QUOTE(femme @ 2015 01 26, 13:40)
o jūs parodykit man jūsų akimis vykusį pavyzdį, kur, kaip aš sakiau, ištapetuotas visas kambarys tradiciškai nuo-iki, PAPRASTUOJU BŪDU. t.y.
be jokios papildomos apdailos, apvadų, iki pusės sienų einančių panelių, tapetų raštą atkartojančio audinio kitose detalėse ir pan.
Kokių apvadų, grindų, durų..? nu šie, vienoki ar kitokie, būna visur

Oi, savo apjaukto miegamojo aš net nesiruošiu rodyti, bet man jis labai net vykęs, būtent tapetuotas PAPRASTUOJU BŪDU, be jokių papildomų pričendalų (beveik

Prisiminiau berašydama

). Bet mano išsirinktas tapetas tam super tinkamas, veik vienos spalvos, iš savęs turintis faktūrą ir atspalvių, žalios žalios žolės, o gal truputį samanos spalvos.. faktūra irgi nepasakysi, kaip į kokias žoles suguldytas iš toliau panašu, į dryželius.. jokių prisigalvojimų nereikia. Beveik.. nes ketvirta siena vyriškio išklijuota kamščiu.. gražu ir taip, bet man gal gražiau būtų visos 4 sienos tapetuotos
O ištapetavus vieną ar dvi sienas, būtų totali nesąmonė (ryškus, veik vienspalvis tapetas).
Ot gerai surašiau

Su kamštine siena truputį teko pratintis, bet čia vyriškio sumanymas buvo.. ji trumpesnioji, joje dvejos durys

Ir ji kamštinė iš abiejų pusių, iš koridoriaus irgi.. vat toks išteisinimas.
Berods MamaSandra kažkada rodė rožėmis tapetuotą dukrų kambarį, jei gerai pamenu.. dauguma aikčiojo, kad viskas puikiai žiūrisi.. na taip, pagalvėlė buvo suderinta su tapetais ir viskas nuo iki suderinta, bet kalba eina, kad jos pasirinkimas buvo visų kambario sienų tapetavimas

O derinti objektus gi reikia bet kokioje erdvėje.. ar prie vienos sienos ar prie keturių gi derinsi šviestuvus, baldus ir t.t.
Akvilyte, kam ištrynėt.. neperskaičiau klausimo..

Kažkokios durys prie raudonų plytų..