QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 11, 07:04)
Labas rytas
Miegat, ar kaip
O aš į darbą susiruošiau, apniukus, lietinga diena, apsukos nulinės, nei kava nepadeda
Zundyte, ačiū už vaišes, čiumpu iš antros ir trečios foto. Ungurį palieku Vėtrai.
Gielux, šiandien katytė jau bus žvalesnė.Jau ir valgyti turėtų prašyti. O fašiste tai nesijausk, čia visos tokios.
Kastruotam gyvūnui lengviau gyventi.Jokių kovų už teritoriją, jokių nereikalingų palikuonių.
Kicai sveikatos ir gero apetito,ir lengvo pasveikimo
Visoms geros dienos

Zundyte, ačiū už vaišes, čiumpu iš antros ir trečios foto. Ungurį palieku Vėtrai.
Gielux, šiandien katytė jau bus žvalesnė.Jau ir valgyti turėtų prašyti. O fašiste tai nesijausk, čia visos tokios.

Kicai sveikatos ir gero apetito,ir lengvo pasveikimo

Visoms geros dienos

Labukas. Kica sveiksta, turi kiek temperatūros, bet paėdė ir daug lakė.
Prižiūri ją jos dukrytė - vis tik kiek šnypštaliojo ant jos ir mano sesė kačių mamka.
Viskas ok manau, bus.

Jo, mano apsukos ir nulinės, Dar tik po pusryčių. Gėda. Tašė jau iš nevilties gaut paėst net per veidą mamkai tapšeno... Gal numirei, mam?
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 11, 13:09)
Palangoje šiuo metu (aišku po pusvalandžio gali ir pasikeisti)
Šalta ir vėjuota?

Papildyta:
Aš neviltyje.
Vakar pakeičiau abu WC. Į elementarias dėžes iš Jysk. Nes amžinai privaryta siusio ant sienos ir po WC. Taip, suprantu, Tašė bijo apsiusioti kelnes sau ir varo stovėdama.
Tą patį mačiau daro Kingas Karalius, nes irgi su kelnytėm.
O Fogi yra ekskavatorininkė - iškapsto kraiką visam koridoriuj. Jo pilna batuose, spintose... Galvoju, bent žarstys mažiau, nupirkau dežę.

Ryte - kraikas iškapstytas...
Nu ką daryt...?