Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Tai tokia tu ir alfa, jei tave žudytų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 10, 23:10)
Bučiau nužudyta už tokį katės dantukų kėsinimąsi...
Papildyta:
Pagal filmuką tai Vaselis aukščiau.
Katės negyvena be hierarchijos. Joms tai svarbu.
Aš esu alfa katė.
biggrin.gif

Na lyg ir taip, matei, kai Vasia puola zaizdamas, Stasia aukstielninkas ir pakelia lapces i virsu. Jokios agresijos, kaip kad pasiduoda g.gif Bet kai ipilu est, tai jei kartais netycia biggrin.gif Vasia pirmas atsokuoja, vistiek Staseliui atejusiam uzleidzia vieta. Bet Stasiui pirmumas tik prie maisto. Del demesio musu nesimusa. Gal kad musu nemazai, ir visi juos myli, glosto, uztenka to demesio per akis bigsmile.gif

As kazkodel galvoju, kad jei Kingui valytum dantukus, jis leistusi. Tu tiesiog isibaiminusi nuo savo Damu g.gif
Pabandyk nupirkti pastos, dantu sepeteli. Bet be jokio antpirscio, o tiesiog mazyti sepeteli, ir uztepus pastos duot jam pauostyt, po to palaizyt jei nores. O tada pradzioj tik iltinius paslifuot svelniai, sukamaisiais judesiais. Jei spurdes, paleisk. Na ir taip po truputi, po truputi. Manau pavyktu Tau laisvai 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės ,vaišinu ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o tortą kažkas suvalgė lotuliukas.gif
user posted image

Busy ,ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pasitraukit miargai, vienturte atiaina...tas ungurys jau MANO....Aciu Zundziuk, grazios Tau sventes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano vargšas ligonis miega ir miega. Šiek tiek pasvirduliavo po namus, po to įsliuogė į spintą ir pasislėpė doh.gif vos radom.
Ačiù visom už patarimus, be jūsų užsiėsčiau save negyvai. Kol kas jaučiuos kaip fašistė užsiimanti kačių genocidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 10, 23:47)
Mano vargšas ligonis miega ir miega. Šiek tiek pasvirduliavo po  namus, po to įsliuogė į spintą ir pasislėpė doh.gif  vos radom.
Ačiù visom už patarimus, be jūsų užsiėsčiau save negyvai.  Kol kas jaučiuos kaip fašistė užsiimanti kačių genocidu doh.gif

Be reikalo taip jautiesi 4u.gif Juk kastruotam katukui ramiau gyvenasi, nera tu ruju, nerimo. O Taviskis ligoniukas atsigaus, viskas bus gerai, pamatysi console.gif
Atsakyti
Zundyte - ago kokios vaišės thumbup.gif puolu ir aš į ataką biggrin.gif riužava tortą kokis svečias suvalgė biggrin.gif
Gielux - tegul miega ligonis, gerai išsimiegos šianakt ir ryt jau vėl bus savimi 4u.gif 4u.gif ramios nakties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 10 birželio 2016 - 22:01
QUOTE(Magnuna @ 2016 06 10, 23:01)
Zundyte - ago kokios vaišės  thumbup.gif  puolu ir aš į ataką  biggrin.gif  riužava tortą kokis svečias suvalgė  biggrin.gif
Gielux - tegul miega ligonis, gerai išsimiegos šianakt ir ryt jau vėl bus savimi  4u.gif  4u.gif  ramios nakties  4u.gif

Kica jau ramiai miega ant lovoss. Bet dar sunkiai plavinėjo.
Atkus ryt.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Miegat, ar kaip ax.gif O aš į darbą susiruošiau, apniukus, lietinga diena, apsukos nulinės, nei kava nepadeda blush2.gif
Zundyte, ačiū už vaišes, čiumpu iš antros ir trečios foto. Ungurį palieku Vėtrai.
Gielux, šiandien katytė jau bus žvalesnė.Jau ir valgyti turėtų prašyti. O fašiste tai nesijausk, čia visos tokios. lotuliukas.gif Kastruotam gyvūnui lengviau gyventi.Jokių kovų už teritoriją, jokių nereikalingų palikuonių.
Kicai sveikatos ir gero apetito,ir lengvo pasveikimo 4u.gif
Visoms geros dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 11 birželio 2016 - 06:05
Zundyte, su gimtadieniu!!!

O mums atostogos vos nesibaigė dar neprasidėjus... Krovėm beveik paskutinius daiktus į mašiną, pakilo didelis vėjas ir nuo stogo nuplėšė kažkokias dureles-dangtį. Stovim ir matom kaip virš mūsų galvų jas vėjas blaško. Ir tik terkšt ant kaimyno mašinos per porą metrų nuo mūsų.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 11 birželio 2016 - 06:48
Laba 4u.gif
Tokiu oru tik gulėti šalia katinėlio o mamka į sodą išsitrenkė doh.gif
user posted image
Busy, azu - gal nors pas jus oras geras smile.gif
Šponkuti - vaje blink.gif gerų tau atostogų, pasiilsėk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 11 birželio 2016 - 11:53
Palangoje šiuo metu (aišku po pusvalandžio gali ir pasikeisti)
user posted image
Atsakyti