemonemis ta geltona metaliuka pasveisti? Aciu
holo sviestuvas
Atsakyti
Rabambule, as cokolius rinkciaus juodus, ju buna visokiuose senukuose, o su gaubciukais neskubeciau, juos visada bus galima uzdet, o man rodos gal net geroausiai bus be ju. Kai viska sukabinsi, tada ir nuspresi.
O kodel nori sveisti ta metala? Man tai ir taip grzu. Beje, sviestuvai labai grazus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistukas: 27 sausio 2015 - 10:43
QUOTE(aistukas @ 2015 01 27, 10:41)
Rabambule, as cokolius rinkciaus juodus, ju buna visokiuose senukuose, o su gaubciukais neskubeciau, juos visada bus galima uzdet, o man rodos gal net geroausiai bus be ju. Kai viska sukabinsi, tada ir nuspresi.
O kodel nori sveisti ta metala? Man tai ir taip grzu. Beje, sviestuvai labai grazus. wub.gif

Reikia vietomis valyti, nera idealios bukles..kiek suprantu tu cokoliuku trumpu reikia, aciu uz info, pradesiu nuo ten dairytis. O del sveitimo, pamenate, pasakojau, kad parsivezus veidrodi, sunus po 10 min ji sudauze? Sumaniau tada isimti stikla, isemus pamaciau, kad viduje viskas stipriai apdege, taigi sudauzytas stiklas, medinis remas iskeliavo I siuksles, o pradejus valyti plona rema, remas is tamsios bronzos virto blizganciu geltonu zalvariuku..pasirodo sudauzymas isejo tik I didele nauda.
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 01 27, 09:59)
Turiu tokius sieninius sviestuvus, siena balta, veidrodis labai storais juodais remais. Kokios spalvos deti gaubtelius? Kur man tuos cokoliukus pirkti? Ar juodus ar baltus? Kokiomis priemonemis ta geltona metaliuka pasveisti? Aciu
holo sviestuvas

bra nepaprastai grazuuuus wub.gif !!!!!!!!!!!!!!!!
Cokoliukus manau geriau rinktis baltus, su juodais sviestuvas atrodys kaip kryzius, o gaubtelius glima butu juodus, juodus su auksu ar netgi margus, priklausomai ko reikalauja interjeras. Jei cokoliukai bus juodi, gaubtukus reiketu deti bordo ar kitos ryskios spalvos, tik ne baltus. Esme tame, kad bet kokiu atveju dominuotai gaubtai, o ne cokoliai.

Sveisti visai nebutina, nebent jie labai nesvarus (tokiu atveju uztektu tik nuvalyti), nes gali buti, kad tos korozines demeles ir nenusisveis, o su laiku, net ir nusveitus, metalas vel oksiduosis ir patamses.
Priemones - zalvario valikliai, dantu pasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 27 sausio 2015 - 12:34
Dėl tapetų - man visas kambarys ištapetuotas atrodo per minkštai, kitas dalykas, aš nežinočiau, ką toliau su juo daryti (kalbu apie paveikslų kabinimą ir t.t), todėl miegame tapatuota viena siena, man gražu wub.gif Je būtų tik dažyta, būtų niūriau, dabar tokio gyvybingumo priduoda. Tapetuoti dideles erdves gal ir būtų įmanoma, bet tada labai neutralių tapetų gal reikėtų blush2.gif

Dėl akivilytės durų - nžn, man reikėtų platesnio kambario vaizdo blush2.gif blush2.gif

Dėl Vida777 užuolaidų, o ko Jums nusidėjo tie ant sienų tvirtinami kabliukai???

Dėl eco odos - didesnės nekokybės nesu mačiusi.......

Dėl savo vonios - kas geriau atrodytų, mažos 10x10sienų plytelės, vanilės spalvos, ar tokios pat salvos tik 20x20??? g.gif Nes iš Kapri nebeprkrsiu, baisiai man brangu.. doh.gif Bikuvoje radau gražių, dar turi tokį nuolydį kaip kai kurios metro plytelės, nžn, kaip tiksliai jis vadinasi blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 27, 12:34)
Dėl Vida777 užuolaidų, o ko Jums nusidėjo tie ant sienų tvirtinami kabliukai???

apie tai nebuvo kalbos.
Rasiau juk, kad nenoriu i sona paristu uzuolaidu, o per viduri paristos gaunasi beveik ties lango remu, tai kur man sukti ta kabliuka - i langa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 27 sausio 2015 - 12:44
QUOTE(vida777 @ 2015 01 27, 13:43)
apie tai nebuvo kalbos.
Rasiau juk, kad nenoriu i sona paristu uzuolaidu, o per viduri paristos gaunasi beveik ties lango remu, tai kur man sukti ta kabliuka - i langa?

O tai jos tada negerai krenta, ar kas yra??? Turejau ir as toki varianta, bet man graziai krito...
Atsakyti
Rabambule, o metalas tai zalvaris? Zalvari laabai gerai nuvalo acto ir druskos misinys, o po to galima bandyt aliejum patept, kad maziau dregmes gautu, nes dregme didina korozija. Bet jei bus gilios korozines demes, jos gali nenusivalyti, ar dar labiau atsidengti. Siaip grazi patina ant zalvario, vario gaminiu laikoma vertinga, numizmatai monetu ir stengias nevalyt, jei graziai pasidengusios. 4u.gif
Atsakyti