Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

jau tikimes, kad siandien isvaziuosim, nes skausmas stipreja. tik, kad man nugaros neskauda. tik pilvo apacia.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 18:36)
jau tikimes, kad siandien isvaziuosim, nes skausmas stipreja. tik, kad man nugaros neskauda. tik pilvo apacia.

Aina aina!! Laikau kumscius... palaikymo komanda dirba.. kvepuojam kvepuojam.. bigsmile.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 18:22)
uzsispyrus, gražūs rūbeliai 4u.gif O dėl kelnyčių su širdutėmis tai norėjau sakyti, ar berniukui tokias mausi, paskui tik prisiminiau, kad pas tave mergytė doh.gif biggrin.gif

O as kause visiska.. nes suziurejau rubelius kaip kad berniukui.. lotuliukas.gif pamirsus visai..
Atsakyti
De Paris, atrodo, kad Nikolė Luka tikrai jau ateina pas jus wub.gif Paleidžiam kasas, atidarom spinteles ir linkim, kad kuo greičiau ir lengviau viskas įvyktų! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 18:36)

mum per paskaitas sakė, kad dažnai būna, kad pradžioje skauda pilvą, o tik vėliau plinta į nugarą..
Laikome kumščius!! N, lįsk gi pagaliau pas mamą! wub.gif

iš to jaudulio vėl lietuviškas raides pamiršau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*dama: 25 rugsėjo 2016 - 17:42
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 25, 17:25)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif aš irgi taip žiūriu ir galvoju, nu gi kažkaip be ryšio čia tos kelnytės g.gif  ir tik tada prisiminiau thumbup.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu as tik jas mergaitiskas ir paemiau.. blush2.gif
Visa kita neautralu blush2.gif
Siaip visi kiti rubrliai is berniuku skyriaus lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Žodžiu, Užsispyrus, pas tave jei ir bus mergaitė, tai boba su kiaušais ko gero lotuliukas.gif
Atsakyti
De Paris Tikiuosi suandien Jusu diena wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 17:41)
Žodžiu, Užsispyrus, pas tave jei ir bus mergaitė, tai boba su kiaušais  ko gero  lotuliukas.gif

Matyt.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu merginos 4u.gif
tikiuosi, kad nenustos..

uzsispyrus, super pirkinukai thumbup.gif
Atsakyti
O man arba ovuliacija reiškiasi, arba jau mmm vėl pareina. Tik to ir tetrūko :doh:
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 11:42)
Karamele, praktiškai mano sūnų nupasakojai, tik maniškis dar ir vežimėlyje neguli, o dieną tik ant mano rankų vėl miega hihihi.gif

HA, va tik tave ir pamenu kad pasakojai kokį rankinuką turi! Skaitant tavo įrašus atrodė sunku suvokti, o va ir aš lygiai tokį perliuką turiu biggrin.gif O kaip dabar situacija? Kiek jums laiko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 17:51)
aciu merginos  4u.gif
tikiuosi, kad nenustos..

uzsispyrus, super pirkinukai  thumbup.gif

Laikom laikom thumbup.gif man is pradziu irgi nugara neskaudejo. O paskui jau nebesupratau kur skauda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 18:51)
aciu merginos  4u.gif
tikiuosi, kad nenustos..

uzsispyrus, super pirkinukai  thumbup.gif

Linkiu sėkmės! smile.gif
Atsakyti