Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

help.gif
As truputi ne i tema.
Gal Vilniuj zinot, kas traukia gobelenu plokste ir su sagutem tvirtina? Vieni paskaiciavo, tai as nesitikejau tokios kainos.. Ziauriai daug unsure.gif
Atsakyti
na man buvo a gaila litu viso kambario tapetams, b bijojau prisimargint, nes jie geleti. ir man mano akcentines sienos patinka, tik va gerai femme pasake, kad reiktu pamislyt koki atkartojima detalese, nes pas mane to ner. ir apskritai kazkaip sumasciau, kad pas mane nera interjero grazumeliu, nei sviestuvu pastatomu, nei remeliu, tik vazonus kelis grazius turiu. na truksta to tokio kaip cia pasakyt, dekoro. reikia uzsiimti tais reikalais. bet kazkaip eit ir pirkt tuos made in china is savex ir pan man ranka nekyla... cia matyt islaukt reikia. gal zinot kokiu paslaptingesniu pardziu tokiu fintikliusku?
Atsakyti
Dar as su savo bedom.
Nesu turejus baldu eko odos, tik pas tevus baldu nugara eko, bet simtas metu, atrodo, kaip nauja. O man meistrai sako, kad po 3 metu keist reikia, nes sutrukines blink.gif Butu naudojama tik kartais atsiremti (siena).
Visai pasimeciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 26, 15:19)
help.gif
As truputi ne i tema.
Gal Vilniuj zinot, kas traukia gobelenu plokste ir su sagutem tvirtina? Vieni paskaiciavo, tai as nesitikejau tokios kainos.. Ziauriai daug unsure.gif

Pabandykit paskambint į Linkmenų g. 10 pavadinimo nežinau, tik telefoną 2751853, jie tuo užsiima.
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 26, 16:36)
Pabandykit  paskambint į Linkmenų g. 10 pavadinimo nežinau, tik telefoną 2751853, jie tuo užsiima.

Man atrodo, kad cia tie patys biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 26, 16:32)
Dar as su savo bedom.
Nesu turejus baldu eko odos, tik pas tevus baldu nugara eko, bet simtas metu, atrodo, kaip nauja. O man meistrai sako, kad po 3 metu keist reikia, nes sutrukines blink.gif Butu naudojama tik kartais atsiremti (siena).
Visai pasimeciau blush2.gif

nu ka zinau mastau.gif pas tevus virtuvej ir dirbtina oda atitarnavo apie 20metu, nepasakyciau, kad kazkas tragisko, nors 6 uzpakaliai tryne kasdien...dabar turi eko odos is gintaro baldu kampa, tai jau 3 metai baliavoja ant jo, ir miegam, kai atvaziuojam nu ir nieko, kaip naujas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 26, 15:41)
Man atrodo, kad cia tie patys biggrin.gif  blush2.gif

Bet pagal kitus jie nebrangininkai, bent musu atveju buvo taip
Atsakyti
QUOTE(Meredita @ 2015 01 26, 16:49)
nu ka zinau  mastau.gif pas tevus virtuvej ir dirbtina oda atitarnavo apie 20metu, nepasakyciau, kad kazkas tragisko, nors 6 uzpakaliai tryne kasdien...dabar turi eko odos is gintaro baldu kampa, tai jau 3 metai baliavoja ant jo, ir miegam, kai atvaziuojam nu ir nieko, kaip naujas  4u.gif

Na dar karta su mama perkalbejau. Nu gi vat ir pufika turi dirbtines, jau 5 metai ir trinamas. O nieko neatsitike. Tai cia, beveik nelieciamoj vietoj duoda 3 metus. Tal man mintis viena - skirtingos eko odos g.gif O senais laikais kedes buvo irgi trauktos.. Pasimeciau doh.gif

QUOTE(AJIRA @ 2015 01 26, 16:53)
Bet pagal kitus jie nebrangininkai, bent musu atveju buvo taip

As tada nesiorientuoju kainose blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 26, 13:51)
klijuokit tikra audini  mirksiukas.gif

kuklus vaizdelis is mano kuklios triobikes biggrin.gif
user posted image

dabar beliko apsisprest del duru spalvos... is kambariu puses jau nudaziau, o va is svetaines metaus ir nznz ka daryt....

man kaip baltos durys graziausios tai dazyciau baltai. O kaip is kambario puses dazet?
Atsakyti
Zalia ruta, pabandyk cia pasiteirauti http://www.audiniai.lt/, jie uzsiima baldu restauravimu ir turi daug visokio materiolo.
Atsakyti
QUOTE(aistukas @ 2015 01 26, 17:49)
Zalia ruta, pabandyk cia pasiteirauti http://www.audiniai.lt/, jie uzsiima baldu restauravimu ir turi daug visokio materiolo.

Aciu, va jie mane ir apsviete, kad yra eko oda (1 metai garantija), baldine oda (10 m garantija). karsta.gif
Ir galu gale nedarysim is jos lotuliukas.gif Vyras uzsiuto (staiga nusvito), kad kenksminga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 sausio 2015 - 17:13
Aciu, va jie mane ir apsviete, kad yra eko oda (1 metai garantija), baldine oda (10 m garantija). karsta.gif
Ir galu gale nedarysim is jos lotuliukas.gif Vyras uzsiuto (staiga nusvito), kad kenksminga.

Tai ir garantija eko odai juokas- 1 metai. tiek ir laiko- ne ilgiau. Mama užsisakė sofą ir fotelį gražūs, super.Po metų su biškį pradėjo lupinėtis, per Kalėdas baldams buvo 2 metai -tai baisu-porankiai visai pliki, pradėjo ir sėdimoji dalis lupinėtis.o mokėta tikrai nemažai. kėdes virtuvės dermantinu pertraukėm prieš 8 metus- kaip naujos smile.gif
Atsakyti