Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(laumzirge @ 2015 02 05, 13:49)
Į šviestuvų temą - gal kartais esate užmatę, kur galima gauti kažką tokio už įkandamą kainą?..

http://www.houzz.com...bathroom-austin

I klausima neatsakysiu ax.gif
Paziureti gal ir grazu, bet tokio sviestuvo nesirinkciau nei sau, nei klientui siulyciau vien del prieziuros. Kiekviena ta burbula NUOLAT valyti doh.gif, o jei dar laiptineje, kur aukstis 7-8m doh.gif
Jei tai senovinis stiklinis/kristolinis sviestuvas (pvz. kaip pas mane siuo atveju laiptineje apdulkejes ir nenuvalytas, nes sunkiai prieinamas), tai jis ir padulkejes graziai ziurisi, "senumas" ir "blyskumas" jam tinka/nerezia akies, bet siuolaikiniam spalvotam burbului - tai netinka "prie veido" lotuliukas.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 13:53)
Žaidžiu su gaubteliais... Kaip atrodo?  g.gif

Taip zaisti galima iki pazaliavimo smile.gif Cia visai ne esme kurie gaubteliai tinka prie sviestuvo, cia svarbiau ar pats sviestuvas tinka jusu erdvei ir kuri gaubteliu spalva tinka toje erdveje. Pirmi sviesos beveik neduos, jie skirti tik dekorui ir kamerinei atmosferai sukurti, antrieji gal net "per lengvi" optiskai, maziau matomi, svies gelsvai/rusvai - ar tokios spalvos (kaip gaubtelio audinys) yra toje erdveje?
As pvz. visai neisivaizduoju/nesuprantu jusu namu, kas ten ir kaip, koks koloritas, koks stilius ir t.t. - todel mano komentarai kaip ir beprasmiski.
O kalbeti tik apie viena daikta, siuo atveju sviestuva, kaip "pati sau", galima be galo ir krasto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 vasario 2015 - 13:14
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 11:58)
Na va - del to dvigubo gipso sluoksnio man turbut ir neteko kazko rinktis smile.gif 
Beeeet...as pati savanoriskai pasidariau dekoratyvines kolonas, tsakant sioki toki optini atskyrima tarp virtuves ir svetaines hihihi.gif

mano moteriška logiška kažkodėl sako, kad jei lubos dvigubai sunkesnės, tai jas pačias dvigubai sunkiau laikyti, o lubos kabėdamos negali būti atrama stogui g.gif Kas kita, kai yra perdanga, dedama ant pirmo aukšto sienų. Bet juk gipsas sukasi prie profilių, gipsinės lubos yra kabanti konstrukcija g.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 13:53)
Žaidžiu su gaubteliais... Kaip atrodo?  g.gif

pirmieji gaubteliai man gražu, tik tokius gofruotus visgi šviesius siūlyčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 vasario 2015 - 13:28
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 14:13)
Taip zaisti galima iki pazaliavimo smile.gif

Tai jau žaliuoju... doh.gif .
Turbūt aš ne nuo to galo pradedu, tačiau jau tokis bizas užėjo... Toje erdvėje galutinis vaizdas tik virtuvė yra, na dar baltas stalas, bet jam ateity norėčiau natūralaus medžio stalviršį pakeisti, visa kita koreguojama/nėra. Sietynas žiūrisi maždaug taip. Virtuvė mano spalvinga Balkį lubose ir laikantį gartraukį tepliosiu salos spalva - bent jau bandysiu.
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 14:26)
pirmieji gaubteliai man gražu, tik tokius gofruotus visgi šviesius siūlyčiau.

neradau šviesių pasiūloj prie šviestuvo biggrin.gif .
Atsakyti
Sveiki ,kaip manot prie raudonu plytu sienos tamsiai azuolines grindys deres?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 13:32)
Tai jau žaliuoju...  doh.gif .

Prie tavo spalvingos virtuvės turėtų tikti maniškiai liustrai biggrin.gif
liustras
Liustras 1

Gal nori pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 16:33)
Gal nori pirkti lotuliukas.gif

Ačiū už pasiūlymą, ale kad tik vieną liustrą matau lens.gif ... Kokio jis diametro?
Ale tu matai, tikrai, kaip tie gaubteliai sulaiko šviesą... Kur kabo dabar šits liustras pas Jus - kokio ploto kambarys? Ar yra iš jo realiai apšvietimo naudos, ar tik dėl grožio?

Tuoj nuo to žalumo juoduot pradėsiu doh.gif ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 15:47)

Tuoj nuo to žalumo juoduot pradėsiu  doh.gif ...  biggrin.gif

Turiu 2 + 2 bra ax.gif . 60cm skersmuo. Šviesos ne kažin kiek iš jų išspausi. Labai stipriai organzos gaubteliai sulaiko šviesą. Nors visi kiti gaubteliai irgi tą blogybę daro. Tai aš beveik visur jų atsisakiau. Grožis reikalingas, bet šviesa labiau.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 17:01)
Turiu 2 + 2 bra ax.gif . 60cm skersmuo. Šviesos ne kažin kiek iš jų išspausi. Labai stipriai organzos gaubteliai sulaiko šviesą. Nors visi kiti gaubteliai irgi tą blogybę daro. Tai aš beveik visur jų atsisakiau. Grožis reikalingas, bet šviesa labiau.

man pvz. su šviesiais gaubteliais absoliučiai pakanka šviesos g.gif gal kad svetainėje sietynas gerokai virš stalo, tai šviesa pro apačią sklinda. o į šonus didelio poreikio nėra. Man asmeniškai gaubteliai jaukiau, kur nėra, tai net per daug tos šviesos atrodo... bet čia ko gero įpročio reikalas.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 17:01)

Reiks pasitarti su šeimyna. Gal galit kainas į AŽ ... ir dar bra kokią fotkę blush2.gif . Bet jau pradedu bijoti aš tų gaubtų doh.gif . O vyras pilkų žvakių - niekaip schmoll.gif .
Jau beveik apie stiklinius gaubtus galvoju... Kad ir tokį svetainėje, o tokį virš stalo. Nu bijau svetainėj nusimažint, kad neatrodytų juokingai liustas erdvėje unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 17:10)
man pvz. su šviesiais gaubteliais absoliučiai pakanka šviesos g.gif

Pas Jus gal mažiau medžiagos tuose gaubteliuose privyniota ir medžiaga skaidresnė gaunasi g.gif , nes tie kur supliusuoti, tai tikrai stori atrodo unsure.gif.
O dar forma pas Jus apačioj riesta - gal dar tai turi įtakos g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 vasario 2015 - 16:14
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 16:10)
man pvz. su šviesiais gaubteliais absoliučiai pakanka šviesos g.gif gal kad svetainėje sietynas gerokai virš stalo, tai šviesa pro apačią sklinda. o į šonus didelio poreikio nėra. Man asmeniškai gaubteliai jaukiau, kur nėra, tai net per daug tos šviesos atrodo... bet čia ko gero įpročio reikalas.

Kažkada buvo kilusi idėja nupirkti baltą organzos gaubtelį ir pažiūrėti, kaip ten būtų, bet pinigų pagailo biggrin.gif O tamsūs tai tikrai sugeria šviesą doh.gif Bet tie LEDAI irgi su savais niuansais- skaidrios žiūrisi dailiau, bet spigina į akis. O matinių šviesa thumbup.gif - ale liustro vaizdas nukenčia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 05 vasario 2015 - 16:20
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 17:13)

Pas Jus gal mažiau medžiagos tuose gaubteliuose privyniota ir medžiaga skaidresnė gaunasi g.gif , nes tie kur supliusuoti, tai tikrai stori atrodo  unsure.gif.

turiu ir plisuotų, bet ta medžiaga tokia vos ne kaip pėdkelnių plonumo.... tai tikrai neužstoja šviesos.

o visi kiti lygūs, bet dvigubo audinio, irgi normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 16:13)
Reiks pasitarti su šeimyna.

Ar Jūs čia rimtai lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti