Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 11, 07:04)
Labas rytas 4u.gif Miegat, ar kaip ax.gif O aš į darbą susiruošiau, apniukus, lietinga diena, apsukos nulinės, nei kava nepadeda blush2.gif
Zundyte, ačiū už vaišes, čiumpu iš antros ir trečios foto. Ungurį palieku Vėtrai.
Gielux, šiandien katytė jau bus žvalesnė.Jau ir valgyti turėtų prašyti. O fašiste tai nesijausk, čia visos tokios. lotuliukas.gif Kastruotam gyvūnui lengviau gyventi.Jokių kovų už teritoriją, jokių nereikalingų palikuonių.
Kicai sveikatos ir gero apetito,ir lengvo pasveikimo 4u.gif
Visoms geros dienos 4u.gif

Labukas. Kica sveiksta, turi kiek temperatūros, bet paėdė ir daug lakė.
Prižiūri ją jos dukrytė - vis tik kiek šnypštaliojo ant jos ir mano sesė kačių mamka.
Viskas ok manau, bus.
4u.gif
Jo, mano apsukos ir nulinės, Dar tik po pusryčių. Gėda. Tašė jau iš nevilties gaut paėst net per veidą mamkai tapšeno... Gal numirei, mam?
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 06 11, 13:09)
Palangoje šiuo metu (aišku po pusvalandžio gali ir pasikeisti)

Šalta ir vėjuota? 4u.gif
Papildyta:
Aš neviltyje.
Vakar pakeičiau abu WC. Į elementarias dėžes iš Jysk. Nes amžinai privaryta siusio ant sienos ir po WC. Taip, suprantu, Tašė bijo apsiusioti kelnes sau ir varo stovėdama.
Tą patį mačiau daro Kingas Karalius, nes irgi su kelnytėm.
O Fogi yra ekskavatorininkė - iškapsto kraiką visam koridoriuj. Jo pilna batuose, spintose... Galvoju, bent žarstys mažiau, nupirkau dežę. user posted image
Ryte - kraikas iškapstytas...
Nu ką daryt...? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti

user posted image
Atsakyti
Zundyte su praejusiu gimtadieniu 4u.gif
Palėda nereali wub.gif 4u.gif
Labai smagu matyti Vėtra du bruolius šaunuolius, jau kaip fainiai Staska su tom lapcėm tapšnoja wub.gif
Olis kokio didumo jau blink.gif Miaššška o ne katinas wub.gif Aš Giliukui irgi syki perbraukiau dantis, tai apakęs buvo rolleyes.gif Maždaug ką aš padariau, nieko nevalgiau, ko čia lendi biggrin.gif

Oras šiandien tik lovoje gulėti , tai taip ir darau guliu nuo ryto, vaikai šminirėja po namus, po pietų reiks bent prasisiurbto namus o tai kampuose katiniukai susisukę jau biggrin.gif

Erode labai maža foto nesimato efekto kraiko išdrabstyto blush2.gif Giliukas uždaru naudojasi nežinau ar ką nors apvaro , kai valau iplaunu visą ir š mėnesį kartą praplaunu tualeto valikliu patį tuliką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 06 11, 06:04)

Gielux, šiandien katytė jau bus žvalesnė.Jau ir valgyti turėtų prašyti. O fašiste tai nesijausk, čia visos tokios. lotuliukas.gif Kastruotam gyvūnui lengviau gyventi.Jokių kovų už teritoriją, jokių nereikalingų palikuonių.

Pasiguldžiau šalia, tai visą naktį tikrinau kas ir kaip, tai paryčiais matyt ją užknisau, kad nusliūkino prie vyro ir užmigo, tada saugojau, kad jis nenuspaustų doh.gif
Ryte paėdė, bandė pagaut skruzdėliuką, kurį netyč atnešiau su kiauliaus žole, bet negeria visai, kišu vandenį, švirkštu banžiau, nėėė. O šiap paslampinėja ir miegot, bet bent jau neknapsi susisukus kaip vakar, jau ir pamurkė ir tulike buvo, sakau gal jau atsipaipalos. O aš kaip ta višta be galvos, tai ją į tulika nunešu, tai prie dubenėlio, tai ant lovos, tai nuo lovos nukeliu doh.gif Tik dėl to negėrimo neramu g.gif
Atsakyti
Gražiai žaidžia Staska su Vaska thumbup.gif

Nam nam duosi? Noriu atsakymo daba!

user posted image

Pas mus jau veikia ukininku turgus, pardavines visa vasara sviezias darzoves bigsmile.gif

user posted image

As irgi darzove.. braskes uglis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 11, 12:33)

Ryte - kraikas iškapstytas...
Nu ką daryt...? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O rimtai, neina kokio uždaro nupirkt g.gif

Papildyta:
QUOTE(busycat @ 2016 06 11, 13:40)

Nam nam duosi? Noriu atsakymo daba!

Pumaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jau šitiek valandų o Pupita dar nevalgiuš! Bušy škriaudi voverę!

user posted image

Braškės, salotos viskas nam nam !
Kiara kokia graži braškės uglis smile.gif
Atsakyti
Einu pildyti tavo reikalavimą Giliuk, iškilmingai atidarau guliašiukų vienetus 3 biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai daržovės niam thumbup.gif o jau braškės ūglis wub.gif
Tutė wub.gif lotuliukas.gif ar atsakei graitai kataitei, Busy cool.gif

Giliukaš wub.gif

Apkasuose gyvenu, darbų... Eisiu suskaityt, dar praeitą temukę reik damušt smile.gif

Mes Druskininkuose, oras... doh.gif nekomentuotinas cool.gif

Kaip laikotės, tetos ? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Aišku atsakiau, atkišau guliašiukų pietams biggrin.gif

Kelvis gražuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2016 06 11, 14:46)
O rimtai, neina kokio uždaro nupirkt  g.gif

Papildyta:

Pumaaaaa  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Uždaro Tašė nepripažino, varė per kraštą, iškišus uodegą, jai reikia šikimo horizontus matyt... doh.gif
Tokio dydžio tulikų kaip jai gal negamina.
Kas laikot meškėnus, kokie WC pas jus?
Busy, Vėtra, Vidam? Baukide?

Ryte Nika su Fogi valgyt neatėjo. Nuėmiau guliašus, palikau sausiuką.

Dabar puldinėja mane, tipo jau mamka,duokduokgreičiauvalgytnorimlabaipaskubėk. A dar tik 17 val.
Obed po raspisaniju. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 11 birželio 2016 - 16:13
Pas mane didelis vc, prie didelio noro telpa visi trys biggrin.gif tuoj parodysiu

Išmatavimai, per kartą supilu apie 12-15 litrų kraiko, ir tik išiminėju ''kraitį'', vėliau papildau

user posted image

user posted image

Bliamba, kad prisikirtau, suėdžiau pusę pomidoro ir avinžirnių užtepėlės, nebežinau kur save dėt karsta.gif

Šponkiaus grazi gamta drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 birželio 2016 - 16:36