Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 16:03)
Davus KYSI lengviau pagimdoma? rolleyes.gif nepykit, bet truputi juokingai skamba.. Esu grieztai pries kysius ir vis svajoju, kada lietuviai pagaliau isbris is to.... Tikrai graudi situacija verysad.gif

Graudi , tai graudi.. Bet tokia tiesa smile.gif mano aplinkos patirtis tokia.. su ivairiais pvz.. dziaugiuos, kad tau ju nepasitaike.. cia tema be pabaigos.. ir kiekviena turi savo nuomone pagal savo pvz.. jei artimoj aplinkoj ar kazkur nepasitaike tokiu dlayku, tai aisku savaime kam galvot, kad kysis gali itakot.. o kai pasitaike, tai automatiskai ir galvoji ir tiki tuom.
Atsakyti
Deja, egzistuoja ta tarybinė kyšių sistema dar, tikrai egzistuoja.. Esu davusi tik kartą, labai daug reikėjo, kad perlipčiau per save ir ilgokai dar slykščiai jaučiausi. Bet bent jau nustojo skaudėt tada..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 25 rugsėjo 2016 - 15:25
Taip.tema nediskutuotina, tik nuomones issakymui. Bet ne nuo kysio lengvesnis gimdymas bus. Tik nuo psichogines busenos "as susitarus.pinigu daviau.viskas bus ciki", nuo vidines ramybes gali buti lengviau.. 4u.gif kazkam. Manes tai neveiktu schmoll.gif

Einu kepti kuuuugelio bigsmile.gif priklausoma as nuo jo blush2.gif
Atsakyti
niu ir kam? Kam tu prasižiojai apie kūūūgelįįįįįį angel_sadangel.gif cray.gif
Dabar pas mane jis tapo must have lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 16:25)
Deja, egzistuoja ta tarybinė kyšių sistema dar, tikrai egzistuoja.. Esu davusi tik kartą, labai daug reikėjo, kad perlipčiau per save ir ilgokai dar slykščiai jaučiausi. Bet bent jau nustojo skaudėt tada..

Nei viena manau davus maloniai ir nesijaucia.. unsure.gif bet , kai kalba eina apie mano ir vaiko sveikata, tai pasimirsta visi principai ir nusistatymai..bet sakau vel gi.. neagituoju duoti visur ir visada ir pati taip nedarau biggrin.gif bet nesiginu, kad yra buve atveju ir man paciai ir aplinkoj.. ir tas padejo ir lb stipriai.. ir jei reiketu vel padaryciau ta pati.
Atsakyti
kartais gal buna situacijos kai pinigai gali padeti. zinau atveji kai nestukes koja buvo su gipsu. tai jai nebuvo kitos iseities. labai reikejo pagalbos.

Cioliene, pastebejau, kad tu priklausoma nuo kugelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 25, 16:31)
Nei viena manau davus maloniai ir nesijaucia..  unsure.gif bet , kai kalba eina apie mano ir vaiko sveikata, tai pasimirsta visi principai ir nusistatymai..bet sakau vel gi.. neagituoju duoti visur ir visada ir pati taip nedarau  biggrin.gif bet nesiginu, kad yra buve atveju ir man paciai ir aplinkoj.. ir tas padejo ir lb stipriai.. ir jei reiketu vel padaryciau ta pati.

manau yra ax.gif pažįstu žmonių kuriem tai - ne naujiena, ir jie visiškai sau dėl to galvos nesuka g.gif
va, kai dėl mašinos TA parinaus, yra žmonių kurie leptelėjo, taigi 50e viską sutvarko . Nu ačiū, sakau, man tvarkingos mašinos reikia, juk ne tik save vežioju, o ne popieriuko už babkes.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 16:31)
Cioliene, pastebejau, kad tu priklausoma nuo kugelio  lotuliukas.gif

O as taip ko nors norejau saldaus prie kavos.. ir taip nuliudau, kad nieko ner.. bet poto taip apsidziaugiau, kai radau riesutu sviesto thumbup.gif niaaaaaaam
Atsakyti
Nesigincysiu del to. mano akusere irgi turejo daug darbo ir dirbtinai nelindo man i akis bet maciau kaip buvo elgiamasi su ta kita. Bet cia neissemiama tema ir tikrai nesigincysiu.
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 16:34)
manau yra  ax.gif pažįstu žmonių kuriem tai - ne naujiena, ir jie visiškai sau dėl to galvos nesuka  g.gif
va, kai dėl mašinos TA parinaus, yra žmonių kurie leptelėjo, taigi 50e viską sutvarko . Nu ačiū, sakau, man tvarkingos mašinos reikia, juk ne tik save vežioju, o ne popieriuko už babkes..  schmoll.gif

Ne! Va tokiu dalyku as nesuprantu ir nepateisinu.. kai ,,perka'' teises.. kai perka apziuras ir tt drinks_cheers.gif juk del savo saugumo ta darai.. cia kitas dalykas.. nu zodziu visokiu situaciju yra ir med srityje ir .tt as sakau, tikrai to netoleruoju kiekvienam zingsnyje.. bet visk buna.
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 25, 13:34)
O as taip ko nors norejau saldaus prie kavos.. ir taip nuliudau, kad nieko ner.. bet poto taip apsidziaugiau, kai radau riesutu sviesto  thumbup.gif niaaaaaaam

as turiu skanestu tongue.gif riesutu sviestas crunchy?
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 15:03)
Davus KYSI lengviau pagimdoma? rolleyes.gif nepykit, bet truputi juokingai skamba.. Esu grieztai pries kysius ir vis svajoju, kada lietuviai pagaliau isbris is to.... Tikrai graudi situacija verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 15:19)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Išvis kaip galima lyginti dvi skirtingas moteris, du skirtingus organizmus, dvi skirtingas asmenybes, du skirtingus gimdymus ir teigti,  kad toji, kuri davė pinigų personalui, gimdė lengviau nei ta, kuri nedavė? Kas išmatavo tą lengvumą? Ir ką kitaip darė pinigų gavęs personalas? Iškentė sąrėmius už gimdyvę? Išstūmė? Na, nepykit, bet juokingai skamba... Tuo pačiu ir liūdnai, nes vis dar sėdime sovietiniame kyšių mąstyme...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tik aš gyd "užsisakiau" kaip tu sakai smile.gif Bet ne dėl to, jog tikėjausi, jog už mane pagimdys ar kažkas bus lengviau. Dėl to, kad norėjau jaustis ramiai, kad šalia esantis žmogus yra profesionalas kaip reta. Lengvumas man buvo tik tas, kad žinojau, jog galiu būti tik pacientė, kad nereikia kontroliuoti, nereikia įrodinėti kaip, ką ir kodėl noriu, kad darytų ir pan. Užtai ir gimdymo plano neturėjau ir jo nereikėjo, nes tas žmogus dirba taip, kaip surašytum viską papunkčiui kaip idealiausiu atveju norėtum, kad būtų smile.gif Jeigu būčiau žinojusi, kad atvažiavusi gimdyti, būčiau radusi gyd, kuris dirba tikrai naujais metodais, daug tobulinasi, pamiršęs prieštvaninius laikus ir jų metodikas, nedaro kaip patogiau ir geriau jam, neskatina be reikalo, būčiau galėjusi ir "neužsisakinėti". Bet labiausiai bijojau to, kad nuvažiavusi pamatysiu, kad šiandien budi ne tas, su kuriuo galima jaustis ramiai ir saugiai (mažai tokių, bet visgi baisu būtų buvę pataikyti). Ypač, kai žinau tą virtuvę ir kai kurių darbo metodus stipriai iš kitos pusės.

O dėl sovietinio mąstymo ir kyšių sistemos, aš irgi labai tikiuosi, kad tas bus išgyvendinta. Ne tik iš sveikatos sistemos. Gal ne viena karta turės pasikeisti, bet vistiek, jau matosi vilties, kai kur ir labai. Nes pvz mano kolegos, kurie jauni, jau visiškai kitoks mūsų požiūris, visai. Tas yra ne tik apie mediciną kalbant, apie policiją, taip pat kitas vietas, kur tas dar vis labai gaju. Kad tik tų senienų (plačiąja prasme) kuo greičiau neliktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 25 rugsėjo 2016 - 15:42