Gal tiesiog reikia pamilti save tokią kokia esi?

mes kažkokie apsėsti to liesumo, mums visiems tai labai gražu... Bet kiek nemažai moterų esu mačiusi, kurios gražios ir žydinčios, nors ir turi tuos kelis ar keliasdešimt papildomų kg. Man atsibodo ne mano keli nereikalingi kg, o nuolatinis mūsų visuomenės požiūris, kur gražus tik tas, pas kurį nieko nebėra. Parduotuvėj ką renkatės? Ar liesą, vos normalios mėsos turinčią jautieną, ar tą, kuri ir riebaliuko turi, ir mėsa ne tokia apgailėtina? Jūs pačios gi patyriat tai: "Na, tu ir sustorėjai!", "O Dieve, kaip ji atrodo, kemša ir kemša. Dėl to ir yra tokia išpampusi..." Dėl šitų komentarų pas daugelį žmonių atsiranda nereikalingi kompleksai. Aš nekalbu apie tuos, kuriems dėl anstvorio sunku laiptais užlipti ar širdis streikuoja. Jei svoris pasieka ribą, kai jau tai kenkia sveikatai, žinoma reikia laikytis dietų, sportuoti ir t.t. Bet jeigu turit tuos 5 kg, tai ar verta įsivaryt tuos kompleksus...
Aš, aišku ir iš savo patirties šneku. Atrodau neblogai, jaučiuosi irgi gerai, bet neatitinku standartų, nesu laiba. Stengiuosi tik vengti riebaus, nesveiko maisto. Pastabų nesulaukiu, tik, kad "sukūdau" žmonės pastebi kartais...
P.S. Nu atleiskit jei pavariau "offtopic"...