na, bet jus darykit, kaip iseina...
mano manymu, reikia valgyti visus valgymus - ir pusrycius, ir pietus, ir vakariene ( o tarpe ju, dar butinai uzkandziai) . Nedaryti dideliu tarpu tarp valgymu.
labas. ir mano svoris istriges, nors tu ka. stengiuos neapsivalgyt ir neprivalgyt slamsto, kaip ir dauguma jusu cia. ir i sporta nors pora kartu i savaite nubegti. na gal kazkuriuo metu pajudes rodykle zemyn, tap norisi tuos 70 perlipt.
Sveikos
Jus istrige...o as zigzagas..
viena diena svoris didesnis, kita mazesnis, ir vel didesnis..ir taip visa sita savaite
nzn
idomiai taip...
Jus istrige...o as zigzagas..
Labas rytas
Mano žmogus komandiruotėje, tai iškrovą turėjau, svoris pajudjo, bet dabar kiekvieną kg sunku ir ilgu fiksuoti...
prisiduodu
Mano žmogus komandiruotėje, tai iškrovą turėjau, svoris pajudjo, bet dabar kiekvieną kg sunku ir ilgu fiksuoti...
laba
siandien 62.9 kg ...
gagutee, viskas normaliai pas tave cia. Tu gi nesilaikai mazo kaloringumo dietos , o GYVENI normalu gyvenimma... todel taip ir banguoja . Bet svarbiausia, yra ilgalaikis rezultatas
. Viena diena daugiau uzvalgai (na turinio prasme
) tai kt diena, zinoma, pliusas ... Nevalgyk diena, - pamatysi koks minusas bus, ohoho
siandien 62.9 kg ...
gagutee, viskas normaliai pas tave cia. Tu gi nesilaikai mazo kaloringumo dietos , o GYVENI normalu gyvenimma... todel taip ir banguoja . Bet svarbiausia, yra ilgalaikis rezultatas
Labas, Visą savaitę nebuvau
Atsiprašau
Bet vos vos atsigavau po sesės gimdienio. Ne Ne Ne, negėriau visai
vairavau aš
ir valgiau nedaug. Nepatikėsit, net nesinorėjo. Matyt pripratau vakarais nevalgyt. Biškiuką tik. ir vos vos torto. Nerealiai skanų Napaleoną pagaminau
tai reikėjo biškiuką
Bet bet bet.. buvau pusantros paros nemiegojusi. Balius iki penkių ryto, kol grįžom, dar vyrai numigę pratęsimą padarė ir mano sūnutis aštuntą ryto nubudo.. o aš atsigulus nespėjau nei kojų apšilti
bet pliuso nėra!!!!!
Bet vos vos atsigavau po sesės gimdienio. Ne Ne Ne, negėriau visai
tai is kur jis bus, jei nevalgei?
nuo minciu apie maista gal nesustoresi
Laba ryta 
Si savaite buvo nekokia maisto atzvilgiu. Neprisiduosiu - geda
nenoriu gadint Savo pasiekimu. Priaugau nedaug, 300 gramu, nors tikejaus kokiu +3 kg. Kaip ir minejau viena diena buvo cepelinai, sekancia iskart bare vistienos kepsnys su kepta duona ir alum, silke, sokoladas. O dar sekancia diena pica, roesutukai, alus, vynas, silke su bulvem, sokolado siek tiek. Zinokit maniau i ligonine mane isves. Nepajudejau o pilvas kaip nescios issiputes. Prigeriau vaistu. Net isbere mane nuo viso to sss..... ot protas tiek est, gerai kad pasekmes netokios baisios
nepaslydau ant to maisto, tik sau leidau biski daugiau. svarbiausia sugriizau i normalia mityba
Si savaite buvo nekokia maisto atzvilgiu. Neprisiduosiu - geda
crystel, mano nuomone, tu per daug save riboji... nes siaip is to parasymo - tai normalus savaites meniu (bent jau pas mane taip buna) ... o tu uzsiimi savigrauza
...
va tas ribojimas ir yra visko pasekme - vis vien nutruksti nuo grandines ir privalgai, ir nervuojies
valgyk normaliai kasdien, tik su saiku, ir nebus tokiu nutrukimu ...
va tas ribojimas ir yra visko pasekme - vis vien nutruksti nuo grandines ir privalgai, ir nervuojies
valgyk normaliai kasdien, tik su saiku, ir nebus tokiu nutrukimu ...
Laina, cia tai ka surasiau buvo laaabai dideliais kiekiais
man mm arteja, todel akys nori nors skrandis saukia gana. Valgau daznai bet po biski, o va per sitas dienas vajei vajei buvo. Nenoriu net prisimint, nebediskutuokim apie ta mano apsiedima iki vos ne samones netekimo. Dar plius kai alkoholis apetita kelia..
viskas normaliai jau, valgau normalu maista. Is tikruju po to apsiedimo tik sveiko maisto pavyzdziai galvoje nuo kuriu seiles kaupias.
Siandien kaaaaaaip darbe nusikaliau.
nusivariau nuo koju kad parejus atsisedus ant lovos nebenorejau keltis, siaip ne taip prisiverciau i dusa nueit.
Pas mus snigo siandien, gal ir pas jus kazkur uznese sniegelio?
P.s. treciadieni zada 14 silumos
viskas normaliai jau, valgau normalu maista. Is tikruju po to apsiedimo tik sveiko maisto pavyzdziai galvoje nuo kuriu seiles kaupias.
Siandien kaaaaaaip darbe nusikaliau.
Pas mus snigo siandien, gal ir pas jus kazkur uznese sniegelio?
P.s. treciadieni zada 14 silumos
laba
su pargrizusia ziema
siandien man jojimo treniruote
: tikiuos grisiu sveika ir gyva
su pargrizusia ziema
siandien man jojimo treniruote
QUOTE(laina12 @ 2015 03 20, 13:20)
Na aš valgiau, bet tikrai nepersivalgiau kaip anksciau. Bet tai tikrai nebuvo sveikas maistas tai tikejausi pliuso. Bet nera nera