Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 08:55)
sunus dabar papasakojo, kad kaimyne pernesiojo leliuka 2 sav ir gimde jau negyva  blink.gif

Man pusseserė preitą savaitę pasakė kad jos draugei taip buvo, bet aš manau čia jau kažkas nesužiūrėta buvo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 26, 07:00)
Man pusseserė preitą  savaitę pasakė kad jos draugei taip buvo, bet aš manau čia jau kažkas nesužiūrėta buvo blink.gif

as nemazai tokiu atveju girdejau..
va del to ir turiu ta baime.
skambinsiu siandien i ligonine ir klausiu gal yra galimybe mane jau dabar skatinti. nebenoriu laukti.
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 09:02)
as nemazai tokiu atveju girdejau..
va del to ir turiu ta baime.
skambinsiu siandien i ligonine ir klausiu gal yra galimybe mane jau dabar skatinti. nebenoriu laukti.

drinks_cheers.gif Pameluok ka nors, kad skatintu greiciau.. blush2.gif
Arba sakyk kad neisvaziuosi, kol nepagimdysi.. lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas

Kelios dienos isskyros permatomos, tokios kaip KB, tik tirstesnes-gal kamstis po truputi eina? g.gif o sianakt iskrito toks ~2cm ilgio gabaliukas baltai/rusvos mases blink.gif bet toks kietokas..pirma mintis-smarkiai uzsilikes crinonas? Bet jo nevartoju jau ilgai..tai nesupratau ir sunerimau net unsure.gif paskui pilva maude maude kaip per mm.. Bet praejo

Prasidejo 39 savaite.. Wow wub.gif
Atsakyti
Cioliene, panasu, kad kamstis bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas nestuke.gif

Skotuke, aš dar ne mama, nemaitinu ir sunku ką patarti, bet merginos daug gerų ir konkrečių patarimų surašė, belieka tik jais pasinaudoti 4u.gif Esi stipri ir šauni mama! Nepalūši, nes viskas dėl mažosios lėlytės wub.gif Ką pati dar pridurti galiu (kiek girdėjau paskaitoje), tai tokiose situacijose puikiai gelbsti antspeniai (kažkuri mergina jau rašė apie tai). Aišku, man lengva kalbėti, kai ne man skauda, bet tikiu, kad ir pati verksiu atėjus tam laikui, bet tikiuos nepasiduoti ir iškęsti viską iki pačio galo 4u.gif Laikykis!
De Paris, tikėjaus, kad jau būsi bent veiksme, bet jau pritrūkau žodžių..... Laikykis 4u.gif

Aš kaip jaunas mėnulis - pasirodau ir dingstu..... blush2.gif bet tikriausiai čia tas susikaupimas prieš didžiausią metų įvykį ax.gif Dabar dar esu peršalus - gerklę kaip su britvom pjausto, o nosis niekaip neatsikiša.... Naktimis miegot, tai kažkoks košmaras ir jau beveik visa savaitė tokia savijauta doh.gif Buvau penktadienį pas šeimos gydytoją, išrašė keletą vaistukų, bet kažkokio efektyvaus pagerėjimo nejaučiu.... g.gif
Kalbant apie pernešiojimą, tai man LV gydytojas leistų pernešioti maksimum iki 4d., kadangi tai pirmas vaikelis ir apie jokius ilgesnius užsitęsimus net nebūtų kalbos schmoll.gif

O dabar noriu jūsų paklausti, merginos, ką galvojat apie vaikelio apsukimą gimdoje 36-37sav? Suprantu, kad tiek vaikeliui, tiek mamai yra pats geriausias natūralus gimimas, ir reiktų pasistengti padaryti viską, kad vaikelis apsisuktų. Mano sūnelis sėdi kaip karalaitis. Jau kuris laikas galvojau, kad jis su kojytėm man šonkaulius spardo, bet pasirodo, jis ant šonkaulių su rankytėm pasikabinęs prisitraukimus daro biggrin.gif Ir gydytoja sakė, kad jei iki 36sav neapsivers, bandys ligoninėje jį apversti. Bet man kažkaip nesaugu ir baisu dėl pačio vaikelio.... O jei pas jį trumpa virkštelė ir besukant užsmaugs kakliuką.... o jei kažkokį kauliuką išnarins ar dar kažkas nutiks.... Aišku, dabar ne akmens amžius, bet rizika visada lieka. Nenoriu rizikuoti savo vaikeliu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braškiukas: 26 rugsėjo 2016 - 09:56
Bet kamstis skaidrus.o is kur ta balta mase?ji kaip plastelinas tokia blush2.gif ne permatoma.

Nu zodziu laukiam toliau ax.gif juokiaus kad noriu spalio 1d gimdyt..tai idomu ar taip ir bus rolleyes.gif

Braskiuk as tos nuomones, kad vaikas pasirenka sau tinkamiausia poza. Tai yra gamta.. Jei sedi, tai gal tam yra priezastis?.. Pabandyk pratimus-kates poza ir pan..gal paciai pavyks prikalbint? As apvertimo nesidaryciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiolienė: 26 rugsėjo 2016 - 09:41
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 26, 10:30)
Labas rytas

Kelios dienos isskyros permatomos, tokios kaip KB, tik tirstesnes-gal kamstis po truputi eina? g.gif o sianakt iskrito toks ~2cm ilgio gabaliukas baltai/rusvos mases blink.gif bet toks kietokas..pirma mintis-smarkiai uzsilikes crinonas? Bet jo nevartoju jau ilgai..tai nesupratau ir sunerimau net unsure.gif paskui pilva maude maude kaip per mm.. Bet praejo

Prasidejo 39 savaite.. Wow wub.gif

Čioliene bigsmile.gif ar tik nepradėsi startuoti? ploja.gif
Atsakyti
Neee..dar penktadieni mama vedarus keps-turiu sulaukt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 26, 10:38)
Braskiuk as tos nuomones, kad vaikas pasirenka sau tinkamiausia poza. Tai yra gamta.. Jei sedi, tai gal tam yra priezastis?.. Pabandyk pratimus-kates poza ir pan..gal paciai pavyks prikalbint? As apvertimo nesidaryciau.

Aš ir pati esu prieš apvertimą schmoll.gif Bet kaip prieš savaitę pasakė, tai dar nesuvokiau ką susakė, akim tik klaptelėjau ir tiek.... Bet kiek suprantu, tai aš pati galiu rinktis ar daryti vertimą ar ne? Čia nėra privaloma (kaip kokia taisyklė)?

QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 26, 10:43)
Neee..dar penktadieni mama vedarus keps-turiu sulaukt blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neprivaloma tikrai.. Tik jei sedes, tai jau tik CP unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiolienė @ 2016 09 26, 10:43)
Neee..dar penktadieni mama vedarus keps-turiu sulaukt blush2.gif  lotuliukas.gif

Pas mus šiandien cepelinai cool.gif Aš jau vėdarų skonį esu užmiršus....valgiau tikriausiai, kai dar į mokyklą ėjau ir tai būdama paauglė blush2.gif
Atsakyti