Įkraunama...
Įkraunama...

♥♥♥ Mūsų katytės ir katinėliai ♥♥♥

Rišk Gilių kaip aš Tutę biggrin.gif

Gal ir skaito, aš eidama tyliai sau pagalvoju, aš einu ne šepetėlio, nežiūrėk, tik reikaliuką atlikti... stengiuosi kaip lapė uodega mintis peršluoti, ale zaraza protinga iššifruoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 11, 19:58)
Rišk Gilių kaip aš Tutę biggrin.gif

Gal ir skaito, aš eidama tyliai sau pagalvoju, aš einu ne šepetėlio, nežiūrėk, tik reikaliuką atlikti... stengiuosi kaip lapė uodega mintis peršluoti, ale zaraza protinga iššifruoja biggrin.gif

Bet tai namie ji pas tave laisvai vaiksto , nes siaip as ji risu terasoj bet buna tarkim tik biski pradarai duris paimk kazko is terasos jis sviesos greiciu pabega pro duris.
Atsakyti
O aš galvoji kitaip vaikštau į terasą? biggrin.gif Išeinu ir staigiai duris uždarau iš paskos savęs, nes trys nosiai lekia iš paskos
Atsakyti
Erode, pas mane WC dėžė paprasčiausia, atvira, pati didžiausia. Nikita nėra nei lašelio pro šalį nuvarvinusi. Gražiai pritupia, o kai kaku daro, tai viena priekine lentenėle atsiremia į kraštą, kad lengviau būtų stenėti lotuliukas.gif Užkasdama prikapsto šiek tiek, bet tik apie dėžutę, nes kasa nesmarkiai t.y ne plačiai.
Atsakyti
Oi gudrūs tič mūsų uodeguotieji smile.gif mąstyk kaip nori o jie vistiek žino kas iš tiesų vyksta smile.gif niekaip neprigausi smile.gif net mano naivuolis Grikelis jaučia kada spintelę atidarau plaukinės pastos paimti - nemėgsta jis jos. Lygiaistas pats kai šeštadienį tėtis man skambina kad ateina manęs su uodegom paimti - Grikis spinton neria o Kruopa rėkdama prie durų biggrin.gif
Atsakyti
matyt gerai išvystytas intuityvumas biggrin.gif
Atsakyti
Nu Mumis koks gražus wub.gif

Bela kūdutė labai... wub.gif

Labai gražiai Vasiukas su Stasiuku draugauja wub.gif

Olis kaip žaidžia wub.gif

Su kokia pasta dantus valot? Kelvis nuo pastos vemia unsure.gif šitos: http://vetspektras.l...pasta-70-g.html

Tai valau tik su šepetuku ir vandeniu. Atrodo pats nelaimingiausias tada, nu labai nepatinka...

Beje, vitaminus tuos kailiui gėrė 10 dienų, tai arba man tik atrodo, bet lyg mažiau šeriasi ax.gif

Šponkiuk, 4u.gif tik išvadų tokių nedaryk... 4u.gif

Kelvio toks tūlikas:
http://www.superkate...s-tualetas.html
Atsakyti
user posted image

aš tokią naudoju, mėsos skonio
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 06 11, 19:10)

aš tokią naudoju, mėsos skonio

4u.gif O jos nereikia išskalaut kažkaip? blush2.gif išvalai ir viskas?
Atsakyti
neskalauju, išvalau ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Zundyte, su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Mes šiandien iš MB tėvų važiavome į Monciškes. Važiavom specialiai kokiai 13-14h, nes pagal prognozę kaip tik turėjo baigtis lietus. Ir ką, visad švietė saulutė, kartais pro debesis. Vėjo buvo pakankamai, sekėsi man jau geriau ir pakankamai nemažai bangų jau įveikiau, kurių anksčiau nesugebėjau. Aišku buvo ir sunkių momentų, teko keiktis kaip mužikui, bet bent jau neturėjau gėdos aitvaro ir vandens rankose parsinešti smile.gif tai truputi atsigavo moralė. Aišku dar daug man jos reikia susigrąžinti, bet bent pradžia šiokia tokia yra. Tik va MB nepasisekė, nutrūko viena stropa (aitvaro valdymo sniūras) ir jis neturėjo su kuo plaukti, nes maniškis didesnysis buvo jam per silpnas pagal šios dienos vėją. Sušalti tai sušalėm, bet man nieko, o MB jaučia, kad gali atskristi sad.gif
Atsakyti