Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

QUOTE(busycat @ 2016 06 11, 15:40)
Nam nam duosi? Noriu atsakymo daba!

Tutukas wub.gif wub.gif wub.gif
Na duok Tu jam est...DABA!!!

Aciu uz pagyras mano vaikiui 4u.gif

Sukirtau braskes su pieneliu ir trupineliu cukraus. Na labai skanu. Trecdali atkirto Stasiukas. Na jis del zmoniu maisto lydosi. Eda beveik viska, tik duok. O pats harakteringiausias jo bruozas, megsta lakti is butelio kamstuko. Nesvarbu ka. Sakau taip, nes net ir Borzomi lake blink.gif doh.gif

Mano katams truksta veiklos. Kaip su jais uzsiimt? Tegu vienas su kitu zaidzia mad.gif
Atsakyti
Anū ka greit užsiimi katinais mad.gif

jamk pavyzdį

čia

ir

čia

Atsakyti
Erode pas mum uzdari du
Magnuna oras pusetinas bet pakankamai gaivus eisiu pampersu pirkt konstruosiu pamperiu torta. Eisim sveikit su leliuku . Dar koki saldiaka padarysiu...
Kelvis grazuolis
Busy jei pati unt dietos tai nebutina Tutuka sodint duom nam nam lotuliukas.gif ir Giliuko nestresuok thumbup.gif
As kartais rasau autobuse paskui paziuriu klaidu privelta. Nes kai sedziu antram aukste baisiai purto, o dar jei koks megejas palakstyt vairuoja. Tep , kad kartais nepykit uz kinieciu kalba 😉
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2016 06 11, 18:00)
Kas laikot meškėnus, kokie WC pas jus?

Turiu toki:

http://www.superkate...o-meskenams.htm

Neatsidziaugiu, tik durikes isemiau. Kapstosi pas mane taip, lyg ziemine raustu blink.gif doh.gif O kai uzdengtas tai ner problemu. Truputi palei ilipima pabire akmeneliu smulkiu, bet ne esme bigsmile.gif l
Atsakyti
Aš ne an jokios dietos Azu, tiesiog maitinuosi subalansuotai biggrin.gif Tutis irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 11, 18:42)
Anū ka greit užsiimi katinais  mad.gif

jamk pavyzdį

čia

ir

čia

Aciu Busiuk wub.gif
Nepamaciau, kad parasei, tai paemiau lapa, perplesiau per pus, suglamziau i kamuoliukus ir meciau bigsmile.gif Prisilakstem abu doh.gif
Dabar leksiu su vyru i kina - Apgaules meistrai 2. Labai pirmas filmas patiko, lydziaus ziuredama wub.gif
Atsakyti
Nu jūs pasakykit kas per diela... kokiu būdu Kiara sužino, kad einu į tuliką paimti šepetuko nuvalyti jos dantų a? 100 kartų vaikštau tuo pačiu maršrutu, bet būtent tada kai einu šepetėlio, išnyksta kaip kamparas mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 11, 19:11)
Nu jūs pasakykit kas per diela... kokiu būdu Kiara sužino, kad einu į tuliką paimti šepetuko nuvalyti jos dantų a? 100 kartų vaikštau tuo pačiu maršrutu, bet būtent tada kai einu šepetėlio, išnyksta kaip kamparas mastau.gif

hihihi.gif Gal Tu ji imi kaip nors ipatingai??? lotuliukas.gif

Labai Olis paauges. Kokia vodega wub.gif
Atsakyti
Bliamba, imu tyliai biggrin.gif
Atsakyti
Busy - šepetėlį gal ir tyliai imi bet matyt mintis į eterį skleidi garsiai biggrin.gif Kruopa ųrgi visuomet žino kada penktadienio vakaras smile.gif
Braškės ūglis thumbup.gif o Okis kokis jau didelis bigsmile.gif o juodas kostiumas kad blizga thumbup.gif iš tiesų gražuolis auga smile.gif
Dėl tuoleto - aš saviškiams nupirkau pačią didžiausią dėžę iš Ysk'o smile.gif bo Grikis irgi stovėdamas varo, per***davo ver visų tuoletų kraštus, uždaras jam nepatiko atrodydavo kad su visu tūliku kaip koks vėžlys nueis . Mauro svajonių lrkfesija turbūt buvo ekskavatorininkas nes kasdwvo tail kad per visą prieškambarį smėlis lėkdavo, dabar kai jau yra solidus katas jau nebesikapsto smile.gif
Iuser posted imagemoeratorius ilsisi
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 11, 19:18)
Bliamba, imu tyliai biggrin.gif

Nu tai viskas aišku, skaito tavo mintis biggrin.gif
***** Gilius užkniso konkrečiai bėga iš namų, jau po kelis sykius tik pradarai terasą lekia kaip akis išdegęs ir ore peršoka tvorą doh.gif Jau rimtai mastau apie elektrini piemeni blush2.gif Lipa pas kaimynų pomidorus doh.gif O kaip rėkia prie durų kad jį išleisti blush2.gif
Atsakyti
Taip pat kaip dingsta, kai reikia pas veterinara vaziuot, ne vieno neber, arba nori paimt ir lekia tolyn, is kur jaucia?????
Atsakyti