Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 17:18)
Bet tie LEDAI irgi su savais niuansais- skaidrios žiūrisi dailiau, bet spigina į akis.  O matinių šviesa  thumbup.gif - ale liustro vaizdas nukenčia biggrin.gif

aš į žvakinius šviestuvus paprastas suku, nes man nepatinka ta išlendanti plastmasinė ledų apačia schmoll.gif
ir šviesos nuo jų ko gero mažiau, nes gi į apačią ta plastmasė g.gif
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 17:23)
Ar Jūs čia rimtai lotuliukas.gif  g.gif

Visu rimtumu unsure.gif mirksiukas.gif ... bet tamsių gaubtelių nenoriu... Bent jau virš pietų stalo unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 16:23)
aš į žvakinius šviestuvus paprastas suku, nes man nepatinka ta išlendanti plastmasinė ledų apačia schmoll.gif

Tai taip, negražu ta plastmasė. Aš apie tuos pagražintus kalbu http://www.elmo.lt/l...lta-sviesa.html , kur paslėpta ta plastmasė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 05 vasario 2015 - 16:31
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 17:23)

Taip, tie LED, kur plastmasė apačioj, šviečia tik į viršų, nes, kaip man aiškino, tai tokios pat plokščios lemputės, kaip ir įmontuojamos į lubas, tik stikliukas kūgiškas uždėtas. Bet yra tokių LED lempučių, kurios ir į šonus šviečia, bene Pupukas buvo kažkada įkėlusi nuorodą.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 17:29)
Aš apie tuos pagražintus kalbu

Nu va kažką tokio turėjau omeny. Tai sakot šitos baisiai spigina? reiktų mažesnio galingumo tada naudoti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 02 05, 17:29)
Tai taip, negražu ta plastmasė. Aš apie tuos pagražintus kalbu http://www.elmo.lt/l...lta-sviesa.html , kur paslėpta ta plastmasė biggrin.gif

hm, mano žvakinių šviestuvų infrastruktūrai atnaujinti reiktų nei daug, nei mažai - 260 eurų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 05 vasario 2015 - 16:37
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 17:37)
hm, mano žvakinių šviestuvų infrastruktūrai atnaujinti reiktų nei daug, nei mažai - 260 eurų biggrin.gif

Bet tai kiek sutaupytumėt paskui... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 16:34)

Nu va kažką tokio turėjau omeny. Tai sakot šitos baisiai spigina? reiktų mažesnio galingumo tada naudoti  smile.gif .

Ne taip baisiai, bet gliancinio žurnalo nepaskaitysi prie tokios šviesos. O va šitų labai gera šviesa http://www.elmo.lt/l...lta-sviesa.html , tik ji liustro taip nepuošia, kaip pirma.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 13:26)
mano moteriška logiška kažkodėl sako, kad jei lubos dvigubai sunkesnės, tai jas pačias dvigubai sunkiau laikyti, o lubos kabėdamos negali būti atrama stogui g.gif Kas kita, kai yra perdanga, dedama ant pirmo aukšto sienų. Bet juk gipsas sukasi prie profilių, gipsinės lubos yra kabanti konstrukcija g.gif
pirmieji gaubteliai man gražu, tik tokius gofruotus visgi šviesius siūlyčiau.

pas mus irgi visur lubos dvigubu gipsu- kad neskilinetu.ir tfu tfu tfu 5 metai nieko- net nesimato kur sujungimai 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 15:47)
Ale tu matai, tikrai, kaip tie gaubteliai sulaiko šviesą...

pas mane vienas sviestuvas su "siuliniu" gaubtu- kazkiek sulaiko sviesa- bet uz tai sienos ijungus sviesa buna smulkiai dryzuotos biggrin.gif wub.gif o dar du turiu,kur gaubtas kaip is organzos juosteles uzvyniotas- irgi sviesa neblogai praleidzia smile.gif tik per juos ir pacios lempos matosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 14:32)
Tai jau žaliuoju...  doh.gif .
Turbūt aš ne nuo to galo pradedu, tačiau jau tokis bizas užėjo... Toje erdvėje galutinis vaizdas tik virtuvė yra, na dar baltas stalas, bet jam ateity norėčiau natūralaus medžio stalviršį pakeisti, visa kita koreguojama/nėra. Sietynas žiūrisi maždaug taip.  Virtuvė mano spalvinga Balkį lubose ir laikantį gartraukį tepliosiu salos spalva - bent jau bandysiu.

Pabusiu atvira ir pradesiu nuo gero dalyko - jusu spalvinga virtuve labai netgi stilinga thumbup.gif Tokia link skandinavisko stiliuko labiau smile.gif O stai svetaineje austrijetes ant langu - jau ne visai i ta stiliu, be to jos gan smarkiai suzemino patalpa ir todel gaunasi kontrastas tarp virtuves bei svetaines.
Kai jau yra austrijetes (klasikos elementas), tas grubokas "kalvisko stiliaus" sviestuvas ten atrodo per sunkus, nors ziurint i virtuves puse - jis lyg ir tiktu...Tuo noriu pasakyti, kad jei virtuveje tiktu sunkesni bei grubesni elementai, tai svetaineje - jie jau per "sunkus". Sviesieji gaubteliai ant to sviestuvo, pagal mane, "ne prie ko" rolleyes.gif

Taip sakant pas jus yra ka veikti mirksiukas.gif
TuDa sviestuvai jusu atveju tiktu labiau smile.gif

Nuspalvinau gartrauki. Ar verta tai daryti - gerai pagalvociau...
user posted image

Nisa salia virtuves dazyciau baltai, hola pilkai ir tik ta vidine dali/siena - palikciau oranzine, prasome nepykti ax.gif
Tokiu budu sveteineje irgi gali atsirasti oranzines/plytu spalvos elementu smile.gif

Virtuveje daug bruksneliu, kvadrateliu, ir kitu staciu liniju, todel jei atsirastu sviestuvas/-ai virs salos - graziau apvaliu, minkstu formu. Jie butu ir kaip optine atsvara gartraukiui - taip sakant pusiausvyra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 05 vasario 2015 - 16:49
QUOTE(femme @ 2015 02 05, 16:37)

Taip, taip- čia antra liustro kaina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2015 02 05, 17:42)
pas mane vienas sviestuvas su "siuliniu" gaubtu- kazkiek  sulaiko sviesa- bet uz tai sienos ijungus sviesa buna smulkiai dryzuotos  biggrin.gif  wub.gif  o dar du turiu,kur gaubtas kaip is organzos juosteles uzvyniotas- irgi sviesa neblogai praleidzia  smile.gif  tik per juos ir pacios lempos  matosi  4u.gif

Prašom su vaizdinėm priemonėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2015 02 05, 16:44)
Prašom su vaizdinėm priemonėm  ax.gif

savu neturiu po ranka (na ir pas mane jie dideli, ne maziukai, na ir kazin ar klasikiniai smile.gif ) , cia greitai ka radau-
su organza:
http://www.ebay.co.u...=item1e72a52f3d
su siulu ( virvele)
http://www.trendir.c...conce-white.jpg
Atsakyti