Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasariniai mamukų pokalbiai

QUOTE(Wiliux @ 2015 05 11, 10:38)
Papūgiuke ir iš kur pas Tave tiek pasiryžimo guldyti mažytę lovytėje? Aš vis kiekvieną dieną apie tai pagalvoju, bet mano tinginystė nugali. Miegos su mumis iki 18 ir tiesiai į jos vyro lovą išsiųsim biggrin.gif

Sveikos, pas mus irgi kaip ir nieko naujo, tik dar labiau vieną kankina diegliukai-paskutines kelias naktis klykė iki pat 1val nakties. Ko tik nedarom... visi tie lašiukai nieko neveikia. Anksčiau džiaugėmės, kad jau infacolis suveikė, bet dabar nebepanašu verysad.gif MB sako, kad reikia nieko nebeduot ir bus tas pats efektas. O aš tokia farmacijos auka vis dar noriu duot ką nors, nes taip gaila žiūrėt į kenčiantį vaiką. Užtat jau pasiekiau stadiją, kai užmiegu net gulėdama pusiau sėdom su vaiku ant krūtinės. Baisu, kad nenukristų, bet jei padedi nepakankamai įmigusį, tai prabunda. Užtat nebepamenu, kada vaikai miegojo savo lovytėj- dedam bet kur ant lovos, kad tik miegotų. O lovytėj tai visada mekena. O kažin kada vaikai baigia mekent miego metu? Jau batarkės baigiasi... puskė pasisiūlė padėt, tai aš ir neatsisakiau. Laukiu kitos savaitės kaip išganymo : paleisim vyrą pamiegot keletą pilnų naktų, o iaš gausiu daugiau pamiegot atsikeldama tik nusitraukt pieno. Atsistatysim, o paskui jau kaip nors datrauksim iki didesnių maitinimo pertraukų naktim. Tiesą pasakius, aš neįsivaizduoju, kaip reiktų atlaikyt žindant, kai maitina dar dažniau-kada užsimano. Norėjau ir aš žindyt, bet prisipažįstu, kad tai ne man verysad.gif užteks, kad pieno primelžiu jau gerokaivirš 1,5l per parą
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 05 11, 16:01)
p išganymo : paleisim vyrą pamiegot keletą pilnų naktų, o iaš gausiu daugiau pamiegot atsikeldama tik nusitraukt pieno. Atsistatysim, o paskui jau kaip nors datrauksim iki didesnių maitinimo  pertraukų naktim. Tiesą pasakius, aš neįsivaizduoju, kaip reiktų atlaikyt žindant, kai maitina dar dažniau-kada užsimano. Norėjau ir aš žindyt, bet prisipažįstu, kad tai ne man verysad.gif užteks, kad pieno primelžiu jau gerokaivirš 1,5l per parą

Sveikute Tino, tuoj jungsimes ir musu keletas prie jusu. Matau vargsti nemazai. Stiprybes ir sveikatos tau 4u.gif Norejau paklaust koki pientrauki naudoji? vienguba ar dviguba ir kiek laiko uztrunka nusitraukti, kas kiek laiko traukies? Saunu kad bent jau to pieno daug turi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Laina kaip dziugu kad maziukui tavo jau geriau thumbup.gif
Wiliux,saunu kad nerado alergiju jokiu,o ir tas jus isgazdines ivykis linkiu kad neturetu jokiu rimtu pasekmiu mirksiukas.gif
Tino,uzjauciu tave,mergyt mirksiukas.gif Stiprybes. 4u.gif Maniskis vaikinas elgias panasiai,o ir su Pumpule vakar pasikalbejome tai atrodo vaikai vos ne identiski lotuliukas.gif Mums nuo ryto iki pat vakaro kankina sakyciau pilvo putimas,o diegliai jau uzeina kazkur stabiliai apie 20-21val ir pora valandu buna,o ir stiprumo ivairaus.As tai manau kad kazkiek visi tie vaistukai vistiek padeda,be ju butu dar blogiau.Dabar jau akivaizdziai matosi kad sugirdau sab simplex ir po kiek laiko jis ramesnis.Tik mes nauda pastebejom kai tiesiai i burnyte sugirdom tuos lasiukus ir po kiek laiko jau duodam valgyt.O jau bezda tada...irgi dar vartojam Colic Calm,nakciai vibrucol tas zvakutes dedam ir matyt pradejo veikti Biogaia gerosios tos bakterijos o gal jau laikas toks kad rimsta,bet tikrai skausmeliai truputi lengvesni.Del miegucio,tai maniskis tik kelios naktys kai uzmiega apie 1 val.nakties ir prabunda kazkur 5 ryte.Ir jau tada akys placios ir kalbek,zaisk,dainuok ir t.t. Pietu numigo siandien pirma kart ir autokedutej kai supiau ji ir paskui dar numigo supynese.Bet bijau prisikalbet nes dar nedaug to laiko kai va sitaip nakti ir pirma kart taip su pietu miegu,tad gali but visko.As tai paverkiu,paskui nusivalau asaras ir pirmyn vel.O pagalbos jei tik kas siulo butinai priimk,aisku jei pati pasitiki tuo zmogum ir t.t.
Neuzlekiu nes ir su maziuku vis reikia but,bet jums cia ne naujiena ir puikiai pacios suprantat,kad pradzioje tikrai pasirenki geriau tas kelias minutes pamiegoti nei paplepet blush2.gif o ir tam tikru bedeliu turiu,zodziu veikt yra kas.Laukiu kada isvaziuosiu i savo gimta miesta ir ten pas tevelius fazendoj,aplink miskas,salia tvenkinys ir nei vieno namo-busim thumbup.gif dabar ta mintim guodziuos,manau paiilsesiu ir as ir maziukas gal bus ramesnis.
Tiesa,buvome mes TA.Tai i ugi per menesi ugtelejom 5cm. o svorio priaugom 1700gr.Tai gydytoja liepe mazint misinuko kieki arba kazkaip ilgint maitinimo laika,nes sako kad per daug priaugo,tai va bandom mazint. Gavom skiepus-bjaurus tie skiepai,po ju man vaikas klyke 4val.non stopu,o paskui pakilo temperatura tai dejau paracetamolio zvakute ir abu vis sokinejom ziuret ar dar labiau nekyla temp.O va kaimynu mergaite po tu skiepu ismiegojo beveik visa para. Kardiologe tiesa apziurejusi pasake,kad viskas tas pats;uzesiukas pirmo laipsnio ir dar ta skylute yra.Kontrole kai Eldariukui bus 6 men. Dabar birzelio 1 diena pas neurologe del cistu galvytej-labai tikiuos kad pasakys jog viskas jam gerai.Na ir liks dar vienas darbelis tai nukirpt ta liezuvio pasaiteli doh.gif
Na,svarbiausia kad musu visu stebuklai butu sveikuciai wub.gif
ok,einu pas savo brangenybe mirksiukas.gif
kantrybes,sveikatos,ramesniu nakteliu ir kuo geresniu dieneliu visoms mamytems ir maziukams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 11, 18:23)
Norejau paklaust koki pientrauki naudoji? vienguba ar dviguba ir kiek laiko uztrunka nusitraukti, kas kiek laiko traukies? Saunu kad bent jau to pieno daug turi  thumbup.gif

aš iš draugės turėjau Avento rankinį, bet nieko jis netraukė, o klinikose įsiūlė tą medelos swing (už 130eurų). brangus, bet nebuvo kada net galvot, kai mirtinai reikėjo abi merginas išmaitint. yra 2 metų garantija, gal pavyks paskui parduot, nors žiūriu, jis labai ir dėvisi. normalus, neturiu su kuo palygint, tai nesakysiu ar geras, ar blogas. jis nutruakia po vieną krūtį, tai užtrunku apie 20 minučių. traukiu kas 3val., tai maždaug po 220ml nutraukiu, padaugink iš 8 kartų per parą, gaunasi 1,76 l. kaip gera ožkytė hihihi.gif o pries kelias savaites jau buvau strese, kad neužteks, kai merginos norės daugiau valgyt. tik sakau, norėtųsi pagal visus gamtos dėsnius dar ir žindyt, net pagalvę dvynukišką turiu nusipirkus, nu bet ne mano jėgom žaist naktim ir būt visai be miego, dienom pasižaidžiu kartais, bet nesinori iškrist iš to grafiko, kai tiksliai valgo konkrečiom valandom ir konkretų pieno kiekį. tada nėra kažkokių papildomų maitinimų, o kiekis gydytojų nustatytas pagal medicinines normas.

QUOTE(Afrodite69 @ 2015 05 11, 18:28)
Tino,uzjauciu tave,mergyt mirksiukas.gif Stiprybes. 4u.gif Maniskis vaikinas elgias panasiai,o ir su Pumpule vakar pasikalbejome tai atrodo vaikai vos ne identiski lotuliukas.gif Mums nuo ryto iki pat vakaro kankina sakyciau pilvo putimas,o diegliai jau uzeina kazkur stabiliai apie 20-21val ir pora valandu buna,o ir stiprumo ivairaus.As tai manau kad kazkiek visi tie vaistukai vistiek padeda,be ju butu dar blogiau.Dabar jau akivaizdziai matosi kad sugirdau sab simplex ir po kiek laiko jis ramesnis.Tik mes nauda pastebejom kai tiesiai i burnyte sugirdom tuos lasiukus ir po kiek laiko jau duodam valgyt.O jau bezda tada...irgi dar vartojam Colic Calm,nakciai vibrucol tas zvakutes dedam ir matyt pradejo veikti Biogaia gerosios tos bakterijos o gal jau laikas toks kad rimsta,bet tikrai skausmeliai truputi lengvesni.Del miegucio,tai maniskis tik kelios naktys kai uzmiega apie 1 val.nakties ir prabunda kazkur 5 ryte.Ir jau tada akys placios ir kalbek,zaisk,dainuok ir t.t. Pietu numigo siandien pirma kart ir autokedutej kai supiau ji ir paskui dar numigo supynese.Bet bijau prisikalbet nes dar nedaug to laiko kai va sitaip nakti ir pirma kart taip su pietu miegu,tad gali but visko.As tai paverkiu,paskui nusivalau asaras ir pirmyn vel.O pagalbos jei tik kas siulo butinai priimk,aisku jei pati pasitiki tuo zmogum ir t.t.

Taip taip, pas mus panašiai, dienom pasitampo nuo dujų, pabezda, o vakare nuo 21 val. iki 1val. diegliai. aš irgi dabar likau tik su Inofolic, simplex ir colic calm (bet jį sakiau užbaigsiu ir nebepirksiu). geriausias turbūt inofolic. davėm tų bakterijų ir biogaia ir gefilus, bet nemačiau jokio poveikio. čia gal, Afrodite, jau tiesiog artėja 3 mėnesių riba ir jau mažėja tie diegliai. juk sakoma, kad jie trunka 100dienų. beje, dar man patarė panaudot fermentus - Kreono capsules grūdelius per parą sumaitint pries maitinimą. bet dar nebandžiau. tikrai pasikartosiu, bet manau, kad naudos iš tų priemonių nedaug, tik apmažina kančias. o tai tas žvakutes viburcol kasdien kišat? aš tai tik tada, kai jau paskutinioji, nors irgi ne visada matosi jų poveikis. gal priklauso nuo įkišimo.
aš tai irgi paverkiu, kai nežinau, kaip tam vaikui padėt, o jis klykia. MB nešioja, kantriai viską daro, bet jau irgi nebėra idėjų nei ką daryt... o aš tai visai išskystu. kartais jaučiuosi bloga mama - dar jaučiasi tie pagimdyviniai hormonai išsiderinę, nors jau vis mažiau žliumbiu - susitaikau su tuo, kad negaliu nieko pakeist. bandau pasidžiaugt mažių grožiu ir tuo, kaip jau jos pradeda vis daugiau žiūrėt ir pastebėt tėvelius, šypsotis vis daugiau - vis daugiau to sąmoningumo. vis svajoju, kada jau pradės žaisti. skaitau merginų pasisakymus apie jau pusiau vaikštančius vaikus ir svajoju, kada maniškės tokios bus ax.gif
stiprybės ir Tau, Afrodite 4u.gif smagu, kad važiuosi į gamtą. aš tai įkalinta savo 5 aukšte. tai kai vyras turi eit į darbą, tai net su vežimuku neišeinu pasivaikščiot - nešu mažes į balkoną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tino: 11 gegužės 2015 - 18:24
Tino,zinok man rezultatas tiek Vibrucol zvakuciu,tiek Biogaia pasistebejo tik po kokiu 15 dienu vartojimo,o naudojame kasdien.Biogaia dienos metu,o vibrocol nakciai. Man viena pazystama sake kad daryciau valerijono voneles tipo irgi ramina maziuka,nes pas ja buvo neramus,bet pas Eldariuka sausa odele ir ne tik kad ten lupynetusi bet tokia siurksti,tai mes vartojam Emolium produkcija; emolium balzama i vone (super efektas pasimate jau po pirmojo maudymo) ir aisku emolium kuno balzama.dziaugiuos kad jis mums tiko,nes emolium as naudojau nescia budama ir man patiko tai paskui ir maziui naudojam tik nezinojom ar tiks,nes su Andreja tai budavo taip kad tinka kokia savaite ir paskui vel nebetinka ta priemone,tai prisimenu kad netgi vienas priemones man pazistamas is Danijos atvezdavo nes LT ju nebuvo,o jos skirtos turintiems atopini dermatita.Tai si priemone ilgiausiai is visu tiko.
kas del lauko tai mes irgi nekiekviena diena iseiname,buna kad mazius juodai neramus-tai zinau kad ir vezime reks ir leksim namo vistiek doh.gif deja,bet buna ir tokiu dienu kad as tiesiog bijau iseiti i lauka kad pati kur nenualpciau is silpnumo.tai irgi i balkona isvezu,o kai buna gera nuotaika,geras oras tai stengiuos kuo daugiau lauke pabut,netgi vezima palieku pas anyta,vaika atsinesu ant ranku namo,greit pamperi pakeiciu,pamaitinu ir vel i lauka ax.gif bet cia buvo vos keli kartai taip nes oras tai dar ne ypac lepina.
kazko maniskis pradejo koseti,jau kelis kartus sukosejo g.gif
Atsakyti
Tino laikykis 4u.gif dar truputį daugiau nei mėnesiukas ir daug kas palengvės wub.gif
Skaitau tave ir atrodo viskas taip pažystama. Tik tau dvigubai sunkiau 4u.gif
Žinok praeis tie pilvai, akys atsivers mirksiukas.gif
Tik nesijausk bloga mama, o jeigu norisi ir paverk. Aš kai pradėdavau iš nevilties verkti, tai maniškė dažnai ir apsiramindavo, toks jausmas būdavo, kad supranta kažką.
Dar keli mėnesiukai ir žonok su kaupu mažylės atpirks šį sunkų laikotarpį. Aš tik dabar pradedu jausti ramybę, pilnatvę, pradedu tikėti, kad tikrai turiu šį stebukliuką. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2015 05 11, 18:19)
aš iš draugės turėjau Avento rankinį, bet nieko jis netraukė, o klinikose įsiūlė tą medelos swing (už 130eurų). brangus, bet nebuvo kada net galvot, kai mirtinai reikėjo abi merginas išmaitint. yra 2 metų garantija, gal pavyks paskui parduot, nors žiūriu, jis labai ir dėvisi. normalus, neturiu su kuo palygint, tai nesakysiu ar geras, ar blogas. jis nutruakia po vieną krūtį, tai užtrunku apie 20 minučių. traukiu kas 3val., tai maždaug po 220ml nutraukiu, padaugink iš 8 kartų per parą, gaunasi 1,76 l. kaip gera ožkytė hihihi.gif o pries kelias savaites jau buvau strese, kad neužteks, kai merginos norės daugiau valgyt. tik sakau, norėtųsi pagal visus gamtos dėsnius dar ir žindyt, net pagalvę dvynukišką turiu nusipirkus, nu bet ne mano jėgom žaist naktim ir būt visai be miego, dienom pasižaidžiu kartais, bet nesinori iškrist iš to grafiko, kai tiksliai valgo konkrečiom valandom ir konkretų pieno kiekį. tada nėra kažkokių papildomų maitinimų, o kiekis gydytojų nustatytas pagal medicinines normas.

Dekui uz ats. ozkyte lotuliukas.gif Kazkoki vaizda bandau susidaryt kaip ten viskas vyksta su dviem. O tai tu jas dazniau maitini nei kas 3 val? nes jei kas 3 val piena trauki, tai jei matint tuo paciu metu, o ne traukt, tai tas pats gaunas g.gif Ar kazkuri traukima praleidi, ir tada vyras maitina su jau nutrauktu pienu?
Del tu pompu tai tik skaiciau kad yra kazkokiu 'double' turbut kur abi krutis vienu metu 'melzia'.. Nu bet kainos ju tai jau tikrai, net ir vienos dar nesiryztu nusipirkt, bet gali tekti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2015 05 11, 20:35)
Dekui uz ats. ozkyte lotuliukas.gif  Kazkoki vaizda bandau susidaryt kaip ten viskas vyksta su dviem. O tai tu jas dazniau maitini nei kas 3 val? nes jei kas 3 val piena trauki, tai jei matint tuo paciu metu, o ne traukt, tai tas pats gaunas g.gif  Ar kazkuri traukima praleidi, ir tada vyras maitina su jau nutrauktu pienu?

Tai taip taip- nusitraukiu ir iškart maitinu kas 3val.

Papūgiuke, ačiū už paguodą. Skaitau ir skaitau, net apsiverkiu 4u.gif
Atsakyti
Tino, Afrodite 4u.gif visos isgyvena ta pati. Raskit cia ta, kuri nera verkusi. Tai ir del hormonu, ir del nuovargio. As su abiem vaikais isgyvenau ta pati, grizus is ligonines tokia euforijaaaaa, leliukas gime, istisai miega, ramybe. Paskui ateina nuovargis. Tikrai viskas bus gerai, tai nesites istisai.

Mums sia savaite 3 menesiai wub.gif

Wiliux kai raso apie savo miega su dukryte, tai man kyla klausimas ar taip issimiegat? Jeigu tevams gerai, tai kodel gi ne. Vaikui, aisku, kad gerai taip miegoti biggrin.gif as tai kaip kareivis ipratau ir perkeliu po maitinimo i lova viena karta nakti. O kitas valgymas buna paryciais, jau sviesu, tada nebekeliu, nes tada kokia valanda buna snaudimas daugiau ir soskes padavinejimas, veliau imingam abi.
Atsakyti
Labas, mamukai,
nebeprieinu prie jūsų visai, jau ir viltis praradau. užsikuitusi su kačiukais, dantukus auginam, tai vienas, tai kitas, parėkiam, nemiegam, nu žodžiu, atsitraukti nebegaliu visai, apsižudo tuoj, brolis sesę terorizuoja, verčia, drasko, atiminėja viską, ji pamato jį ir pradeda drebėti ir verkti unsure.gif bet tuo pačiu ir kartu būti nori, malasi vis, atšilo orai, galvojau, bus lengviau, gal kieme ant dekučio pasėdės, bet kur tau, tai paimk, tai panešk, su vežimuku išeinu, vienas miegoti nori, kitas rėkauja, turiu atskirti, o kaip, palieku gatvelėje vežimą, nešu vieną į namus, rėkia visa gerkle, parsivelku antrą, taip sukuosi, sukuosi, niekam laiko nėra, kur nors išėjus geriau, ramesni jie, patinka jiems, bet išeiti mums reikia ruoštis 2,5 valandos, greičiau niekaip nepavyksta, bagažinė iki viršaus, paskui visa tai atgal...
Pienuko vis dar tiek pat reikia, brolis naktim vis dar geria, kakoja kartais irgi kaip psiutę, burnočių kruopom užmaitinau, kakojo abu po 10 kartų per dieną, atrodo, tik tai ir veikiu, nešioju prausti, kitas tuo metu verkia..Kviečiuosi pagalbos, kiek įstengiu, nes jau visai sunku, vis sunkėja.. Broliukas jau tvirtai stovi, o va sesytė kreivai rropoja, vieną kojytę ištiesusi. Matau, kad tonusas skirtingas, bet ir raukšlytės skirtingos, pačios šlaunytės. Eisim pas ortopedą, bet tikiuosi, kad klubiukai ok. Brolis remiasi, stojasi visur, krenta, pyksta, visur ima tai vienas, tai kitas, spėk sekti, prie kompo nueiti neįmanoma, namie kažką pasidaryti irgi. Miega skirtingai, brolis keliasi 5-6 ryto, per pietus irgi nevienodai, mažė, būna, tik pusvalandį pamiega. Bet labai nevienodai, labai labai. valgo irgi nevienodai,pomėgiai irgi skirtingi, kas vienam skanu, kitam nė už ką, sesytė saldžiai mėgsta, brolis pakęsti negali visokių saldžių tyreliŲ.. Reikalų daug, dičkė tai koncertuoja, tai gimtadienis, tai tas, tai anas, mokykloje paskutinis mėnsuo, visokių reikalų, va penktadienį šeimos šventė 14 val, sukis kaip nori. Atostogoms jau pradedame ruoštis. A š jaučiu stiprų nuovargį, nugara labai pradėjo streikuoti, nuolat juos nešioju, o per nėštumą labai išsikraipiau visa, dar tie pilvo raumenys prasiskyrę, tai kai taip tampau non stop, jau labai "gerai" nugarai pasidarė. Miego irgi trūksta, bet tada sukišu žvakutę ir pamiegam..Elizytei jau viršuje vienas išlindo, kitas beveik, tai tikiuosi, tuoj palengvės. Šiaip rami ji, tik mamos vis reikia, vis apsikabinusios. O su Erikučiu kitaip. Nežmoniškas aktyvumas, rėkia kartais, pyksta,a trodo, vien dėl to, kad dar nepaeina, atsistoja ir rėkia. Visur jam negerai, zirzia zirzia zirzia, ypač su manim, jau verkti kartais norisi,a trodo, nu ko tu nori, priropoja, kanda į koją, veržiasi -paimk, paimi -veržiasi atgal žemyn, padedi - kad pradeda klykti..na taip ir gyvename.
Linkėjimai visoms, tikrai nepamirštu, tiesiog toks periodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2015 05 12, 10:19)
Visur jam negerai, zirzia zirzia zirzia, ypač su manim, jau verkti kartais norisi,a trodo, nu ko tu nori

man su D.C. tas pats buvo... todėl ir pabėgau į darbą, kai jam buvo 1,4 metų, nebegalėjau atlaikyti to pastovaus zirzimo wacko.gif su močiute palikau, auksinis vaikas, sakydavo, kad turbūt prisigalvoju tuos zyzimus... bet svarbu vaikas ramus be manęs būdavo, ir aš darbe "ilsėjausi". bet vakare grįžus namo iš darbo tas pats laukdavo, atrodo niekuo negali užimti, niekas netinka, lipa galvom ir zyzia.. ačiū D, viskas praeityje.
laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisiduodam ir mes biggrin.gif stojames visur kur tik galima, gerai, kad ismoko saugiai nusileist, tai nebereikia uz nugaros pastoviai stovet ir gaudyt biggrin.gif eina aplink baldus, lovyte visa apzygiuoja ratu, bet dar nepasileidzia, vakar pradejo bandyti atsistot neisikibus niekur bigsmile.gif sneka irgi kaip ir visi - mamam, tete, ate, baba biggrin.gif turim 7 dantukus, 8-tas jau irgi prasikale, viskas kas imanoma irgi grauziama, lovytes krastas nugrauztas (ale ot gamintojai, ant sonu uzdejo apsaugas, o kad vaikas nedurnas - ras kur galai be apsaugu - nepagalvojo), mano telefonas apgrauztas, TV pultelis irgi biggrin.gif
Siandien turejom operacija - kirpo liezuvio pasaiteli, tai oi oi kiek asaru buvo, kaip pyko ant gydytojos, bet lyg ir viskas gerai, kraujo nebuvo visai, greit nusiramino, dabar miega issikankinusi biggrin.gif
Atsakyti