Šiandiena dažytojas užklausė ar dažyti lango angokrščius. Lango remas baltas..palangė balintas uosis. Spalvos vyrauja sviesios namuose... Tik miegamajame gal i samanų spalva....ka reikia atsakyti
Sveikos
Šiandiena dažytojas užklausė ar dažyti lango angokrščius. Lango remas baltas..palangė balintas uosis. Spalvos vyrauja sviesios namuose... Tik miegamajame gal i samanų spalva....ka reikia atsakyti
kaip jūs darete? Ačiū už atsakymus.
Aš nedažiau, man negražu, plius kambary tamsiau, pas brolį dažyta - be ryšio
QUOTE(kuzdaite @ 2015 01 28, 22:25)
tai palikti baltai geriau?
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 01 28, 20:14)
Sveikos
kaip jūs darete? Ačiū už atsakymus.
Pas mus angokrasciai balti, man tikrai taip graziau, jusu vietoj irgi baltai dazyciau
QUOTE(AJIRA @ 2015 01 28, 22:50)
Pas mus angokrasciai balti, man tikrai taip graziau, jusu vietoj irgi baltai dazyciau
Aciu pasisakiusioms
QUOTE(Gustukas000 @ 2015 01 28, 20:30)
kiek kartu si diskusija vyko, tiek kartu buvo vienareiksmiskai nubalsuota - tik baltai
Lubų apvadus ir langų apvadus iš kokios medžiagos pagamintus reikėtų rinktis? Ką suteikia lubų apvadai? Turiu galvoje ar vizualiai paaukština lubas, ar kažkas panašaus.
QUOTE(2 in 1 @ 2015 01 29, 02:04)
Lubų apvadus ir langų apvadus iš kokios medžiagos pagamintus reikėtų rinktis? Ką suteikia lubų apvadai? Turiu galvoje ar vizualiai paaukština lubas, ar kažkas panašaus.
Lubu ir langų apvadai buna is poliuretano, jeigu nera aukštos lubos reikia rinktis igaubtus lubinius apvadus, o priesingu atveju isgaubtus, jie nepigiai kainuoja, bet suteikia namams išskirtinumo ir savo žavesio
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 09:57)
Femme, Jūsų bra labai labai
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 14:17)
ko gero vienintelis naujas šviestuvas, kurį (bent iš nuotraukos) įsimylėjau
aišku, gyvai gali kitaip susirodyt
http://www.ekoliumen...marquette-6.jpg
aišku, gyvai gali kitaip susirodyt
http://www.ekoliumen...marquette-6.jpg
Ojej, aš buvau šitą nusižiūrėjus
Ką galiu pasakyt... sieninis atkrito iškart, nes supratau, kad ant žvakių netilps jokie gaubteliai
Dėl išvaizdos gyvai - man bra pasirodė ne toks dailus, kaip reklamuojamose nuotraukose. Bijau, kad sietynas irgi prasčiau atrodytų... Reklamuojamoj nuotraukoj raitytas metalas atrodo toks lyg truputį sendintas, o gyvai matėt mano nuotraukoj - lygiai nuobodžiai rudas ir tiek. Beje, Vilniuje yra 6 žvakių sietynas, gal kas galėtumėt apžiūrėti ir įvertinti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 28, 15:35)
Gan pailgas atrodo, reikia jam lubu aukstesniu, manau. Arba priimtina, kai kaba zemai, tiesiai virs stalo.
QUOTE(femme @ 2015 01 28, 16:15)
Didysis ir man per didelis - jei nuspręsčiau kabinti, tai tik trišakį.
O didžiajam bent 3 metrų lubų verkiant reiktų, o ir daugiau nepamaišytų, nes nuleistas ant grandinės atrodo geriau, nei prilipintas prie pat lubų...
O didžiajam bent 3 metrų lubų verkiant reiktų, o ir daugiau nepamaišytų, nes nuleistas ant grandinės atrodo geriau, nei prilipintas prie pat lubų...
Ačiū
QUOTE(Juodai @ 2015 01 29, 14:05)
Femme, Jūsų bra labai labai
. Už išradingumą - 10 balų 
... ir labai rimtai, tik tą didesnį, 9 žvakių. Pas mane lubos ten kur jį būč kabinusi - ~4m aukščio. Buvau atsispausdinus ir išsikirpus natūralaus dydžio jo šabloną
. Va ir čia
. Dar buvau parsivežus sieninį tos serijos "pasimatuoti": va ir va.
Ką galiu pasakyt... sieninis atkrito iškart, nes supratau, kad ant žvakių netilps jokie gaubteliai
... labai noriu svetainėje sietyno su mažais gaubteliais, tai galvojau, gal ant šito eitų uždėti juos papildomai. Tačiau, jei ant sieninių tos serijos gaubteliai neišeina, tai palikau ramybėje šį sietyną, galgi ir ant jo netilptų
.
Dėl išvaizdos gyvai - man bra pasirodė ne toks dailus, kaip reklamuojamose nuotraukose. Bijau, kad sietynas irgi prasčiau atrodytų...
Dėl išvaizdos gyvai - man bra pasirodė ne toks dailus, kaip reklamuojamose nuotraukose. Bijau, kad sietynas irgi prasčiau atrodytų...
Juodai, na, jus tikrai juodai pavarot
Cia geraja prasme
Bet, priesingai man, visai tas metalas gerai atrodo, kai nezinai, kokia seimininku vizija. Bet tikiu, kad pamacius gal dar kitaip, foto neatspindi.
Bet, priesingai man, visai tas metalas gerai atrodo, kai nezinai, kokia seimininku vizija. Bet tikiu, kad pamacius gal dar kitaip, foto neatspindi.
QUOTE(Latifa @ 2015 01 29, 14:23)
Smagu, kad padėjau
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 29, 15:09)
Bet, priesingai man, visai tas metalas gerai atrodo
Na žinot, tie paraitymai taip ir matos, kad tuščiaviduriai yra