labas si grazu ir sauleta ryta

isslinkau tyliai 8 is lovos...maziukas dar miega, skersas visas

nu gal neissirindens ant zemes... apdejau apklotu ir pagalvem is sonu papildomai... per nakti apsisuka aplink savo asi kelis kartus

cia galva, kur buvo uodega , po valandos, vel kitaip
QUOTE(Mika... @ 2015 05 07, 15:39)
Mano abi taip graziai zaidzia, visgi kaip skiriasi augti seimoje antram vaikui. Vien zaislu begale kambaryje, mazoji net spirga juos apziurinedama. Kai auginom pirma vaika, kazkaip tusti tie namai buvo dvieju suaugusiu zmoniu) vaikui neidomus. Didzioji aprengia leles, sustato palei siena, mazute guli ant savo kilimelio ir net juda visa is laimes, kad kazkas kazka rodo ::
aha, joriukas irgi net tirpsta , kai sese pamato. O kai anoji pakalbina, ot krykscia is laimes

Smagu jam... kai sese viena augo, gal ir nuobodoka buvo, vien tik su mama ir zaislais...

Nori vaikis draugaut, oi, kaip nori. Tik gaila, sese kartais 'ikrinta' i filmukus...
QUOTE(Natalija_V @ 2015 05 07, 16:19)
Mika, nenorėsiu, kad pareitų. Į svečius - prašom. Bet šiaip vargina dar du saugę žmonės be mūsų... Jie gyvena savo gyvenimą, o man rūpesčių ženkliai daugiau. Pagalbos - beveik jokios, nes jiems gi nėra kada... Bernelis dar ir savo bernišku judėjimu nervina - viską daro garsiai - net jungikius spaudžia. Pamenu, kai su broliu augau, mane irgi tas nervino... Vyras tai labai tykiai juda...O vaikis - tryyynkt, kėdę atitraukia, trinkt - spintelės durelės, trinkt - tualeto durys. O vaikšto kaip dramblys, kuris sunkiai kojas atkelia :: Aišku, gal aš per daug reaguoju, visgi nervų sistema įtempta dėl miego stokos ir to nuolatinio mažiukės zirzimo...
oi, kaip suprantu tave, natalija... ir as norec, kad sulauke kokiu 18 metu vaikai iseitu atskirai gyvent. kur nors netoliese, bet atskirai... As pati nuo 16 metu gyvenau savo bute. TAm paciam nuosavam name, bet savo bute. Kaifas ir man , ir tevams buvo

... Tik brolis nebuvo pareiskes noro iseit...sedejo iki pat savo 'zenytbu'

... O dabar mama man ir sako, jeckau, negaleciau gyvent nei su marcia, nei su dukra... taip gera, kai pat sau seimininkas namuose. O aplankyt gi, visada aplankom (brolis tiesa, ir gyvena tam paciam name

3 butai yra - mamos, mano , ir brolio)
QUOTE(Mika... @ 2015 05 07, 16:29)
Lainos posta skaitydama net nusijuokiau, iseit su vaikais tikrai nesudetinga, bet su zirgais... Siaip sau durim netrenksi
Ech, koks grazus oras, saule islindo. Sedim lauke ir galvoju ar megautis saule, ar eit namu tvarkyt, indu neplautu, rubu lygint... ::
mika, visai cia nejuokinga

...nu vaikus - susikrovei smutkes, i masina - ir dui i kauna... O zirgai? garaze nepalaikysi... O ir islaikymas zirgo mieste kur kas brangesnis nei vaiko

kokius du kartus
ir megaukis. Indai, rubai, grindys - jie ne vilkai, i miska nepabegs. Lepinkites, kol oras toks smagus , kol ner visokiu musiu, uodu, karsciu ir tt ir pan

Daryk, kaip ispanai daro - jie sako 'manjana'
niu , einu ziuret, maz bunda krokodiliukas