Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(imeldutia @ 2016 09 25, 20:22)

Skotuke, jetus unsure.gif kažkaip sunku ir patart kažką, kai pačiai dar neteko susidurt.. tik palinkėsiu, kad viskas būtų gerai.. tikiu, kad susitvarkysit 4u.gif

Ačiū, tikiuosi pavyks verysad.gif 4u.gif taip šūdinai jaučiuosi, kad negaliu šiuo metu nieko padaryti.. atrodo gimdymas lengvas ir sklandus buvo, sveikatos yra, tik šitas reikaliukas kiša koją..nenoriu pasiduoti ir nuleisti rankų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Skotuke* @ 2016 09 25, 19:38)
Ačiū, tikiuosi pavyks  verysad.gif  4u.gif taip šūdinai jaučiuosi, kad negaliu šiuo metu nieko padaryti.. atrodo gimdymas lengvas ir sklandus buvo, sveikatos yra, tik šitas reikaliukas kiša koją..nenoriu pasiduoti ir nuleisti rankų  verysad.gif

Laikykis 4u.gif viskas bus gerai bet kokiu atveju esi geriausia mama savo dukrytei wub.gif
De Paris kaip tu?
Atsakyti
vėl nesicituoja...

ambernuo gimimo svorio prarado tiek, kiek žinau nuo jo ir skaičiuoja, kad iki 10 proc gali prarasti berods, bet mum pasakė, kad mažytė tikrai neprivalgo ir svoris nukritęs didesnis nei galima, nežinau kiek čia teisybės..

Imeldute pas mane jau žaizdoti (.)(.) dėl to negaliu prisiliesti, po dušo oda net šerpetoja ir neriasi atrodo, šašiukai susidarę, jei ne jie dar išsimasažuočiau manau, bet tos žaizdelės neleidžia prisiliesti, nesuprantu kaip taip nuvalgė, atrodo visada apžioja kaip priklauso, visos atėję akušerės sakė puiku,bet tos dvi naktys buvo sunkios, mažytė tiek traukė ir žaidė, kad matyt tai padarė savo

Ačiū už palaikymą, kaip jo trūksta ir kiek jis daug reiškia 4u.gif
Atsakyti
Dabar turbūt užsitrauksiu daugelio nemalonę, bet tiek to, surizikuosiu, nes ne kartą iš nežindžiusios mamos yra tekę girdėti/skaityti "O, jei tik kas būtų mane laiku pabarę..." rolleyes.gif

*Skotuke*, tikrai barsiu! Žinau, kad nuovargis, žinau, kad sunku. Patikėk, tikrai žinau. Su dukra krokodilo ašaromis verkiau, kaip skaudėjo spenelius. Finna pasakojo, kad verkė, kai iš priešpienio pradėjo gamintis pienas, nes krūtys buvo akmeninės, degančios ir skaudančios. Bet tai yra daugelio žindyvių (ypač pirmakarčių) pradžia, per ją tikrai pereina ne viena ir ne dvi. O tu jau kalbi apie tai, kad nenori pasiduoti, nuleisti rankų, bet tai tik parodo, kad apie tai jau galvoji 4u.gif Tavo vyro atseit palaikomieji žodžiai, kad nieko tokio ir mišinukas iš tikrųjų yra ne palaikymas, o kelio link pasidavimo klojimas 4u.gif Nes jis turėtų sakyti "Brangioji, mes galim, mes kartu viską tikrai galim! Visi trys imsim ir pereisim per tą sunkią pradžią, aš tau padėsiu". Aš tikiu, kad jis nori tik geriausio ir taip pat yra pasimetęs ir pavargęs, bet tu imk ir pasakyk jam, kad tau kitokio palaikymo reikia 4u.gif Juk iš esmės tau tereikia apsigydyti spenelius ir viskas! Tad nepasiduok, nekalbėk apie rankų nuleidimą, o daryk oro vonias, drėkink spenelius ir tikėk savimi, savo dukryte ir jūsų duetu 4u.gif

Viskas, galit dabar manęs nekęsti biggrin.gif
Atsakyti
Skotuke, HA teisi. Zinau per ka eini. Nepasiduok, nes tiesiog veliau labai gailesies...
Atsakyti
Skotuke, cia Finna galetu aiskiau parasyt.. man rodos ji rase kiek ten to svorio pameta po gimimo ir kad kai kurios ,,profesores'' akuseres skaiciuoja ne nuo to svorio nuo kurio reik.. unsure.gif
Laikykis, nepasiduok.. dar tiek nedaug laiko praejo 4u.gif laikykis.. visoms pradzia sunki.. juk del mazytes 4u.gif jei yra galimybe, nepagailek pinigu ir issikviesk zindymo spece.. nu tikrai lengviau gal bus
HA, as 100% sutinku.. drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2016 09 25, 20:48)
Dabar turbūt užsitrauksiu daugelio nemalonę, bet tiek to, surizikuosiu, nes ne kartą iš nežindžiusios mamos yra tekę girdėti/skaityti "O, jei tik kas būtų mane laiku pabarę..." rolleyes.gif

*Skotuke*, tikrai barsiu!

Bark ! Man to ir reikia 4u.gif
Atsakyti
Jauciu De Paris jau veiksme wub.gif
Skotuke laikykis 4u.gif Multi mam ir man padejo labai ir siltas dusas ir kopusta kitos deda.
Atsakyti
Labai labai pritariu HA drinks_cheers.gif tiesiog pati dar nemaitinanti ir neturinti patirties, tai baisu kažką ir rašyt, nes realiai gi tikrai pati nežinau, kaip ten ištikro bus.. bet kaip aš bent pati nusiteikus, tai kad ir kas bebūtų, glausiu mažiuką prie krūtinės, mokysimės teisingai apžiot, gal ir ašarų bus tiek man, tiek mažiukui, gal ir numesim keliais gramais daugiau, nei kažkokios vadovėlinės normos, bet dirbsim, kad viską ataugtumėm..
Atsakyti
Ir dar atsiprašau, bet gydytojai per nagus duoti už mišinuko įgrūdimą reikia schmoll.gif P. gimė 3348 g, numetė 300 g - kuo puikiausiai telpa į leistinus 10%!!! Tai vietoj padrąsinimo, pagalbos pirmakartei mamytei ponia mišinuką įsūdė schmoll.gif
Kur tas straipsnis apie antrą parą ir jos sunkumus, kur berods Finna įmetusi buvo? Gal išsisaugojot kuri? Nerandu telefonu....
Atsakyti
kol kas tas pats.. jokio reaguliarumo. kurmi jauciu viskas nurims.

pritariu HA. Skotuke, nepasiduok 4u.gif as rasiau, kad man taip ligoninej buvo. pamenu kaip skaudejo ir kaip verkiau. jei pati nesusitvarkysi kvieskis pagalba. cia tikrai issprendziama problema. nepasiduok 4u.gif

www.zindymas.lt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo De Paris: 25 rugsėjo 2016 - 20:16
QUOTE(amberr. @ 2016 09 25, 20:54)
Skotuke, cia Finna galetu aiskiau parasyt.. man rodos ji rase kiek ten to svorio pameta po gimimo ir kad kai kurios ,,profesores'' akuseres skaiciuoja ne nuo to svorio  nuo kurio reik..  unsure.gif

Šitai yra svarbu, kai skaičiuojamas pirmąjį mėnesį priaugtas svoris - prieaugį reikia skaičiuoti ne nuo gimimo svorio, o nuo mažiausio, su kuriuo paleido iš ligoninės 4u.gif
Gimus vaikeliui jam pirmomis paromis leidžiama numesti iki 10% savo gimimo svorio, čia biškį kitas dalykas 4u.gif
Atsakyti