Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(AJIRA @ 2015 02 05, 11:34)
neskaiciuojant garazo ir viso rusio patalpu apsvietimo

Aš tai suskaičiavau ir pagalbinių patalpų biggrin.gif . Išties, gerai Mamagabi sakė, kad jei reiktų viską vienu metu, tai bankrotas iškart doh.gif .
---
Aš dar su klausimu blush2.gif ... Kaip manot, ar derėtų tokie ar tokio tipo bra mano vonioje? g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 11:58)
Beeeet...as pati savanoriskai pasidariau dekoratyvines kolonas, tsakant sioki toki optini atskyrima tarp virtuves ir svetaines hihihi.gif

Man tai, pasirodo pagal svečių komentarus, puikiai daro sala biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 12:05)
Aš tai suskaičiavau ir pagalbinių patalpų biggrin.gif . Išties, gerai Mamagabi sakė, kad jei reiktų viską vienu metu, tai bankrotas iškart  doh.gif .
---
Aš dar su klausimu blush2.gif ... Kaip manot, ar derėtų tokie ar tokio tipo bra mano

Nesakau kad idealu, bet sitie tikrai geriau, nei tie raityti sidabriski anksciau, kurie beveik prapuole ant raibos mozaikos smile.gif Cia tiek geltonas metalas, tiek baltas burbulas turi sioki toki spalvini rysi su aplinkoje esanciais elementais.

Preciziskas suderinimas nera gero skonio israiska mirksiukas.gif, todel nereikia labai nerimauti ir su juo persistengti - cia as kalbu apskritai ir netaikau konkreciai kazkam 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 vasario 2015 - 11:43
Žiūriu, žiūriu ir vis nesuprantu, kur TuDa tą šaldytuvą matė ir gale viskas paaiškėja wub.gif wub.gif wub.gif
Įdomu čia kaip išspręsta - dėtas montuojamas į tokį grožį g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2015 02 05, 12:43)
Žiūriu, žiūriu ir vis nesuprantu, kur TuDa tą šaldytuvą matė ir gale viskas paaiškėja wub.gif  wub.gif  wub.gif
Įdomu čia kaip išspręsta - dėtas montuojamas į tokį grožį g.gif

Zinoma taip smile.gif Tiksliau grozis buvo sukurtas tam imontuojamam daiktui "paslepti" lotuliukas.gif, nes i senovini/antikvarini balda man nepanasu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 vasario 2015 - 11:53
QUOTE(femme @ 2015 02 04, 18:11)
Iki tam tikro svorio tikrai nėra jokių problemų ir jokių papildomų priemonių nereikia wink.gif

o koks tas svoris?

QUOTE(mamagabi @ 2015 02 04, 19:37)
Zinoma galesiu pasidalinti, beeet....kai pabaigs darbelius pas mus smile.gif
Tik va nezinau kada tas bus, nes sake, kad gauna dideli objekta ir pora savaiciu tures darbo unsure.gif
Tai jei jums bus dar ne per velu, priminkite po kurio laiko...

Manau, kad taip drinks_cheers.gif , juolab, kad pas mus dvigubas gipsas kuris atlaiko iki 40kg svori. Musu pora sviestuvu turbut siekia tik iki kokiu 10kg g.gif

aciu labai, nevelu tikrai, nes dar tik ieskomes sviestuvu, tai kol susipirksim praeis kazkiek laiko.

tai viengubas turetu atlaikyt 20? g.gif ar nusisnekejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 12:39)

Ačiū Jums 4u.gif . Smagu sulaukti nusimanančių žmonių komentaro smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(LaumeLaima @ 2015 02 05, 12:47)
o koks tas svoris?
aciu labai, nevelu tikrai, nes dar tik ieskomes sviestuvu, tai kol susipirksim praeis kazkiek laiko.

tai viengubas turetu atlaikyt 20?  g.gif ar nusisnekejau blush2.gif

Jei kalba eina apie buta, tai manau jam nerasite sviestuvo sveriancio daugiau kaip 10kg smile.gif O be to, jei visgi reikes, tokie dalykai yra issprendziami specialiu "sketuku" pagalba - t.y. spec. laikikliai gipskartonui arba jei ir jie nepadetu, po gipsu kisama papildoma metaline lazda, kuri gulasi ant gipskartono ir tokiu budu laiko "kazka sunkaus".

Jei sulauksite "mano" elektriko - jis viska sutvarkys kaip priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2015 02 05, 12:58)
Jei kalba eina apie buta, tai manau jam nerasite sviestuvo sveriancio daugiau kaip 10kg smile.gif O be to, jei visgi reikes, tokie dalykai yra issprendziami specialiu "sketuku" pagalba - t.y. spec. laikikliai gipskartonui arba jei ir jie nepadetu, po gipsu kisama papildoma metaline lazda, kuri gulasi ant gipskartono ir tokiu budu laiko "kazka sunkaus".

Jei sulauksite "mano" elektriko - jis viska sutvarkys kaip priklauso mirksiukas.gif

supratau. lauksim jusiskio mirksiukas.gif
Atsakyti
Į šviestuvų temą - gal kartais esate užmatę, kur galima gauti kažką tokio už įkandamą kainą?..

http://www.houzz.com...exterior-austin
http://www.houzz.com...bathroom-austin
Atsakyti
Žaidžiu su gaubteliais... Kaip atrodo? g.gif
Sieninis1
Sieynas1
Sieninis2
Sietynas2

Antrųjų gaubtelių matmenis turbūt nelabai pataikiau...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 11:05)
Aš dar su klausimu blush2.gif ... Kaip manot, ar derėtų tokie ar tokio tipo bra mano [url=http://images16.fotki.com/v377/photos/4/2562674/134

man atrodo labai dera jusu vonioje wub.gif geriau sunkiai surasit ir tas blizgus auksas, kuris man paprastai nepatikdavo cool.gif jusu vonioje prie mozaikos labai pritiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 05, 14:00)
man atrodo labai dera jusu vonioje wub.gif geriau sunkiai surasit ir tas blizgus auksas, kuris man paprastai nepatikdavo  cool.gif  jusu vonioje prie mozaikos labai pritiko thumbup.gif

Oi, ačiū 4u.gif . Man irgi atrodo, kad tų sieninių akcentuoti jau nereikia, užtenka sietyno. Tas auksinis korpusas tarsi kiek pasislepia mozaikoje, nes kitokios spalvos aš ten neįsivaizduoju. O balti burbulai man visada patiko ir turbūt jie daug kur dera g.gif .
Atsakyti