Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(femme @ 2015 01 26, 12:29)
man tiek vienos sienos tapetavimas, tiek ir viso kambario nuo-iki paprastuoju būdu - tai lygiaverčiai "neišieškojimai" blush2.gif

Na jau? Lygiaverčiai, ar tikrai? g.gif
O tai, kas tada būtų išieškojimas? rolleyes.gif

mastau.gif Neturiu griežtos nuomonės, kaip reikia.. bet kažkaip visai įprasta, tradiciška tapetuoti visą kambarį, visas sienas.

Turbūt nėra jokio kriminalo tapetuoti tik vieną sieną, bet visad kyla klausimas, kodėl toks pasirinkimas? mada tokia?

Apie tapetų rėminimą tik šioj temoj perskaičiau ir pradžioj atrodė keista.. bet dabar jau gražu, jei gražiai padaryta, suderinta ir tapetas vertas to rėminimo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2015 01 26, 12:05)
Na jau? Lygiaverčiai, ar tikrai?  g.gif
O tai, kas tada būtų išieškojimas? rolleyes.gif

As irgi nesupratau kriminalo visu sienu. Labai priklauso nuo kambario, nuo paciu tapetu. Nera bendru taisykliu visiems atvejams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2015 01 26, 11:22)
Gal kas turi minciu kaip uz uzuolaidos/prie uzuolaidos pritvirtinti tokio tipo kutus? Nenoriu kabliuku i siena sukti, dabar provizoriškai prisegiau ziogeliais, bet reikia kazkaip tvarkingai padaryti  g.gif .

Šis klausimas mane jau irgi senai kamuoja..aš net negaliu sukt kabliukų į siena, toj vietoj laidai eina ax.gif
Atsakyti
kaip įdomiai "suštabeliuotas" miegamasis palėpėje biggrin.gif

user posted image

dėl vienos sienos tapetavimo - dažniausia klaida, kad pasirenkama kažkuri siena neva kaip akcentas, bet tuo tapetu ir baigiasi, toliau su ja nebedirbama.

manau, kad pasirinkus tokį būdą, ta siena turi būti ir baldiškai apžaidžiama maksimaliai, kad toks dekoras būtų pateisintas.

user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 26, 12:24)
As irgi nesupratau kriminalo visu sienu. Labai priklauso nuo kambario, nuo paciu tapetu. Nera bendru taisykliu visiems atvejams ax.gif

bet juk tą patį galima pasakyti ir apie vienos sienos tapetavimą ax.gif ir apskritai - apie bet ką.

o jūs parodykit man jūsų akimis vykusį pavyzdį, kur, kaip aš sakiau, ištapetuotas visas kambarys tradiciškai nuo-iki, PAPRASTUOJU BŪDU. t.y. be jokios papildomos apdailos, apvadų, iki pusės sienų einančių panelių, tapetų raštą atkartojančio audinio kitose detalėse ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 26 sausio 2015 - 11:46
QUOTE(dives @ 2015 01 26, 11:27)
Šis klausimas mane jau irgi senai kamuoja..aš net negaliu sukt kabliukų į siena, toj vietoj laidai eina ax.gif

o priklijuot kodel negalima??? g.gif juk siais laikais tiek visokiu pribumbasu yra g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 sausio 2015 - 12:09
QUOTE(femme @ 2015 01 26, 13:40)
o jūs parodykit man jūsų akimis vykusį pavyzdį, kur, kaip aš sakiau, ištapetuotas visas kambarys tradiciškai nuo-iki, PAPRASTUOJU BŪDU. t.y. be jokios papildomos apdailos, apvadų, iki pusės sienų einančių panelių, tapetų raštą atkartojančio audinio kitose detalėse ir pan.

Kokių apvadų, grindų, durų..? nu šie, vienoki ar kitokie, būna visur biggrin.gif

biggrin.gif Oi, savo apjaukto miegamojo aš net nesiruošiu rodyti, bet man jis labai net vykęs, būtent tapetuotas PAPRASTUOJU BŪDU, be jokių papildomų pričendalų (beveik biggrin.gif Prisiminiau berašydama doh.gif ). Bet mano išsirinktas tapetas tam super tinkamas, veik vienos spalvos, iš savęs turintis faktūrą ir atspalvių, žalios žalios žolės, o gal truputį samanos spalvos.. faktūra irgi nepasakysi, kaip į kokias žoles suguldytas iš toliau panašu, į dryželius.. jokių prisigalvojimų nereikia. Beveik.. nes ketvirta siena vyriškio išklijuota kamščiu.. gražu ir taip, bet man gal gražiau būtų visos 4 sienos tapetuotos biggrin.gif
O ištapetavus vieną ar dvi sienas, būtų totali nesąmonė (ryškus, veik vienspalvis tapetas).
Ot gerai surašiau biggrin.gif Su kamštine siena truputį teko pratintis, bet čia vyriškio sumanymas buvo.. ji trumpesnioji, joje dvejos durys ax.gif Ir ji kamštinė iš abiejų pusių, iš koridoriaus irgi.. vat toks išteisinimas.

Berods MamaSandra kažkada rodė rožėmis tapetuotą dukrų kambarį, jei gerai pamenu.. dauguma aikčiojo, kad viskas puikiai žiūrisi.. na taip, pagalvėlė buvo suderinta su tapetais ir viskas nuo iki suderinta, bet kalba eina, kad jos pasirinkimas buvo visų kambario sienų tapetavimas 4u.gif O derinti objektus gi reikia bet kokioje erdvėje.. ar prie vienos sienos ar prie keturių gi derinsi šviestuvus, baldus ir t.t.

Akvilyte, kam ištrynėt.. neperskaičiau klausimo.. blush2.gif Kažkokios durys prie raudonų plytų.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 26 sausio 2015 - 12:21
QUOTE(femme @ 2015 01 26, 11:40)

tokių vykusių pavyzdžių tikrai yra, o tapetai labai suteikia namams gyvybiškumo, tapetuoti namai tampa žymiai spalvingesni
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
visur, atrodo, paprasta, bet labai jauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2015 01 26, 14:31)
visur, atrodo, paprasta, bet labai jauku 4u.gif

blink.gif gražiais galėčiau pavadinti tapetus nr. 3, ir visai įsivaizduočiau tokį nuo-iki tambūrą kokių 5 kvadratų biggrin.gif bet jau ne visą didelį kambarį.

6 ir 8 dar nieko, bet irgi neįsivaizduoju visos erdvės taip tapetuotos, kai kampukas nuotraukoje, tai įspūdis visai kitas.

o visi kiti pavyzdžiai man baisūs spalviškai ir visaip kitaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare @ 2015 01 25, 23:09)
Man labai natūraliai atrodo tokie lyg ir medžiaginiai tapetai, na su audinio siūlais. Aišku jie labai brangūs, bet jei nedaug tapetuoti, tai galima bandyti.

ar apie tokius kalba?
http://static1.squar...pg?format=1500w
butent tokiu as ir ieskau dabar- kaina nedziugina..yra pigesniu ermitaze ir senukuose- bet bijau,kad nebutu jie tie "plastmasiniai".. gal kuri matet kur tokiu uz zmogiskesne kaina? buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 01 26, 13:48)
ar apie tokius kalba?

klijuokit tikra audini mirksiukas.gif

kuklus vaizdelis is mano kuklios triobikes biggrin.gif
user posted image

dabar beliko apsisprest del duru spalvos... is kambariu puses jau nudaziau, o va is svetaines metaus ir nznz ka daryt....
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 26, 15:41)
blink.gif gražiais galėčiau pavadinti tapetus nr. 3, ir visai įsivaizduočiau tokį nuo-iki tambūrą kokių 5 kvadratų biggrin.gif bet jau ne visą didelį kambarį.

6 ir 8 dar nieko, bet irgi neįsivaizduoju visos erdvės taip tapetuotos, kai kampukas nuotraukoje, tai įspūdis visai kitas.

o visi kiti pavyzdžiai man baisūs spalviškai ir visaip kitaip doh.gif

Ne nu, Femme, baikit juokus provyt bigsmile.gif
Kasantis po pamatais ir griaunant taisykles, reikia laiku sustoti ax.gif . Nuo amžių neatmenamų sienos būdavo vienodai/vientisai vienoje erdvėje tapomos, dažomos, klijuojamos g.gif Ar tai buvo rūmai, ar kaimo troba g.gif
O ta akcentinė siena vis tik yra mados dalykas g.gif Ar klystu? Moderno? Ne taip seniai atsiradęs.. Kartais gal pateisinamas ir pasiteisinantis..
Kaip ir grindis gi dažniausiai vienodas kambaryje klojam, nedarom akcentinio plotelio biggrin.gif

Man vis tik tas "vieną sieną tapetuosiu" atrodo, arba žmogus aklai seka šiuolaikinę madą, nes pas visus taip bigsmile.gif Arba pinigų gaila viso kambario popieriui mastau.gif Nu man tokia asociacija.
Arba ten tikrai tinka.. kaip pas Liolio mergaičių kambary tie "narveliai" ax.gif

3,6,8 ir man gražiausi drinks_cheers.gif . Kiti pobaisiai spalviškai ir stilistiškai patys tapetai. Bet mano galva, patį principą parodyti, kad tinka tapetuoti, ir kampus, ir sienas po langais, ir visokius perėjimus, ir visą kambarį kaip ir tinkami 4u.gif Aš taip supratau.

-----
Akvilyte, lipdiniai bigsmile.gif
Nežinau dėl durų ką daryt.. kokio jos medžio? Gal dažyt, jei vienoj pusėj jau dažytos? mastau.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 26 sausio 2015 - 15:13