Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas Vokietijoje

Ačiū, agnegirl 4u.gif

Iš Lietuvos keliauju ir su DE transportu nepažįstama visai ax.gif Dėkinga už bet kokią info 4u.gif
Galvoju, jei jau nesusigaudysiu kur išlipt persėdimui, važiuosiu iki stoties, ją tai manau pažinsiu biggrin.gif O galutę stotelę žinau kur išlipt.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 07 13, 18:30)
Ačiū, agnegirl  4u.gif

Iš Lietuvos keliauju ir su DE transportu nepažįstama visai  ax.gif Dėkinga už bet kokią info  4u.gif
Galvoju, jei jau nesusigaudysiu kur išlipt persėdimui, važiuosiu iki stoties, ją tai manau pažinsiu  biggrin.gif  O galutę stotelę žinau kur išlipt.

Tai kurioj vietoj tau reikia persesti ir su kokiu autobusu vaziuosi iki centro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelgirl: 13 liepos 2015 - 19:37
QUOTE(*Smilga* @ 2015 07 13, 16:39)
Ačiū, Savannaa,

Tai taip išeina, kad bilietas visai dienai, ar kaip?

Ne visai dienai ,man atrodo tik valanda jis galioja ir tik i viena puse ,galöi ji naudot ir autikui ir traukiniui 4u.gif Ka cia veiksi ? ar ruosies gyvent?
Atsakyti
QUOTE(angelgirl @ 2015 07 13, 20:34)
Tai kurioj vietoj tau reikia persesti ir su kokiu autobusu vaziuosi iki centro?

Persėst reikia Lubeck Stadthalle. Su 6 busu. Paskui persesiu i 7
O jei su kitu busu, tai persėst Lubeck Hbf. Tai čia ir bus stotis g.gif

QUOTE(iowa @ 2015 07 13, 20:35)
Ne visai dienai ,man atrodo tik valanda jis galioja ir tik i viena puse ,galöi ji naudot ir autikui ir traukiniui  4u.gif   Ka cia veiksi ? ar ruosies gyvent?

Važiuoju vyro aplankyt. Gyvent kol kas nesiruošiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 13 liepos 2015 - 19:42
QUOTE(*Smilga* @ 2015 07 13, 18:40)
Persėst reikia Lubeck Stadthalle. Su 6 busu. Paskui persesiu i 7
O jei su kitu busu, tai persėst Lubeck Hbf. Tai čia ir bus stotis  g.gif
Važiuoju vyro aplankyt. Gyvent kol kas nesiruošiu  smile.gif

Kazkaip nelabai isivaizduoju, is kurios puses atvaziuoja tas autobusas, nes man google isvis tik traukini rodo, kaip susisiekima su oro uostu doh.gif Bet ta Stadthalle tai yra didelis kino teatras CinerStar. Tikrai matysis pro autobuso langus.

user posted image

O Lubeck Hbf, taip, yra traukiniu stotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelgirl: 13 liepos 2015 - 19:50
Dairysiuos per langus biggrin.gif Blogiausiu atveju davažiuosiu iki stoties. Iš jos man reikalingas 7 busas irgi važiuoja.
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 07 13, 18:54)
Dairysiuos per langus  biggrin.gif  Blogiausiu atveju davažiuosiu iki stoties. Iš jos man reikalingas 7 busas irgi važiuoja.

Bet is stoties tikriausiai vaziuoja 2 skirtingi 7 autobusai (i skirtingas puses). Tad pries lipdama turi ant autobuso priekio virsuje, svieslenteje, skaityti, kuria kryptimi jis vaziuoja mirksiukas.gif

Cia yra 7 autobuso tvarkarastis i abi puses su visais sustojimais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angelgirl: 13 liepos 2015 - 19:59
Kuo toliau, tuo sudėtingiau biggrin.gif Va, mano maršrutas.

12:36 ab Lübeck, LBC (Flughafen)
Fußweg 3 Min., ca. 187 m
12:39 an Umstieg Lübeck Flughafen(Bus)

Bus 6 Richtung Lübeck Hamburger Straße

12:59 an Umstieg Lübeck Stadthalle

Fußweg 2 Min., ca. 35 m
13:01 an Umstieg Lübeck Stadthalle
13:15 ab
Bus 7 Richtung Klein Wesenberg Sportplatz

13:29 an Umstieg Lübeck Bruchweg

Tame tvarkaraštyje galutinės stotelės Bruchweg neradau g.gif

Ai, supratau. Tikriausiai Klein Wesenberg reikia išlipti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Smilga*: 13 liepos 2015 - 20:19
QUOTE(*Smilga* @ 2015 07 13, 19:17)
Kuo toliau, tuo sudėtingiau  biggrin.gif  Va, mano maršrutas. 

13:29 an    Umstieg Lübeck Bruchweg

Tame tvarkaraštyje galutinės stotelės Bruchweg neradau  g.gif

Ai, supratau. Tikriausiai Klein Wesenberg reikia išlipti

Jau turbut per velu. Bet gal is telefono pasiziuresi...
Visi autobusu sustojimai tame tvarkarastyje yra lenteles virsuje. Ten nurodyta ir stotele Bruchweg (18 nuo galo mirksiukas.gif ). Taip kad iki Klein Wesenberg tikrai nereikia vaziuoti schmoll.gif
Atsakyti
As su tokiu "mokslisku" klausimu.
Vokieciu kalba mokiausi mokykloj, bet zinot... tingine buvau, o dabar geda del to.... Mokausi atskirus zodzius is zodyno, bet reikia ir rimciau kibt i mokslus, gramatikos pasimokyt. Galvoju pirkti tokia knyga http://www.patogupir...tika-A1-B2.html
tik pas mus jos knygyne nera, uzsisakyt reikia. O as nezinau ar verta g.gif Nuo mokyklos laiku moku pasakyt tuos "ich habe, du hast" ar pasakyt paprastuti sakini "knyga guli ant stalo" ar "as einu i mokykla". Tai galvoju ar ta knyga moko kazko daugiau, nes ji tik iki B2 lygio? Kiek tas yra B2 lygis? A1 tai patys pradmenys, zinau, kad moku, bet kaip su B2? Galvoju ir nesugalvoju ar is jos ismoksiu kazko naujo... Jei suprantat apie ka as cia.... blush2.gif

ir gal galit parekomenduoti koki internetini puslapi, kuriame butu aiskinama vokieciu kalbos gramatika? Tik kur reikia moket anglu, kad ismokt vokieciu, toks psl.netinka.

Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2015 07 13, 18:35)
Ne visai dienai ,man atrodo tik valanda jis galioja ir tik i viena puse

labas 4u.gif
bilietas Lubeke galioja 2 valandas i viena puse,su persedimais nesvarbu traukinio ar autobuso smile.gif
taip pat galima nusipirkti dienos bilieta,jei kaip kuri ten minejot, nori vazinet kelis kartus pirmyn ir atgal ir dar galima nusipirkti grupes bilietus pvz iki 5 zmoniu atitinkama kaina arba daugiau,vel kita kaina.Smilga,tikrai taip 6 numerio autobusas vaziuoja i aerouosta ir is,geros viesnages,atiprasau tik siandien perskaiciau tavo zinute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarete: 14 liepos 2015 - 20:19
QUOTE(Terroriste @ 2015 07 14, 12:28)
As su tokiu "mokslisku" klausimu.
Tai galvoju ar ta knyga moko kazko daugiau, nes ji tik iki B2 lygio? Kiek tas yra B2 lygis? A1 tai patys pradmenys, zinau, kad moku, bet kaip su B2? Galvoju ir nesugalvoju ar is jos ismoksiu kazko naujo... Jei suprantat apie ka as cia....  blush2.gif
ir gal galit parekomenduoti koki internetini puslapi, kuriame butu aiskinama vokieciu kalbos gramatika? Tik kur reikia moket anglu, kad ismokt vokieciu, toks psl.netinka.

as jau laisvai(bet su klaidom, nes pati ismokau, darbe) kalbedama vokiskai buvau nuejus i Integrations kalbos kursus i paskutini Moduli. Jei ji pabaigciau gauciau B1 lygio pazymejima. Bet kadangi mokejau daugiau nei ten moko netesiau, nes laiko gaila buvo.
bet jei jus nuo B2 pradesit mokytis nemokedama A...ten nors ir pradmenys, bet ju tvirtai nemokant naimanoma ismokt B...
B2 yra pakankamai geras kalbos zinojimas, kalbejimas laisvai, aisku ne specifinem temom, bet jei kalbesit B2 lygiu ir dar taisiklingai tai kalbesit geriau uz mane biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savannaa: 14 liepos 2015 - 21:18