Įkraunama...
Įkraunama...

Svoriuk, renkies šmutkes ir varai lauk!

sveikos, 4u.gif
Na, neužšvenčiau aš visai nieko pasirodo bigsmile.gif nors savaitgalį arba aš į svečius arba pas mane (su mokyklos drauge turim dviejų dienų skirtumą tik), bet noras vyrui grįžtant padaryti jam įspūdį numestu svoriu yra daaaaug didesnis. Jis nė nenujaučia, kad aš jį metu. paskutinius metus niekad neužsimena dėl svorio. Kai buvau 51-53kg ir valgydavau vakare pvz sausainius tai klausdavo ar nestorėsiu, nes visa puskilogramį sukirsdavau doh.gif bet nestorėjau biggrin.gif o kai "pasitaisiau", nieko nesako. Žiūrėsim ar pastebės biggrin.gif bet tikriausiai didžiausia varomoji jėga įlįst į savo mėgstamas suknes ir noras būti sau graži.
Sąžiningai kasdien sportuoju namuose, vakar lauke labai daug dirbau. 5 valandas prabuvom su vaiku lauke (ne ne, vaiko nemarinau, mama mano pagamino valgyt), tai nusivaliau pievelę nuo šakelių visokių (o pieva didele), persodinau tulpes, nes mažinu darželių kiekį likusį nuo šeimininkų ankstesnių ir paliksiu kokių trijų žingsnių tulpyną , kai jos nužydės prisodinsiu ledinikių gal..
ir nuvaliau kas likę nuo daržiuko. salotos net nenušalo, jau auga ir drąsiai galima pjauti, ot žiema doh.gif reikės paragauti, ar skanios, nes salotos gi vienmetės g.gif jei skanu, paliksiu, nereiks pirkt sėklų lotuliukas.gif
dabar sūnutis miega, tai atsikels lėksim visko perkasti, ir paliksiu tik formavimui pries sėjant.. ir dar vakar prisiviriau burokėlių, nu kiek pasiilgau, bet vis tingėjau kurt vasarnamy ugnį... bet pavasaris daro savo.
O juk mano vyras atsiuntė tinklalapį rūbų parduotuvės, daugiau apatinių, sakė išsirinkt parveš su gimtadieniu bigsmile.gif
Bet aš tubūt labiau dviračio noriu g.gif
Papildyta:
o šįryt svėriau 64,4kg clap.gif
Atsakyti
laba
vakar vel intensyvi diena buvo ...
treniruote ant zirgiaus, paskui vel - klajones pakrantem ir kalneliais biggrin.gif ...
siandien skauda subine blink.gif raumenis.... cia nuo jojimo... biggrin.gif

vo, imetu paganyt akis...
user posted image
Atsakyti
Rivadera, dziaugiuosi kartu su tavimi wink.gif perskaicius toks jausmas kad visa tiesiog svyti is laimes biggrin.gif
laina, grazuuu. Pavydas kyla kad turi kuo jodineti blush2.gif
mano svoris sokineja vel, idomu ka ryt parodys. Nors sia savaite tikrai daug judejau ir maista ziurejau, nebenuklydau po sekmadienio biggrin.gif sis savaitgalis laukia ramus ir darbingas. Kita savaite pilna ivairiu atsiskaitymu ir ivairiu uzsieminu. Antroji kovo puse man nusimato tikrai nelengva, reik sukaupt jegas ir ja iveikti smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Crystel* @ 2015 03 12, 22:16)
Rivadera, dziaugiuosi kartu su tavimi wink.gif perskaicius toks jausmas kad visa tiesiog svyti is laimes biggrin.gif
laina, grazuuu. Pavydas kyla kad turi kuo jodineti  blush2.gif
mano svoris sokineja vel, idomu ka ryt parodys. Nors sia savaite tikrai daug judejau ir maista ziurejau, nebenuklydau po sekmadienio biggrin.gif sis savaitgalis laukia ramus ir darbingas. Kita savaite pilna ivairiu atsiskaitymu ir ivairiu uzsieminu. Antroji kovo puse man nusimato tikrai nelengva, reik sukaupt jegas ir ja iveikti  smartass.gif

Jau tikrai džiaugiuosi clap.gif seniai noriu tad reikia smile.gif tik šiandien vakarykščių darbų pasekmės, o dar ir tortui lakštus kočiojau doh.gif savaitgalį tikra išbandymų diena - sesės gimdienis... aišku šašlykų atidarymas ir šiaip jos maistas nuodėmingai skanus ten nuvykstu ir prisiėdu doh.gif bet nusprendziau kad valgysiu kol būsiu soti ir nepersivalgysiu, kas sunku, nes vairuosiu ir nė lašo. o visi juokias, kad užkanda suvalgo tie kas negeria lotuliukas.gif taip išeina aš ir sesės draugė, bet ji gali, nes nestuke.gif tad bus sunkiai.
Atsakyti
Oho jau skelbsit saslyku atidaryma bigsmile.gif jau uzuodziu ta saslyki dumu kvapa.. mmm... gal del to kad alkana esu, Einu gamintis pusryciams kazka, nelabai turiu namie ko valgyt bet gal ka sukonstruosiu improvizuodama biggrin.gif
p.s. vakar ilindau i suknele xs dydzio wub.gif na ji tik per liemeni siauroka o zemiau laisvas kritimas yra. Kadangi mano figura kai auga viskas ant siknos o ne ant pilvo tai buvo labai super kai liemuo apsitempe wub.gif tik va pastebejau problema rankose - jos tabaluoja doh.gif reiks skirti joms nemazai pratimu. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
o pas mus kepimas ant lauzo istisus metus, mums metu laikai, kojos nekisa biggrin.gif

Priduodu 0, buvo daugiau nukrite, bet prasidejo mmmm, tai siandien 61,3
Atsakyti
laba
nors ir judu daug, ale ir valgau biggrin.gif tai svoris beveik vietoj laikos... kita vertus, jauciu, kad ir raumenai atsigauna, tai dar ir del to... 64.6 kg.
va, maziu uzmigdziau - su zirgu kartu palaksciau biggrin.gif ...nusprendziau, kad ir man sveikiau bus prasilakstyt, nei vien kumele vaikyt biggrin.gif ...
tik vejas siandien labai jau nesmagus ...brr, kai uzpucia cia laukuos doh.gif uzuovejoj tai visai smagu. nors siuo metu jau pradejo niaukstytis sad.gif

pas mus irgi saslu kepimo sezonas buna istisus metus. bet ziema tai gan retai prisiruosiam ...tingisi... pavasari vasara, tai vos ne kiekviena savaitgali ka nors grilinam
Atsakyti
gerai jums kai gyvenat sodyboj. Mes i savaja labiau tik pavasari vasara vaziuojam. O cia mieste neturim galimybiu ziema kept unsure.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif Snd turiu didesni minusa nei vakar, tai dzugina, bet nenoriu isijaust..nes sokineja dabar svoris ..o taip noretusi kad stabilai ristusi zemyn biggrin.gif

Lentele 4u.gif
user posted image
Atsakyti
laba
ech, kaip smagiai su dviraciais prasilekem su dukra , buvom ant lokeneliu piliakalnio...zibuciu kiek wub.gif ... aplamai, labai grazu, o ir oras superinis pasitaike...

as tai turiu durna nuojauta, kad mano svarsytkles kazka 'fusheruoja' ... gal batarke i pabaiga, nes karts nuo karto parodo Lo , ir vis skirtinga svori doh.gif ... rodo virs 64 kg, bet ... issitraukiau visus per mazus rubus, kuriuos buvau sudejus i sandeliuka ...visi super kaip tik unsure.gif . toks vaizdas, kad turec svert maziau tikrai... na, bet kaip sakant, del svorio 'nesiparinu', man isvaizda svarbiau ir apimtys (svarstykles gali rodyt nors ir 70 biggrin.gif) .. zodz, maloniai nustebau ...
Atsakyti
Aciu uz lentute 4u.gif
laina pasikeisk batareikas, sukelei intriga kaip su tavim ten is tikruju yra bigsmile.gif
vakar ir sportavau ir darbe ariau, zdz visa diena aktyvi. Snd pasisveriu ir matau pliusa blink.gif itariu raumenai augt pradeda g.gif
Atsakyti
turiu batarkiu, bet kol galutinai 'nenudus' - nekeisiu is prinicipo biggrin.gif
o siaip, gal tikrai, raumenai atsigavo... nezinau... bet apimtys sumazeje - o cia ir yra svarbiausia ... svoris man nera pagrindinis rodiklis smile.gif
Atsakyti