Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vida777 @ 2015 01 28, 10:42)

zinau, kad cia sena foto... ar tuos baltus medvarzcius jau auksu nupurskei? Jei ne, tai bek bek greitai purksti  lotuliukas.gif .

seniai nulakuoti auksiniu nagų laku biggrin.gif

aistukas, mano sąmata irgi beveik nulinė, nes aerozolius iš seniau turėjau, vamzdį - nuo statybų, tik tas ažūrines plokšteles pirkau, bet jų kaina lito nesiekė....
Papildyta:
QUOTE(kustucius @ 2015 01 28, 10:36)

Jei visumoj visi "prietaisai' tokios spalvos kaip ir tavo šis bra, ar aukso spalvos žvakidė  įsipaišo? Tikriausiai, kad ne?

auksas man asmeniškai per ryškus ir per šviesus buvo.
Atsakyti
Femme drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 11:27)
tik tas ažūrines plokšteles pirkau, bet jų kaina lito

Femme, o kur pirkote tas ažūrines plokšteles ?
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 28, 12:46)
Femme, o kur pirkote tas ažūrines plokšteles ?

Ažūrinės plokštelės 4u.gif

tokias pirkau:
http://www.veriniams...0mm-p-8383.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 28 sausio 2015 - 12:52
femme, o gal uzmatete, kur pirkti tu purskiamu dazu, bet zalvario spalvos, seniuose, ermitaze, neradome?
Labai grazus sviestuvelis wub.gif
Vonios kojoms ieskau, auksas ne kaip atrodo, bronza irgi...gal tai pat pabandyti pamaisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 12:51)

Femme, ačiū labai 4u.gif jusu sviestuvas atrodo nepaprastai graziai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AJIRA: 28 sausio 2015 - 13:13
QUOTE(Rabambule @ 2015 01 28, 10:57)
ir sviestuvo, bet visur raitymai raitymai, nerandu tiesiu liniju.

tai šitas ko gero irgi netiks, nors jo paraitymai man asmeniškai labai stilingi ir neperkrauti wub.gif o tuos cimbolus tai galima gi ir nukabint. Spalviškai ir stilistiškai mano akimis jis visai sudėrėtų su jūsų bra wink.gif
ko gero vienintelis naujas šviestuvas, kurį (bent iš nuotraukos) įsimylėjau wub.gif

aišku, gyvai gali kitaip susirodyt g.gif
user posted image
http://www.ekoliumen...-marquette.html
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 28, 14:11)
Femme, ačiū labai 4u.gif jusu sviestuvas atrodo nepaprastai graziai thumbup.gif

jei jūs apie šitą aukščiau, tai jis ne mano tongue.gif
nors žiūrinėju mažesnįjį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 28 sausio 2015 - 13:13
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 13:17)

jei jūs apie šitą aukščiau, tai jis ne mano tongue.gif
nors žiūrinėju mažesnįjį.

as apie jusu bra prie zidinio, is arti labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 28, 14:21)
as apie jusu bra prie zidinio, is arti labai thumbup.gif

tuomet dėkoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 14:17)
tai šitas ko gero irgi netiks, nors jo paraitymai man asmeniškai labai stilingi ir neperkrauti wub.gif o tuos cimbolus tai galima gi ir nukabint. Spalviškai ir stilistiškai mano akimis jis visai sudėrėtų su jūsų bra wink.gif
ko gero vienintelis naujas šviestuvas, kurį (bent iš nuotraukos) įsimylėjau wub.gif

http://www.ekoliumen...-marquette.html

šitas ir man gražus wub.gif nors abejonių irgi turiu dėl to, kaip jis atrodo realiai, o ne foto. Bet dar didesnė man abejonė yra dėl jo dydžio g.gif Kai realiai nemačius, tai pagal surašytus skaičius man atrodo, kad mano namuose jis būtų per didelis ir sunkus, nes lubos pas mus tik 270 cm verysad.gif Tai jei tektų gyvai jį pamatyt - gal galėtumėt pasidalint įspūdžiais apie jo 'svorį' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2015 01 28, 15:31)
šitas ir man gražus  wub.gif nors abejonių irgi turiu dėl to, kaip jis atrodo realiai, o ne foto. Bet dar didesnė man abejonė yra dėl jo dydžio  g.gif Kai realiai nemačius, tai pagal surašytus skaičius man atrodo, kad mano namuose jis būtų per didelis ir sunkus, nes lubos pas mus tik 270 cm  verysad.gif Tai jei tektų gyvai jį pamatyt - gal galėtumėt pasidalint įspūdžiais apie jo 'svorį'  4u.gif

Gan pailgas atrodo, reikia jam lubu aukstesniu, manau. Arba priimtina, kai kaba zemai, tiesiai virs stalo.
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2015 01 28, 15:31)
i realiai nemačius, tai pagal surašytus skaičius man atrodo, kad mano namuose jis būtų per didelis ir sunkus, nes lubos pas mus tik 270 cm  verysad.gif Tai jei tektų gyvai jį pamatyt - gal galėtumėt pasidalint įspūdžiais apie jo 'svorį'  4u.gif

Didysis ir man per didelis - jei nuspręsčiau kabinti, tai tik trišakį.
O didžiajam bent 3 metrų lubų verkiant reiktų, o ir daugiau nepamaišytų, nes nuleistas ant grandinės atrodo geriau, nei prilipintas prie pat lubų...

Margas ale krištolo sietynėlis į mergaitės kambarį:
http://m.skelbiu.lt/...s-20411962.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 28 sausio 2015 - 15:24