Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

Paskaičiau temą ir taip keista pasidarė g.gif na ir kas bus,kai pasipirš? Ko tada lauksit,vestuvių? O ko po vestuvių? Lauksit kada draugas pritars vaiko planavimui? O ko tada? 4u.gif Aš patarčiau temos autorei tiesiog nusiramint. Ateis laikas,bus ir piršlybos rolleyes.gif negi dabar nebeliko kuom džiaugtis,apie ką svajoti,tik apie piršlybas? 4u.gif

O šiaip ko jau ko,bet skubint vyrų pirštis tikrai nereikia smile.gif čia jau reikia šitą reikalą palikti tik jam ir moterims,tiesiog gyventi toliau ramiai,o ne sėdėti ir galvoti na kada,kada,kada gi pagaliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidos: 29 sausio 2015 - 14:43
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 29, 14:37)
O ar jaučiate, jog jūs jam irgi pati nerealiausia moteris, dėl kurios kalnus nuverstų, jūras perplauktų, kad tik galėtų tapti jūsų vyru?

Sorry, bet .. nafik to reik? Tas jūras verst ir kalnus perplaukt? Kažkokia didybės manija mastau.gif

Man užtenka, kad "jis" su manim kartu vaikus augintų, bendrą gyvenimą vestų, kad sergančiai arbatą paduotų ir vaistų nupirktų, kad netrukdytų man gyvent ir esant reikalui petį atsirėmimui pasiūlytų. Nėra didelio didvyriškumo ir didelių pastangų žvaigždėms nuo dangaus kabint. O vat kasdieninėse detalėse nepaskęst ir solidžia atrama smulkiuose nesklandumuose būt, tai jau menas.

P.S.: Aš suprantu, kad tai tik posakis. Tačiau jei atvirai, jis yra nesąmonė, nes skatina koncentruotis į dalykus, kurie kasdieniniame gyvenime neturi jokios prasmės. IMHO.
Atsakyti
Gal viskas čia normaliai, gal vyras tiesiog nesutaupė kelių-keleto tūkstančių žiedukui su dideliu briliku... dėl to ir delsia. Va, iki kovo gal sutaupys, nuo algos daugiau atsidėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 29, 13:37)
O ar jaučiate, jog jūs jam irgi pati nerealiausia moteris, dėl kurios kalnus nuverstų, jūras perplauktų, kad tik galėtų tapti jūsų vyru?

tik senmergė gali taip pakalbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2015 01 29, 16:42)
Sorry, bet .. nafik to reik? Tas jūras verst ir kalnus perplaukt? Kažkokia didybės manija mastau.gif

Man užtenka, kad "jis" su manim kartu vaikus augintų, bendrą gyvenimą vestų, kad sergančiai arbatą paduotų ir vaistų nupirktų, kad netrukdytų man gyvent ir esant reikalui petį atsirėmimui pasiūlytų. Nėra didelio didvyriškumo ir didelių pastangų žvaigždėms nuo dangaus kabint. O vat kasdieninėse detalėse nepaskęst ir solidžia atrama smulkiuose nesklandumuose būt, tai jau menas.

P.S.: Aš suprantu, kad tai tik posakis. Tačiau jei atvirai, jis yra nesąmonė, nes skatina koncentruotis į dalykus, kurie kasdieniniame gyvenime neturi jokios prasmės. IMHO.

Taip, tai ir yra TIK posakis, kuris realybėje tą ir reiškia - sergančiai paduoti arbatą, nupirkti vaistų, visada duoti atsiremti petį ir žinoti, kad turi žmogų, kuriuo gali pasitikėti, nes jis pats, savo noru yra su tavimi - ne todėl, kad jam plauni kojines, ne todėl, kad jam patogu, nes valgyt visad paduota ir juolab ne todėl, kad iškeltas ultimatumas - arba iki kovo pasiperši, arba ne biggrin.gif

Man santykiuose reikia žinoti, kad vyras pats nori būti su manimi, o ne dvejonių, svarstymų, sliekų ieškojimų užpakaly, kaip temos autorės atveju. Ji ne kartą pakartojo, kad juo nepasitiki - tai kaip galima norėti su vyru, dėl kurio nesi tikra, kurti šeimą g.gif

Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2015 01 29, 16:48)
tik senmergė gali taip pakalbėt  biggrin.gif

O kai jūsų vaikas pasisako, kad suvalgė visą lėkštę makaronų, tai galvojat, kad dabar šukėm kakos, nes, kaip suprantu, su vaizdingais posakiais neteko iki šiol susidurt? biggrin.gif

P.S. Mes su vyru jau 10 metų kartu, taip, kad senmergyste net nekvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 29, 15:57)
P.S. Mes su vyru jau 10 metų kartu, taip, kad senmergyste net nekvepia  rolleyes.gif

kvepia ir dar kaip. 10 metų tik su vyru pragyvent. Matyt, kad daugiau jis nieko su tavimi ir neplanuoja, tik arbatą gert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 01 29, 14:40)
Autore, as nepiktai, bet jus trp kvailokai cia uzvedet tema ir diskutuojat apie nieka blush2.gif . Metotes, save guodziat (na is sono taip rodosi), ir moterys cia nesikabineja prie Jusu, tiesiog galbut kai kurios vyresnes ir paprotint Jus nori, o kadangi cia viena rasot, cia jau kita - todel ir juokauja trp . O jus tuo vel pradedat nesamones irodinet ir save kvaile statot.
Toks apie Jus ispudis susidare - kad naivi labai esat ir svajonese gyvenat wub.gif . Galbut ir Jusu vaikinas ta mato, paprasciausiai naudojasi tokiu jusu budu ir visai negalvoja jusu vesti? Ir zinoma, kad Jums todel neramu, nes nezinot kas pas ji istiesu galvoj?  Cia ne mano reikalas, bet jei uzvedet tema apie tai kad nezinot kodel jis nesipersa ir esat tiesiog virtualiai isikibus i pirslybu zieda, tai ko per ta savaite (jei buvo pokalbis su vaikinu apie zieda ir vestuves) cia nepaemet ir nepasigyret? Aisku dabar rasote kad taip ar kitaip viskas vyksta pas jus, bet...?
Duok Dieve kad vaikinas tikrai jus myli ir kad viskas pas jus butu gerai 4u.gif .

Žinokit naivia savęs tikrai nepavadinčiau smile.gif Iliuzijom negyvenu gyvenime esu realistė, kartotis nenoriu- tikiu kad viskas bus gerai.Kvailė sakot? na kažkam gal taip pasirodė man irgi kažkas atrodo ne itin protingai.Aš į racionalų ir blaivų mastymą visada įsiklausau bet yra tokių kurios svaičiojasi tuščiais žodžiais smile.gif Tema vienokia o kalba apie visai kitką ir nueina į lankas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 29, 10:38)
Dar yra moterys, kurias vyrai tiesiog nori vesti. Patys. Be niuksinimo į nugarą. Be atidėliojimo.

O kalbėtis su vyrais vedybų tema reikia ar tada jau busiu apkaltinta "niuksinimu į nugarą"?
Papildyta:
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2015 01 29, 16:57)

Man santykiuose reikia žinoti, kad vyras pats nori būti su manimi, o ne dvejonių, svarstymų, sliekų ieškojimų užpakaly, kaip temos autorės atveju. Ji ne kartą pakartojo, kad juo nepasitiki - tai kaip galima norėti su vyru, dėl kurio nesi tikra, kurti šeimą  g.gif

Papildyta:

O kai jūsų vaikas pasisako, kad suvalgė visą lėkštę makaronų, tai galvojat, kad dabar šukėm kakos, nes, kaip suprantu, su vaizdingais posakiais neteko iki šiol susidurt?  biggrin.gif

P.S. Mes su vyru jau 10 metų kartu, taip, kad senmergyste net nekvepia  rolleyes.gif

Tai, jūsų nuomone, ar vistik man neverta prasidėti "nes nepasitikiu juo" ar jam vistik nes,kaip sakot, aš nesu jam pakankamai puiki ir "verčiu daryt ko jis visai nenori ir baknsnoju vis į nugarą"? lotuliukas.gif
Atsakyti
Faktas toks, kad visos nori isteketi ir nori buti zmonos statuse. Tik cia ivairiai pas visas iseina. Vienas vyrai veda patys, kitus vyrus pastumti tam zingsniui reikia.
Buvo draugai tokie: gyveno susimete, ji tokia galbut senesniu paziuru, pirma lauke kol jis su ja apsives, po to tik vaikus gimdys. Pirma nelindo su klausimais apie vedybas, norejo romantiskai kad jai pasiulytu. Jis jau buvo pries tai vedes, todel galbut nedare to zingsnio, jam gerai ir taip buvo, nors bendrai buvo nusprende gyvent ir jis apie vaikus snekejo. Po to jie susipyko, mergina buvo principinga ir is jo isejo. Labai greitai jis pakabino senmerge, ta pas ji atsikrauste, pastojo, pagimde, po to ji jam pasiule susirasyt, nes vaikui taip geriau. Dabar seima.

Papildyta:
Su tuo pasitikiu- nepasitikiu, irgi ivairiai. Labiausiai apgaudineja tas, kurios labai pasitiki tongue.gif .
Atsakyti
Skaitau vis šią temą, jokiu būdu nekritikuoju autorės poreikių, vis tik noras nekritikuotinas dalykas, bet pamąstau, kad jei mano vaikinas pasakytų "Noriu, kad būtum mano žmona", man svarbiausia būtų ne žiedas, ne auksas, sidabras, o tai, kaip jis tai pasakė, jei matyčiau jo akyse didžiausią meilę ir nuoširdumą, užtikrintumą, ryžtą, dzin man tie žiedai. Ir jei pasakytų pats, be priespaudos. Aš irgi vis inicijuoju vestuvių temą, pati jų dar net ir nenoriu, bet duodu jam suprast, kad ateityje jos bus, ir nelabai suasmeninu ar su juo, ar su kažkuo kitu. Kalbu, kad šeimos institucija man svarbi, svajoju apie šeimą. Stengiuosi, kad jis žinotų mano požiūrį, bet spaudimo - nė krislo.
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2015 01 29, 18:04)
Skaitau vis šią temą, jokiu būdu nekritikuoju autorės poreikių, vis tik noras nekritikuotinas dalykas, bet pamąstau, kad jei mano vaikinas pasakytų "Noriu, kad būtum mano žmona", man svarbiausia būtų ne žiedas, ne auksas, sidabras, o tai, kaip jis tai pasakė, jei matyčiau jo akyse didžiausią meilę ir nuoširdumą, užtikrintumą, ryžtą, dzin man tie žiedai. Ir jei pasakytų pats, be priespaudos. Aš irgi vis inicijuoju vestuvių temą, pati jų dar net ir nenoriu, bet duodu jam suprast, kad ateityje jos bus, ir nelabai suasmeninu ar su juo, ar su kažkuo kitu. Kalbu, kad šeimos institucija man svarbi, svajoju apie šeimą. Stengiuosi, kad jis žinotų mano požiūrį, bet spaudimo - nė krislo.

Va jūs labai teisingai manau kad inicijuojat.Aš nžn kodėl bet jaučiuosi labai prastai jeigu pati užvedu ta temą, kaip ir norėtusi kad vyras pradėtų sukt kalbą pats. Bet yra kaip yra, pas visas poras įvairiai tas įvyksta, kaip rašė aukščiau "kas pats žengia ir nereik jam nė užsimint, o yra vyrų kuriuos reiktu šiek tiek pastumėti ir padrąsinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 29, 17:13)
Va jūs labai teisingai manau kad inicijuojat.Aš nžn kodėl bet jaučiuosi labai prastai jeigu pati užvedu ta temą, kaip ir norėtusi kad vyras pradėtų sukt kalbą pats. Bet yra kaip yra, pas visas poras įvairiai tas įvyksta, kaip rašė aukščiau "kas pats žengia ir nereik jam nė užsimint, o yra vyrų kuriuos reiktu šiek tiek pastumėti ir padrąsinti  rolleyes.gif

Jei prastai jaučiatės, tai dabar kurį laiką siūlyčiau neliesti šitos temos. Jūsų norą dėl sužadėtuvių jis žino gan aiškiai - to užtenka, manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2015 01 28, 19:29)
Ne vargšai vyrai, kad juos spaudžia, bet vargšas bet kas, kas poroje spaudžiamas. Žinoma, kad nesate bloga, kiekvienas kuriasi santykius pagal save, kaip moka ir kaip sugeba. Čia tik man, spontaniškos dušios žmogui, šiek tiek baisu, kai tokie klausimai yra įforminami nurodymais: "turi pasipiršti iki kovo" ar pan.

Aš tai netgi išinterpretuočiau, kad vargšė mergina, norėjo žiedo, bet vaikinas nenorėjo pirštis, tad pasipiršo tik prispaustas. Už tai nenorėčiau spausti savo vaikino, nes pati jausčiausi vargšė. Neva, esu tokia nevykusi, kad niekas nenori manęs vesti, pati turiu siūlytis. Nu bet čia mano mintys. O mano vaikinas irgi ne romantikas, lėtaeigis, lėtai mąstantis, tai kai pribręs poreikis, tai nenustebčiau jei prie pietų stalo pasakytų, - o davai susirašom. Bet geriau tegul tai pasako jis.

Kodėl aš tokios nuomonės? Gal ji klaidinga, tačiau... Vyrai ir taip sunkiau įsipareigoja, laisvė jiems neretai yra geriausia mergina. Jei moteris pasiperša, arba inicijuoja vedybas, ir net jei vyras lengvai su tuo sutinka, man vis kirba abejonė to vyro motyvacija. Bet kai vyras PATS, pabuvęs savo vyriškoje oloje, apmąstęs visus už ir prieš, pribrendęs, prinokęs, išsilakstęs, prisisiurbęs patirties pasiūlo moteriai tuoktis, na.. Tada vyro motyvacija atrodo stipresnė, tuomet sukuriamas didesnis saugumas, kad vyras PATS investavo į santuoką, pats inicijavo, o kai kažką susikuri PATS tai labiau ir vertini, negu kai padėta ant lėkštės. Kažkas tokio. Jei suprantamai parašiau.
Atsakyti