QUOTE(the_wanted @ 2016 06 15, 11:22)
Labas rytas, grazuoles!!!
Man per savaite -0.3 - net negaliu pakomentuot, nezinau kodel, tiesiog nukrito
Nuo kitos savaites laikausi rezimo - turiu sudaryta mytibos ir treniruociu plana.. Tikiuosi uzteks 'jegu', kad nekasiduosiu pagundom, nes iki siol saves labai jau nekontroliavau - pasitaikydavo ir sausainio (dabar ji valgau

).
Mes viska pacios galim padaryti, reikia tik tiksliai zinoti del ko kovojam - del naujos sukneles, del gimines susitikimo, ar klasioku susiburimo, del sveikatos ar pagaliau del saves pacios!
Visas svesiancias su artejanciais gimtadieniais!!
Papildyta:
Vos nepamirsau: norejau paklausti ar kuri nors turi, bei naudoja virtuvines svarstykles? As kaip tik dabar dairausi, gal turetumet praktisku patarimu kurias rinktis

?
Aš turiu ir naudoju virtuvines svarstykles

Pirkau prieš daug metų Prismoje, labai pigiai, už 5 lt. Trūkumas - jos mechaninės ir nematuoja mažų svorių. Pradeda matuoti kažkur nuo 100 g. Tai tarkim riešuto tokiom nepasversi, bet mėsai, daržovėms, vaisiams gerai.
Birius produktus, tokius kaip kruopos, miltai, cukrus, man patogiau matuoti šaukštais ir stiklinėmis
Žinoma, geriau, kai prietaisas tikslesnis. Visgi net medicininės svarstyklės kūdikiams turi 5 g paklaidą, tad virtuvinėm tiksliai iki gramo pasvert labai mažą kiekį nemanau, kad įmanoma

Tai žo, link ko aš čia - aš asmeniškai neinvestuočiau į labai brangų modelį.
Jei virtuvė maža, reikia iškart apgalvoti, kur jas laikysi, geriau, kad būtų kompaktiškos.
Jei ne paslaptis, iš kur mitybos ir treniruočių planas?
Nesmerkčiau savęs taip dėl sausainio

Pvz pagal mano mitybos planą aš sau galiu leisti net po 4 sausainius kasdien

O jei dar tas sausainis "teisingas" - be baltų miltų, cukraus..., tai išvis valgai ir džiaugiesi gerais angliavandeniais