Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Labas, mielosios!

Visų pirma sveikinimai naujai iškeptoms mamytėms - Doreminai ir Škotukei - džiugu, kad jau susitikot su savo stebuklėliais. wub.gif

De Paris - linkiu, kad tai būtų tikrieji požymiai - gana jau tave kankinti. Spaudžiu kumštukus. wub.gif

Čioliene - skanaus kugelio! mirksiukas.gif Jauti, kad jau tavo eilė ateina? rolleyes.gif

Žiūriu čia mūsų nemažai Julija lovytes pasirinko. Aš tai kolkas labai ja džiaugiuosi, tokia graži ji man. thumbup.gif

HA, Jauniute, Caramelcandy - medaliai jums už "rankinukus". first.gif first.gif first.gif

Uzsispyrus, Imeldutia, Amberr - jei greitu metu organizuotumėt susitikimą, aš ir mielai prisijungčiau, jei jūs nieko prieš. 4u.gif

MB serga - kosulys, gerklė, temperatūra - kaip čia nuo jo neužsikrėsti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(caramelcandy @ 2016 09 25, 18:59)
HA, va tik tave ir pamenu kad pasakojai kokį rankinuką turi! Skaitant tavo įrašus atrodė sunku suvokti, o va ir aš lygiai tokį perliuką turiu biggrin.gif O kaip dabar situacija? Kiek jums laiko?  4u.gif

Situacija tokia: vežimėlyje nebūna, todėl nešioju nešioklėje. Dieną buvo pradėjęs miegoti nebe ant manęs, o šalia manęs, bet dabar sugalvojo, kad visai taip neįdomu ir miega vėl tik ant rankų (na, arba nešioklėje, jei lauke vaikštom) biggrin.gif Naktį miega šalia, bet užmigdyti kartais turiu supdama ant rankų ir dar ne bet kaip, o sėdėdama ant gimnastikos kamuolio ir švelniai sūpuodamasi biggrin.gif Naktį keliasi kas valandą šiuo metu rolleyes.gif
Taaaaaip, kas čia dar... Labai nori kompanijos, kalbinamas pliurpia, krykštauja, džiūgauja. Moka pabūti ir vienas, tam ypač tinka BB gultukas ir gultuko žaisliukas, o kai tas nusibosta, uždedu knygelę, tuomet vyksta skaitymas biggrin.gif Bet jokie gultukai, jokios knygelės neatstoja rankų! Rankosrankosrankosrankos yra pats geriausias dalykas pasaulyje laugh.gif Tampyk, vartyk, sūpuok, šok su juo ir bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
De Paris, laikom kumščius! bigsmile.gif

Jauniute, pūslės uždegimas buvo mano palydovas kokius 4 metus unsure.gif daug spanguolių sulčių (kuo natūralesnių, parduotuvėj man atrodo geriausias buvo pavykę rast ~30%) ir daug stiprios petražolių arbatos.. bet tikrai daug.. mb užpirkdavo petražolių saują ir plikydavo man ištisai.. tik išgeriu puodelį, iškart kitą neša.. lakstydavau į wc beprotiškai dažnai, bet greit praeidavo visi skausmai 4u.gif ir jokių gazuotų gėrimų.. tik va nežinau, ar visa tai galima taikyt maitinant.. šituo pasidomėt reiktų 4u.gif
Atsakyti
Sauleja kugelis buvo tobulas wub.gif jau suvalgytas.
Jauciu zinok jauciu..ypac naktimis lotuliukas.gif
As labai megstu vedarus..tai mama sako siandien "nupirkau.savaitgali zadu kept..gaaal dar spesiu g.gif " tas jauduliukas visiems, kad betkada gali prasidet. MB vis klausineja kaip jauciuos.ypac kai nakti wc uztrunku..

Kaip Tu jauties?
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 18:58)
O man arba ovuliacija reiškiasi, arba jau mmm vėl pareina. Tik to ir tetrūko :doh:

man jau tris kartus buvo mmm, dabar rtuoj 4 pareis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 19:24)
uždedu knygelę, tuomet vyksta skaitymas biggrin.gif

Kokia skaitot? biggrin.gif
nes mano irgi aktyviai skaito biggrin.gif
kaip sakau yra knygu grauzikas tikraja to zodzio prasme, nes daznai tenka trauktu skaitinius is burnytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 19:31)
As labai megstu vedarus..tai mama sako siandien "nupirkau.savaitgali zadu kept..gaaal dar spesiu g.gif "

VĖDARAI!!! clap.gif clap.gif clap.gif kaaaip aš juos pamiršau doh.gif kugelis irgi gerai, nu bet vėdarai wub.gif sakysiu mb, kad perduotų savo mamai linkėjimų ir užsakytų vėdarų kuriam vakarui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 25, 19:40)
Kokia skaitot?  biggrin.gif
nes mano irgi aktyviai skaito  biggrin.gif
kaip sakau yra knygu grauzikas tikraja to zodzio prasme, nes daznai tenka trauktu skaitinius is burnytes biggrin.gif

Šita dabar einamiausia https://www.knygos.l...tejimo-knygele/ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Sauleja> @ 2016 09 25, 19:18)
Uzsispyrus, Imeldutia, Amberr - jei greitu metu organizuotumėt susitikimą, aš ir mielai prisijungčiau, jei jūs nieko prieš.  4u.gif

Galesim kazka paplanuot smile.gif tik tiek, kad mano durnas lb grafikas.. Akre galiu praktiskai bet kada, pietu metu valanda.. O kazkur jei ilgiau, tai galeciau tik per laisva spalio antra sav.. nes pirmos sav laisvos suplanuotos smile.gif reik zet aisku kaip dauguma.. As jei galesiu, tai galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 19:31)
Sauleja kugelis buvo tobulas wub.gif jau suvalgytas.
Jauciu zinok jauciu..ypac naktimis lotuliukas.gif
As labai megstu vedarus..tai mama sako siandien "nupirkau.savaitgali zadu kept..gaaal dar spesiu g.gif " tas jauduliukas visiems, kad betkada gali prasidet. MB vis klausineja kaip jauciuos.ypac kai nakti wc uztrunku..

Kaip Tu jauties?

Jūsų susitikimas jau tikrai arti - įsivaizduoju, kaip visi laukia. smile.gif

Aš kažkaip vis rami būdavau, kad dar toli čia viskas. O dabar taip pasižiūriu į mūsų trumpėjantį sąrašėlį ir galvoju po tavęs mes su Net Petic. smile.gif Šiaip jaučiuosi gerai, tik hemoglobinas nukritęs - silpna mažakraujystė, tai reikia geležies papildomai.
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 25, 18:42)
VĖDARAI!!! clap.gif  clap.gif  clap.gif kaaaip aš juos pamiršau doh.gif kugelis irgi gerai, nu bet vėdarai wub.gif sakysiu mb, kad perduotų savo mamai linkėjimų ir užsakytų vėdarų kuriam vakarui thumbup.gif

Buvau pamirsus kaip juos megsti bigsmile.gif as irgi thumbup.gif
Atsakyti
Net Pecit visai nebesilanko unsure.gif kazin ar prisiduos nors unsure.gif

as studentiska kugeli pasidariau, uztenka iki pilnos laimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 19:53)
Buvau pamirsus kaip juos megsti bigsmile.gif as irgi thumbup.gif

Aš ir pati buvau pamiršus žinok lotuliukas.gif aš ir galvoju, nu ko man trūksta iki pilnos laimės.. pasirodo gi vėdarų jau beprotiškai seniai valgiau lotuliukas.gif

PD, studentiškas kugelis, tai čia sutarkuotos bulvės tiesiog ant keptuvės pakepintos? O maišyt reikia bekepant? Neteko tokio kept, bet visai norėčiau kažko bulvinio.. bet ne blynų rolleyes.gif
Atsakyti