Kiamranas nėra Besimė sūnus- ji jo tėvo antroji žmona (pirmoji mirė). Čiauškutei pusseserė tik Nedžmija. Tėvas pirmose serijose Kiamranui pasakojo.
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 17, 09:33)
Na gimdavo tie vaikai... Siaip man atrodo ir dabar yra saliu kur tokiu santuoku pasitaiko ir vaikai gimdomi....
Prisimenat buvo toks filmas australu "Visos upes teka" ? Tai ten pagrindine heroje su savo pusbroliu Adamu buvo simpatijos.
QUOTE(rasiux- @ 2015 03 17, 20:40)
Kiamranas nėra Besimė sūnus- ji jo tėvo antroji žmona (pirmoji mirė). Čiauškutei pusseserė tik Nedžmija. Tėvas pirmose serijose Kiamranui pasakojo.
Saltinis yra knyga. Knygoje tokio pasakojimo nebuvo,
QUOTE(rasiux- @ 2015 03 17, 20:40)
Aaa... Na tada gerai
QUOTE(Fjella @ 2015 03 17, 22:34)
Aaa... Na tada gerai
Nes ta mintis apie pusbrolių meilę mane kažkaip atstumiančiai veikė
Tada galima ramiai toliau žiūrėti 
Net jeigu tai ir netiesa?
Del puseseres ir pusbrolio meiles manes kazkaip nestebina.. manau ir siais laikais to pasitaiko ir ne knygoje ir ne filme, o gyvenime ir vaikai gimsta ir gerai viskas
Man didesne mistika is kur tas vaikas pas Feride nuo Kemramo jai ir pasibuciuot sunkiai eidavo, uzmetus aky i ju vestuviu diena, kai Feride veida dankstosi, tai vaka atrodo, kad tik ipute kazkas.
Man didesne mistika is kur tas vaikas pas Feride nuo Kemramo jai ir pasibuciuot sunkiai eidavo, uzmetus aky i ju vestuviu diena, kai Feride veida dankstosi, tai vaka atrodo, kad tik ipute kazkas.
QUOTE(Hiver @ 2015 03 17, 22:42)
Aš kadangi žiūriu serialą, o ne knygą skaitau, tai man yra tiesa tokia, kokia pasakojama būtent seriale
QUOTE(Fjella @ 2015 03 18, 11:01)
Aš kadangi žiūriu serialą, o ne knygą skaitau, tai man yra tiesa tokia, kokia pasakojama būtent seriale
Kai norėsis kitokios tiesos - skaitysiu knyga 
QUOTE(Fjella @ 2015 03 18, 12:01)
Ir man jau pabodo knygoje tas ar anas, o aname seriale tai tas ir kitas
QUOTE(circus @ 2015 03 18, 09:15)
Ta mergaite buvo pusiau naslaite ir Feride ja isidukrino.
QUOTE(Fjella @ 2015 03 18, 11:01)
P.S. Kartais nusipirkus fufliaka irgi bandoma tiketi kad nusipirkom originala, nes taip maloniau ir savigarba nekencia.
Aš jau nustojau sieti knygą su serialu ir atvirkščiai- nes matau, kad labai daug prikurta personažų, situacijų, istorijų. Tad stebiu kaip visai naują istoriją ir nebesuku sau galvos. Kaip ir sakiau- gražūs aktoriai, graži muzika, vaizdai, rūbai
QUOTE(Hiver @ 2015 03 18, 21:00)
Ta mergaite buvo pusiau naslaite ir Feride ja isidukrino.
.... O taip, taip, zinoma, jusu teise rinktis.

P.S. Kartais nusipirkus fufliaka irgi bandoma tiketi kad nusipirkom originala, nes taip maloniau ir savigarba nekencia.
Melas visgi atrodo saldus, nors dazniausiai tai tik silpnumo pozymis. 
būtų supratinga iš jūsų pusės, jei būsimus įvykius užgeltonintumėt.
QUOTE(rasiux- @ 2015 03 18, 21:41)
Aš jau nustojau sieti knygą su serialu ir atvirkščiai- nes matau, kad labai daug prikurta personažų, situacijų, istorijų. Tad stebiu kaip visai naują istoriją ir nebesuku sau galvos. Kaip ir sakiau- gražūs aktoriai, graži muzika, vaizdai, rūbai 
QUOTE(Fjella @ 2015 03 18, 22:42)