Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Zundyt parašiau tai muitininkei laišką 4u.gif
Atsakyti
Bet letenos Stasiuko doh.gif , ir iš viso, jis man laaabai dideliu atrodo.Lūšinas tikras hihihi.gif
Mano pagrindinė dezinfekcijos priemonė- vandenilio peroksidas. Šiuo atveju jis pats tinkamiausias.Beje,neišsigąsk, katė gali nevalingai šlapintis, busdama po narkozės.
Maikutės wub.gif nuostabios
Atsakyti
vakarinis tualetas
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 10, 21:54)
Bet letenos Stasiuko doh.gif , ir iš viso, jis man laaabai dideliu atrodo.Lūšinas tikras hihihi.gif

wub.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 21:58)

Busiau, o as ne tik iltis valau g.gif Per soneli praziodau ir kruminius pramakaluoju. Ir katinui skirta pasta praterlioju. Ir kiekvienu kisimu i burna dantu sepetuko praskalauju vandeny. Jauc per daug kruopsciai ir taip nereik doh.gif Na bet as pirma kart gyvenime katui dantus valau blink.gif
Atsakyti
Valau ne tik iltinius, bet ir krūminius mirksiukas.gif Neskalauju niekuo, nes pasta speciali, gyvūninė 4u.gif

Kadangi sūnus nufilmavo tik gabaliuką, tai tau gal ir pasirodė, kad iltinius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 22:15)
Valau ne tik iltinius, bet ir krūminius  mirksiukas.gif Neskalauju niekuo, nes pasta speciali, gyvūninė 4u.gif

Kadangi sūnus nufilmavo tik gabaliuką, tai tau gal ir pasirodė, kad iltinius thumbup.gif

A tada viskas gerai. Kaip supratau is brolio stasiaus, na to biologinio, kad giminej visoj problemos su dantukais. Pas ta broliuka visi danteliai istraukti. Ir maniskio greit nugeltonuoja ir jei savaite nepavalau, kvapelis ohoho is burnos kaip eina blink.gif Isvalau su spec. pasta i psio, viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mano Bosiui irgi buvo ištraukti visi alie vieno dantys, bet pas jį problema nuo pat mažens buvo, dantenos tino, sudarė kišenės tokias, uždengė dantis, po jomis, dantys sugedo, tai nusprendėm su vetu šalinti viską, nes nei tepalai, nei vaistai, nei imunines stiprinimas nepadejo
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 10, 22:21)
Mano Bosiui irgi buvo ištraukti visi alie vieno dantys, bet pas jį problema nuo pat mažens buvo, dantenos tino, sudarė kišenės tokias, uždengė dantis, po jomis, dantys sugedo, tai nusprendėm su vetu šalinti viską, nes nei tepalai, nei vaistai, nei imunines stiprinimas nepadejo

Atsimenu Busiuk kaip pasakojai. Tai is Taves ir suzinojau, kad reikia Staseliui valyt dantukus. Aciu labai wub.gif Manau nevalant, aibe problemu turetume.
Atsakyti
Tikrai taip drinks_cheers.gif Tutė irgi turi polinkį, Olis, žiūrėsim dar... bet valosi visi
Atsakyti
QUOTE(diinka @ 2016 06 10, 14:48)
o čia mamka nuostabi katė, meili draugisška tvarkinga ir svarbiausia.....nekomfiktiška....nieko nepuola ir ant jos nieks nepuola g.gif  (panašiai kaip ant Bučkio) .....jau ne kartą iš kambariop pasprūkus buvo  biggrin.gif

Jetus, Diinka, baikit. Katė nerealaus grožio ir dar gera... Bet imti jau nebegaliu.

Parvežiau mažiukę Kicą šiandien, sesė pamatė ir verkia.
Ir aš kartu - labai graudžiai atrodo, ir ėsti nori, bet negalima šiandien.
ohmy.gif angel_sadangel.gif
Svirdinėja, visai nelaiminga. Uždėta ta apykaklė... Žodžiu katukas mažiukas nelaimingas.
Bet manau, atsigaus. Nikutė irgi porą dienų nelaiminga buvo.
O paskui nuėjo Tašės pjauti ir ūdyti vėl. bash.gif box.gif devil.gif

Man rodos, turėsiu bėdų su Karaliaus Kingo dantukais. Labai baisus kvapas iš burnos. verysad.gif verysad.gif verysad.gif Todėl vešiu parodyt ausų ir skiepui, tai paklausiu ir apie dantukus.
Katas nerealus, jetau. thumbup.gif ax.gif Gula ant šono ir turi jį glostyt. Ant rankų neina pas mane, gal todėl, kad ausiukes jam valau, pas MB guli ir apsikabina kaklą. Jei glostai - jis pradeda ore daryti masažą letenėlėm - toks oro minkymas ir verčiasi ant šonuko, kad paglostytum pilvą... Visiškas ramus, doras ir protingas katas.
Papildyta:
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 06 10, 19:17)
O čia bernu dvikova...Šiandien prigavau grizus po darbo bigsmile.gif
https://www.youtube....h?v=SzqjJojOH_8

Magnunos maikoniukai... Oje... Labai graži ta, kuri Crazy cat Lady.
wub.gif doh.gif

Laukiu aš savo maikoniuko irgi.

Vėtriuk, oi, bet dydis kokis katinų... Ir tavo Vaska hierarchijoj aukščiau? Tašė, beje, panašaus dydžio kaip Tavo vyrukai...

Niką kai muša su lapcėm, bijau, kad Nikai p...sec parėjo... Ale prie manęs nebemuša, žinokit.
Duodu abiems į kaktą, kai mušasi, ir kažkaip žiūriu, situacija gerėja...
Fogytė taiip vat gražiai prie Nikos lenda kaip Staselis, atsieit - einampasimušti,komendante,netingėk,einamgreičiausakau.
schmoll.gif schmoll.gif Komendantė ne visada nori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 10 birželio 2016 - 21:04
Erode, uzklausei, ale nezinau kaip atsakyt, o noreciau zinot bigsmile.gif
Nezinau, kas hierarchijoj auksciau Staselis ar Vasia g.gif
Vasia visada nueina pirmas, isdidziai palengva. Uzkabineja beveik vienodai vienas kita. Bet matet is filmuku, taip svelniai be nagu. Uzlapnoja, toks duslus Bum buna:))) Bet nei vienas nesiskundzia. Ir kai soka vienas ant kito, bent man taip atrodo kad pasaugo. Na negriuna visu kunu. Prie maisto Vasia uzleidzia Staseli visada, be isimciu. Arba eda abu. Jei nori Vasia patogiai isitaisyti, Staselis visada vieta uzleidzia vyresneliui. Na nezinau, jie taip graziai broliskai susitaria, kuris pirma. Ir siaip man atrodo (gal klistu) kad Vasia supranta, kad mazius mazesnis, kvailesnis, ir reik duot "durniui" kelia. Vistik Vaska 2008 gimimo, o Stasiukas 2014 skirtumas nemazas.

Tavo Karalius man kaip ir Erendiros Runcius - pamaciau ir kazkoks dzinkt buvo. Pamilau abu is pirmo zvilgsnio. Geri katukai, su šarmu wub.gif
Atsakyti
Bučiau nužudyta už tokį katės dantukų kėsinimąsi...
Papildyta:
Pagal filmuką tai Vaselis aukščiau.
Katės negyvena be hierarchijos. Joms tai svarbu.
Aš esu alfa katė.
biggrin.gif
Atsakyti