QUOTE(cambala @ 2015 01 29, 17:52)
Faktas toks, kad visos nori isteketi ir nori buti zmonos statuse. Tik cia ivairiai pas visas iseina. Vienas vyrai veda patys, kitus vyrus pastumti tam zingsniui reikia.
Buvo draugai tokie: gyveno susimete, ji tokia galbut senesniu paziuru, pirma lauke kol jis su ja apsives, po to tik vaikus gimdys. Pirma nelindo su klausimais apie vedybas, norejo romantiskai kad jai pasiulytu. Jis jau buvo pries tai vedes, todel galbut nedare to zingsnio, jam gerai ir taip buvo, nors bendrai buvo nusprende gyvent ir jis apie vaikus snekejo. Po to jie susipyko, mergina buvo principinga ir is jo isejo. Labai greitai jis pakabino senmerge, ta pas ji atsikrauste, pastojo, pagimde, po to ji jam pasiule susirasyt, nes vaikui taip geriau. Dabar seima.
Papildyta:
Su tuo pasitikiu- nepasitikiu, irgi ivairiai. Labiausiai apgaudineja tas, kurios labai pasitiki
.
Buvo draugai tokie: gyveno susimete, ji tokia galbut senesniu paziuru, pirma lauke kol jis su ja apsives, po to tik vaikus gimdys. Pirma nelindo su klausimais apie vedybas, norejo romantiskai kad jai pasiulytu. Jis jau buvo pries tai vedes, todel galbut nedare to zingsnio, jam gerai ir taip buvo, nors bendrai buvo nusprende gyvent ir jis apie vaikus snekejo. Po to jie susipyko, mergina buvo principinga ir is jo isejo. Labai greitai jis pakabino senmerge, ta pas ji atsikrauste, pastojo, pagimde, po to ji jam pasiule susirasyt, nes vaikui taip geriau. Dabar seima.
Papildyta:
Su tuo pasitikiu- nepasitikiu, irgi ivairiai. Labiausiai apgaudineja tas, kurios labai pasitiki

Aš irgi manau kad visos nori bet ne visos apie tai kalba nes tai iki šiol skaitosi "nepatogi tema" yra juk toks mastymas "reikia laukti vyro kada jis nuspres" Tik klausimas ar apskritai nori tas vyras kurti šeima su ta moterim.
Papildyta:
QUOTE(dewofsoul @ 2015 01 29, 18:17)
Aš tai netgi išinterpretuočiau, kad vargšė mergina, norėjo žiedo, bet vaikinas nenorėjo pirštis, tad pasipiršo tik prispaustas. Už tai nenorėčiau spausti savo vaikino, nes pati jausčiausi vargšė. Neva, esu tokia nevykusi, kad niekas nenori manęs vesti, pati turiu siūlytis. Nu bet čia mano mintys. O mano vaikinas irgi ne romantikas, lėtaeigis, lėtai mąstantis, tai kai pribręs poreikis, tai nenustebčiau jei prie pietų stalo pasakytų, - o davai susirašom. Bet geriau tegul tai pasako jis.
Kodėl aš tokios nuomonės? Gal ji klaidinga, tačiau... Vyrai ir taip sunkiau įsipareigoja, laisvė jiems neretai yra geriausia mergina. Jei moteris pasiperša, arba inicijuoja vedybas, ir net jei vyras lengvai su tuo sutinka, man vis kirba abejonė to vyro motyvacija. Bet kai vyras PATS, pabuvęs savo vyriškoje oloje, apmąstęs visus už ir prieš, pribrendęs, prinokęs, išsilakstęs, prisisiurbęs patirties pasiūlo moteriai tuoktis, na.. Tada vyro motyvacija atrodo stipresnė, tuomet sukuriamas didesnis saugumas, kad vyras PATS investavo į santuoką, pats inicijavo, o kai kažką susikuri PATS tai labiau ir vertini, negu kai padėta ant lėkštės. Kažkas tokio. Jei suprantamai parašiau.
Kodėl aš tokios nuomonės? Gal ji klaidinga, tačiau... Vyrai ir taip sunkiau įsipareigoja, laisvė jiems neretai yra geriausia mergina. Jei moteris pasiperša, arba inicijuoja vedybas, ir net jei vyras lengvai su tuo sutinka, man vis kirba abejonė to vyro motyvacija. Bet kai vyras PATS, pabuvęs savo vyriškoje oloje, apmąstęs visus už ir prieš, pribrendęs, prinokęs, išsilakstęs, prisisiurbęs patirties pasiūlo moteriai tuoktis, na.. Tada vyro motyvacija atrodo stipresnė, tuomet sukuriamas didesnis saugumas, kad vyras PATS investavo į santuoką, pats inicijavo, o kai kažką susikuri PATS tai labiau ir vertini, negu kai padėta ant lėkštės. Kažkas tokio. Jei suprantamai parašiau.
Sutinku bet sužinot vistik ar norės jis tų vestuvių būtent su Jūmis ar ne manau verta.Nes kitaip gali nutikti jog mergina galvoja su tuo žmogum ateityje turėti šeima o jam tik vėjai galvoj

P.S. o šeip manau vyras ne kvailas ir net jeigu kaip ir sakot jam ant lėkštutės bus paduota bet tas kas paduota nebus prie širdies , nu tikrai ne ves jis ,ar ne taip?