Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime... (IX)

IX dalis sokiai.gif

Senosios temos čia:
I dalis
II dalis
III dalis
IV dalis
V dalis
VI dalis
VII dalis
VIII dalis

Mūsų motto: Jei nori tokio gyvenimo, kokio niekada neturėjai, pradėk daryti tai, ko niekada nedarei yahoo.gif

Mūsų išsikelti tikslai flirt.gif

1. keičiam darbą
2. kažką sportuojam
3. metam rūkyti
4. Einam į kokius nors kursus- kas į vairavimo, kas į kalbų ir t.t.
5. lankomės dažniau kokiuose nors renginiuose? gi namie sėdint niekas neišvys tokių talentų lotuliukas.gif
6. padarom meetą ir aptariam tolimesnę keitimosi strategiją bigsmile.gif
7. Gal dar pro parduotuves prasinešam- atnaujinam garderobą. Neisim juk į renginius senais džinsais
8. Kiekvieną dieną praktikuojam pozityvizmą ir nenustojam šypsotis bigsmile.gif (bo niekada negali žinoti, kas įsimylės tavo šypseną )
9. Surengt koncertėlį,kad abzoryte parodytų ka išmoko gitaros kursuose
10. Domėtis kuria nors sritimi.
11. Nebeatidėlioti ir pradėti įgyvendinti didžiuosius savo svajonių sąrašus!
12. Pradėti eiti anksčiau miegoti, kad būtume žvalios, malonios, besišypsančios, pailsėjusios ir švyytinčios
13. Nustoti galvoti apie praeitį!
14. susitvarkyti namus taip, kad juose būtų geeera gyventi
15. Nepaminti Super Mylimiausių statuso lotuliukas.gif (t.y. vykdyti visus anksčiau išvardytus punktus )
16. Atsikratyti kuo daigiau baimiu
17. Neprisigalvoti to ko nėra thumbup.gif

Mergaitės, pildom punktus kiekviena pasitaikiusia proga thumbup.gif
Papildyta:
Niu tai ką daba daryt su dviem temom? ax.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai šita tebūnie 9, o kita jau 10, juk netruksim užpildyt lotuliukas.gif

Labas, Abzoryt smile.gif
Atsakyti
sveikos visos dar karta 4u.gif kaip nuotaikos po vakar? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sita tegu lieka, nes as pirma karta kai kuriau, tai gal ir nesamoniu pridariau smile.gif
Atsakyti
aš šiandien labai geros nuotaikos flirt.gif assa.gif sokiai.gif yu.gif ok.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 27 rugsėjo 2007 - 09:54
Saunuole CrazySun 4u.gif As tai bijau rytojaus-ryt gimtadienis mano brangiojo-eisiu pasveikint tai tiek daug klaustuku visokiu-kaip cia bus...ka sakyt..galvoju kad noreciau jam pasiulyt pabandyt is naujo, bet taip bijau, kad vel pasakys ne.. blush2.gif
Atsakyti
O aš tai kosmose lotuliukas.gif To ir reikėjo tikėtis po 4 val miego doh.gif
Pritariu Aristokratei, trenktumo pas mane netrūksta fool.gif lotuliukas.gif

O ryte tai žvengiau nerealiai lotuliukas.gif Tik išvažiavau iš namų, dar savo gatve bevažiuojant ramiai iš lėto pasivaikščiodamas per gatvę perėjo vienišas šviesus žirgas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na ten kaimas, ir jis gal atsirišo nuo šeiminkų, aš nežinau, bet aš prieš pusmetį jį irgi mačiau biggrin.gif
Ale jau juokas suėmė... Galvoju: ot tai stadija - jau man balti arkliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 27 rugsėjo 2007 - 10:20
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 27, 10:53)
aš šiandien  labai geros nuotaikos  flirt.gif  assa.gif  sokiai.gif  yu.gif  ok.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Ohoho koks linksmumo antplūdis smile.gif kas čia tokio įvyko?? g.gif Gal meilė aplankė??
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 27, 11:04)
Saunuole CrazySun 4u.gif  As tai bijau rytojaus-ryt gimtadienis mano brangiojo-eisiu pasveikint tai tiek daug klaustuku visokiu-kaip cia bus...ka sakyt..galvoju kad noreciau jam pasiulyt pabandyt is naujo, bet taip bijau, kad vel pasakys ne.. blush2.gif

oi, nebijok smile.gif viskas bus ok smile.gif laikysim kumsčius smile.gif
o su brangiuoju beveik tuo pat metu gimę.. blush2.gif

QUOTE(abzoryte @ 2007 09 27, 11:07)
O aš tai kosmose  lotuliukas.gif  To ir reikėjo tikėtis po 4 val miego  doh.gif 
Pritariu Aristokratei, trenktumo pas mane netrūksta fool.gif  lotuliukas.gif

O ryte tai žvengiau nerealiai  lotuliukas.gif  Tik išvažiavau iš namų, dar savo gatve bevažiuojant ramiai iš lėto pasivaikščiodamas per gatvę perėjo vienišas šviesus žirgas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na ten kaimas, ir jis gal atsirišo nuo šeiminkų, aš nežinau, bet aš prieš pusmetį jį irgi mačiau biggrin.gif
Ale jau juokas suėmė... Galvoju: ot tai stadija - jam man balti arkliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi, čia tai gėris thumbup.gif
patinka man balti arkliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 09 27, 11:07)
O aš tai kosmose  lotuliukas.gif  To ir reikėjo tikėtis po 4 val miego  doh.gif 
Pritariu Aristokratei, trenktumo pas mane netrūksta fool.gif  lotuliukas.gif

O ryte tai žvengiau nerealiai  lotuliukas.gif  Tik išvažiavau iš namų, dar savo gatve bevažiuojant ramiai iš lėto pasivaikščiodamas per gatvę perėjo vienišas šviesus žirgas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Na ten kaimas, ir jis gal atsirišo nuo šeiminkų, aš nežinau, bet aš prieš pusmetį jį irgi mačiau biggrin.gif
Ale jau juokas suėmė... Galvoju: ot tai stadija - jam man balti arkliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ARKLIAI YRA LABAI GERAI 4u.gif
Tai ne stadija, o lauk gerų permainų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dxija @ 2007 09 27, 11:15)
Ohoho koks linksmumo antplūdis smile.gif kas čia tokio įvyko??  g.gif Gal meilė aplankė??

norėčiau bigsmile.gif bet ne smile.gif

tikiu, kad šiandien privalo kažkas įvykti bigsmile.gif kažkas.. bigsmile.gif naujas gyvenimas nuo šiandien smile.gif galiu būt laiminga ir be meilės - supratau, kiek daug žmonių apie mane pagalvoja.. wub.gif
žodžiu, skraidau tease.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 09 27, 11:04)
Saunuole CrazySun 4u.gif  As tai bijau rytojaus-ryt gimtadienis mano brangiojo-eisiu pasveikint tai tiek daug klaustuku visokiu-kaip cia bus...ka sakyt..galvoju kad noreciau jam pasiulyt pabandyt is naujo, bet taip bijau, kad vel pasakys ne.. blush2.gif

oi kaip suprantu tave. Pamasčiau ir širpuliukai nubėgo...... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 27, 11:18)
norėčiau  bigsmile.gif  bet ne  smile.gif

tikiu, kad šiandien privalo kažkas įvykti  bigsmile.gif  kažkas..  bigsmile.gif  naujas gyvenimas nuo šiandien smile.gif galiu būt laiminga ir be meilės - supratau, kiek daug žmonių apie mane pagalvoja..  wub.gif
žodžiu, skraidau  tease.gif

Na šaunuolė. Kad man taip to linksmumo, kaip norėčiau.
Aš jau rašiau-pikta,bumbanti, riuzglė.....viskas erzina, reikia man sexso..............ale kur imt tokį,kad patiktų?? verysad.gif
Atsakyti