Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Lemonte @ 2016 09 25, 16:35)
Nesigincysiu del to. mano akusere irgi turejo daug darbo ir dirbtinai nelindo man i akis bet maciau kaip buvo elgiamasi su ta kita. Bet cia neissemiama tema ir tikrai nesigincysiu.

Pamokink ir mane to meno.. kai patylet reik, kai reik.. lotuliukas.gif Amberr, uzsiciaupk! cool.gif nors is tikro as savim didziuojuos.. nes seniau is vis nemokedavau ramiai diskutuot.. schmoll.gif unsure.gif dabar 10k perrasau geriau, bet sudelioju (arba bent jau stengiuosi sudelioti) taip mintis, kad neizeist kito ir ramiai viska issakyt... nes kiek zm tiek ir nuomoniu..
Atsakyti
Amber, sutinku drinks_cheers.gif bet toliau nekomentuosiu, nėr čia ko vystyt šitą temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 15:31)
niu ir kam?  Kam tu prasižiojai apie kūūūgelįįįįįį  angel_sadangel.gif  cray.gif
Dabar pas mane jis tapo must have  lotuliukas.gif

Kepsi? flirt.gif tourist5.gif

Kai labai nori tai reikiaaa...atsisakyti nesveikaaa... Zinai sita daina? didis.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 25, 16:38)
Tik aš gyd "užsisakiau" kaip tu sakai smile.gif Bet ne dėl to, jog tikėjausi, jog už mane pagimdys ar kažkas bus lengviau. Dėl to, kad norėjau jaustis ramiai, kad šalia esantis žmogus yra profesionalas kaip reta. Nors lengviau buvo ta, kad žinojau, jog galiu būti tik pacientė, kad nereikia kontroliuoti, nereikia įrodinėti kaip, ką ir kodėl noriu, kad darytų ir pan. Jeigu būčiau žinojusi, kad atvažiavusi gimdyti, būčiau radusi gyd, su kuris dirba tikrai naujais metodais, daug tobulinasi, pamiršęs prieštvaninius laikus ir jų metodikas, nedaro kaip patogiau ir geriau jam, neskatina be reikalo, būčiau galėjusi ir "neužsisakinėti". Bet labiausiai bijojau to, kad nuvažiavusi pamatysiu, kad šiandien budi ne tas, su kuriuo galima jaustis ramiai ir saugiai (mažai tokių, bet visgi baisu būtų buvę pataikyti). Ypač, kai žinau tą virtuvę ir kai kurių darbo metodus stipriai iš kitos pusės.
O dėl sovietinio mąstymo ir kyšių sistemos, aš irgi labai tikiuosi, kad tas bus išgyvendinta. Ne tik iš sveikatos sistemos. Gal ne viena karta turės pasikeisti, bet vistiek, jau matosi vilties, kai kur ir labai. Nes pvz mano kolegos, kurie jauni, jau visiškai kitoks mūsų požiūris, visai. Tas yra ne tik apie mediciną kalbant, apie policiją, taip pat kitas vietas, kur tas dar vis labai gaju.  Kad tik tų senienų (plačiąja prasme) kuo greičiau neliktų smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 100%.. uz tai ir as tarsiuos gimdyt pas ta gyd pas kuria lankausi.. kuri mane pazysta, zino mano ligos istorija, su kuria bus aptarta viskas ir t.t Zinau, kad man tas daug daugiau ramybes ines..
Bet zinai kas baisiausia.. Net keli rezidentai (aisku as tikiuosi ir tikiu, kad visi kiti like taip engalvoja biggrin.gif ) med studiju man patys pasake yra: taip, mes imam imsim ir emem.. nes su tokiom algom kitaip neimanoma.. WTF blink.gif sakau : tai ar tu nzn kur stojai? ! Bet va ju toks poziuris.. tai ka kalbet apie senbezdas senas, kurios jau is vis iprate prie tokios sistemos.. tyngi ir sikna pajudint..
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 16:40)
Amber, sutinku  drinks_cheers.gif  bet toliau nekomentuosiu, nėr čia ko vystyt šitą temą  smile.gif

Vsio drinks_cheers.gif ir as baigiu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 16:41)
Kepsi? flirt.gif  tourist5.gif

Kai labai nori tai reikiaaa...atsisakyti nesveikaaa... Zinai sita daina? didis.gif  assa.gif

Išsiunčiau MB bulvių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 13:45)
Išsiunčiau MB bulvių  blush2.gif

lotuliukas.gif

o as laukiu griztancio mb. planavom vaziuoti kur nors, kavos atsigerti. bet dabar nezinau ar isvaziuosim..
Atsakyti
amberr., gaila tų tavo pažįstamų rezidentų smile.gif Ypač, kai jie panašu, kad nežino kokią gerą specialybę turi įgiję (nors ne apie visas sritis galima tą pasakyti, bet nemažai) ir, kad galima gauti ir tokį atlygį už šitą nerealų darbą, kurį LT nemažai kam ir suvokti sunku, tik reikia teisingoje vietoje įsidarbinti (aišku, reikia turėti prieš tai ką pasiūlyti tai vietai, kur darbiniesi, nes šiaip sau pinigai iš dangaus irgi nekrenta) smile.gif Tada nereikės nei savęs žeminti, nei kitų, slepiant kišenėse apglamžytus vokelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 25, 16:50)
amberr., gaila tų tavo pažįstamų rezidentų smile.gif Ypač, kai jie panašu, kad nežino kokią gerą specialybę turi įgiję (nors ne apie visas sritis galima tą pasakyti, bet nemažai) ir, kad galima gauti ir tokį atlygį už šitą nerealų darbą, kurį LT nemažai kam ir suvokti sunku, tik reikia teisingoje vietoje įsidarbinti (aišku, reikia turėti prieš tai ką pasiūlyti tai vietai, kur darbiniesi, nes šiaip sau pinigai iš dangaus irgi nekrenta) smile.gif Tada nereikės nei savęs žeminti, nei kitų, slepiant kišenėse apglamžytus vokelius biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai sutinku.. tada as amo netekau del ju tokio ,,poziurio''.. Galvoju jei jau db taip kalba, tai kas bus poto ir is vis kas is ju bus..
Antra valanda bandau pradet skaityt knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 25, 16:52)
Antra valanda bandau pradet skaityt knyga  biggrin.gif

O aš antra valanda sėdžiu su miegančiu princesiumi ant rankų ir jaučiu, kaip į šikną dieglys nuo sėdėjimo metasi biggrin.gif Ot velniava, nu!
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 17:07)
O aš antra valanda sėdžiu su miegančiu princesiumi ant rankų ir jaučiu, kaip į šikną dieglys nuo sėdėjimo metasi biggrin.gif Ot velniava, nu!

biggrin.gif biggrin.gif siaubas
Atsakyti
KYŠIAI visagaliai Panevėžy! Pažįstamo dukra gimdė per jonines, kyšio davė 600eur, tai sakė nėjo gydytoja visą laiką iš gimdyklos, apleido kitas gimdyves, kitos gimdė tik prie akušerių... Čia jau taip yra. Kodėl man pasakė, kad palaukim valandą tada stimuliuosim.. sako pavaikščiok tą valandą, aš visa išvargus po paėjau.. praėjo pusantros val, vyras nuėjo sakyt, kad darykit ką nors- nuskausminkit... pasakė jam tada ilgiau užtruks gimdymas nes kažko tai nejausiu.. Tada.. dar padelsė pas mane ateit.. visgi atėjo, pažiūrėjo, kad nieks nepasikeitė, kad aš besikankindama vaikščiojau.. tada neskubant uždėjo lašinę, man dar baisiau prasidėjo... atrodė niekada nepagimdysiu.. Žiūriu ateina nauja pamaina, visos tokios malonios... Gydytoja stovi prie lašinės didina dozę, akušerė su pagalba ruošia lovą, įrankius, gydytoja, aiškina ką daryt man, kaklelis atsivėręs, dar dozė padidinama, aišku skausmas, kad rėkiu... O gydytoja ramina mane, aiškina kaip stumti, aš pastumiu.. sako kirpti, kerpa... Pastumiu pora kartų ir vaikutis jau man ant krūtinės!!!! Gydytoja pakalbina mane, pasveikina, pasako kad viskas gerai.. Tai ar NEGALĖJO viskas įvykti prie pirmos pamainos kokiomis 3val ankščiau??? Pirmosios pamainos gydytoja palatoje už kelių dienų mane apžiūrėjus pasakė: "tai pagimdei iškart kai išėjau?" Nu sakau taip!
Atsakyti
Finna, o tai visgi Klinikose yra ir tokių gydytojų, su kuriais reikėtų jaustis nelabai saugiai? unsure.gif aš tai kažkaip taip nusiteikus, kad jau ten tai visi kompetetingi ir dėl to nematau reikalo tartis su kažkuo..

Iš esmės aš irgi prieš kyšius.. aišku, yra tam tikrų situacijų.. beeet rolleyes.gif tos situacijos ne dėl gydymo kokybės, ne dėl panašių dalykų.. mano mamai vienu metu teko duot kyšių Klinikose, bet ne dėl to, kad būtų kažkaip geriau gydoma, o tam, kad būtų sąžiningai visi išrašai pateikti ir t.t.. ir net tada tas kyšis nesuveikė, nes kita pusė davė daugiau.. taip kad rolleyes.gif o kas liečia bendravimą, paslaugas ir pan, tai irgi nemanau, kad nuo pinigų priklauso.. tiek man, tiek mamai buvo tose pačiose Klinikose kelios situacijos, kai palatos kaimynės klausdavo, kiek davėm gydytojai, kad šitaip bendrauja, šitaip rūpinasi.. pasakius, kad nieko nedavėm, išpūsdavo akis arba nepatikėdavo, nes, pasirodo, pačios būdavo davusios, bet vistiek tokios priežiūros nesulaukdavo.. bet pažiūrėjus, koks pačių bendravimas būdavo, tai nieko nuostabaus.. man atrodo, kad kokį nusiteikimą pats nusiveši, tą patį ir gausi atgal 4u.gif

Vėlgi, čia tik mano nuomonė 4u.gif
Papildyta:
Dar prisiminiau biggrin.gif kai mama mane gimdė, tai sakė palatos kaimynė buvo susitarus su gydytoja, o mano mama ne.. abi beveik kartu pradėjo gimdyt, tai gydytoja apsiėmė mano mamą prižiūrėt, o tą kaimynę atidavė akušerei.. dar po to pasakė mano mamai, kad "jau ta su savo riksmais išūžė galvą galutinai" biggrin.gif
Atsakyti