QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 14:32)
Tai jau žaliuoju...

.
Turbūt aš ne nuo to galo pradedu, tačiau jau tokis bizas užėjo... Toje erdvėje galutinis vaizdas tik virtuvė yra, na dar baltas stalas, bet jam ateity norėčiau natūralaus medžio stalviršį pakeisti, visa kita koreguojama/nėra. Sietynas žiūrisi maždaug
taip. Virtuvė mano
spalvinga Balkį lubose ir laikantį gartraukį tepliosiu salos spalva - bent jau bandysiu.
Pabusiu atvira ir pradesiu nuo gero dalyko - jusu spalvinga virtuve labai netgi stilinga

Tokia link skandinavisko stiliuko labiau

O stai svetaineje austrijetes ant langu - jau ne visai i ta stiliu, be to jos gan smarkiai suzemino patalpa ir todel gaunasi kontrastas tarp virtuves bei svetaines.
Kai jau yra austrijetes (klasikos elementas), tas grubokas "kalvisko stiliaus" sviestuvas ten atrodo per sunkus, nors ziurint i virtuves puse - jis lyg ir tiktu...Tuo noriu pasakyti, kad jei virtuveje tiktu sunkesni bei grubesni elementai, tai svetaineje - jie jau per "sunkus". Sviesieji gaubteliai ant to sviestuvo, pagal mane, "ne prie ko"
Taip sakant pas jus yra ka veikti

TuDa sviestuvai jusu atveju tiktu labiau
Nuspalvinau gartrauki. Ar verta tai daryti - gerai pagalvociau...

Nisa salia virtuves dazyciau baltai, hola pilkai ir tik ta vidine dali/siena - palikciau oranzine, prasome nepykti
Tokiu budu sveteineje irgi gali atsirasti oranzines/plytu spalvos elementu

Virtuveje daug bruksneliu, kvadrateliu, ir kitu staciu liniju, todel jei atsirastu sviestuvas/-ai virs salos - graziau apvaliu, minkstu formu. Jie butu ir kaip optine atsvara gartraukiui - taip sakant pusiausvyra