Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 27, 13:12)
O tai jos tada negerai krenta, ar kas yra???

kada tada? krenta jos taip, kaip ir turi kristi, apie ka mes cia?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 27, 13:34)
Dėl savo vonios - kas geriau atrodytų, mažos 10x10sienų plytelės, vanilės spalvos, ar tokios pat salvos tik 20x20??? g.gif Nes iš Kapri nebeprkrsiu, baisiai man brangu.. doh.gif Bikuvoje radau gražių, dar turi tokį nuolydį kaip kai kurios metro plytelės, nžn, kaip tiksliai jis vadinasi blush2.gif

man kuo didesnės tuo gražiau

QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 27, 14:12)
O tai jos tada negerai krenta, ar kas yra??? Turejau ir as toki varianta, bet man graziai krito...

apie ką Jūs čia visos kalbat, aš nesuprantu, gal kokį pvz. įmestumėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 27, 14:39)
man kuo didesnės tuo gražiau
apie ką Jūs čia visos kalbat, aš nesuprantu, gal kokį pvz. įmestumėt 4u.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif
Nekreipkite dėmesio, Vida apie kutų tvirtinimą kalba, o aš pamaniau, jog apie pačias užuolaidas, nusigrybinau gerokai lotuliukas.gif
Atsakyti

Skaitau temą, kuriames namus (butą) ,bet visiskai nebus provanso ir klasikos deja. Brangiai visi groziai kainuoja.
Bet dauguma jūsų man labai galvotos patarimais, tai klausiu . kaip namuose renkates uzuolaidas? perkat salonuose ,ar perkat medziaga ir ieksot siuvejos? Ir kokia minti meskit metru langui uzdengti. lauksiiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2015 01 27, 09:59)
Turiu tokius sieninius sviestuvus, siena balta, veidrodis labai storais juodais remais. Kokios spalvos deti gaubtelius? Kur man tuos cokoliukus pirkti? Ar juodus ar baltus? Kokiomis priemonemis ta geltona metaliuka pasveisti? Aciu
holo sviestuvas

sviestuvas nuostabus wub.gif kur toki grozi ir suradot g.gif
O viska labai gerai paaiskino Vida drinks_cheers.gif
nesenai ieskojau auksiniu cokoliuku tai negavau, nors ir juodu lyg nemaciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 27, 17:27)
sviestuvas nuostabus wub.gif kur toki grozi ir suradot g.gif
O viska labai gerai paaiskino Vida drinks_cheers.gif
nesenai ieskojau auksiniu cokoliuku tai negavau, nors ir juodu lyg nemaciau cool.gif

nusipirkit aerozolį floristinį (taip vadinu, nes kažkada pirkau floristinėje parduotuvėje) biggrin.gif puikiausia aukso spalva ir labai gerai laikosi wink.gif aš eglutės dekoracijas - konkorėžius ir graikinius riešutus purškiau biggrin.gif
ir cokolius prieš keletą metų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 sausio 2015 - 16:34
QUOTE(friske @ 2015 01 27, 15:23)
Skaitau temą, kuriames namus (butą) ,bet visiskai nebus provanso ir klasikos deja. Brangiai visi groziai kainuoja.
Bet dauguma jūsų man labai galvotos patarimais, tai klausiu . kaip namuose renkates uzuolaidas? perkat salonuose ,ar perkat medziaga ir ieksot siuvejos? Ir kokia minti meskit  metru langui uzdengti.  lauksiiu wink.gif

as pati nusiperku medziaga ir turiu profesionalia siuveja, kuri pasiuva.
o del lango uzdengimo, tai imeskit nuotraukele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 27, 16:35)
as pati nusiperku medziaga ir turiu profesionalia siuveja, kuri pasiuva.

pasidalinkite kontaktais bigsmile.gif
as noriu pasiguosti, niekaip nerandu sienu dazytojo ir santechniko normalaus doh.gif siandien su dazytoju susitarem - paskambino, ranka susilauze valandos begyje. su santechniku susitarem - koja luzo doh.gif puse buto sutvarkyta, puses niekaip negalime uzbaigti, kas kas turi adekvacius zmones vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 27, 17:40)
pasidalinkite kontaktais bigsmile.gif
as noriu pasiguosti, niekaip nerandu sienu dazytojo ir santechniko normalaus doh.gif siandien su dazytoju susitarem - paskambino, ranka susilauze valandos begyje. su santechniku susitarem - koja luzo doh.gif puse buto sutvarkyta, puses niekaip negalime uzbaigti, kas kas turi adekvacius zmones vilniuje?

Sienu dazytojus zinau gerus, galesiu i AZ parasyti. Jei tik laiko tures.
Atsakyti
O jus tikros, kad kalbat apie cokolius? Juodu ir baltu cokoliu pilni seniai. http://www.senukai.l...48433158_4.html
O gal jus apie tas dekoratyvines dalis, kurios maunasi Ant cokoliu?
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 01 27, 18:28)
O jus tikros, kad kalbat apie cokolius? Juodu ir baltu cokoliu pilni seniai. http://www.senukai.l...48433158_4.html
O gal jus apie tas dekoratyvines dalis, kurios maunasi Ant cokoliu?

Manau, kad kalba būtent apie dekoratyvines žvakes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 27, 16:33)
nusipirkit aerozolį floristinį (taip vadinu, nes kažkada pirkau floristinėje parduotuvėje) biggrin.gif puikiausia aukso spalva ir labai gerai laikosi wink.gif aš eglutės dekoracijas - konkorėžius ir graikinius riešutus purškiau biggrin.gif
ir cokolius prieš keletą metų...

Aciu 4u.gif
Atsakyti