Finna, o tai visgi Klinikose yra ir tokių gydytojų, su kuriais reikėtų jaustis nelabai saugiai?

aš tai kažkaip taip nusiteikus, kad jau ten tai visi kompetetingi ir dėl to nematau reikalo tartis su kažkuo..
Iš esmės aš irgi prieš kyšius.. aišku, yra tam tikrų situacijų.. beeet

tos situacijos ne dėl gydymo kokybės, ne dėl panašių dalykų.. mano mamai vienu metu teko duot kyšių Klinikose, bet ne dėl to, kad būtų kažkaip
geriau gydoma, o tam, kad būtų sąžiningai visi išrašai pateikti ir t.t.. ir net tada tas kyšis nesuveikė, nes kita pusė davė daugiau.. taip kad

o kas liečia bendravimą, paslaugas ir pan, tai irgi nemanau, kad nuo pinigų priklauso.. tiek man, tiek mamai buvo tose pačiose Klinikose kelios situacijos, kai palatos kaimynės klausdavo, kiek davėm gydytojai, kad šitaip bendrauja, šitaip rūpinasi.. pasakius, kad nieko nedavėm, išpūsdavo akis arba nepatikėdavo, nes, pasirodo, pačios būdavo davusios, bet vistiek tokios priežiūros nesulaukdavo.. bet pažiūrėjus, koks pačių bendravimas būdavo, tai nieko nuostabaus.. man atrodo, kad kokį nusiteikimą pats nusiveši, tą patį ir gausi atgal
Vėlgi, čia tik mano nuomonė
Papildyta:Dar prisiminiau

kai mama mane gimdė, tai sakė palatos kaimynė buvo susitarus su gydytoja, o mano mama ne.. abi beveik kartu pradėjo gimdyt, tai gydytoja apsiėmė mano mamą prižiūrėt, o tą kaimynę atidavė akušerei.. dar po to pasakė mano mamai, kad "
jau ta su savo riksmais išūžė galvą galutinai"