Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimas

QUOTE(cambala @ 2015 01 29, 17:52)
Faktas toks, kad visos nori isteketi ir nori buti zmonos statuse. Tik cia ivairiai pas visas iseina. Vienas vyrai veda patys, kitus vyrus pastumti tam zingsniui reikia.
Buvo draugai  tokie: gyveno susimete, ji tokia galbut senesniu paziuru, pirma lauke kol jis su ja apsives, po to tik vaikus gimdys. Pirma nelindo su klausimais apie vedybas, norejo romantiskai kad jai pasiulytu. Jis jau buvo pries tai vedes, todel galbut nedare to zingsnio, jam gerai ir taip buvo, nors bendrai buvo nusprende gyvent ir jis apie vaikus snekejo. Po to jie susipyko, mergina buvo principinga ir is jo isejo. Labai greitai jis pakabino senmerge, ta pas ji atsikrauste, pastojo, pagimde, po to ji jam pasiule susirasyt, nes vaikui taip geriau. Dabar seima.

Papildyta:
Su tuo pasitikiu- nepasitikiu, irgi ivairiai. Labiausiai apgaudineja tas, kurios labai pasitiki tongue.gif .

Aš irgi manau kad visos nori bet ne visos apie tai kalba nes tai iki šiol skaitosi "nepatogi tema" yra juk toks mastymas "reikia laukti vyro kada jis nuspres" Tik klausimas ar apskritai nori tas vyras kurti šeima su ta moterim.
Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2015 01 29, 18:17)
Aš tai netgi išinterpretuočiau, kad vargšė mergina, norėjo žiedo, bet vaikinas nenorėjo pirštis, tad pasipiršo tik prispaustas. Už tai nenorėčiau spausti savo vaikino, nes pati jausčiausi vargšė. Neva, esu tokia nevykusi, kad niekas nenori manęs vesti, pati turiu siūlytis. Nu bet čia mano mintys. O mano vaikinas irgi ne romantikas, lėtaeigis, lėtai mąstantis, tai kai pribręs poreikis, tai nenustebčiau jei prie pietų stalo pasakytų, - o davai susirašom. Bet geriau tegul tai pasako jis.

Kodėl aš tokios nuomonės? Gal ji klaidinga, tačiau... Vyrai ir taip sunkiau įsipareigoja, laisvė jiems neretai yra geriausia mergina. Jei moteris pasiperša, arba inicijuoja vedybas, ir net jei vyras lengvai su tuo sutinka, man vis kirba abejonė to vyro motyvacija. Bet kai vyras PATS, pabuvęs savo vyriškoje oloje, apmąstęs visus už ir prieš, pribrendęs, prinokęs, išsilakstęs, prisisiurbęs patirties pasiūlo moteriai tuoktis, na.. Tada vyro motyvacija atrodo stipresnė, tuomet sukuriamas didesnis saugumas, kad vyras PATS investavo į santuoką, pats inicijavo, o kai kažką susikuri PATS tai labiau ir vertini, negu kai padėta ant lėkštės. Kažkas tokio. Jei suprantamai parašiau.

Sutinku bet sužinot vistik ar norės jis tų vestuvių būtent su Jūmis ar ne manau verta.Nes kitaip gali nutikti jog mergina galvoja su tuo žmogum ateityje turėti šeima o jam tik vėjai galvoj smile.gif Kitas dalykas-kaip žinot ar vyras atsakęs "taip norėsiu" ir galvoja taip pat-čia jau pasitikėjimo klausimas.
P.S. o šeip manau vyras ne kvailas ir net jeigu kaip ir sakot jam ant lėkštutės bus paduota bet tas kas paduota nebus prie širdies , nu tikrai ne ves jis ,ar ne taip? g.gif Na nebent visiškai neturi savo nuomonės o tai jau nelabai koks vyras ax.gif
Atsakyti
Na, mes draugaujam kartu jau pusantrų metų beveik, kartu negyvenam, bet link to einam. Nu bet aš turiu savų asmeninių problemų, todėl kažkokios piršlybos, šeima, nebūtinai išsipildysiantis mano gyvenimo scenarijus. Aš su tuo esu susitaikiusi, kad gal liksiu ir viena ir jau prikūrus n+k variantų, kaip gyvenimą nugyventi vienai, todėl nieko nesitikiu. Gal atsiras čia tokių, kur ir mane kvaile išvadins, bet būna taip, kad kalbamės su vaikinu ir aš natūraliai sakau "KaiJ/ei turėsiu vaikų", "Kai/Jei turėsiu šeima". Tai jis mane visad pataiso "TurėsiM". Jei mano draugas pats nežengs pirmo žingsnio, nemanau, kad žengsiu aš. Tiesiog esu labai sunki asmenybė, turiu daug vidinių problemų, tvarkausi jas, bet pasikeisti kardinaliai neišeis. Todėl nenustebčiau, jei liksiu senmerge. Arba ištekėsiu labai vėlai. Nenoriu nei vieno žmogaus skatinti būti su tokia kaip aš. dėkoju tiems, kurie yra šalia manęs, ir mane dar pakenčia, supranta mano vidines žaizdas, sveikatos problemas ir pan. Tačiau tuo pat santuoka ir šeima man yra be galo sakralu. Aš to noriu, einu link to individualiai (stengiuosi ugdytis toleranciją, pasitikėjimą savimi ir kitais), bet tikrai nenoriu tikėtis, turėti lūkesčių. Tiesiog gyvenu labai smarkiai nežiūrėdama į ateitį, nes su patyrusi laaabai didelių sukrėtimų, kai tikėjausi, vyliausi, o viskas pasisuko kitaip. Stengiuosi džiaugtis, kad mano vaikinas yra su manimi, kad nori būti, kad rūpinasi, kad aš galiu juo rūpintis, kad galiu į jį atsiremti. Dabar mano filosofija truputį budistinė. Konkrečiai mano atveju, visiškai nėra gyvenime stabilumo darbo, šeimos atžvilgiu, gyvenu chaose, tad santykis su tuo žmogum man yra didžiausias džiaugsmas. Ir vertinu tiesiog, kad jis yra šalia. Reikalavimai, kokie čia seniau buvo išreikųti SM, labai suminimalėjo, tačiau atsirado dalykų, kurie mus artina, atradom bendrų panašumų, kai kur labai apsišlifavom ir tiesiog džiaugiuosi tuo, ką turiu.

Gal mano post'as labai dviprasmiškai skamba, bet žinau, kad šeimos noriu, tačiau noriu taip nedrąsiai ir atsakingai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dewofsoul: 29 sausio 2015 - 17:47
QUOTE(himberry @ 2015 01 29, 17:33)
Sutinku bet sužinot vistik ar norės jis tų vestuvių būtent su Jūmis ar ne manau verta.Nes kitaip gali nutikti jog mergina galvoja su tuo žmogum ateityje turėti šeima o jam tik vėjai galvoj smile.gif Kitas dalykas-kaip žinot ar vyras atsakęs "taip norėsiu" ir galvoja taip pat-čia jau pasitikėjimo klausimas.

Ypač pagyvenus kartu, negi nesimato? g.gif Na nebent pas jus kasdien baliai festivaliai ir tik apie tai kalbos sukasi? g.gif Antraip, nesuprantu kaip ten gali nesimatyti ko tas vaikinas nori rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 01 29, 19:17)
Ypač pagyvenus kartu, negi nesimato? g.gif Na nebent pas jus kasdien baliai festivaliai ir tik apie tai kalbos sukasi? g.gif Antraip, nesuprantu kaip ten gali nesimatyti ko tas vaikinas nori rolleyes.gif

Na matot supratimas toks neapibrėžtas dalykas-kiekvienas gali suprasti savaip ir taip kaip jam patogu mirksiukas.gif Aš už taip kad patikslint kaip ten yra ištikruju. Nes jeigu visos taip puikiai žinotų ir suprastų, nebutų tada skyrybų po ilgo gyvenimo kartu išvis.
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 29, 18:32)
Na matot supratimas toks neapibrėžtas dalykas-kiekvienas gali suprasti savaip ir taip kaip jam patogu mirksiukas.gif Aš už taip kad patikslint kaip ten yra ištikruju. Nes jeigu visos taip puikiai žinotų ir suprastų, nebutų tada skyrybų po ilgo gyvenimo kartu išvis.

bet gi jis tau aiskiai pasake, kad nori vedybu su tavim. kad pasipirs. tai kaip ir aiskus tau turetu buti jo siandieniai norai ir ketinimai. ka cia dar tikslintis. vat ar po metu - kitu nores, cia jau kitas klausimas. jis gi dabar nezino i ji atsakymo biggrin.gif
kiek metu tavo vaikinui?
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 29, 20:23)
bet gi jis tau aiskiai pasake, kad nori vedybu su tavim. kad pasipirs. tai kaip ir aiskus tau turetu buti jo siandieniai norai ir ketinimai. ka cia dar tikslintis. vat ar po metu - kitu nores, cia jau kitas klausimas. jis gi dabar nezino i ji atsakymo biggrin.gif
kiek metu tavo vaikinui?

tai aš ne apie save o bendrai mirksiukas.gif su manim jau išsiaiškinom lyg viska iki smulkiausių detalių smile.gif 26 metai abiem
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 29, 19:34)
tai aš ne apie save o bendrai mirksiukas.gif  su manim jau išsiaiškinom lyg viska iki smulkiausių detalių smile.gif  26 metai abiem

na 26 vyras is tikro dar labai jaunas, tikrai dar gali nebut pasirenges seima kurt. vis tik vyrai veliau subresta tiek fiziskai, tiek psichiskai.
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 29, 20:51)
na 26 vyras is tikro dar labai jaunas, tikrai dar gali nebut pasirenges seima kurt. vis tik vyrai veliau subresta tiek fiziskai, tiek psichiskai.

Tai jau spėlionės-gali būti o gali nebūti smile.gif Visi žmonės labai skirtingi, yra vyrų kurie niekada nesubręsta:) O yra tokių kurie ir 23 šeimas kuria. Konkrečiai mano atvejų pasimatys su laiku kas ko nori manau:)
Atsakyti
QUOTE(himberry @ 2015 01 29, 20:05)
Tai jau spėlionės-gali būti o gali nebūti  smile.gif Visi žmonės labai skirtingi, yra vyrų kurie niekada nesubręsta:) O yra tokių kurie ir 23 šeimas kuria. Konkrečiai mano atvejų pasimatys su laiku kas ko nori  manau:)

nei speliones, nei nespeliones. tiesiog bandau suprast tavo vaikina. gi nedurnas jis, suvokia, kad tu nori tu pirslybu. bet jis taigi jaunas dar, nepasiruoses tiesiog tokiai atsakomybei kaip seima. vat ir tempia ta laika
Atsakyti
Manau tavo vaikinas nori vesti tave ir manau, kad tikrai pasipirš, nes jau žino, kad tu to norėtum ir tau tai svarbu smile.gif Gal jis laukia kokios nors ypatingos progos, o gal tiesiog gali būti ir taip, kad pinigėlius tam truputėlį taupo smile.gif mano vaikinas man pasipiršo po ~1,5 metų draugystės, po to kaip man tada pasirodė jis juokais manęs užklausė ar norėčiau už jo tekėt kada nors, aš pasakiau, kad ateitį norėčiau, o jis kitą dieną grįžo su žiedeliu, priklaupė ir pasipiršo smile.gif jau esam kartu daugiau nei 3 metai, bet vis dar nesusituokę. Jis daug kartų siūlė nešt pareiškimus, bet aš kažkaip dar neskubu ir tikrai ne todėl, kad būčiau neįsitikinus dėl savo jausmų, bet dėl to, kad esam dar labai jauni (man 22, jam 23) ir nesinori kažkur nuskubėt smile.gif gyvenam kartu, tai reiktų jau tą statusą keist į vyro ir žmonos, bet aš dar kažkiek noriu palūkėt, o jam atrodo, kad nesu įsitikinus ar visą gyvenimą noriu su juo nugyvent, net kartais pyksta dėl to ant manęs. Na ir po biškį planuojam jau tas vestuves metų-dviejų bėgyje, jei neatsiras, kas paskubintų.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(butterflyy @ 2015 01 29, 21:16)
Manau tavo vaikinas nori vesti tave ir manau, kad tikrai pasipirš, nes jau žino, kad tu to norėtum ir tau tai svarbu smile.gif Gal jis laukia kokios nors ypatingos progos, o gal tiesiog gali būti ir taip, kad pinigėlius tam truputėlį taupo smile.gif mano vaikinas man pasipiršo po ~1,5 metų draugystės, po to kaip man tada pasirodė jis juokais manęs užklausė ar norėčiau už jo tekėt kada nors, aš pasakiau, kad ateitį norėčiau, o jis kitą dieną grįžo su žiedeliu, priklaupė ir pasipiršo smile.gif jau esam kartu daugiau nei 3 metai, bet vis dar nesusituokę. Jis daug kartų siūlė nešt pareiškimus, bet aš kažkaip dar neskubu ir tikrai ne todėl, kad būčiau neįsitikinus dėl savo jausmų, bet dėl to, kad esam dar labai jauni (man 22, jam 23) ir nesinori kažkur nuskubėt smile.gif gyvenam kartu, tai reiktų jau tą statusą keist į vyro ir žmonos, bet aš dar kažkiek noriu palūkėt, o jam atrodo, kad nesu įsitikinus ar visą gyvenimą noriu su juo nugyvent, net kartais pyksta dėl to ant manęs. Na ir po biškį planuojam jau tas vestuves metų-dviejų bėgyje, jei neatsiras, kas paskubintų..  ax.gif

nu fainai kaip, greitai gana apsisukot wub.gif ištikro nėra kur skubėti abu žinot kad vestuvės bus po metų kitų ir vaikinas tam parodė iniciatyva-tas labai pagirtina thumbup.gif Blogai yra kai vaikinas tos iniciatyvos nerodo-tada jau kyla klausimų-ar čia su tavim kažkas ne taip ar kas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 01 29, 21:11)
nei speliones, nei nespeliones. tiesiog bandau suprast tavo vaikina. gi nedurnas jis, suvokia, kad tu nori tu pirslybu. bet jis taigi jaunas dar, nepasiruoses tiesiog tokiai atsakomybei kaip seima. vat ir tempia ta laika

Gal ir taip, kas čia žino jei nėra to pasakęs rolleyes.gif
Atsakyti
Tikrai nemanau, kad kažkas yra blogai, jeigu žmogus yra su jumis, jis nevengia kalbos apie vestuves, šeimą, vadinasi mato jus savo vaikų mama wub.gif kažkaip jį skatinti gal ir nėra tinkama ir suprantama, kiekviena moteris nori, kad vyras pats savaime susiprastų ir žengtų šį žingsnį, bet nevisi susipranta... Manau kad turėtumėt aplinkiniais keliais vis jam parodyti, kad vestuves norit planuot po pasipiršimo smile.gif manau padėtų ir koks nors nusistebėjimas pvz žiūrint filmą kaip gražiai ir originaliai vaikinas pasipiršo merginai.. g.gif ax.gif gal jis dar neįsisavino, kad jūs labai rimtai ir realiai ir greitu metu norit, kad jum pasipirštų bigsmile.gif
Atsakyti