Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

dabar man atrodo gydytoją galima ir oficialiai pasirinkti, be kyšių g.gif
kaži, kiek toks malonumas kainuoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 16:29)
dabar man atrodo gydytoją galima ir oficialiai pasirinkti, be kyšių  g.gif
kaži, kiek toks malonumas kainuoja  g.gif

Jei neklystu 200eur i kasa.kazkur tokie skaiciai mates man g.gif nors atrodo mazai kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 14:07)
O aš antra valanda sėdžiu su miegančiu princesiumi ant rankų ir jaučiu, kaip į šikną dieglys nuo sėdėjimo metasi biggrin.gif Ot velniava, nu!

ot velniukstis koks 4u.gif

as antra valanda vaikstau uz klyno susiemusi..
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2016 09 25, 15:02)

jauniute, TB nepadeda tau?

oi man mb tikrai labai daug padeda, kartu mes auginam 4u.gif tik jis va turi tokia durna savybe, jis niekada nesneka is anksto, pas ji jei yra planai jis jais pasidalina tik tuomet kai jau stovi prie duru ir ruosias iseit 4u.gif taip buna net ir tada beveik kai isvyksta pvz i teviske su nakvyne, as suzinau tik ryte pvz kad vakare jo nebus 4u.gif kiek as jam aiskinu jis nesupranta kad man tai nepatinka, bet nuraso tai tik mano bambesiams 4u.gif sako nu pabambek pabambek dar 4u.gif kazkokiu planu is anksto mes neturim, tiksliau a sju nezinau dazniausiai...

o snd su draugu isejo kazkokia masina tvarkyti, nu bet greitai ir grizo kazkaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 16:39)
ot velniukstis koks  4u.gif

as antra valanda vaikstau uz klyno susiemusi..

Kada tau i ligonine primink? Nes jau skauda skaityt unsure.gif gal ten pajudint kazka reik..TIEK laiko kankintis..siaubas
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siandien biski tvarkemes thumbup.gif Priverciau B langus nuo a-z isvalyt thumbup.gif Dar nenorejo valyt, pas ji vis rytoj... doh.gif O tas rytoj ateina po puses metu lotuliukas.gif
Tai sakau arba tu valai, arba as valysiu cool.gif Tai nebebuvo kur dingt lotuliukas.gif
Man konkretus lizdelio sukimo sindromas lotuliukas.gif

Zadejau parodyt ka mamu mugej pirkau.. blush2.gif
Uz visa sita 12,30Eur 4u.gif Praktiskai be devejomo zymiu bigsmile.gif Tik kelnytes pilkos su sirdutem matosi kad ne naujos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 16:03)
Davus KYSI lengviau pagimdoma? rolleyes.gif

nelengviau, bet skirtumas vistiek yra, norim to ar ne 4u.gif aisku tikrai yra is sirdies dirbanciu gydytoju, bet niekada nezinai ant ko uztaikysi 4u.gif o jei ir koks konvejeris tu gimdymu tai dar klausimas kiek demesio skirta bus tau ir t.t. 4u.gif
as ir patyrus ir macius visokiu vaizdeliu del to, o akuserija va toks dalykas, kad man norejosi absoliutaus, didziausio demesio vien tik sau, kad gydytojas tik i mano situacija butu susikoncentraves, zodziu jauciiausi uztikrintai ir ramiai 4u.gif
o va kai mane apziurejo dar pries gimdyma kita gydytoja, tai akys vos ant kaktos neissoko kaip nemalonu buvo, tai tada irgi be galo dziaugiausi kad turiu savo gydytoja 4u.gif

vat kitose srityse tai su niekuo nesitariu ir neduodu, bet skirtumo ant kai kuriu gydytoju visiskai nesimato, o ant kai kuriu labai 4u.gif
va neseniai teko apsilankyti pas viena gydytoja privaciai ir ligoninej, patikekit bendravimas visiskai kitas buvo kai atejau privaciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 25, 18:01)
nelengviau, bet skirtumas vistiek yra, norim to ar ne  4u.gif aisku tikrai yra is sirdies dirbanciu gydytoju, bet niekada nezinai ant ko uztaikysi  4u.gif  o jei ir koks konvejeris tu gimdymu tai dar klausimas kiek demesio skirta bus tau ir t.t.  4u.gif
as ir patyrus ir macius visokiu vaizdeliu del to, o akuserija va toks dalykas, kad man norejosi absoliutaus, didziausio demesio vien tik sau, kad gydytojas  tik i mano situacija butu susikoncentraves, zodziu jauciiausi uztikrintai ir ramiai  4u.gif

drinks_cheers.gif kaip pvz Klinikose..niekada negimdyciau ten nesitarus na ura ..kaip sknt.. unsure.gif Ne mano nervam.. Bet as ziauriai jautri tuo kls.. noriu kuooooo maziau stresiniiu situaciju kur imanoma
Atsakyti
man prasideda psules uzdegimas verysad.gif ka daryti, as juk piena duodu, taio ka as galiu gerti? 4u.gif
Atsakyti
uzsispyrus, gražūs rūbeliai 4u.gif O dėl kelnyčių su širdutėmis tai norėjau sakyti, ar berniukui tokias mausi, paskui tik prisiminiau, kad pas tave mergytė doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 18:22)
uzsispyrus, gražūs rūbeliai 4u.gif O dėl kelnyčių su širdutėmis tai norėjau sakyti, ar berniukui tokias mausi, paskui tik prisiminiau, kad pas tave mergytė doh.gif biggrin.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif aš irgi taip žiūriu ir galvoju, nu gi kažkaip be ryšio čia tos kelnytės g.gif ir tik tada prisiminiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Jauniute, pradziai daug vandens 4u.gif turi istisai lakstyt i wc..
o del spanguoliu nezinau, ar maitinanciom galima g.gif turetu gal but galima g.gif

DeParis, kaip tu? 4u.gif
Atsakyti