Įkraunama...
Įkraunama...

Stimulas sulieknėti

Apklausa: Kodėl norite suliesėti? (433 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(idea fix @ 2008 01 27, 04:46)
Turiu svajonę - bent vieną vasarą pavaikščioti trumpais šortais. Viskas su figūra yra lyg tais neblogai, bet celiulitas ant šlaunų užkniso iki gyvo kaulo.  doh.gif Tiesiog noriu atviresnių drabužių.

mano stimulas panasus, norisi trumpu sijonu, sortuku... vasara nekompleksuojant buti papludymyje, norisi jog kunas butu stangrus... jau 12kg pameciau, iki vasaros dar apie 4-5 noreciau numest, tuomet pati savim didziuosiuosi ir nebeskaudins aplinkiniu replikos blush2.gif
Atsakyti
Kazkaip anksciau aplinkiniu nuomone del isvaizdos nebuvo svarbi. O po gimdymo perdetai pradejau rupintis svoriu... Priaugu kelis kg ir atrodo, kad i gatve jau tokia iseiti negaliu. Numetu dvigubai atgal ir atrodo vis mazai doh.gif Kaip isvaryti is saves "baime valgyti"?... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozinee: 30 sausio 2008 - 17:42
Mano stimulas tragikomiškas - įtilpti į XS drabužius, o jei tiksliau, grįžti į laikus prieš pusę metų, kai eidavau į parduotuvę, pasimatuoji belekokį tau patinkantį rūbą ir jis idealiai tinka... ir apskritai, būdama kūda jaučiaus kaip ant sparnų visur ir visada.... (kūda sakau kai svėriau 52, ūgis 165)...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 02 01, 00:22)
Mano stimulas tragikomiškas - įtilpti į XS drabužius, o jei tiksliau, grįžti į laikus prieš pusę metų, kai eidavau į parduotuvę, pasimatuoji belekokį tau patinkantį rūbą ir jis idealiai tinka...  ir apskritai, būdama kūda jaučiaus kaip ant sparnų visur ir visada.... (kūda sakau kai svėriau 52, ūgis 165)...

O aš telpu į XS, bet manęs ir tai netenkina... Man atrodo, kad aš nesu tokia liekna ir, nors ir telpu į tokius rūbus, baisiai juose atrodau doh.gif Žinau, kad čia jau galvelėj problema...
Atsakyti
o as noriu nemesti kilogramu,nes jau atsibodo,kad visi sako:"bet tu ir sustorejusi",nors ir buciau nepriaugusi ne gramo.tokios replikos labai atsibodo.ir jau kai mato,kad as ne plonute,tai ir dukrai pareina komentarai:"o jau kokia putlute",nors pagal savo amziu atrodo kaip ir reiktu ir sveria normalei...
dar be to noriu kad vyras galetu manimi didziuotis,jog as iveikiau save ir pasiekiau savo tiksla.jis niekad man neprikisa del svorio,bet noriu atrodyti taip pat kaip ir pries gimdyma...
jau atsibodo kai apsimauni kelnias ir bliuskute,o ji atrodo jau ne taip ir grazei,kai pilvukas atsikises,kai is po sonu styro kalniukai...
noriu saves kitokios,noriu save pakeisti...
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 02 01, 00:22)
Mano stimulas tragikomiškas - įtilpti į XS drabužius, o jei tiksliau, grįžti į laikus prieš pusę metų, kai eidavau į parduotuvę, pasimatuoji belekokį tau patinkantį rūbą ir jis idealiai tinka...  ir apskritai, būdama kūda jaučiaus kaip ant sparnų visur ir visada.... (kūda sakau kai svėriau 52, ūgis 165)...

as irgi noriu tilpti i XS dydi, dabar nesioju M doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 27 vasario 2008 - 09:49
o as balsavau kad noreciau tilpti i mazesniu dydziu drabuzius ir del geresnes savijautos. pries metus kai atvykau i uk svoris buvo 65, ugis 178, atrodziau ir jauciausi normaliai, nors norejosi mazesnio svorio, taciau dabar, dar net metams neprabegus sveriu 9 kg daugiau. savijauta prasta, nuotaika irgi, o visi atsiveztieji drabuziai sukrauti lagamine ir paslepti po lova.
Atsakyti
Aš noriu sulieknėti ir sverti bent 3kg mažiau,nes nebetelpu į vasarinius džinsiukus verysad.gif Vasarą svėriau 52kg,o dabar cieli 57 doh.gif
Atsakyti
Na ka, merginos, vis paskaitineju apie jusu stimulus ir nusprendziau pati pasisakyt ax.gif Kaip tik dabar esu ant bangos ir sekmingai metu svori, bei grazeju ax.gif

Taiva, mano stimulas: tai mano artejantis gimtadienis bigsmile.gif . Nors nesiruosiu jo kazkaip ypatingai svest, bet nusprendziau sau pasidaryti dovana. Vis zadedavau sau tai metai is metu, bet siais metais butinai tai padarysiu. Pasidovanosiu sau nauja isvaizda, puikia savijauta ir nauja garderoba bigsmile.gif. Todel dabar nieko neperku, bet tada pirksiu is karto daug. Jau ir pinigeliu tam esu paskyrus thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat svajoju ilysti i mazesniu dydziu drabuzius, nes visi kuriuos turiu susitrauke blush2.gif Negaliu pakesti, kuomet sonine lipa lauk dzinsus uzsidejus, o ir siaip problema nusipirkti kazka grazaus, kad tiktu cray.gif
Atsakyti
O as kudeju, kad irodyciau sau, jog galiu viska padaryti. Turejau bedu su sveikata ir svoris nuo 49.5 kg soktelejo iki 78 blink.gif Na, bet pamazu ridenu zemyn. Smagu stebeti aplinkiniu reakcija lotuliukas.gif Jei perku drabuzius, tai visada per mazus. Kai norisi ilisti i kelnes, greit uzeina noras liekneti. O kai ilendu - na, toks geras jausmas thumbup.gif
MB kaip tik sako, kad 60 kg ir gana, nes busiu kudena, mama taip pat nelabai dziaugiasi mano kudejimu, bet nepasiduodu.

Kazkada neislisdavau is mini sijonu. Mano svajone wub.gif Manau, kad si rudeni ve galesiu su jais vaikscioti bigsmile.gif

Visoms stiprybes ir mylekite save! Lieknekite ne is neapykantos sau, o is meiles wub.gif
Atsakyti
Gal tiesiog reikia pamilti save tokią kokia esi? bigsmile.gif mes kažkokie apsėsti to liesumo, mums visiems tai labai gražu... Bet kiek nemažai moterų esu mačiusi, kurios gražios ir žydinčios, nors ir turi tuos kelis ar keliasdešimt papildomų kg. Man atsibodo ne mano keli nereikalingi kg, o nuolatinis mūsų visuomenės požiūris, kur gražus tik tas, pas kurį nieko nebėra. Parduotuvėj ką renkatės? Ar liesą, vos normalios mėsos turinčią jautieną, ar tą, kuri ir riebaliuko turi, ir mėsa ne tokia apgailėtina? Jūs pačios gi patyriat tai: "Na, tu ir sustorėjai!", "O Dieve, kaip ji atrodo, kemša ir kemša. Dėl to ir yra tokia išpampusi..." Dėl šitų komentarų pas daugelį žmonių atsiranda nereikalingi kompleksai. Aš nekalbu apie tuos, kuriems dėl anstvorio sunku laiptais užlipti ar širdis streikuoja. Jei svoris pasieka ribą, kai jau tai kenkia sveikatai, žinoma reikia laikytis dietų, sportuoti ir t.t. Bet jeigu turit tuos 5 kg, tai ar verta įsivaryt tuos kompleksus...

Aš, aišku ir iš savo patirties šneku. Atrodau neblogai, jaučiuosi irgi gerai, bet neatitinku standartų, nesu laiba. Stengiuosi tik vengti riebaus, nesveiko maisto. Pastabų nesulaukiu, tik, kad "sukūdau" žmonės pastebi kartais... rolleyes.gif

P.S. Nu atleiskit jei pavariau "offtopic"... doh.gif
Atsakyti