Kalbant apie šviestuvus, buvau dar šitą nusižiūrėjus sau ir daug geresne kaina jį darau šitam shope, tačiau parsivežiau sieninį matuotis, ir vėl tas pats nusivylimas - nors reklaminėj nuotraukoj jis pakabintas irgi ant pilkos sienos, ant mano pilkos jis tiesiog pranyko
... Vėlgi, metalo spalva reklamoje daug geresnė, nei natūroje...
QUOTE(Juodai @ 2015 01 29, 15:22)
Na žinot, tie paraitymai taip ir matos, kad tuščiaviduriai yra
... Kaip pavyzdžiui čia (pirmas pasitaikęs pavyzdys) - juk matosi, kad pilnas metalas, tokis tikras daiktas, o tas naujas... ką žinau... ir dar už tikrai nemenką kainą 
Bet per ta tuscia vidu praeina laidukai, tai gal nieko blogo
Tai aišku, kad nieko blogo
. Aš tik sakau, kokį įspūdį paliko
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 13:17)
tai šitas ko gero irgi netiks, nors jo paraitymai man asmeniškai labai stilingi ir neperkrauti 
Na vat ne..nelimpa..manau svetaineje desiu skandinaviska, nes sietyno didelio nekabinsiu, o ta vieta labai prasosi kazko didelio didelio, bent vizualiai I sonus..blogiausia, kad yra daug daiktu, is saves labai graziu, bet namuose netinka. As zaidziau su skandinavisku odiniu veidrodziu, ir spalvas ir dydzius keiciau, na ne..netinka..sienos per aukstos, apvalus veidrodis paskesta..gaila buvo grazint, bet pajauciau palengvejima. Dabar esu nusitaikiusi I paprastas baltas ikea spinteles- veidrodzius..p.s uzdejo vonioje zaliuzes, esu patenkinta, bet tik veliau pamaciau, kad tai nera gryna balta spalva..ji tokia balta kaip palange, lango remas, bet ne tokia balta kaip apvadas
QUOTE(Rabambule @ 2015 01 29, 18:03)
Na vat ne..nelimpa..
Dar apžiūrėjau Jūsų sieninį šviestuviuką - man rodos irgi, kad nelimpa jis su šituo
Jūsiškis bra laabai dailus
Ai nesuprantu kas ten per metalas, I zalvari panasus, t.y toks I geltonuma. Ai ziuresiu, nes derinsiu prie modernios klasikos veidrodzio, blogiausia tai laiptineje kabinsiu. Tarp paveiksliuku jie isnyks.
tylu ramu, tai papasakosiu, kaip pirmą kartą gyvenime klijavau tapetus (neskaičiuojant vaikystės, kai su mama klijuodavom)
EINA KAKOT
Visa dieną su dviem kvadratais sienos knisausi
Jau buvo momentas kai norejau lupt lauk viską. Kampai, kampeliai, nuolydžiai - išsimatavau, išsikirpau gabalais pagal išmatavimus, bet nuo klijų tapetas sušlampa, išsitempia, kraštai lieka išsikišę, nupjaut šlapio neina, plyšta, o džiūna, prilimpa
Kampe sienos kreivos, tapetas sukasi, raukšlės metasi, raštas nesueina, plyšiai lieka
Bet rezultatu esu patenkinta, nepaisant to, kad kitą dieną kojos (nuo tūpčiojimo pusdienį) skaudėjo kaip 1000 pritūpimų padarius

Juodai, ačiū dėl įspūdžių apie šviestuvus, tik nesupratau, kodėl rašėt, kad gaubteliai netelpa
juk jie maunasi ant lemputės, o tarpas nuotraukoje atrodo pakankamas, maniškių gaubtelių sijonas nuo žvakės apie 5 cm tik atstojęs.
EINA KAKOT
Jau buvo momentas kai norejau lupt lauk viską. Kampai, kampeliai, nuolydžiai - išsimatavau, išsikirpau gabalais pagal išmatavimus, bet nuo klijų tapetas sušlampa, išsitempia, kraštai lieka išsikišę, nupjaut šlapio neina, plyšta, o džiūna, prilimpa
Kampe sienos kreivos, tapetas sukasi, raukšlės metasi, raštas nesueina, plyšiai lieka
Bet rezultatu esu patenkinta, nepaisant to, kad kitą dieną kojos (nuo tūpčiojimo pusdienį) skaudėjo kaip 1000 pritūpimų padarius

Juodai, ačiū dėl įspūdžių apie šviestuvus, tik nesupratau, kodėl rašėt, kad gaubteliai netelpa
QUOTE(femme @ 2015 01 31, 15:32)
tylu ramu, tai papasakosiu, kaip pirmą kartą gyvenime klijavau tapetus (neskaičiuojant vaikystės, kai su mama klijuodavom)
EINA KAKOT
EINA KAKOT
Labai gražu....
QUOTE(femme @ 2015 01 31, 14:32)
EINA KAKOT
EINA KAKOT
Na, kaip pirma karta tapetuojant, tai kancios suprantamos
Simpatiskai atrodo, romantiskai...
Man tik keistus jausmus kelia komodos buvimas nedideleje wc patalpoje
Cia ir be jos grazu ir visko pakankamai
Suprantu, kad ji skirta kazkam pasideti/susideti, bet visgi man toks modelis labiau tinkamesnis kitoms patalpoms.
QUOTE(mamagabi @ 2015 01 31, 16:10)
...
Tai kad tas galas po stoglangiu be jos liktų tuščias, o lubos žemėja taip, kad gali prieit kaip tik tiek, kad būtų patogu iš jos rankšluostį pasiimti. Taigi tas plotas niekaip ir niekam daugiau nebūtų naudojamas. Vietos ten tikrai daugiau nei pakankama, nuo kriauklės ir klozeto iki komodos koks 50 cm. Be to, komoda užstoja radiatorių
O dėl formų - man jinai kaip tik ideali tokiai patalpai, siaura į gylį ir plati į šonus. Ir romantiška
Ir dar - čia ne tik wc, bet ir dušinė
QUOTE(femme @ 2015 01 31, 14:32)
Bet rezultatu esu patenkinta
<...>
juk jie maunasi ant lemputės, o tarpas nuotraukoje atrodo pakankamas, maniškių gaubtelių sijonas nuo žvakės apie 5 cm tik atstojęs.
<...>
Puiku, kad tiek nusidirbę, turit norimą rezultatą
O dėl gaubtelių, tai kažkur išskaičiau, kad jų apačia yra apie 11cm, kaip ir rašot, kad pas jus apie 5 cm nuo žvakės.Tai va, pabandysiu pailiustruoti, kaip jie netilptų ant to bra: va, vaizdas iš šono, trukdo išlenkta ruda detalė, kur pažymėjau rodykle.
QUOTE(Juodai @ 2015 01 31, 16:42)
trukdo išlenkta ruda detalė, kur pažymėjau rodykle.
Dabar daugiau nei aišku