Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

na, o as valgau pilnu tempu biggrin.gif - ne maziau 3000 kcal per para kasdien biggrin.gif Bet aciu die, svoris nekyla, o net pakrito. Judejimas - visagalis. Labai dziaugiuos, kad susitvarkiau savo medziagu apykaita thumbup.gif: Visgi, rimtai ir su protu uzsiimant, viskas imanoma ... nereik badaut, nereik pergyvent del kazkokio persivalgymo smile.gif ... kazdada nebuciau patikejus, kad tai imanoma smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kazin kaip su prisdavimais merginos - Sila85? Zydra30? ir Rivadera? g.gif biggrin.gif Esme ne tik tada prisiduoti kai yra minusas, bet ir tada kai plusas... tongue.gif biggrin.gif

Pas mane viskas normaliai - saldytuvas isluotas... g.gif doh.gif bet iki kitos sav galo nesiruosiu eit i parduotuve tas sukuosi is to kas yra... gerai kad belen kiek kruopu uzsipasavus ir dar saldkly darzoviu yra biggrin.gif tj kokiu tik ciudu neprismisliju biggrin.gif
Svoris? g.gif nekyla... sitas faktas man ir svarbiausias biggrin.gif

QUOTE(laina12 @ 2015 03 20, 08:40)
laba
gagutee, viskas normaliai pas tave cia. Tu gi nesilaikai mazo kaloringumo dietos , o GYVENI normalu gyvenimma... todel taip ir banguoja . Bet svarbiausia, yra ilgalaikis rezultatas wink.gif . Viena diena daugiau uzvalgai (na turinio prasme biggrin.gif ) tai kt diena, zinoma, pliusas ... Nevalgyk diena, - pamatysi koks minusas bus, ohoho biggrin.gif

biggrin.gif jooo as ir taip manau,vakar gavos jog visa diena nevalgius ( na cia taip susikloste aplinkybes ir zinoma vakare atsigriebiau), tj oi koks minusas net vakare uzlpus matesi biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif tik tiek is jo ir naudos- akim paganyt ir sirdelei paglostyt, o subinei jokios naudos biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagutee: 22 kovo 2015 - 12:15
Nu negaliu kiek dziaugsmo gali suteikt per dideli drabuziai biggrin.gif Po naujako dar buvo tobulai tinkantys dzinsai... blush2.gif db po isskalbimo kabo.. wub.gif blush2.gif biggrin.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Cia pati geriausia motyvacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2015 03 22, 17:35)
Cia pati geriausia motyvacija thumbup.gif

Arba kelnes i kurias jau kok 3-5 meta neilindai, uzsisega kuo puikiausiai blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na lentele g.gif tustoka si karta... g.gif schmoll.gif
user posted image
Atsakyti
gagutee , super... visgi , kaip sakiau, svoris ne rodiklis wink.gif pas mane svoris irgi buvo beveik 65kg, o ilindau i visus rubus, i kuriuos 64kg sverdama neilisdavau
tiesa, siandien svarstykles rode tik 62 kg ...

beje, po jojimo treniruotes siandien - nejauciu kojyciu ...visiskai doh.gif

gagutee, man kazkodel nerodo lenteles unsure.gif (user posted image ir visks) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2015 03 22, 20:16)
gagutee , super... visgi , kaip sakiau, svoris ne rodiklis wink.gif pas mane svoris irgi buvo beveik 65kg, o ilindau i visus rubus, i kuriuos 64kg sverdama neilisdavau
tiesa, siandien svarstykles rode tik 62 kg ...

beje, po jojimo treniruotes siandien - nejauciu kojyciu ...visiskai doh.gif

gagutee, man kazkodel nerodo lenteles unsure.gif (user posted image ir visks) biggrin.gif

g.gif hmm man rodo... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Gagutee, smagu, kai matosi rezultatas wink.gif
Ačiū už lentelę 4u.gif
Bandau atsilenkimus daryti...oi nemėgstų aš sportuoti blush2.gif Va pajodinėti norėčiau, bet per brangu man blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Gagutee vis tiek irasei mano pliusa i lentele biggrin.gif ot biggrin.gif na nieko, spyris i sikna kad nereik est ir nereiks geda jaust smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

As isleidau vyra i komandiruote, tai kazko liudna verysad.gif

Gegutte super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystel* @ 2015 03 23, 09:01)
Sveikos smile.gif

Gagutee vis tiek irasei mano pliusa i lentele biggrin.gif ot biggrin.gif na nieko, spyris i sikna kad nereik est ir nereiks geda jaust smile.gif

tongue.gif neko nzn... reik prisduot ir ka minusas ir kai pliusas... biggrin.gif kitap paspirtes nebus biggrin.gif

QUOTE(afi @ 2015 03 23, 12:18)
Sveikos gyvos 4u.gif

As isleidau vyra i komandiruote, tai kazko liudna verysad.gif
Gegutte super thumbup.gif

bigsmile.gif jooo vasara arteja, reik graziu formu blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti