Įkraunama...
Įkraunama...

Kartu susiplanavusių 2014-2016 m. pašnekesiai

QUOTE(Finna @ 2016 09 26, 00:36)
Įsivaizduoju, kaip viskas nervina, TB negražiai elgiasi visai schmoll.gif gerai, kad tu ne amberr., ji tuoj sakytų, kad gaus į akį lotuliukas.gif 

Labas rytas lotuliukas.gif made my day, kaip sknt.. lotuliukas.gif as tik daug kalbu.. mb biski cempionas kai kurios srities, tai ir noredama turbut nelabai sugebeciau duot ta aki lotuliukas.gif nespetu daskrist ranka.. bet pabandyt visada galima cool.gif lotuliukas.gif
Siand lelyte hiper aktyvi nuo pat ryto, tai kavos negeriau ryte..
De paris, laikykis.. mes su tavim!! Tik lelyte zino kodel ji dar nenori ateit... matyt taip turi but ir viskas tik i gera.. laikykis!!! 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Bandziau pacituot HA posta apie zindyma, tikrai labai gerai sukonspektuota 4u.gif Skotuke, nenuleisk ranku, dabar yra pacios sunkiausios dienos siuo klausimu, sita praeisi ir viskas palengves 4u.gif

De Paris, sitiek issikankinus, jauciu nuvaziuosi su pilnu atsidarymu ir bus tik pyrst ir viskas biggrin.gif laikykis 4u.gif

As nakti labai prastai miegojau, sunus pazadino ir po to niekaip neuzmigau nezinia kiek laiko doh.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
De Paris, kaip tu?
Skotuke, didžiausias palaikymo apkabinimas tau friends.gif friends.gif friends.gif esi stipri ir tikiu, kad viskas susitvarkys ir galėsi puikiai ir ilgai žindyti savo stebuklą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amberr. @ 2016 09 26, 06:00)
Labas rytas  lotuliukas.gif made my day, kaip sknt..  lotuliukas.gif as tik daug kalbu.. mb biski cempionas kai kurios srities, tai ir noredama turbut nelabai sugebeciau duot  ta aki  lotuliukas.gif nespetu daskrist ranka.. bet pabandyt visada galima  cool.gif  lotuliukas.gif
Siand lelyte hiper aktyvi nuo pat ryto, tai kavos negeriau ryte..
De paris, laikykis.. mes su tavim!! Tik lelyte zino kodel ji dar nenori ateit... matyt taip turi but ir viskas tik i gera.. laikykis!!!  4u.gif

biggrin.gif
mb bokso cempionas, tai as iki tos akies net nedaeiciau lotuliukas.gif
pykstu ant jo ziauriai. kai paskambins nenoresiu net kalbeti.
kaip HA sako, kiek uzsileidi tiek ir turi. tas tiesa. issilepinau as ji.

as esu sakiusi, kad paniskai bijau pernesioti. o dabar taip ir nutiko doh.gif
dar spalio 15 anyta atskris. pirkom bilietus tokiai datai su ta mintimi, kad pirmasias savaites pabuciau viena. o dabar tas laikas ziauriai sutrumpes doh.gif. o dar ji bus cia 3 sav. jau nenoriu...
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 08:16)
as esu sakiusi, kad paniskai bijau pernesioti. o dabar taip ir nutiko doh.gif

Primink kada tau vizitas pas gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 26, 06:19)
Primink kada tau vizitas pas gydytoją?

rytoj 14.30 jusu laiku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(De Paris @ 2016 09 26, 08:21)
rytoj 14.30 jusu laiku  4u.gif

tai bent tiek gerai,kad nebedaug laukti, gal kažkas pajudės, nes aš pernešiojimo irgi baisiai bijau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lady.S: 26 rugsėjo 2016 - 08:39
QUOTE(Lady.S @ 2016 09 26, 06:23)
tai bent tiek gerai,kad nebedaug laukti, gal kažkas pajudės, nes man pernešiojimo ir aš baisiai bijau unsure.gif

laukiu rytojaus kaip nezinia ko..
pamenu kaip ketvirtadieni kalbejau, jok iki sekmadienio tikrai pagimdysiu, kur cia tau lotuliukas.gif
kad tik maze neuzaugtu iki 4 kg rolleyes.gif
Atsakyti
Beje, del masinos keduciu kai kalbejom, tai kiek skaitau, 5 point harness vistiek yra saugiau nei shield car seats apie kurias cia raset 4u.gif taip, kad kuri cia mane siuntet pasiskaityt g.gif pasiskaiciau, dabar prasom jum eit pasiskaityt tongue.gif
Atsakyti
DeParis, jetus, na ir kankina tave mazoji unsure.gif

ruosiuos i echo. Pasipuosiau lotuliukas.gif B juokasi, sako vistiek gi sunus manes nematys biggrin.gif
o man norisi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 08:33)
DeParis, jetus, na ir kankina tave mazoji  unsure.gif

ruosiuos i echo. Pasipuosiau  lotuliukas.gif  B  juokasi, sako vistiek gi sunus manes nematys biggrin.gif
o man norisi ax.gif

juk tie susitikimai tokie ypatingi drinks_cheers.gif thumbup.gif

aš važiuosiu šiandien epidiūro nusipirkti, speneliams tepaliuko, ir į procedūrą, reikia dar pasimėgauti laiku sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*dama @ 2016 09 26, 06:33)
DeParis, jetus, na ir kankina tave mazoji  unsure.gif

ruosiuos i echo. Pasipuosiau  lotuliukas.gif  B  juokasi, sako vistiek gi sunus manes nematys biggrin.gif
o man norisi ax.gif

grazaus susitikimo 4u.gif

as ir noriu vaziuoti kur nors, bet baisoka.. na ziuresiu kaip jausiuos.
Papildyta:
sunus dabar papasakojo, kad kaimyne pernesiojo leliuka 2 sav ir gimde jau negyva blink.gif
Atsakyti