Tai tokia tu ir alfa, jei tave žudytų

QUOTE(Erode @ 2016 06 10, 23:10)
Bučiau nužudyta už tokį katės dantukų kėsinimąsi...
Papildyta:
Pagal filmuką tai Vaselis aukščiau.
Katės negyvena be hierarchijos. Joms tai svarbu.
Aš esu alfa katė.

Papildyta:
Pagal filmuką tai Vaselis aukščiau.
Katės negyvena be hierarchijos. Joms tai svarbu.
Aš esu alfa katė.

Na lyg ir taip, matei, kai Vasia puola zaizdamas, Stasia aukstielninkas ir pakelia lapces i virsu. Jokios agresijos, kaip kad pasiduoda

As kazkodel galvoju, kad jei Kingui valytum dantukus, jis leistusi. Tu tiesiog isibaiminusi nuo savo Damu

Pabandyk nupirkti pastos, dantu sepeteli. Bet be jokio antpirscio, o tiesiog mazyti sepeteli, ir uztepus pastos duot jam pauostyt, po to palaizyt jei nores. O tada pradzioj tik iltinius paslifuot svelniai, sukamaisiais judesiais. Jei spurdes, paleisk. Na ir taip po truputi, po truputi. Manau pavyktu Tau laisvai

Mano vargšas ligonis miega ir miega. Šiek tiek pasvirduliavo po namus, po to įsliuogė į spintą ir pasislėpė
vos radom.
Ačiù visom už patarimus, be jūsų užsiėsčiau save negyvai. Kol kas jaučiuos kaip fašistė užsiimanti kačių genocidu

Ačiù visom už patarimus, be jūsų užsiėsčiau save negyvai. Kol kas jaučiuos kaip fašistė užsiimanti kačių genocidu

QUOTE(gielux @ 2016 06 10, 23:47)
Mano vargšas ligonis miega ir miega. Šiek tiek pasvirduliavo po namus, po to įsliuogė į spintą ir pasislėpė
vos radom.

Be reikalo taip jautiesi

Zundyte - ago kokios vaišės
puolu ir aš į ataką
riužava tortą kokis svečias suvalgė
Gielux - tegul miega ligonis, gerai išsimiegos šianakt ir ryt jau vėl bus savimi
ramios nakties

Gielux - tegul miega ligonis, gerai išsimiegos šianakt ir ryt jau vėl bus savimi

QUOTE(Magnuna @ 2016 06 10, 23:01)
Zundyte - ago kokios vaišės
puolu ir aš į ataką
riužava tortą kokis svečias suvalgė
ramios nakties 

Kica jau ramiai miega ant lovoss. Bet dar sunkiai plavinėjo.
Atkus ryt.
Labas rytas
Miegat, ar kaip
O aš į darbą susiruošiau, apniukus, lietinga diena, apsukos nulinės, nei kava nepadeda
Zundyte, ačiū už vaišes, čiumpu iš antros ir trečios foto. Ungurį palieku Vėtrai.
Gielux, šiandien katytė jau bus žvalesnė.Jau ir valgyti turėtų prašyti. O fašiste tai nesijausk, čia visos tokios.
Kastruotam gyvūnui lengviau gyventi.Jokių kovų už teritoriją, jokių nereikalingų palikuonių.
Kicai sveikatos ir gero apetito,ir lengvo pasveikimo
Visoms geros dienos

Zundyte, ačiū už vaišes, čiumpu iš antros ir trečios foto. Ungurį palieku Vėtrai.
Gielux, šiandien katytė jau bus žvalesnė.Jau ir valgyti turėtų prašyti. O fašiste tai nesijausk, čia visos tokios.

Kicai sveikatos ir gero apetito,ir lengvo pasveikimo

Visoms geros dienos

Zundyte, su gimtadieniu!!!
O mums atostogos vos nesibaigė dar neprasidėjus... Krovėm beveik paskutinius daiktus į mašiną, pakilo didelis vėjas ir nuo stogo nuplėšė kažkokias dureles-dangtį. Stovim ir matom kaip virš mūsų galvų jas vėjas blaško. Ir tik terkšt ant kaimyno mašinos per porą metrų nuo mūsų.
O mums atostogos vos nesibaigė dar neprasidėjus... Krovėm beveik paskutinius daiktus į mašiną, pakilo didelis vėjas ir nuo stogo nuplėšė kažkokias dureles-dangtį. Stovim ir matom kaip virš mūsų galvų jas vėjas blaško. Ir tik terkšt ant kaimyno mašinos per porą metrų nuo mūsų.

Palangoje šiuo metu (aišku po pusvalandžio gali ir pasikeisti)