Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(Hiver @ 2015 03 18, 22:54)
blink.gif Busimus  ivykius? mastau.gif

Lnk parodė 4 serijas. Jokiom vestuvėm ir vaikais ten dar net nekvepia.
Jei kazkas savo komentara uzgeltonino, tai atsakant i ta komentara, butu smagu, kad ta citata ir liktu uzgeltoninta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 19 kovo 2015 - 00:16
Gryžtant prie serialo biggrin.gif man žiauriai patinko 3 berods serijoj, kai po to kai Kemranas apgavo Feride ir jie grįžo namo ir kalbėjosi. Kai jis pamatė Feride ašaras, ta jo reakcija tokia WAU thumbup.gif ir kaip jis pasakojo, ką turi žinoti apie mylima moterį, ir viską apie ją išpasakojo, tai irgi toks geras momentas buvo clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypukė: 19 kovo 2015 - 16:38
QUOTE(Fjella @ 2015 03 18, 22:42)
būtų supratinga iš jūsų pusės, jei būsimus įvykius užgeltonintumėt.  blink.gif  Yra čia pirmą kartą žiūrinčių šį fufliaką. Ačiū.

Hiver parašė apie tai, kas pasakojama knygoje. Akivaizdu, kad serialas visiškai nutolęs nuo knygos, tad turbūt nebūtina rašyti geltonai. Seriale vis tiek viskas bus kitaip biggrin.gif

Man nekliūna, kad serialas nepanašus į knygą. Žiūriu jį kaip atskirą istoriją.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 17, 10:33)
Na  gimdavo tie vaikai... Siaip man atrodo ir dabar yra saliu kur tokiu santuoku pasitaiko ir vaikai gimdomi....

saudo arabijoje iki siu dienu santuokos ten tarp pusbroliu beveik ir tevyksta, nors manau daug kur tokiu santuoku yra.

Man serialas patinka, feride su tuo daktareliu man labai tinka, neveltui jie susikukavo per filma, nes nu pora tikrai grazi, lemta jiems buvo susikukuot smile.gif knygos neskaiciau, bet gal ir gerai, nes galiu ramiai seriala ziureti su niekuo nelygindama smile.gif
Atsakyti
Vakar nemaciau serijos. Kodel Kemranas slapstosi? Kodel visi nekencia jo tevo?
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 22, 16:09)
Vakar nemaciau serijos. Kodel Kemranas slapstosi? Kodel visi nekencia jo tevo?

Kemraną apkaltino, kad jis neleistinai perpylė kraują, pas juos toks dalykas yra labai prieš religiją, dėl to ten visi sumišę ir t.t. dėl to ir tėvo jo niekas nekenčia, nes mano, kad jis mirties pranašas, išgyvenęs po tokio įvykio.

Iš vis man labai keista matyti tokius laikus, kai už gyvybės išgelbėjimą (kraujo perpilima) ruošiasi pakarti žmogų, matosi kokia stipri pas juos religija, nes jei religija to nepripažysta- tai jau yra blogis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypukė: 22 kovo 2015 - 17:50
Merginos, kurios jau matėte toli į priekį, gal netyčia žinote kaip vadinasi ar kas atlieka 23 serijoje nuo 49 min 50 sek (kur Kemranas pasakoja istoriją apie šamaną) tą kūrinį pianinu, nu tokia graži melodija, neišeina iš galvos jau kiek dienų, o niekaip neatrandu autoriaus... doh.gif negaliu net užmigt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2015 03 27, 20:48)
, o niekaip neatrandu autoriaus...  doh.gif  negaliu net užmigt  lotuliukas.gif

Gal to autoriaus ir nera tokio,gal cia tik filmui sukurta melodija,manes kadangi filmo muzika neveze tai neieskojau nieko,na neben ta cirko artiste tai graziai dainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2015 03 28, 11:32)
Gal to autoriaus ir nera tokio,gal cia tik filmui sukurta melodija

Greičiausiai taip ir bus. Manęs irgi šio filmo muzika nelabai žavi, išskyrus šitą melodiją... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(medi @ 2015 03 27, 19:48)
Merginos, kurios jau matėte toli į priekį, gal netyčia žinote kaip vadinasi ar kas atlieka 23 serijoje nuo 49 min 50 sek (kur Kemranas pasakoja istoriją apie šamaną) tą kūrinį pianinu, nu tokia graži melodija, neišeina iš galvos jau kiek dienų, o niekaip neatrandu autoriaus...  doh.gif  negaliu net užmigt  lotuliukas.gif

Pabandykite su telefonu Shazam appsu, gal pavyks issiaiskinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar man vienai kliūna vetimas ir pats įgarsinimas šio serialo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2015 03 28, 21:52)
Ar man vienai kliūna vetimas ir pats įgarsinimas šio serialo? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kas butent kliuva? Pastebejau, kad momentais lyg nera vertimo, biskeli erzina biggrin.gif
Atsakyti