Labas rytas
Skotuke, aš dar ne mama, nemaitinu ir sunku ką patarti, bet merginos daug gerų ir konkrečių patarimų surašė, belieka tik jais pasinaudoti

Esi stipri ir šauni mama! Nepalūši, nes viskas dėl mažosios lėlytės

Ką pati dar pridurti galiu (kiek girdėjau paskaitoje), tai tokiose situacijose puikiai gelbsti antspeniai (kažkuri mergina jau rašė apie tai). Aišku, man lengva kalbėti, kai ne man skauda, bet tikiu, kad ir pati verksiu atėjus tam laikui, bet tikiuos nepasiduoti ir iškęsti viską iki pačio galo

Laikykis!
De Paris, tikėjaus, kad jau būsi bent veiksme, bet jau pritrūkau žodžių..... Laikykis
Aš kaip jaunas mėnulis - pasirodau ir dingstu.....

bet tikriausiai čia tas susikaupimas prieš didžiausią metų įvykį

Dabar dar esu peršalus - gerklę kaip su britvom pjausto, o nosis niekaip neatsikiša.... Naktimis miegot, tai kažkoks košmaras ir jau beveik visa savaitė tokia savijauta

Buvau penktadienį pas šeimos gydytoją, išrašė keletą vaistukų, bet kažkokio efektyvaus pagerėjimo nejaučiu....
Kalbant apie pernešiojimą, tai man LV gydytojas leistų pernešioti maksimum iki 4d., kadangi tai pirmas vaikelis ir apie jokius ilgesnius užsitęsimus net nebūtų kalbos
O dabar noriu jūsų paklausti, merginos, ką galvojat apie vaikelio apsukimą gimdoje 36-37sav? Suprantu, kad tiek vaikeliui, tiek mamai yra pats geriausias natūralus gimimas, ir reiktų pasistengti padaryti viską, kad vaikelis apsisuktų. Mano sūnelis sėdi kaip karalaitis. Jau kuris laikas galvojau, kad jis su kojytėm man šonkaulius spardo, bet pasirodo, jis ant šonkaulių su rankytėm pasikabinęs prisitraukimus daro

Ir gydytoja sakė, kad jei iki 36sav neapsivers, bandys ligoninėje jį apversti. Bet man kažkaip nesaugu ir baisu dėl pačio vaikelio.... O jei pas jį trumpa virkštelė ir besukant užsmaugs kakliuką.... o jei kažkokį kauliuką išnarins ar dar kažkas nutiks.... Aišku, dabar ne akmens amžius, bet rizika visada lieka. Nenoriu rizikuoti savo vaikeliu