Įkraunama...
Įkraunama...

„Čiauškutė“ - Çalıkuşu

QUOTE(lauravala @ 2015 03 16, 18:32)
Nu ir as nzn is kur,bet speju,kad ju,del mergaites vardo,duoto is sapno  rolleyes.gif
Siaip filmas buvo nutrauktas,gal del to ir ta pabaiga nei siokia nei tokia  smile.gif  drinks_cheers.gif

Kažkur skaičiau, kad nutraukė serialą dėl žemų reitingų

Kaip faina ta myžalų spalva per telefoną skaityt, ir taip varčiau telefoną, ir anaip, kol galų gale pasidaviau ir įsijungiau kompą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2015 03 16, 18:04)
Filme kažkurioje vietoje buvo minimi Kiamrano metai, jei neklystu berods 25  g.gif Dar pagalvojau kad koks jaunas daktarėlis  bigsmile.gif

Geltonas klausimas kas matė visą filmą: nesuprantu, jie liko kartu ar ne? Pagal Kiamrano veido išraišką prie to laikrodžio sakyčiau taip  g.gif Ir ar jie spėjo susituokti? Kažkodėl irgi nesupratau mastau.gif 

Tai, kad jis sakė, kad jam trisdešimt, o ne 25. Na neesmė.
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 16, 20:00)
Kažkur skaičiau, kad nutraukė serialą dėl žemų reitingų

Kaip faina ta myžalų spalva per telefoną skaityt, ir taip varčiau telefoną, ir anaip, kol galų gale pasidaviau ir įsijungiau kompą lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif
Aš taip pat kankindavausi su telefonu, tada kompu skaitydavau, kol supratau, kad galima paspausti Atsakyti ir viską juodai matai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 16, 20:05)
galima paspausti Atsakyti ir viską juodai matai smile.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 16, 20:00)

lotuliukas.gif
Atsakyti

Geltonas klausimas kas matė visą filmą: nesuprantu, jie liko kartu ar ne? Pagal Kiamrano veido išraišką prie to laikrodžio sakyčiau taip g.gif Ir ar jie spėjo susituokti? Kažkodėl irgi nesupratau mastau.gif
[/quote]

Pabaiga tokia dviprasmiška biggrin.gif aš manau, kad jie liko kartu ir kad jie susitiko. Dėl to, kad kažkas minėjo, kad filmas buvo nutrauktas, tai nieko nesu girdėjusi ir kažkaip maniau, kad specialiai čia tokią pabaigą padarė biggrin.gif tokią labiau "turkišką" biggrin.gif biggrin.gif
o šiaip skaitinėjau daug kur, tai vienam psl buvau radusi štai ką: " В одном из интервью Бурак Озчивит сказал что в фильме "Любовь похожа на тебя'' он встретил Дениз в 11:30 , и тогда он подтвердил что Фериде пришла , это не совпадение , Бурак хотел что б все поняли" smile.gif
Atsakyti
Maciau sio naujo serialo istrauka, kol jo dar LT nerode, tai pirma mintis buvo kad deja, nesiziures man jis su kita aktore. schmoll.gif Nu ne tas ir viskas , tiek i krauja iauges pastatymas su Aidan Sener, pamenu ilga laika ji buvo mano grozio idealas, ir apskritai, sirgau tiek filmu, tiek knyga daug daug metu... biggrin.gif Si kazkokia per paprasta, tokia kaip visos, o Aidan buvo kazkas tokio... wub.gif labai tiko tam personazui mano nuomone.
O jeigu dar kaip sakot istorija neatitinka knygos, tai manau as jo viso gal ir neziuresiu. rolleyes.gif Merginos, patarsiu, paziurekit ta pirma senaji seriala, jis gal ir neistestas (7 serijos), bet pastatymas atitinka knygos dvasia ir joje aprasytus ivykius. drinks_cheers.gif

Beje, kuri cia minejot del Kiamrano usu biggrin.gif taigi tu laiku vyru turku pasididziavimas usai buvo, net ir Europoj madinga buvo, o Turkijoj tuo labiau.
Atsakyti
QUOTE(Hiver @ 2015 03 16, 23:22)
Nu ne tas ir viskas , tiek i krauja iauges pastatymas su Aidan Sener, pamenu ilga laika ji buvo mano grozio idealas, ir apskritai, sirgau tiek filmu, tiek knyga daug daug metu... biggrin.gif Si kazkokia per paprasta, tokia kaip visos, o Aidan buvo kazkas tokio... wub.gif 

Man Aidan Sener tame senajame filme irgi labai graži... Tikra tu laiku gražuolė...Akys nuostabios wub.gif

Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 16, 19:05)
Aš taip pat kankindavausi su telefonu, tada kompu skaitydavau, kol supratau, kad galima paspausti Atsakyti ir viską juodai matai smile.gif

Ačiū, žinosiu biggrin.gif
QUOTE(Hiver @ 2015 03 16, 23:22)
Maciau sio naujo serialo istrauka, kol jo dar LT nerode, tai pirma mintis buvo kad deja, nesiziures man jis su kita aktore. schmoll.gif  Nu ne tas ir viskas , tiek i krauja iauges pastatymas su Aidan Sener, pamenu ilga laika ji buvo mano grozio idealas, ir apskritai, sirgau tiek filmu, tiek knyga daug daug metu... biggrin.gif Si kazkokia per paprasta, tokia kaip visos, o Aidan buvo kazkas tokio... wub.gif  labai tiko tam personazui mano nuomone.
O jeigu dar kaip sakot istorija neatitinka knygos, tai manau as jo viso gal ir neziuresiu. rolleyes.gif  Merginos, patarsiu, paziurekit ta pirma senaji seriala, jis gal ir neistestas (7 serijos), bet pastatymas atitinka knygos dvasia ir joje aprasytus ivykius. drinks_cheers.gif

Beje, kuri cia minejot del Kiamrano usu biggrin.gif taigi tu laiku vyru turku pasididziavimas usai buvo, net ir Europoj madinga buvo, o Turkijoj tuo labiau.

Pasigooglinau, graži ana aktorė, kai jauna buvo, bet ir šita nebloga, jei lygint su kitom serialo aktorėm. O kur galima tą senesnį serialą pažiūrėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksiuss: 16 kovo 2015 - 23:42
Sakykit, aš truputį atsilieku su serijom, žiūriu tik 3, bet vis galvoju ar aš kažkaip ne taip supratau, ar kažką praleidau, bet... Čiauškutė su Kemranu pirmos eilės pusbroliai? blink.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2015 03 17, 00:40)
Sakykit, aš truputį atsilieku su serijom, žiūriu tik 3, bet vis galvoju ar aš kažkaip ne taip supratau, ar kažką praleidau, bet... Čiauškutė su Kemranu pirmos eilės pusbroliai? blink.gif  unsure.gif

Man sitas ir nelabai suprantama, gal pas juos buvo galima tuoktis giminaiciam?
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2015 03 17, 08:34)
Man sitas ir nelabai  suprantama, gal pas juos buvo galima tuoktis giminaiciam?

Man atrodo, kad tais laikais tai buvo normalu. Kaip tik vakar skaičiau apie visas jų vestuvines tradicijas, tai ten tokio pobūdžio santuoka minima kaip vienas iš variantu.

" Раньше в Турции был распространен брак между родственниками. Хотя и ныне встречаются образцы токого вида брака, но с урбанизацией их становится все меньше и меньше."
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 17, 09:50)
Man atrodo, kad tais laikais tai buvo normalu. Kaip tik vakar skaičiau apie visas jų vestuvines tradicijas, tai ten tokio pobūdžio santuoka minima kaip vienas iš variantu.

" Раньше в Турции был распространен брак между родственниками. Хотя и ныне встречаются образцы токого вида брака, но с урбанизацией их становится все меньше и меньше."

kaip tada su vaikais? g.gif
Papildyta:
QUOTE(miauksiuss @ 2015 03 17, 00:33)
O kur galima tą senesnį serialą pažiūrėt?

Cia galit paziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 17 kovo 2015 - 09:34
QUOTE(lauravala @ 2015 03 17, 09:26)
kaip tada su vaikais?  g.gif
Papildyta:

Cia galit paziureti smile.gif

Na gimdavo tie vaikai... Siaip man atrodo ir dabar yra saliu kur tokiu santuoku pasitaiko ir vaikai gimdomi....
Atsakyti