Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Labas mamytės labai greitai permečiau akim ar nėra naujai išsilukštenusių, De Paris tikiuosi ir linkiu , kad šiandien išvažiuotumėt 4u.gif

Mes šiandien grįžome namo, lėlytė sveika, kraujo grupė neigiama kaip ir mano, geltos nėra, viskas puiku, tik tiek, kad prarado 300g svorio, pagal naujagimių daktarę, daugiau nei priklauso, todėl turim primaitinti mišinuku žvirbliuką savo verysad.gif labai sunki antra para buvo, mažytė visą laiką labai nerami buvo, tik verkė ir bandė žysti, galiausiai nusprendėm paprašyti mišinuko, nes mažutė tikrai buvo alkana, pilvukas gurgė verysad.gif kaip širdį man skaudėjo, kad niekuo negaliu padėti, (.)(.) nubrozdinti, ištinę ir akmeniniai, lyg nori rodytis pienukas, bet negaliu prisiliesti prie krūtinės, šiandien mažytė visą dieną miega, šiek tiek užvalgo ir toliau miega, turbūt turi pasivyti savo miegelį,nes dvi naktis nemiegojom visi trys... Labai bijau, kad nenustotų gamintis pienukas, bandau maitinti pati, bet nežmoniškai skauda net audiniui prisilietus, nežinau kaip mum seksis toliau cray.gif cray.gif tuoj palūšiu, mb ramina ir guodžia, kad čia nieko tokio jei teks maitintis mišinukais, bet vidui labai sunku...
Na va pasiguodžiau apie pirmas dieneles, jos nerealios kol negalvoju apie maitinimą...

Negaluojančioms visoms po daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 25, 20:07)
PD, studentiškas kugelis, tai čia sutarkuotos bulvės tiesiog ant keptuvės pakepintos? O maišyt reikia bekepant? Neteko tokio kept, bet visai norėčiau kažko bulvinio.. bet ne blynų rolleyes.gif

Labai skanu.. wub.gif as tai pramaisau biski tokiom dalim thumbup.gif
O dievai.. blink.gif kieeeeeeeeeek knyguciu su Smurfais blink.gif ryt lekiu pirkt.. ir skaitysiu pasakas pries AAa pupa lotuliukas.gif
https://www.knygos.l...aites-muse-bzz/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amberr.: 25 rugsėjo 2016 - 19:14
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 25, 20:07)
Aš ir pati buvau pamiršus žinok lotuliukas.gif aš ir galvoju, nu ko man trūksta iki pilnos laimės.. pasirodo gi vėdarų jau beprotiškai seniai valgiau lotuliukas.gif

PD, studentiškas kugelis, tai čia sutarkuotos bulvės tiesiog ant keptuvės pakepintos? O maišyt reikia bekepant? Neteko tokio kept, bet visai norėčiau kažko bulvinio.. bet ne blynų rolleyes.gif

as dar kiaušinį įmušu, svogūną įtarkuoju, prieskonių negailiu:) kai kurie miltus deda, bet mes- ne. Nemaišom, uždengiam dangčiu ir tiek. Po kiek laiko apverčiam 4u.gif
Atsakyti
As sutarkuoju su burokine tarka. Imusu kiausini, sauksta grietines, prieskoniu, truputi aliejaus ir kepu orkaitej. Sis pas mus studentiskas vadinas.
Idomu kaip PD gamina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 20:13)
as dar kiaušinį įmušu, svogūną įtarkuoju, prieskonių negailiu:) kai kurie miltus deda, bet mes- ne. Nemaišom, uždengiam dangčiu ir tiek. Po kiek laiko apverčiam  4u.gif

Aaa.. tokio nekepus as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 25, 20:11)
Labas mamytės labai greitai permečiau akim ar nėra naujai išsilukštenusių, De Paris tikiuosi ir linkiu , kad šiandien išvažiuotumėt  4u.gif

Mes šiandien grįžome namo, lėlytė sveika, kraujo grupė neigiama kaip ir mano, geltos nėra, viskas puiku, tik tiek, kad prarado 300g svorio, pagal naujagimių daktarę, daugiau nei priklauso, todėl turim primaitinti mišinuku žvirbliuką savo  verysad.gif labai sunki antra para buvo, mažytė visą laiką labai nerami buvo, tik verkė ir bandė žysti, galiausiai nusprendėm paprašyti mišinuko, nes mažutė tikrai buvo alkana, pilvukas gurgė verysad.gif kaip širdį man skaudėjo, kad niekuo negaliu padėti, (.)(.) nubrozdinti, ištinę ir akmeniniai, lyg nori rodytis pienukas, bet negaliu prisiliesti prie krūtinės, šiandien mažytė visą dieną miega, šiek tiek užvalgo ir toliau miega, turbūt turi pasivyti savo miegelį,nes dvi naktis nemiegojom visi trys... Labai bijau, kad nenustotų gamintis pienukas, bandau maitinti pati, bet nežmoniškai skauda net audiniui prisilietus, nežinau kaip mum seksis toliau  cray.gif  cray.gif tuoj palūšiu, mb ramina ir guodžia, kad čia nieko tokio jei teks maitintis mišinukais, bet vidui labai sunku...
Na va pasiguodžiau apie pirmas dieneles, jos nerealios kol negalvoju apie maitinimą...

Negaluojančioms visoms po daug  4u.gif

Gydyk spenelius - MultiMam kompresiukai stebuklus daro, MultiMam balzamas irgi geras, taip pat šaltalankių aliejų merginos giria - ir nutrauk truputėlį pienelio prieš maitinimą, kad jai lengviau būtų paimti spenelį. Prieš maitinimą pašildyk krūtinę šilta vandens srove arba šiltu kompresu, tai padės atpalaiduoti pieno latakus ir paspartins pienelio tekėjimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 25, 20:14)
As sutarkuoju su burokine tarka. Imusu kiausini, sauksta grietines, prieskoniu, truputi aliejaus ir kepu orkaitej. Sis pas mus studentiskas vadinas.
Idomu kaip PD gamina bigsmile.gif

tai labai panašiai tik mes-ant keptuvės. Greičiau gaunasi biggrin.gif
Grietinės nebandžiau dėt, reiks pabandyt ax.gif
Atsakyti
Nu norėčiau žiauriai, bet skust ir tarkuot bulves.. taip tingiu doh.gif jau man toks sekmadienio vakaras.. x faktorių žiūriu.. jaučiu ryt normalų kugelį išsikepsiu rolleyes.gif tai bus visai šeimynai džiaugsmo thumbup.gif

Skotuke, jetus unsure.gif kažkaip sunku ir patart kažką, kai pačiai dar neteko susidurt.. tik palinkėsiu, kad viskas būtų gerai.. tikiu, kad susitvarkysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 20:16)
Gydyk spenelius - MultiMam kompresiukai stebuklus daro, MultiMam balzamas irgi geras, taip pat šaltalankių aliejų merginos giria - ir nutrauk truputėlį pienelio prieš maitinimą, kad jai lengviau būtų paimti spenelį. Prieš maitinimą pašildyk krūtinę šilta vandens srove arba šiltu kompresu, tai padės atpalaiduoti pieno latakus ir paspartins pienelio tekėjimą 4u.gif

Naudoju MultiMam, tikiuosi greičiau užgis, tik bijau, kad nestimuliuojant nustos gamintis pienukas, o prisiliesti tiesiog neimanoma, dega viskas verysad.gif stengsiuos kiek įmanydama, ačiū už patarimus 4u.gif 4u.gif jau vos laikausi, akyse ašaros tik kaupiasi, nuovargio pasekmė matyt..
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 25, 20:11)
Labas mamytės labai greitai permečiau akim ar nėra naujai išsilukštenusių, De Paris tikiuosi ir linkiu , kad šiandien išvažiuotumėt  4u.gif
Mes šiandien grįžome namo, lėlytė sveika, kraujo grupė neigiama kaip ir mano, geltos nėra, viskas puiku, tik tiek, kad prarado 300g svorio, pagal naujagimių daktarę, daugiau nei priklauso, todėl turim primaitinti mišinuku žvirbliuką savo  verysad.gif

Laikykis.. tu saunuole!! Nepalusi.. viskas bus ok.. laikykis tik 4u.gif o svori idomu nuo kurio svorio pamatavo.. nuo gimimo svorio? unsure.gif Nes ne nuo jo reik matuot kazkaip.. nes visiem pakrenta is kart tik gimus per kelias paras ar per kiek ten..bijau nusikalbet.. Glausk lelyte ku dazniau ir kuo daugiau prie krutines... artumas irgi spartina pieno issiskyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 25, 20:23)
Naudoju MultiMam, tikiuosi greičiau užgis, tik bijau, kad nestimuliuojant nustos gamintis pienukas, o prisiliesti tiesiog neimanoma, dega viskas  verysad.gif stengsiuos kiek įmanydama, ačiū už patarimus  4u.gif  4u.gif jau vos laikausi, akyse ašaros tik kaupiasi, nuovargio pasekmė matyt..

Dėl to, kad prisiliest neįmanoma.. kažkur skaičiau, kad kvietė žindymo konsultantę, kuri išmasažavo krūtinę, nors masažuojant tragiškai skaudėjo ir kaukt norėjosi.. tai gal tikrai reiktų išmasažuot, ištraukt pienuką.. net nežinau unsure.gif
Atsakyti
DeParis, skausmai tebesitesia? bigsmile.gif

Skotuke, stiprybes tau 4u.gif nesu maitinanti mama, tai nezinau, ka patarti 4u.gif

man ryt echo wub.gif pamatysiu savo kunigaiksti wub.gif jeeetau kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti