Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

Skotuke, laikykis, nepasiduok viskas bus gerai pamatysi 4u.gif
As ir pati labai suvargau su tuo zindymu irgi, verkiau, blogai jauciaus kad pilnumoj negaliu ismaitinti, bet dabar nereikia jokiu emociju blogu, kad negaliu, neugebu, nesigauna, tiesiog pasitikek savimi, tikrai isbrisi 4u.gif
mano situacijoj jei buciau suemus tvirtai save i rankas, gal vietoj 500 ml per diena galeciau vaikui duoti visus 1000 ml ar dar daugiau, zodziu laikykis tuoj iveiksi visus sunkumus 4u.gif viskas bus gerai, aisku tiek skausmai nemalonu ziauriai 4u.gif

aisku kitos gal cia ir sakys man ka as cia aiskinu kai pilnumoj nesusitvarkiau su izndymu kaip reikiant, bet tiesiog zinau kaip dabar grauzatis ima, o tereikejo tik dar labiau pasistengti 4u.gif

zodziu galva aukstyn, kai tik turi laisva minute prigulk pamiegok ir tik jokiom grauzatim neuzsiimk, nes viskas yra ok, tik nesustok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2016 09 25, 21:50)

O pas gyd nenori? Šiaip daug ką gali.
kaip suprantu, nebe pirmą kartą tau jau jis? Kaip seniau darydavai, ką gerdavai?

nebe pirma karta schmoll.gif
siaip pagerdavau urinal, dar meskauogiu arbatos ir praeidavo, na viena karta tik be antibiotiku nepasiejau...
bet dabar as galvoju ar galima vartoti ka vartodavau prie nestuma g.gif
pasikaitinau ziauriai karstoj vonioj tai lyg palengvejo 4u.gif
Atsakyti
Finna, cia eurais kaina pasakei g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2016 09 25, 22:01)
nebe pirma karta  schmoll.gif
siaip pagerdavau urinal, dar meskauogiu arbatos ir praeidavo, na viena karta tik be antibiotiku nepasiejau...
bet dabar as galvoju ar galima vartoti ka vartodavau prie nestuma g.gif
pasikaitinau ziauriai karstoj vonioj tai lyg palengvejo  4u.gif

Pasidaryk šlapimo pasėlį.. man kai kartodavosi, gydytoja buvo siūlius pasidaryt, bet vis neprisiruošdavau.. o va pastojus pasidariau tą pasėlį ir paaiškėjo, kad turiu kažkokią bakteriją, kuri tuos uždegimus sukelia.. o ir pasirodo atspari bjaurybė buvo kelioms antibijotikų rūšims.. dėl to vienas antibijotikų kursas man ir nebuvo veiksmingas.. tik apmalšino viską tam kartui ir viskas.. atsinaujino po to ne kartą 4u.gif o va po pasėlio paskyrė jau tinkamus antibus ir tikėkimės nebesikartos jokie uždegimai 4u.gif
Atsakyti
as ir pagalvojau kaip faina musu temoj, kai sulauki pagalbos wub.gif

Skotuke, isbandyk kopusto lapus. tikrai nerealus daiktas. ziauriai man padejo.
Atsakyti
dingstu is forumo. esu pikta kaip sirse. pas mane niekas neprogresuoja, skausmas tas pats. mb nervuoja. grizo is darbo ir telefo is ranku nepaleidzia. nieko nedaro. net krutinele ir ta i darba isideti kepiau su skausmu. ne kad pats issikeptu. nei bendravimo nei pagalbos.
einu i vonia.
jei isvaziuosiu nakti, parasysiu.
labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 21:41)
dingstu is forumo. esu pikta kaip sirse. pas mane niekas neprogresuoja, skausmas tas pats. mb nervuoja. grizo is darbo ir telefo is ranku nepaleidzia. nieko nedaro. net krutinele ir ta i darba isideti kepiau su skausmu. ne kad pats issikeptu. nei bendravimo nei pagalbos.
einu i vonia.
labos  4u.gif

Pavargai Tu jau saulyt..normalu. Eik pailset.pabuk su savim ir pakalbink mazyle wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2016 09 25, 22:09)
Pasidaryk šlapimo pasėlį..

zinok siaip cia ties pusles uzdegimai man jau senokai buvo (tfu tfu tfu per kairi peti kaip sakoma), o dabar gal pasalau vakar ir va matyt to uzteko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jauniute: 25 rugsėjo 2016 - 21:53
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 25, 21:04)
Finna, cia eurais kaina pasakei

Nea, litais kažkas panašaus buvo biggrin.gif

QUOTE(De Paris @ 2016 09 25, 21:41)
einu i vonia.
labos  4u.gif

Įsivaizduoju, kaip viskas nervina, TB negražiai elgiasi visai schmoll.gif gerai, kad tu ne amberr., ji tuoj sakytų, kad gaus į akį lotuliukas.gif
Laikykis console.gif 4u.gif Ir pasistenk pailsėti kiek įmanoma daugiau, paklausyk patarimo iš tos, kuri vidury nakties nubėgus vandenims, gailėjosi, kad nepailsėjo biggrin.gif

---
jauniute, dėl tų papildų nežinau tiksliai ar galima maitinant vartoti, nežinau sudėčių. Tik jei antibiotikų reiktų (aišku, geriau, kad nereiktų), tai yra su žindymu suderinamų tikrai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 25 rugsėjo 2016 - 23:39
Labas rytas.

De Paris, kaip tu? 4u.gif
Pfff, nebūčiau kepusi jokių krūtinėlių, jei jis šitaip irnesakyk.gif Kaip ten sakoma - lipa ant galvos tiek, kiek leidžiam smile.gif

*Skotuke*, gal jau šviesesnės mintys? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ir toliau sekmingai 2in1.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 07:38)
Labas rytas  4u.gif
Ir toliau sekmingai 2in1.

Jau cia kaip ankedotas gaunasi.. doh.gif Kokia uzsispyrus lelyte pas tave.. rolleyes.gif 4u.gif
Jau tikrai galetu nebekankint.. To ir linkiu 4u.gif

Skotuke Mane isgelbejo nuo tu zaizdeliu ir pan., ne kremukai, ne oro vonios, o antspeniai 4u.gif Pabandyk, tikrai ne taip skaudes bandant maitinti, o ir speneliai truputi atsigaus/susitvarkys 4u.gif Tikiu kad pavyks 4u.gif

Labas rytas 4u.gif
Nekenciu pirmadieniu doh.gif
Atsakyti
konkreti ozka rolleyes.gif
o maniau, kad gimdysiu anksciau laiko doh.gif dar ir sestadienio sulauksiu. tada guldys ir skatins.
siaip rytoj TA. bandysiu su jais kalbeti, kad nelaukti sestadienio.
Atsakyti